Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 29, 2024 8:24:08 GMT 1
A jak papież robi w chuja tym panicznym tonem i grożeniem że więcej nie zagra to następnym razem już go nikt nie posłucha i będzie szybko odwalany. To zabrzmiało jakbyś już chciał nie mieć tego w głowie, fajrant. Miastowe, nie powiem, ale leniwe.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 29, 2024 8:24:21 GMT 1
Co do Grubrauna to moim zdaniem to jest rzetelna mafijna gierka. Różne rzeczy analizuje, tam zajrzy, tu zajrzy, a koniec końców nie widział niewinności Otyłka, mimo że wprost napisałem, gdzie Otyłek wygląda mega miastowo. W prawdzie Grubraunowi zdarzają się edycje, gdzie ma fatalne ruchy i jest najlepszym pomocnikiem mafii będąc w mieście, ale tu prędzej obstawiam opcję mafijną.
Co do Gruboku to on ma niektóre posty pisane w sposób, który nazwałbym "niedowiedzowym", zazwyczaj mafiozi wpadają jakąś nadwiedzą, u niego widzę pewien element osamotnienia w grze. Nie umiem tego dobrze opisać, ale będę mocno zdziwiony jesli jest w mafii. No chyba że tak dobrze mną manipuluje, a pewnie jest do tego zdolny.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Sept 29, 2024 8:25:12 GMT 1
Papież i DZG, macie mnie za niewinnego, więc chcę jasnej deklaracji, czy jest to na tyle mocne uniewinnienie, że w meczówce na mnie nie zagłosujecie. Bo chyba zdajecie sobie sprawę z faktu, że albo zlecę w linczu albo dożyję końca, innych opcji nie ma. a jak dadza taka deklaracje to ich nie zamordujesz ?? Zgadza się, bo nie mam w tej edycji takich skilli jak mord.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 8:25:30 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Sept 29, 2024 8:25:30 GMT 1
No Miecio mi się bardzo nie podobał tym wejściem. Taki fifarafa 'patrzcie jaki jestem zajebisty, właśnie zajebałem grubola'. A teraz jeszcze udaje, że setupu nie zna spierdalaj bo przez cala gre nic nie grasz placzesz ze mialo byc 2/24 a teraz se pierdolisz jak mala weszka ty nawet nie miales jaj zeby sie odezwwac jako pierwszy po smierci grubola A jakie to trzeba mieć jaja, żeby się pierwszy odezwać? Ja się odzywam kiedy chcę i mi to koło chuja lata czy pierwszy czy ostatni. A Twoja spojrzenie, że trzeba mieć jakieś jaja, żeby się odezwać pierwszy strasznie mi mafią jebie
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 8:26:47 GMT 1
spierdalaj bo przez cala gre nic nie grasz placzesz ze mialo byc 2/24 a teraz se pierdolisz jak mala weszka ty nawet nie miales jaj zeby sie odezwwac jako pierwszy po smierci grubola A jakie to trzeba mieć jaja, żeby się pierwszy odezwać? Ja się odzywam kiedy chcę i mi to koło chuja lata czy pierwszy czy ostatni. A Twoja spojrzenie, że trzeba mieć jakieś jaja, żeby się odezwać pierwszy strasznie mi mafią jebie to na mnie zaglosuj a nie rzucasz slowa na wiatr knypie z pedalskim wasem
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 8:27:15 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Sept 29, 2024 8:27:15 GMT 1
A jakie to trzeba mieć jaja, żeby się pierwszy odezwać? Ja się odzywam kiedy chcę i mi to koło chuja lata czy pierwszy czy ostatni. A Twoja spojrzenie, że trzeba mieć jakieś jaja, żeby się odezwać pierwszy strasznie mi mafią jebie to na mnie zaglosuj a nie rzucasz slowa na wiatr knypie z pedalskim wasem Właśnie to zrobiłem. Smacznej kawusi
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 8:29:20 GMT 1
Historia pokazuje, że po takim wstępie dnia mafia ma wzrost morale, więc jest nadaktywna. Miecio mafia, papież pewnie też. Trzeba dobić papieża, bo to, że wczoraj szło przed linczem jak po grudzie, dobitnie pokazuje, że na świeczniku była mafia. Ty jesteś tym śmieciem, co się na mnie zabetonował jak grałem jako GG i mi uprzykrzał życie przez chyba 2 dni? To jebnij łbem o ścianę i wtedy tu wróć, może mądrzej będziesz pisał. NIE JESTEM KURWA W MAFII I SIĘ ODE MNIE ODJEBCIE!!!
