|
Post by Grubol-Papież on Sept 26, 2024 20:35:38 GMT 1
jest tutaj jeszcze jeden kieras wsrod miasta co to wyzej sra niz dupe ma i gra pod publiczke ciekawe kto z was pierwszy wpadnie na to o kogo mi chodzi A propos srania, to idę się schować w kiblu, żeby jakoś przetrwać 21:37. Jak przeżyję tę godzinę, to wszystko przetrwam! PS. Dobrze, że nie ma w tej edycji Ali Grubcy.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 26, 2024 20:35:38 GMT 1
braun jak zwykle musi mieć odmienne zdanie dla samego faktu kontestowania rzeczy edit: dla pewności sekcja naukowa misio kaku może policzyć czy celność 1/3 faktycznie wygrywa grę bo w sumie to tak na czuja pewnie z 40% trzeba mieć jakby się okazało, że przypadkiem 1/3 starcza, to nie wiem w sumie co o tym sądzić no bo pan mietek nie wygląda na takiego co by siedział i liczył Zależy jak rolni pograją, ale to raczej coś koło 50% trzeba.
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 26, 2024 20:36:19 GMT 1
Sam Gruambo to pasowałby idealnie na mafiozę co unika początkowej fazy gry, w której może najmocniej oberwać.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 20:37:11 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 26, 2024 20:37:11 GMT 1
a jakich przodowników pressingu, czy liderów najgrubszych spostrzeżeń masz na ten moment? Ja gram po swojemu, jak przelece krótko jak meteor to trudno. Mietek, Wróżbita, nawet ten Rick, choć sposób, w jaki te przemyślenia podaje mi nie pasi są dla mnie o kilka parafii wyżej w hierarchii pressingu niż Ty. I nie byłoby nic złego w byciu niemerytorycznym, gdyby nie to, że w zasadzie od początku usiłowałeś grać merytorycznie. Dla mnie to jest rozjazd między zasugerowaną na początku postawą a faktycznie prezentowaną potem. absolutnie się nie zgadzam z ta teza. Gram od początku merytorycznie, chociaż to trochę źle slowo, ale sam poziom na ten moment nie jest ważny. Kwestia podszczypywania jest ważna. Ludzi trzeba prowokować do wypowiedzi, a D1 jest dość ważne w tym aspekcie ponieważ mafia jeszcze nie przyjela swoich póz i łatwo im sprowadzać grę do kreacji. Moje działanie jest ważniejsze niż tworzenie swojej pozycji w mieście, co robisz ty, a na co moim zdaniem jest za wcześnie.
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 26, 2024 20:38:31 GMT 1
Sam Gruambo to pasowałby idealnie na mafiozę co unika początkowej fazy gry, w której może najmocniej oberwać. szkoda, że jak pizda zacząłeś zagadywać andrzeja o kreację, zamiast go pressować na pierwszej stronie
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 20:39:19 GMT 1
a jakich przodowników pressingu, czy liderów najgrubszych spostrzeżeń masz na ten moment? Ja gram po swojemu, jak przelece krótko jak meteor to trudno. Mietek, Wróżbita, nawet ten Rick, choć sposób, w jaki te przemyślenia podaje mi nie pasi są dla mnie o kilka parafii wyżej w hierarchii pressingu niż Ty. I nie byłoby nic złego w byciu niemerytorycznym, gdyby nie to, że w zasadzie od początku usiłowałeś grać merytorycznie. Dla mnie to jest rozjazd między zasugerowaną na początku postawą a faktycznie prezentowaną potem. fajny niefajny niefajny niefajny tu fajny niefajny chyba fajny ale nie wiem??? JAk to jest, że jednocześnie oceniłeś za mafijne wejście Gruambo oraz posta Ricka, w którym się do tego Gruambo dopierdalał. Uważasz, że mafiozo zaczął grę od jebania kolegi z mafii? no normalnie a co??
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 26, 2024 20:40:27 GMT 1
Sam Gruambo to pasowałby idealnie na mafiozę co unika początkowej fazy gry, w której może najmocniej oberwać. szkoda, że jak pizda zacząłeś zagadywać andrzeja o kreację, zamiast go pressować na pierwszej stronie Dalej nie widzę problemu w bawieniu się kreacją na tamtym etapie więc uważam ten zarzut za kompletnie z dupy.
