Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Sept 20, 2024 16:44:55 GMT 1
POCZĄTEK ZAPISÓW: Niedziela, 22 września
KONIEC ZAPISÓW & LOSOWANIE: Środa, 21:00
START GRY: Czwartek, 26 września, 19:00
Mistrz Gry: Grubol
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Sept 25, 2024 20:02:37 GMT 1
ZESTAW KREACJI Z OBRAZKAMI!1. Lord Grubdemort 2. Grzegorz Grubraun 3. Dobry, zły i gruby 4. Misio Kaku 5. Potężny Warmianin 6. Don Vito Grubolone 7. Wróżbita Grubciej 8. Giuseppe Grubollo 9. Grubol-Papież 10. Adam Dużysz 11. Gruambo 12. Andrzej Grubbol 13. Mietek Baryła 14. Statua Grubości 15. Gruboku 16. M. Otyłek 17. Grubol Szef 18. Jabba 19. Twój Stary Grubol 20. Gruba Ryba 21. Rick Gruboll
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Sept 25, 2024 20:34:32 GMT 1
Role wylosowane, jak nie dostałeś żadnego info na priv to jesteś bezrolny!
WAŻNE:
- ZAKAZ METY W D1 + D2! Będę surowo karał za nietrzymanie fasonu. Jak nie jesteś pewny czy coś możesz napisać w ramach tego zakazu, to lepiej tego nie pisz!
- Harmonogram jest inny niż zwykle! Tryb weekendowy (12h nocy, 12h dnia) + tryb roboczy (24h nocy, 24h dnia)!
21 graczy, 16 Niewinnych, 5 Mafiozów!
Wśród Niewinnych Rolni: Grubol + Sąd Najgrubszy
Wśród Mafiozów Rolni: Grubol + Gruby Fałszerz
- MAFIA MORDUJE CODZIENNIE OPRÓCZ MORDU W N5! (zmiana w celach zachowania balansu, bo 5 mafiozów!)
START GRY: CZWARTEK, 19:00
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 26, 2024 18:02:48 GMT 1
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Sept 26, 2024 18:03:04 GMT 1
To oni przelali pierwszy tłuszcz!
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 26, 2024 18:04:57 GMT 1
o chuj, animowany grubol
zazdro
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 26, 2024 18:06:55 GMT 1
Dobry wieczór!!
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 26, 2024 18:09:30 GMT 1
GRUBOLE I GRUBOLKI!!!
JA, ANDRZEJ GRUBBOL STAJĘ PRZED WAMI BY WALCZYĆ O NASZE PRAWA! O PRAWA GRUBOLI, KTÓRE OD LAT ZANIEDBYWAŁY CHUDOLSKIE ELITY! WIEMY DOBRZE KTO BUMELUJE NA GÓRZE A KTO CIĘŻKO HARUJE NA DOLE ALE WIĘCEJ JUŻ NA TO NIE POZWOLIMY! PRZYSZEDŁ CZAS BY POWIEDZIEĆ DOŚĆ! NIE POZWOLĘ ŻEBY NAS OSZUKIWANO, ZNIEWAŻANO I NISZCZONO NASZE MARZENIA. MARZENIA O KRAINIE MLEKIEM I MIODEM PŁYNĄCEJ - GRUBOLANDII
MĄCICIELE Z ELITY KRĄŻĄ WŚRÓD NAS, SIEJĄ ZAMĘT CHCĄ WCIĄGNĄĆ NAS W SWOJE UKŁADY I ZABIERAĆ TO CO NALEŻY SIĘ NAM, GRUBOLOM! ALE JA WAM MÓWIĘ I BIORĘ PEŁNĄ ODPOWIEDZIALNOŚC ZA TO CO MÓWIĘ – NIE PODDAMY SIĘ I ZWYĆIĘŻYMY! JA, ANDRZEJ GRUBBOL, BĘDĘ WALCZYŁ O GODNOŚĆ O POKRZYWDZONYCH O TO BY GRUBOL ZNOW MÓGŁ STAĆ Z PODNIESIONĄ GŁOWĄ! MĄCICIELE UWAŻAJCIE BO PRZYJDZIE KRYSKA NA MATYSKA!!!