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 8:29:49 GMT 1
Co do Grubrauna to moim zdaniem to jest rzetelna mafijna gierka. Różne rzeczy analizuje, tam zajrzy, tu zajrzy, a koniec końców nie widział niewinności Otyłka, mimo że wprost napisałem, gdzie Otyłek wygląda mega miastowo. W prawdzie Grubraunowi zdarzają się edycje, gdzie ma fatalne ruchy i jest najlepszym pomocnikiem mafii będąc w mieście, ale tu prędzej obstawiam opcję mafijną. Co do Gruboku to on ma niektóre posty pisane w sposób, który nazwałbym "niedowiedzowym", zazwyczaj mafiozi wpadają jakąś nadwiedzą, u niego widzę pewien element osamotnienia w grze. Nie umiem tego dobrze opisać, ale będę mocno zdziwiony jesli jest w mafii. No chyba że tak dobrze mną manipuluje, a pewnie jest do tego zdolny. duet grubraun z grubollo italiano ci się zgrywa ??
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 8:30:36 GMT 1
Historia pokazuje, że po takim wstępie dnia mafia ma wzrost morale, więc jest nadaktywna. Miecio mafia, papież pewnie też. Trzeba dobić papieża, bo to, że wczoraj szło przed linczem jak po grudzie, dobitnie pokazuje, że na świeczniku była mafia. Ty jesteś tym śmieciem, co się na mnie zabetonował jak grałem jako GG i mi uprzykrzał życie przez chyba 2 dni? To jebnij łbem o ścianę i wtedy tu wróć, może mądrzej będziesz pisał. NIE JESTEM KURWA W MAFII I SIĘ ODE MNIE ODJEBCIE!!!a imo misio kaku jest w mafii i robi to teraz celowo
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 8:31:58 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 8:31:58 GMT 1
szczęść Boże, zgadnijcie kto wczoraj wygrał zawody 😏
rip rick, ale w sumie bardziej Grubola obstawiałem w jakiejś rybie czy innym dużyszu
i teraz tak ziomale co do wczorajszych wydarzeń
papież nie gra na emocjach w mafii, robi to w mieście, w mafii imo dostalibyśmy jakąś suchą podobającą się merytorykę, a jebanie go wczoraj w d2, że właściwie mógł spaść to jakieś kuriozum, nie dość, że niezgodne ze sztuką, to jeszcze nie mamy mafiozy nr 5
jak nadrobiłem wczorajszy koniec dnia to niestety tam mi wychodzi więcej winnych niż niewinnych 🤷
DZG z jednej strony jest odważny, bezkompromisowy i zmienia se zdanie jak chce, ale mam wrażenie, że operuje na nadwiedzy
widzę możliwość, że z tym motylkiem to było to, co zrobił z tym jabbą, ale 2.0 - wiedział, że motylek jest niewinny, uniewinnił sobie go w połowie dnia na podstawie jakichś błahych przesłanek (zmiana zdania jest spoko, ale nie że przechodzisz z typa "chuj mafia do wyjebania" do "kurwa niewinny mafia go bije" po jednym poście, gdzie motylek napisał, że sam se poszuka mafii)
zmiana na tego motylka ostatecznie wydaje mi się w chuj nielogiczna, ale może zbyt samobójcza, więc to muszę jeszcze przekminić
nie podobał mi się tam voldemort, nie jebię go za nieobecność, bo byłbym hipokrytą w huj, ale mam wrażenie, że gość jak wszedł, to badał teren, patrząc, jak się ustawić. i mogło mu wyjść, że tego papieża to warto było szturchać w ciągu dnia, ale jednak jakby faktycznie spadł, to byłby przypał, więc trzeba go pobronić. nie podoba mi się też to, jak łatwo przyjmuje kandydatów. w d1 było coś takiego, że chciał jebać vita, ja mu wstawiłem analizę na misio kaku, to przyjął od razu, że dobre i że vito kaku dwie mafie. wczoraj w tym stylu przyjął tego motylka, no walnijmy, jak już jest, gdzie spodziewałbym się jakichś oryginalnych kmin
