|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 29, 2024 8:43:30 GMT 1
Dobra zajebcie mnie dzisiaj, będzie jutro meczówka z 5 mafiozami, więc już i tak po grze. Im szybciej skończymy tą farsę tym lepiej ale po chuj takie teksty? nikt rozsadny Cie nie zapierdoli, co najwyzej mafia
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 8:44:29 GMT 1
mafiacorner.boards.net/post/139181/threadten post misiaku wyglada jak kalka z jakiegos osiwadczenia infulencera na instagramie ja nie czuje tu jakiejs dobrej woli tylko pisane na zasadzie zeby dac dobre wajbiki i fajnie wypasc w oczach miasta no te sformulowania sa tak przemyslane i wrecz perfidne ze ja tu wyczuwam mafie znaczy mnie AKURAT TO na świeżo wydało się wtedy w miarę spoko bo jak robię takie listy w mafii, to czuję jakąś potrzebę napisać coś o wszystkich, że wiesz, po równo, a on tam dużo ludzi olał, jakby napisał, co wiedział mnie tez wczoraj wydalo sie takie spoko i ze dalby wiecej postaranka w opisach graczy ale sam ten wstep jest tak perfidnie chcacy osiagnac jakas korzysc a nie pisane uczciwie od sera ze przyslania calkowicie te liste
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 29, 2024 8:46:21 GMT 1
Bijcie we mnie, ja już mam wyjebane. Wczoraj oddałem serducho tej grze i więcej nie pokażę, jak to za mało to trudno.
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 8:48:22 GMT 1
W ogóle nieźle to sobie Misiu wymyśliłeś. Zamiast szukać mafiozy poszedłeś głosem w gościa, który Cię zaczepił, po drodze nazywając jego grę fatalną (absurd) i odbębnione. Jak mnie przepchniecie (a pewnie jesteście w piątkę w stanie to zrobić, tym bardziej, że dzisiaj w czasie linczu będę w robocie) to potem rozłożysz ręce i stwierdzisz, że sam sobie byłem winien bo słabo zagrałem. A takiego chuja mafiuszko Ten post mi się kojarzy z tymi z d1 edycji z GG i Gepettem: mafiacorner.boards.net/post/130762mafiacorner.boards.net/post/130758Jak dołożyć do tego głos na Vito, którego DZG lubi i stara się bronić, to mnie coś tu śmierdzi, przestrzegam przed uniewinnianiem tego gracza. Piszę to przede wszystkim do Wróżbity Wróżbita Grubciej, bo coś pisał, że DZG w mafii by tak nie robił.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 8:49:04 GMT 1
Co do Grubrauna to moim zdaniem to jest rzetelna mafijna gierka. Różne rzeczy analizuje, tam zajrzy, tu zajrzy, a koniec końców nie widział niewinności Otyłka, mimo że wprost napisałem, gdzie Otyłek wygląda mega miastowo. W prawdzie Grubraunowi zdarzają się edycje, gdzie ma fatalne ruchy i jest najlepszym pomocnikiem mafii będąc w mieście, ale tu prędzej obstawiam opcję mafijną. Co do Gruboku to on ma niektóre posty pisane w sposób, który nazwałbym "niedowiedzowym", zazwyczaj mafiozi wpadają jakąś nadwiedzą, u niego widzę pewien element osamotnienia w grze. Nie umiem tego dobrze opisać, ale będę mocno zdziwiony jesli jest w mafii. No chyba że tak dobrze mną manipuluje, a pewnie jest do tego zdolny. jako uniewinniajke dla Motylka dałeś jeden post, w którym napisał w stylu "mam to w dupie, zaraz sam se poszukam mafii" nie mam pojęcia, jak z czegoś takiego można zrobić sobie pewnego niewinnego, a oskarżanie mnie wektorem "nie widział niewinności motylka" uważam za niski cios odniesiesz sie do tego eastgrub czy przemilczysz ??
