|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 20:45:04 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 26, 2024 20:45:04 GMT 1
braun jak zwykle musi mieć odmienne zdanie dla samego faktu kontestowania rzeczy edit: dla pewności sekcja naukowa misio kaku może policzyć czy celność 1/3 faktycznie wygrywa grę bo w sumie to tak na czuja pewnie z 40% trzeba mieć jakby się okazało, że przypadkiem 1/3 starcza, to nie wiem w sumie co o tym sądzić no bo pan mietek nie wygląda na takiego co by siedział i liczył Zależy jak rolni pograją, ale to raczej coś koło 50% trzeba. jakie pisiont procent 21 budowolancow 5 po spozyciu ty wiesz ze cie nie wyjebia bo robiles w rajchu na bausztelach zostaje 20 5 dzielisz na 20 i masz 25 procent czyli 1/4 wiec 1/3 jest wieksza niz 1/4 i masz wygrywajaca skutecznosc
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 26, 2024 20:45:12 GMT 1
Mnie dziwi że taki Wróżbita Maciej ocenił posty Gruboku jako pressing. Ja tam żadnego pressingu nie poczułem w ogóle. Chłopie Tu nie chodzi o wynik, tylko o zamiar Skąd ty w ogóle wyczytałeś że on ma zamiar pressować?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 20:45:23 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 20:45:23 GMT 1
Sam Gruambo to pasowałby idealnie na mafiozę co unika początkowej fazy gry, w której może najmocniej oberwać. Grubolone a powiedz mi, co cię skłoniło do przypomnienia sobie o Gruambo skoro on schował się do nory 2h temu?
|
|
Gruba Ryba
EdycjaGruba#
Limit Postów: 104
|
Post by Gruba Ryba on Sept 26, 2024 20:45:42 GMT 1
Pewnego dnia dowiedziałem się, o wspaniałym małym jeziorku w lesie, gdzie olbrzymie i tłuste ryby same wskakują na haczyk. Pozmieniałem dyżury w robocie, żeby tylko móc od razu następnego dnia, skoro świt wyruszyć. Po długiej podróży odnalazłem małe jeziorko w lesie, rozstawiłem wędki i czekałem. Godzinę, dwie, trzy i w końcu po czterech godzinach spławik się poruszył, więc czym prędzej szarpnąłem za wędkę i wyciągnąłem grubą, nadzianą na haczyk kupę. Nie wyobrażacie sobie jak bardzo się wkurwiłem. Gdy tak rzucałem przekleństwami w każdą stronę, zauważyłem że na drugim brzegu jeziorka siedzi stary dziadek. Podszedłem do niego, żeby mu ponarzekać, że taki kawał jechałem, tyle czekałem i gówno z tego. Dziadek mi odpowiedział: A bo wie Pan, z tym jeziorkiem związana jest pewna legenda. Otóż niech pan sobie wyobrazi, przed I wojną światową żył tu chłopak i piękna dziewczyna, kochali się niesamowicie. Ale wzięli go do wojska. Po jakimś czasie nadeszła wiadomość że on zginął na froncie. I proszę sobie wyobrazić, że ona przyszła tu, nad to jeziorko i z wielkiego żalu się utopiła! No faktycznie przykra sprawa, odpowiedziałem. Ale to jeszcze nie koniec proszę pana! Otóż po wojnie okazało się, że chłopak przeżył, był tylko ranny. przyjechał tu, dowiedział się o wszystkim, przyszedł tu, w to miejsce na którym pan siedzi, i z żalu i wielkiej miłości również się utopił! Teraz byłem już w mega szoku, ale mówię do dziadka: No, ale co z tą kupą? A dziadek mi odpowiada: No nie wiem, widocznie ktoś nasrał. I od tego czasu wiem, że karasie żrą gówno, a Szczupak jest królem wód
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 20:46:25 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 26, 2024 20:46:25 GMT 1
uważasz, że rambo bawił się kreacją? Oczywiście że mógł się bawić kreację. Bardziej podejrzane jest już jego zniknięcie od samego kreacyjnego pisania. ten moment kiedy nie wiesz co o kims napisac ale masz potrzebe zeby koniecznie o nim cos napisac
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 20:46:42 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 26, 2024 20:46:42 GMT 1
przed chwilą tak się nie wstrzymywałes z BOLDOWANIEM, co konkretnie w tamtym poście ci się nie podoba?
