|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 29, 2024 8:07:32 GMT 1
jak tam nastroje na mafijnym Mieciu?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 8:08:13 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Sept 29, 2024 8:08:13 GMT 1
co tu taka cisza kutasy ?? Mietek jaki zadowolony z zajebania Grubola
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 8:10:10 GMT 1
jak tam nastroje na mafijnym Mieciu? spytaj lustra bydlaku
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 8:11:22 GMT 1
co tu taka cisza kutasy ?? Mietek jaki zadowolony z zajebania Grubola a co mam plakac ?? sam sie pchal na piache i w sumie nic ciekawego po sobie nie zostawil ten sad najwyzszy powinien dzisiaj wyskoczyc na publicznym i przemyslec wybor czworki niewinnych
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 8:12:42 GMT 1
Jak papieżak jest w mafii to Voldi jest z nim Podtrzymuję niewinność Ricka Leppera Dzg chyba Mietek też chyba będzie niewinny, jego wkurw brzmiał autentycznie Statua mi się podobała w trakcie dnia, więc tu fikoła nie będę robił teraz, ale jeżeli Voldi niewinny to się zastanówcie Giuseppe taka szara strefa ale łatwy cel do linczu w sumie, przemyślcie Gruambo jest w mafii i trzeba go jebnąć dla poprawy matematyki, twój stary być może też Kaku nie może dożyć meczowki bez względu na frakcję Reszty nie pamiętam Zacznij kurwa rozważać mafie beze mnie w składzie, a nie że się zafiksowałeś i teraz sobie dopasowujesz do mnie. Jestem zajebiście niewinny, a to że tego nie widzicie jest zjebane.
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 8:14:28 GMT 1
Mietek jaki zadowolony z zajebania Grubola a co mam plakac ?? sam sie pchal na piache i w sumie nic ciekawego po sobie nie zostawil ten sad najwyzszy powinien dzisiaj wyskoczyc na publicznym i przemyslec wybor czworki niewinnych Możesz to wytłumaczyć? Bo mnie się ten pomysł wydaje przechujowy. Nie ma już grubola miejskiego, więc nie rozda kamizelki, w takim układzie sąd nie dotrwa do czwartej nocy, żeby się ujawnić.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 8:14:57 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Sept 29, 2024 8:14:57 GMT 1
Mietek jaki zadowolony z zajebania Grubola a co mam plakac ?? sam sie pchal na piache i w sumie nic ciekawego po sobie nie zostawil ten sad najwyzszy powinien dzisiaj wyskoczyc na publicznym i przemyslec wybor czworki niewinnych Polecam poczytać setup
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 8:16:20 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Sept 29, 2024 8:16:20 GMT 1
Moim zdaniem sąd najgrubszy powinien był zrobić sprawdzenie tej nocy a teraz je tylko ujawnić
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 8:16:28 GMT 1
a co mam plakac ?? sam sie pchal na piache i w sumie nic ciekawego po sobie nie zostawil ten sad najwyzszy powinien dzisiaj wyskoczyc na publicznym i przemyslec wybor czworki niewinnych Możesz to wytłumaczyć? Bo mnie się ten pomysł wydaje przechujowy. Nie ma już grubola miejskiego, więc nie rozda kamizelki, w takim układzie sąd nie dotrwa do czwartej nocy, żeby się ujawnić. no ale przeciez moze to zrobic drugiej nocy
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 29, 2024 8:16:36 GMT 1
Historia pokazuje, że po takim wstępie dnia mafia ma wzrost morale, więc jest nadaktywna. Miecio mafia, papież pewnie też. Trzeba dobić papieża, bo to, że wczoraj szło przed linczem jak po grudzie, dobitnie pokazuje, że na świeczniku była mafia.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 8:17:18 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Sept 29, 2024 8:17:18 GMT 1
Ten lincz wczorajszy trochę przejrzałem, dobrze że nie zabiliście tego papieża, bo chyba bym się dzisiaj zagotował
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 8:17:18 GMT 1
eee kurwa no to dzisiaj powinien sie ujawnic ze sprawdzeniami jesli nie czeka do czwartej nocy
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 29, 2024 8:18:01 GMT 1
Potwierdzam, papież niewinny, Kaku też będzie niewinny. Otyłka też miałem za niewinnego, ale z dwojga złego wolałem by Otyłek padł niż Papież. Do tego niewinny Gruboku i niewinny Wróżbita.