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 8:49:47 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 29, 2024 8:49:47 GMT 1
Historia pokazuje, że po takim wstępie dnia mafia ma wzrost morale, więc jest nadaktywna. Miecio mafia, papież pewnie też. Trzeba dobić papieża, bo to, że wczoraj szło przed linczem jak po grudzie, dobitnie pokazuje, że na świeczniku była mafia. Ty jesteś tym śmieciem, co się na mnie zabetonował jak grałem jako GG i mi uprzykrzał życie przez chyba 2 dni? To jebnij łbem o ścianę i wtedy tu wróć, może mądrzej będziesz pisał. NIE JESTEM KURWA W MAFII I SIĘ ODE MNIE ODJEBCIE!!!Już tam przestań płakać i zmarzlikowac, a jeśli nie jesteś w mafii to daj coś więcej niż latanie po najłatwiejszych celach. Sam fakt jak ciężko wczoraj zbierały sie na ciebie głowy dużo mówi, przecież jakbys był niewinny to mafia chyba by skorzystała z okazji wyjebać cię w linczu. Na motylku musi siedzieć jakaś mafia, nie wierzę że ot tak nagle samo miasto stwierdziło, że trzeba go wyjebać. Na moje to nie powinien wczoraj paść, chyba już lepiej nawet jakby rozegrało się między mną a papieżem bo tak niewiele z tego mamy. Oprócz tego głosy w bok, które z nich były rzucone przez graczy będących na forum? A tak w ogóle, twój stary to jest kurwa kandydat na mafię że o ja pierdole.
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 8:50:09 GMT 1
Dobra zajebcie mnie dzisiaj, będzie jutro meczówka z 5 mafiozami, więc już i tak po grze. Im szybciej skończymy tą farsę tym lepiej Ale co Ty pierdolisz? Jest chyba 12-5, nawet jak mafia dostanie dodatkowy mord a dziś padnie niewinny, to jutro będzie 9-5. Do meczówki jeszcze daleko.
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 8:51:16 GMT 1
Ty jesteś tym śmieciem, co się na mnie zabetonował jak grałem jako GG i mi uprzykrzał życie przez chyba 2 dni? To jebnij łbem o ścianę i wtedy tu wróć, może mądrzej będziesz pisał. NIE JESTEM KURWA W MAFII I SIĘ ODE MNIE ODJEBCIE!!!Już tam przestań płakać i zmarzlikowac, a jeśli nie jesteś w mafii to daj coś więcej niż latanie po najłatwiejszych celach. Sam fakt jak ciężko wczoraj zbierały sie na ciebie głowy dużo mówi, przecież jakbys był niewinny to mafia chyba by skorzystała z okazji wyjebać cię w linczu. Na motylku musi siedzieć jakaś mafia, nie wierzę że ot tak nagle samo miasto stwierdziło, że trzeba go wyjebać. Na moje to nie powinien wczoraj paść, chyba już lepiej nawet jakby rozegrało się między mną a papieżem bo tak niewiele z tego mamy. Oprócz tego głosy w bok, które z nich były rzucone przez graczy będących na forum? A tak w ogóle, twój stary to jest kurwa kandydat na mafię że o ja pierdole. Czujesz się najłatwiejszym celem? Rick to najłatwiejszy cel? DZG to najłatwiejszy cel?