WASZ ANDRZEJ GRUBBOL NIE DA SIĘ ZASTRASZYĆ! A TYCH CO PRÓBUJĄ KNUĆ ZA NASZYMI PLECAMI – WYŁAPIEMY I ROZGONIMY
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 26, 2024 18:12:06 GMT 1
jakbyśmy zaczynali z karmą 50, gdzie 0 to mafia a 100 to miasto, to gruambo miałby już 45
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 26, 2024 18:12:15 GMT 1
Jestem szefem mafii. Mafii Grubolskiej. Każde nieposłuszeństwo wobec mnie będzie karane. Za bycie zdrajcą/sprzedawczykiem/czy cżłonkiem wrogiej rodziny jest kara śmierci. Mam nadzieję że zasady będą respektowane.
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 26, 2024 18:12:58 GMT 1
Tacy jak Giuseppe Grubollo czy Grubol-Papież idealnie by się nadawali do mojej rodziny ze względu na włoskie korzenie.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Sept 26, 2024 18:13:26 GMT 1
Nic się nie skończyło! Nic! Nie możecie tego ot tak wyłączyć! To nie była moja wojna! Wy prosiliście mnie, a nie ja was! Zrobiłem wszystko, co musiałem, byśmy zwyciężyli, a ktoś nie pozwolił nam wygrać! Potem wracam do świata i widzę tych wszystkich chuderlaków na lotnisku protestujących przeciwko mnie, plujących nazywających mnie obleśnym grubasem i innymi obrzydliwymi wyzwiskami! Kim oni są, żeby przeciwko mnie protestować, co?! Kim oni są?! Chyba, że byli mną i byli tam gdzie ja i wiedzą o czym wrzeszczą!
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 26, 2024 18:13:35 GMT 1
Jestem szefem mafii. Mafii Grubolskiej. Każde nieposłuszeństwo wobec mnie będzie karane. Za bycie zdrajcą/sprzedawczykiem/czy cżłonkiem wrogiej rodziny jest kara śmierci. Mam nadzieję że zasady będą respektowane. sprawdźmy to wydaj fałszerza lub mafijnego grubola
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 26, 2024 18:13:55 GMT 1
Ojczulek wam pokaże się jak się gra. Potrzymajcie mi kaptur.
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 26, 2024 18:14:40 GMT 1
Jestem szefem mafii. Mafii Grubolskiej. Każde nieposłuszeństwo wobec mnie będzie karane. Za bycie zdrajcą/sprzedawczykiem/czy cżłonkiem wrogiej rodziny jest kara śmierci. Mam nadzieję że zasady będą respektowane. sprawdźmy to wydaj fałszerza lub mafijnego grubola W swoim czasie wydam fałszerza szeregowy Ricku.
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 26, 2024 18:15:54 GMT 1
Poza tym wiesz gdzie jest mój gabinet. Tam zajmuję się przesłuchiwaniem podejrzanych o zdradę.