nie podobał mi się misio kaku, co do którego miałem wrażenie, że zrobił sobie jakąś tierlistę i dopychał względem niej. no zrobił se jakąś teorię (co do której ludzie się już pogubili, bo trzeba by ją dokładnie śledzić), wyszło mu grubollo, papież i motyl, nie zwracając uwagi, że tu nie do końca pairingi się kleją, jak np. papież-motyl. jest tierlista, chuj, nie wychodzimy, jakby co to na podkładkę jest teoria
i to jest ZAJZAJER w chuj, bo nadal jaja se robi twój stary (chociaż bronił tego papieża, a mógł zamknąć mordę)
Mietek przygasł działalnością, możliwe, że operował se sprawnie w d1 dzięki nadwiedzy, a teraz, gdy ludzie wiedzą więcej, już trudniej mu się odnaleźć
Warmianin sobie jaja robi, i tu zgadzam się z papieżem: jakim cudem DGZ przewidział, że gość się uaktywni, dla mnie to była powtórka z jakiejś osy czy lucifera
Gruambo leci w chuja i chyba będzie do wyjebania
Statua mi tak nie zaśmierdziała przed EOD, pchała się w gips tam
niewinni lepper, wróżbita, papież i chyba statua i niestety nie mam więcej, więc tu trzeba będzie wyłuskiwać
no i jeszcze jest ten gruboku, który niech będzie, że se kupił dzień wczorajszą odwagą, ale za chuj mu nie ufam
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Sept 29, 2024 8:32:13 GMT 1
Historia pokazuje, że po takim wstępie dnia mafia ma wzrost morale, więc jest nadaktywna. Miecio mafia, papież pewnie też. Trzeba dobić papieża, bo to, że wczoraj szło przed linczem jak po grudzie, dobitnie pokazuje, że na świeczniku była mafia. Ty jesteś tym śmieciem, co się na mnie zabetonował jak grałem jako GG i mi uprzykrzał życie przez chyba 2 dni? To jebnij łbem o ścianę i wtedy tu wróć, może mądrzej będziesz pisał. NIE JESTEM KURWA W MAFII I SIĘ ODE MNIE ODJEBCIE!!!Nie, jestem njay i to że nie rozumiecie mojego procesu myślowego jest dla mnie już normalne, ale z każdą edycją wkurwia coraz bardziej.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 8:32:15 GMT 1
mafiacorner.boards.net/post/139181/threadten post misiaku wyglada jak kalka z jakiegos osiwadczenia infulencera na instagramie ja nie czuje tu jakiejs dobrej woli tylko pisane na zasadzie zeby dac dobre wajbiki i fajnie wypasc w oczach miasta no te sformulowania sa tak przemyslane i wrecz perfidne ze ja tu wyczuwam mafie
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 8:32:23 GMT 1
Papież i DZG, macie mnie za niewinnego, więc chcę jasnej deklaracji, czy jest to na tyle mocne uniewinnienie, że w meczówce na mnie nie zagłosujecie. Bo chyba zdajecie sobie sprawę z faktu, że albo zlecę w linczu albo dożyję końca, innych opcji nie ma. Dla mnie jesteś niewinny choć zjebany, więc mojego głosu nie musisz się obawiać, chyba że będziesz grał jak rasowa mafia. A Mietek faktycznie wygląda, jakby mu trafiony grubol dodał energii.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 8:34:57 GMT 1
ale z was zjebane dzbany wczoraj mnie nie bylo przez wiekszosc dnia jak wrocilem przed linczem to napierdalalem posty jak z pepeszy ale nie kurwa dopiero teraz mam wiecej energii bo grubol miejski padl i wam taki argument siedzi
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 8:36:35 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 8:36:35 GMT 1