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 8:52:22 GMT 1
papierzak wyglada dzis w chuj dobrze o wiele lepiej niz propsowany przeze mnie do tej pory eastgrub
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 8:53:07 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 8:53:07 GMT 1
Ty jesteś tym śmieciem, co się na mnie zabetonował jak grałem jako GG i mi uprzykrzał życie przez chyba 2 dni? To jebnij łbem o ścianę i wtedy tu wróć, może mądrzej będziesz pisał. NIE JESTEM KURWA W MAFII I SIĘ ODE MNIE ODJEBCIE!!!Już tam przestań płakać i zmarzlikowac, a jeśli nie jesteś w mafii to daj coś więcej niż latanie po najłatwiejszych celach. Sam fakt jak ciężko wczoraj zbierały sie na ciebie głowy dużo mówi, przecież jakbys był niewinny to mafia chyba by skorzystała z okazji wyjebać cię w linczu. Na motylku musi siedzieć jakaś mafia, nie wierzę że ot tak nagle samo miasto stwierdziło, że trzeba go wyjebać. Na moje to nie powinien wczoraj paść, chyba już lepiej nawet jakby rozegrało się między mną a papieżem bo tak niewiele z tego mamy. Oprócz tego głosy w bok, które z nich były rzucone przez graczy będących na forum? A tak w ogóle, twój stary to jest kurwa kandydat na mafię że o ja pierdole. a właśnie łatwo się nie zbierały głosy na papieża? ja jak wychodziłem na turniej o 17:00, to myślałem, że za chuj papież nie będzie zagrożony, jak nadrobiłem w domu to byłem w szoku widząc, że przez chwilę miał 5 głosów 🤷 myślałem, że będzie coś w stylu półmasówki d1, tylko że zamiast vito i kaka, będa motylek i ty
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 8:53:31 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 29, 2024 8:53:31 GMT 1
Już tam przestań płakać i zmarzlikowac, a jeśli nie jesteś w mafii to daj coś więcej niż latanie po najłatwiejszych celach. Sam fakt jak ciężko wczoraj zbierały sie na ciebie głowy dużo mówi, przecież jakbys był niewinny to mafia chyba by skorzystała z okazji wyjebać cię w linczu. Na motylku musi siedzieć jakaś mafia, nie wierzę że ot tak nagle samo miasto stwierdziło, że trzeba go wyjebać. Na moje to nie powinien wczoraj paść, chyba już lepiej nawet jakby rozegrało się między mną a papieżem bo tak niewiele z tego mamy. Oprócz tego głosy w bok, które z nich były rzucone przez graczy będących na forum? A tak w ogóle, twój stary to jest kurwa kandydat na mafię że o ja pierdole. Czujesz się najłatwiejszym celem? Rick to najłatwiejszy cel? DZG to najłatwiejszy cel? Ja tak, wydaje mi się że łatwo mniemaobie obrać za cel, Rick na początku podobnie. Dzg - pisz co masz.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 8:54:45 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 29, 2024 8:54:45 GMT 1
Już tam przestań płakać i zmarzlikowac, a jeśli nie jesteś w mafii to daj coś więcej niż latanie po najłatwiejszych celach. Sam fakt jak ciężko wczoraj zbierały sie na ciebie głowy dużo mówi, przecież jakbys był niewinny to mafia chyba by skorzystała z okazji wyjebać cię w linczu. Na motylku musi siedzieć jakaś mafia, nie wierzę że ot tak nagle samo miasto stwierdziło, że trzeba go wyjebać. Na moje to nie powinien wczoraj paść, chyba już lepiej nawet jakby rozegrało się między mną a papieżem bo tak niewiele z tego mamy. Oprócz tego głosy w bok, które z nich były rzucone przez graczy będących na forum? A tak w ogóle, twój stary to jest kurwa kandydat na mafię że o ja pierdole. a właśnie łatwo się nie zbierały głosy na papieża? ja jak wychodziłem na turniej o 17:00, to myślałem, że za chuj papież nie będzie zagrożony, jak nadrobiłem w domu to byłem w szoku widząc, że przez chwilę miał 5 głosów 🤷 myślałem, że będzie coś w stylu półmasówki d1, tylko że zamiast vito i kaka, będa motylek i ty Jakby było łatwo to skończyłby jak Vito, a tak szybko pojawiły się trzy nowe cele aż w końcu miasto zdecydowało się na kogo innego.
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 8:55:23 GMT 1
Ten Kaku naprawdę będzie niewinny. Tylko szkoda, że szanse na współpracę z nim są mizerne, bo się zabetonował.