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 26, 2024 18:18:17 GMT 1
GRUBOLE I GRUBOLKI!!! JA, ANDRZEJ GRUBBOL STAJĘ PRZED WAMI BY WALCZYĆ O NASZE PRAWA! O PRAWA GRUBOLI, KTÓRE OD LAT ZANIEDBYWAŁY CHUDOLSKIE ELITY! WIEMY DOBRZE KTO BUMELUJE NA GÓRZE A KTO CIĘŻKO HARUJE NA DOLE ALE WIĘCEJ JUŻ NA TO NIE POZWOLIMY! PRZYSZEDŁ CZAS BY POWIEDZIEĆ DOŚĆ! NIE POZWOLĘ ŻEBY NAS OSZUKIWANO, ZNIEWAŻANO I NISZCZONO NASZE MARZENIA. MARZENIA O KRAINIE MLEKIEM I MIODEM PŁYNĄCEJ - GRUBOLANDII MĄCICIELE Z ELITY KRĄŻĄ WŚRÓD NAS, SIEJĄ ZAMĘT CHCĄ WCIĄGNĄĆ NAS W SWOJE UKŁADY I ZABIERAĆ TO CO NALEŻY SIĘ NAM, GRUBOLOM! ALE JA WAM MÓWIĘ I BIORĘ PEŁNĄ ODPOWIEDZIALNOŚC ZA TO CO MÓWIĘ – NIE PODDAMY SIĘ I ZWYĆIĘŻYMY! JA, ANDRZEJ GRUBBOL, BĘDĘ WALCZYŁ O GODNOŚĆ O POKRZYWDZONYCH O TO BY GRUBOL ZNOW MÓGŁ STAĆ Z PODNIESIONĄ GŁOWĄ! MĄCICIELE UWAŻAJCIE BO PRZYJDZIE KRYSKA NA MATYSKA!!! WASZ ANDRZEJ GRUBBOL NIE DA SIĘ ZASTRASZYĆ! A TYCH CO PRÓBUJĄ KNUĆ ZA NASZYMI PLECAMI – WYŁAPIEMY I ROZGONIMY Co tam słychać w świecie wielkiej polityki panie Andrzeju?
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 26, 2024 18:20:56 GMT 1
rambo 40 don vito 48
reszta 50
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 26, 2024 18:23:44 GMT 1
To chyba oczywiste że karma mnie ciągnie w stronę mafii. W końcu jestem jej donem.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 26, 2024 18:24:36 GMT 1
Nic się nie skończyło! Nic! Nie możecie tego ot tak wyłączyć! To nie była moja wojna! Wy prosiliście mnie, a nie ja was! Zrobiłem wszystko, co musiałem, byśmy zwyciężyli, a ktoś nie pozwolił nam wygrać! Potem wracam do świata i widzę tych wszystkich chuderlaków na lotnisku protestujących przeciwko mnie, plujących nazywających mnie obleśnym grubasem i innymi obrzydliwymi wyzwiskami! Kim oni są, żeby przeciwko mnie protestować, co?! Kim oni są?! Chyba, że byli mną i byli tam gdzie ja i wiedzą o czym wrzeszczą! SŁYSZĘ CIE GRAUMBO I ROZUMIEM TWÓJ GNIEW! NIC SIĘ NIE SKOŃCZYŁO TO DOPIERO POCZĄTEK NASZEJ WALKI! NIECH CHUDOLCY MÓWIĄ CO CHCĄ, MY ZNAMY PRAWDĘ O NASZEJ WSPÓLNEJ WALCE! HARUJEMY NA POLU WALCZMY O NASZĄ PRZYSZŁOŚĆ W GRUBOLANDII! MĄCICIELE PRÓBUJĄ NAS ZDYSKREDYTOWAĆ I ZATRZYMAĆ ALE MY SIĘ NIE ZATRZYMAMY. JAK TOWARZYSZ MAO PRZEJDZIEMY DŻUNGLE, PRZEJDZIEMY GÓRY, POKONAMY WROGÓW. BO SPRAWIEDZLIWOŚĆ JEST PO NASZEJ STRONIE!!
GRAUMBO, PAMIĘTAJ ŻE JESTEŚMY TU RAZEM! BĘDZIEMY WALCZYĆ O NASZE MARZENIA BO TO MY JESTEŚMY SIŁĄ TEGO MIASTA! NIE DAJMY SIĘ ZASTRASZYĆ I NIECH CHUDOLCY UWAŻAJĄ, BO ANDRZEJ GRUBBOL WĘSZY A WĘCH MA DOBRY.... BARDZO DOBRY...
|
|