Co do Grubrauna to moim zdaniem to jest rzetelna mafijna gierka. Różne rzeczy analizuje, tam zajrzy, tu zajrzy, a koniec końców nie widział niewinności Otyłka, mimo że wprost napisałem, gdzie Otyłek wygląda mega miastowo. W prawdzie Grubraunowi zdarzają się edycje, gdzie ma fatalne ruchy i jest najlepszym pomocnikiem mafii będąc w mieście, ale tu prędzej obstawiam opcję mafijną. Co do Gruboku to on ma niektóre posty pisane w sposób, który nazwałbym "niedowiedzowym", zazwyczaj mafiozi wpadają jakąś nadwiedzą, u niego widzę pewien element osamotnienia w grze. Nie umiem tego dobrze opisać, ale będę mocno zdziwiony jesli jest w mafii. No chyba że tak dobrze mną manipuluje, a pewnie jest do tego zdolny. jako uniewinniajke dla Motylka dałeś jeden post, w którym napisał w stylu "mam to w dupie, zaraz sam se poszukam mafii" nie mam pojęcia, jak z czegoś takiego można zrobić sobie pewnego niewinnego, a oskarżanie mnie wektorem "nie widział niewinności motylka" uważam za niski cios
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 8:37:19 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 8:37:19 GMT 1
Ty jesteś tym śmieciem, co się na mnie zabetonował jak grałem jako GG i mi uprzykrzał życie przez chyba 2 dni? To jebnij łbem o ścianę i wtedy tu wróć, może mądrzej będziesz pisał. NIE JESTEM KURWA W MAFII I SIĘ ODE MNIE ODJEBCIE!!!Nie, jestem njay i to że nie rozumiecie mojego procesu myślowego jest dla mnie już normalne, ale z każdą edycją wkurwia coraz bardziej. a ty nie powinieneś przezwyciężać biasy, a nie napierdalać po liście, którą sobie ułożyłeś?
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 8:39:04 GMT 1
Tak sobie myślę, że skoro Rick nie był w mafii, to mógł mieć rację z tym Gruambo. Typ nic nie gra, łatwa gierka dla mafii wpaść, walnąć parę pierdów i powrót do nory. Ależ się Rick będzie puszył jak wyjdzie, że trafił, chyba tego nie przeżyję ja oraz jego ręka od walenia konia pod tę analizę z d0.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Sept 29, 2024 8:40:12 GMT 1
Dobra zajebcie mnie dzisiaj, będzie jutro meczówka z 5 mafiozami, więc już i tak po grze. Im szybciej skończymy tą farsę tym lepiej
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 8:41:21 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 8:41:21 GMT 1
mafiacorner.boards.net/post/139181/threadten post misiaku wyglada jak kalka z jakiegos osiwadczenia infulencera na instagramie ja nie czuje tu jakiejs dobrej woli tylko pisane na zasadzie zeby dac dobre wajbiki i fajnie wypasc w oczach miasta no te sformulowania sa tak przemyslane i wrecz perfidne ze ja tu wyczuwam mafie znaczy mnie AKURAT TO na świeżo wydało się wtedy w miarę spoko bo jak robię takie listy w mafii, to czuję jakąś potrzebę napisać coś o wszystkich, że wiesz, po równo, a on tam dużo ludzi olał, jakby napisał, co wiedział
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 8:42:52 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 8:42:52 GMT 1
Dobra zajebcie mnie dzisiaj, będzie jutro meczówka z 5 mafiozami, więc już i tak po grze. Im szybciej skończymy tą farsę tym lepiej jak pudło to jutro już meczówka? nk to przeliczy to chyba zależy od wagonów mafijnego Grubola?
|
|