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 20:47:43 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 26, 2024 20:47:43 GMT 1
Chłopie Tu nie chodzi o wynik, tylko o zamiar Skąd ty w ogóle wyczytałeś że on ma zamiar pressować? lepszym pytaniem by było skąd wziąłeś że niby się podlizywalem. Bo to było absurdalne.
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 26, 2024 20:48:13 GMT 1
Pewnego dnia dowiedziałem się, o wspaniałym małym jeziorku w lesie, gdzie olbrzymie i tłuste ryby same wskakują na haczyk. Pozmieniałem dyżury w robocie, żeby tylko móc od razu następnego dnia, skoro świt wyruszyć. Po długiej podróży odnalazłem małe jeziorko w lesie, rozstawiłem wędki i czekałem. Godzinę, dwie, trzy i w końcu po czterech godzinach spławik się poruszył, więc czym prędzej szarpnąłem za wędkę i wyciągnąłem grubą, nadzianą na haczyk kupę. Nie wyobrażacie sobie jak bardzo się wkurwiłem. Gdy tak rzucałem przekleństwami w każdą stronę, zauważyłem że na drugim brzegu jeziorka siedzi stary dziadek. Podszedłem do niego, żeby mu ponarzekać, że taki kawał jechałem, tyle czekałem i gówno z tego. Dziadek mi odpowiedział: A bo wie Pan, z tym jeziorkiem związana jest pewna legenda. Otóż niech pan sobie wyobrazi, przed I wojną światową żył tu chłopak i piękna dziewczyna, kochali się niesamowicie. Ale wzięli go do wojska. Po jakimś czasie nadeszła wiadomość że on zginął na froncie. I proszę sobie wyobrazić, że ona przyszła tu, nad to jeziorko i z wielkiego żalu się utopiła! No faktycznie przykra sprawa, odpowiedziałem. Ale to jeszcze nie koniec proszę pana! Otóż po wojnie okazało się, że chłopak przeżył, był tylko ranny. przyjechał tu, dowiedział się o wszystkim, przyszedł tu, w to miejsce na którym pan siedzi, i z żalu i wielkiej miłości również się utopił! Teraz byłem już w mega szoku, ale mówię do dziadka: No, ale co z tą kupą? A dziadek mi odpowiada: No nie wiem, widocznie ktoś nasrał. I od tego czasu wiem, że karasie żrą gówno, a Szczupak jest królem wód tl;dr Przydasz się.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 20:48:38 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 20:48:38 GMT 1
Chłopie Tu nie chodzi o wynik, tylko o zamiar Skąd ty w ogóle wyczytałeś że on ma zamiar pressować? No z dupy kurwa xD chłop dopytuje o szczegóły ogólnikowego posta, a ty to czytasz jako szukanie sobie przyjaciół Na litość boską
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 20:50:44 GMT 1
przed chwilą tak się nie wstrzymywałes z BOLDOWANIEM, co konkretnie w tamtym poście ci się nie podoba? no slowa w tym poscie
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 26, 2024 20:50:54 GMT 1
uważasz, że rambo bawił się kreacją? Oczywiście że mógł się bawić kreację. Bardziej podejrzane jest już jego zniknięcie od samego kreacyjnego pisania. ale chronologię zdarzeń mamy taką: 1. piszę pierwszego posta w rozgrywce 2. rambo pisze drugiego posta w rozgrywce 3. piszę trzeciego posta w rozgrywce i zwracam się w nim bezpośrednio do rambo i to pozytywnym tonie 4. grubol szef pisze czwartego posta w rozgrywce rambo mi w żaden sposob nie odpisuje, ani w ogóle nie pisze nic innego 5. pomyślałem sobie, że w zasadzie takie unikanie interakcji jest raczej mafijne niż niemafine, no bo czego się bać, zabawę d0 mamy, ale nie musi to przecież o niczym