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 20:40:43 GMT 1
Mietek, Wróżbita, nawet ten Rick, choć sposób, w jaki te przemyślenia podaje mi nie pasi są dla mnie o kilka parafii wyżej w hierarchii pressingu niż Ty. I nie byłoby nic złego w byciu niemerytorycznym, gdyby nie to, że w zasadzie od początku usiłowałeś grać merytorycznie. Dla mnie to jest rozjazd między zasugerowaną na początku postawą a faktycznie prezentowaną potem. absolutnie się nie zgadzam z ta teza. Gram od początku merytorycznie, chociaż to trochę źle slowo, ale s am poziom na ten moment nie jest ważny. Kwestia podszczypywania jest ważna. Ludzi trzeba prowokować do wypowiedzi, a D1 jest dość ważne w tym aspekcie ponieważ mafia jeszcze nie przyjela swoich póz i łatwo im sprowadzać grę do kreacji. Moje działanie jest ważniejsze niż tworzenie swojej pozycji w mieście, co robisz ty, a na co moim zdaniem jest za wcześnie. haha ale gownopost GRUBEPPER, DOBRZE DALEM BOLDA?
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 26, 2024 20:41:08 GMT 1
uważasz, że rambo bawił się kreacją?
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 20:41:18 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 26, 2024 20:41:18 GMT 1
Chujowo
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 26, 2024 20:41:46 GMT 1
bardziej mafijnego wejscia niz don vito nie dalo sie poczynic Sprzeciw! Było niemafijne.
Wybaczcie kochani, że mnie nie było. Ciężko jest gotować dla takiej liczby Gruboli.
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 20:42:05 GMT 1
spocony jestes chlopie jakby cie sraka dopadla w trakcie przemiany w ssj
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 20:42:24 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 20:42:24 GMT 1
Baryła fajnie pisze. Teoria strun wskazuje na pozytywne wibracje z tej strony. dla mnie trochę wejście "ale jestem fifarafa eufa", zobaczymy, jak pociągnie! Moja kula zgadza się z panem Europosłem, ale na razie tematu drążyć nie będę, bo w sumie nie mam się do czego konkretnie przejebać
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 20:42:30 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 26, 2024 20:42:30 GMT 1
absolutnie się nie zgadzam z ta teza. Gram od początku merytorycznie, chociaż to trochę źle slowo, ale s am poziom na ten moment nie jest ważny. Kwestia podszczypywania jest ważna. Ludzi trzeba prowokować do wypowiedzi, a D1 jest dość ważne w tym aspekcie ponieważ mafia jeszcze nie przyjela swoich póz i łatwo im sprowadzać grę do kreacji. Moje działanie jest ważniejsze niż tworzenie swojej pozycji w mieście, co robisz ty, a na co moim zdaniem jest za wcześnie. haha ale gownopost GRUBEPPER, DOBRZE DALEM BOLDA? Ale w sumie polkne haczyk, co ci się nie podoba?
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 26, 2024 20:42:43 GMT 1
uważasz, że rambo bawił się kreacją? Oczywiście że mógł się bawić kreację. Bardziej podejrzane jest już jego zniknięcie od samego kreacyjnego pisania.
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 20:42:48 GMT 1
no to co napisales
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 20:43:13 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 20:43:13 GMT 1
a jakich przodowników pressingu, czy liderów najgrubszych spostrzeżeń masz na ten moment? Ja gram po swojemu, jak przelece krótko jak meteor to trudno. Mietek, Wróżbita, nawet ten Rick, choć sposób, w jaki te przemyślenia podaje mi nie pasi są dla mnie o kilka parafii wyżej w hierarchii pressingu niż Ty. I nie byłoby nic złego w byciu niemerytorycznym, gdyby nie to, że w zasadzie od początku usiłowałeś grać merytorycznie. Dla mnie to jest rozjazd między zasugerowaną na początku postawą a faktycznie prezentowaną potem. fajny niefajny niefajny niefajny tu fajny niefajny chyba fajny ale nie wiem??? JAk to jest, że jednocześnie oceniłeś za mafijne wejście Gruambo oraz posta Ricka, w którym się do tego Gruambo dopierdalał. Uważasz, że mafiozo zaczął grę od jebania kolegi z mafii? Kurde papież czyta posty Niebezpieczny zawodnik
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 20:43:17 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 26, 2024 20:43:17 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 20:43:59 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 20:43:59 GMT 1
Mietek, Wróżbita, nawet ten Rick, choć sposób, w jaki te przemyślenia podaje mi nie pasi są dla mnie o kilka parafii wyżej w hierarchii pressingu niż Ty. I nie byłoby nic złego w byciu niemerytorycznym, gdyby nie to, że w zasadzie od początku usiłowałeś grać merytorycznie. Dla mnie to jest rozjazd między zasugerowaną na początku postawą a faktycznie prezentowaną potem. JAk to jest, że jednocześnie oceniłeś za mafijne wejście Gruambo oraz posta Ricka, w którym się do tego Gruambo dopierdalał. Uważasz, że mafiozo zaczął grę od jebania kolegi z mafii? Mnie dziwi że taki Wróżbita Maciej ocenił posty Gruboku jako pressing. Ja tam żadnego pressingu nie poczułem w ogóle. Chłopie Tu nie chodzi o wynik, tylko o zamiar
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 20:44:44 GMT 1
|
|