W piątce Grumbo, Twój Stary, Większysz, Warmianin, Ryba będą ze 2 mafie pewnie. 1-2 mafie będą wśród linczujących Vito (Giuseppe i Statua?Andrzej?Mietek?) no i moim czarnym koniem jest Grubraun.
Voldi by się mógł wziąć za grę i coś pomóc. Jabba to samo.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 8:18:34 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Sept 29, 2024 8:18:34 GMT 1
Historia pokazuje, że po takim wstępie dnia mafia ma wzrost morale, więc jest nadaktywna. Miecio mafia, papież pewnie też. Trzeba dobić papieża, bo to, że wczoraj szło przed linczem jak po grudzie, dobitnie pokazuje, że na świeczniku była mafia. No Miecio mi się bardzo nie podobał tym wejściem. Taki fifarafa 'patrzcie jaki jestem zajebisty, właśnie zajebałem grubola'. A teraz jeszcze udaje, że setupu nie zna
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 29, 2024 8:19:16 GMT 1
A jak papież robi w chuja tym panicznym tonem i grożeniem że więcej nie zagra to następnym razem już go nikt nie posłucha i będzie szybko odwalany.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 8:19:35 GMT 1
Potwierdzam, papież niewinny, Kaku też będzie niewinny. Otyłka też miałem za niewinnego, ale z dwojga złego wolałem by Otyłek padł niż Papież. Do tego niewinny Gruboku i niewinny Wróżbita. W piątce Grumbo, Twój Stary, Większysz, Warmianin, Ryba będą ze 2 mafie pewnie. 1-2 mafie będą wśród linczujących Vito (Giuseppe i Statua?Andrzej?Mietek?) no i moim czarnym koniem jest Grubraun. Voldi by się mógł wziąć za grę i coś pomóc. Jabba to samo. co masz na grubrauna bo ja go se w notatniku wpisalem go jako pierwszego w niewinnych ??
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 8:19:56 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Sept 29, 2024 8:19:56 GMT 1
Potwierdzam, papież niewinny, Kaku też będzie niewinny. Otyłka też miałem za niewinnego, ale z dwojga złego wolałem by Otyłek padł niż Papież. Do tego niewinny Gruboku i niewinny Wróżbita. W piątce Grumbo, Twój Stary, Większysz, Warmianin, Ryba będą ze 2 mafie pewnie. 1-2 mafie będą wśród linczujących Vito (Giuseppe i Statua?Andrzej?Mietek?) no i moim czarnym koniem jest Grubraun. Voldi by się mógł wziąć za grę i coś pomóc. Jabba to samo. Czy mógłbyś rozwinąć Gruboku?
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 8:20:52 GMT 1
Historia pokazuje, że po takim wstępie dnia mafia ma wzrost morale, więc jest nadaktywna. Miecio mafia, papież pewnie też. Trzeba dobić papieża, bo to, że wczoraj szło przed linczem jak po grudzie, dobitnie pokazuje, że na świeczniku była mafia. No Miecio mi się bardzo nie podobał tym wejściem. Taki fifarafa 'patrzcie jaki jestem zajebisty, właśnie zajebałem grubola'. A teraz jeszcze udaje, że setupu nie zna spierdalaj bo przez cala gre nic nie grasz placzesz ze mialo byc 2/24 a teraz se pierdolisz jak mala weszka ty nawet nie miales jaj zeby sie odezwwac jako pierwszy po smierci grubola
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 29, 2024 8:22:26 GMT 1
Papież i DZG, macie mnie za niewinnego, więc chcę jasnej deklaracji, czy jest to na tyle mocne uniewinnienie, że w meczówce na mnie nie zagłosujecie. Bo chyba zdajecie sobie sprawę z faktu, że albo zlecę w linczu albo dożyję końca, innych opcji nie ma.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 8:24:01 GMT 1
Papież i DZG, macie mnie za niewinnego, więc chcę jasnej deklaracji, czy jest to na tyle mocne uniewinnienie, że w meczówce na mnie nie zagłosujecie. Bo chyba zdajecie sobie sprawę z faktu, że albo zlecę w linczu albo dożyję końca, innych opcji nie ma. a jak dadza taka deklaracje to ich nie zamordujesz ??
|
|