świadczyć - piszę więc posta o karmie i daję mu -5 6. grumbao widzi, że dostał atak i pisze drugiego posta kreacyjnego 7. w temacie nic się nie dzieje, bo kilka osób tylko wrzuciło posty kreacyjne, no i jak napisałem wyżej, ty zacząłeś pytać andrzeja o kreację 8. daję rambo kolejne -5 i tobie -2 za rozmywanie tematu co pośrednio zdejmuje press z rambo 9. rambo dalej nie ma więc jak dla mnie to podejrzany stał się w punkcie piątym, a to że zniknął, to tylko mnie utwierdza w tym przekonaniu a odnośnie ciebie to nie wiem jaki wniosek w końcu w związku z tym, chyba się nie zgadzam, że "mógł się bawić kreacją", bo wg mojej interpretacji, to zabawy tam wiele nie było
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 26, 2024 20:51:08 GMT 1
Skąd ty w ogóle wyczytałeś że on ma zamiar pressować? No z dupy kurwa xD chłop dopytuje o szczegóły ogólnikowego posta, a ty to czytasz jako szukanie sobie przyjaciół Na litość boską Trzymajcie mnie bo nie wytrzymię po prostu. Jak usłyszę jeszcze raz oskarżenia o to że inaczej oceniłem postawę kogoś ( niż w teorii zamierzał autor i i przez to mi sie zarzuca źle odczytanie intencji) to przypierdolę. Ile razy mam to pisać by dotarło do ciebie to?
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 20:51:30 GMT 1
Oczywiście że mógł się bawić kreację. Bardziej podejrzane jest już jego zniknięcie od samego kreacyjnego pisania. ale chronologię zdarzeń mamy taką: 1. piszę pierwszego posta w rozgrywce 2. rambo pisze drugiego posta w rozgrywce 3. piszę trzeciego posta w rozgrywce i zwracam się w nim bezpośrednio do rambo i to pozytywnym tonie 4. grubol szef pisze czwartego posta w rozgrywce rambo mi w żaden sposob nie odpisuje, ani w ogóle nie pisze nic innego 5. pomyślałem sobie, że w zasadzie takie unikanie interakcji jest raczej mafijne niż niemafine, no bo czego się bać, zabawę d0 mamy, ale nie musi to przecież o niczym świadczyć - piszę więc posta o karmie i daję mu -5 6. grumbao widzi, że dostał atak i pisze drugiego posta kreacyjnego 7. w temacie nic się nie dzieje, bo kilka osób tylko wrzuciło posty kreacyjne, no i jak napisałem wyżej, ty zacząłeś pytać andrzeja o kreację 8. daję rambo kolejne -5 i tobie -2 za rozmywanie tematu co pośrednio zdejmuje press z rambo 9. rambo dalej nie ma więc jak dla mnie to podejrzany stał się w punkcie piątym, a to że zniknął, to tylko mnie utwierdza w tym przekonaniu a odnośnie ciebie to nie wiem jaki wniosek w końcu w związku z tym, chyba się nie zgadzam, że "mógł się bawić kreacją", bo wg mojej interpretacji, to zabawy tam wiele nie było hahahaha kurwa nie wierze
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 26, 2024 20:51:30 GMT 1
jest tutaj jeszcze jeden kieras wsrod miasta co to wyzej sra niz dupe ma i gra pod publiczke ciekawe kto z was pierwszy wpadnie na to o kogo mi chodzi A propos srania, to idę się schować w kiblu, żeby jakoś przetrwać 21:37. Jak przeżyję tę godzinę, to wszystko przetrwam! PS. Dobrze, że nie ma w tej edycji Ali Grubcy. Ojcze Święty, co to za pielgrzymka do Częstochowy?
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 26, 2024 20:52:24 GMT 1
Widzę, że nie piszesz z Watykanu. Mnie łatwo nie oszukasz, na życiu zęby zjadłem.
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 26, 2024 20:52:48 GMT 1
Czyżby tam była siedziba mafii?
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 26, 2024 20:53:01 GMT 1
ale chronologię zdarzeń mamy taką: 1. piszę pierwszego posta w rozgrywce 2. rambo pisze drugiego posta w rozgrywce 3. piszę trzeciego posta w rozgrywce i zwracam się w nim bezpośrednio do rambo i to pozytywnym tonie 4. grubol szef pisze czwartego posta w rozgrywce rambo mi w żaden sposob nie odpisuje, ani w ogóle nie pisze nic innego 5. pomyślałem sobie, że w zasadzie takie unikanie interakcji jest raczej mafijne niż niemafine, no bo czego się bać, zabawę d0 mamy, ale nie musi to przecież o niczym świadczyć - piszę więc posta o karmie i daję mu -5 6. grumbao widzi, że dostał atak i pisze drugiego posta kreacyjnego 7. w temacie nic się nie dzieje, bo kilka osób tylko wrzuciło posty kreacyjne, no i jak napisałem wyżej, ty zacząłeś pytać andrzeja o kreację 8. daję rambo kolejne -5 i tobie -2 za rozmywanie tematu co pośrednio zdejmuje press z rambo 9. rambo dalej nie ma więc jak dla mnie to podejrzany stał się w punkcie piątym, a to że zniknął, to tylko mnie utwierdza w tym przekonaniu a odnośnie ciebie to nie wiem jaki wniosek w końcu w związku z tym, chyba się nie zgadzam, że "mógł się bawić kreacją", bo wg mojej interpretacji, to zabawy tam wiele nie było hahahaha kurwa nie wierze serio tak było
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 26, 2024 20:53:13 GMT 1
Jasnogórska mafia Rydzyka. Ja pieniędzy im na pewno nie dam.
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 26, 2024 20:53:56 GMT 1
No nie musiało mu wyjść 🤷🏼♂️ A zresztą, Vito, powiedz mi, nawet jeśli szukałby w taki sposób przyjaciół, to twoim zdaniem mafijne, czy co? Troszkę sobie na niego patrzyłem i odniosłem nieprzyjemne wrażenie szukania przyjaciół. Mała ostrzegawcza lampka mi się zapaliła przy jego nicku kiedy nie zauważyłem u pozostałych podobnych prób zdobywania przyjaźni. A gdzie konkretnie było to szukanie przyjaciół? Zacytuj posty.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 20:54:27 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 26, 2024 20:54:27 GMT 1
Oczywiście że mógł się bawić kreację. Bardziej podejrzane jest już jego zniknięcie od samego kreacyjnego pisania. ale chronologię zdarzeń mamy taką: 1. piszę pierwszego posta w rozgrywce 2. rambo pisze drugiego posta w rozgrywce 3. piszę trzeciego posta w rozgrywce i zwracam się w nim bezpośrednio do rambo i to pozytywnym tonie 4. grubol szef pisze czwartego posta w rozgrywce rambo mi w żaden sposob nie odpisuje, ani w ogóle nie pisze nic innego 5. pomyślałem sobie, że w zasadzie takie unikanie interakcji jest raczej mafijne niż niemafine, no bo czego się bać, zabawę d0 mamy, ale nie musi to przecież o niczym świadczyć - piszę więc posta o karmie i daję mu -5 6. grumbao widzi, że dostał atak i pisze drugiego posta kreacyjnego 7. w temacie nic się nie dzieje, bo kilka osób tylko wrzuciło posty kreacyjne, no i jak napisałem wyżej, ty zacząłeś pytać andrzeja o kreację 8. daję rambo kolejne -5 i tobie -2 za rozmywanie tematu co pośrednio zdejmuje press z rambo 9. rambo dalej nie ma więc jak dla mnie to podejrzany stał się w punkcie piątym, a to że zniknął, to tylko mnie utwierdza w tym przekonaniu a odnośnie ciebie to nie wiem jaki wniosek w końcu w związku z tym, chyba się nie zgadzam, że "mógł się bawić kreacją", bo wg mojej interpretacji, to zabawy tam wiele nie było chlopie bardziej pod teze nie dalo sie tego skonstruowac
|
|