Mietek, Twoje ranne wejście serio wyglądało dla mnie, jakbyś się podjarał trafieniem grbuola i jeszcze chciał wykurzyć sąd z ukrycia. Dziwnie mi wygląda jak akurat Ty zajmujesz się rolami czy setupem. Budzi to mój niepokój.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 8:55:44 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 29, 2024 8:55:44 GMT 1
Dobra zajebcie mnie dzisiaj, będzie jutro meczówka z 5 mafiozami, więc już i tak po grze. Im szybciej skończymy tą farsę tym lepiej ale po chuj takie teksty? nikt rozsadny Cie nie zapierdoli, co najwyzej mafia dzg, powiedz mi co sądzisz o gruambo. Bo twoja zmiana głosu sam widzisz jest dziwna. I jeśli możesz to co sądzisz o misiu kaku.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 29, 2024 8:57:11 GMT 1
Dobra zajebcie mnie dzisiaj, będzie jutro meczówka z 5 mafiozami, więc już i tak po grze. Im szybciej skończymy tą farsę tym lepiej Ale co Ty pierdolisz? Jest chyba 12-5, nawet jak mafia dostanie dodatkowy mord a dziś padnie niewinny, to jutro będzie 9-5. Do meczówki jeszcze daleko. No to tym bardziej bij we mnie i potem sam sobie napluj do ryja niezależnie od koloru
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 8:57:25 GMT 1
Ten Kaku naprawdę będzie niewinny. Tylko szkoda, że szanse na współpracę z nim są mizerne, bo się zabetonował. Mietek, Twoje ranne wejście serio wyglądało dla mnie, jakbyś się podjarał trafieniem grbuola i jeszcze chciał wykurzyć sąd z ukrycia. Dziwnie mi wygląda jak akurat Ty zajmujesz się rolami czy setupem. Budzi to mój niepokój. bo teraz jestem w grze wiec poruszylem ten temat dostalem odpowiedzi ze bez sensu chcialem wyoutowania sie najwyzszego potem chuj wie kiedy znikne i na ile wiec staram sie wykorzystywac te momenty kiedy moge byc na biezaco w rozgrywce
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 8:58:09 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 8:58:09 GMT 1
Jak papieżak jest w mafii to Voldi jest z nim Podtrzymuję niewinność Ricka Leppera Dzg chyba Mietek też chyba będzie niewinny, jego wkurw brzmiał autentycznie Statua mi się podobała w trakcie dnia, więc tu fikoła nie będę robił teraz, ale jeżeli Voldi niewinny to się zastanówcie Giuseppe taka szara strefa ale łatwy cel do linczu w sumie, przemyślcie Gruambo jest w mafii i trzeba go jebnąć dla poprawy matematyki, twój stary być może też Kaku nie może dożyć meczowki bez względu na frakcję Reszty nie pamiętam Zacznij kurwa rozważać mafie beze mnie w składzie, a nie że się zafiksowałeś i teraz sobie dopasowujesz do mnie. Jestem zajebiście niewinny, a to że tego nie widzicie jest zjebane. Nie wiem stary, na razie musisz przyjąć do wiadomości że mam cię jako potencjalnego mafiozę, jak jesteś w mieście to spróbuję do tego dojść ale muszę to zrobić sam
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 8:59:53 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 8:59:53 GMT 1
Potwierdzam, papież niewinny, Kaku też będzie niewinny. Otyłka też miałem za niewinnego, ale z dwojga złego wolałem by Otyłek padł niż Papież. Do tego niewinny Gruboku i niewinny Wróżbita. W piątce Grumbo, Twój Stary, Większysz, Warmianin, Ryba będą ze 2 mafie pewnie. 1-2 mafie będą wśród linczujących Vito (Giuseppe i Statua?Andrzej?Mietek?) no i moim czarnym koniem jest Grubraun. Voldi by się mógł wziąć za grę i coś pomóc. Jabba to samo. Ty dzg na jakiej podstawie se teraz tę niewinność papieża wymyśliłeś?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 9:00:54 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 9:00:54 GMT 1
w ogóle śmieszna sprawa myślałem że Rick ma rolę i dlatego tak gra ale dotarło do mnie w międzyczasie że jego i tak nikt nie morduje a linczowany prędko też nie jest więc w sumie przeciez by skminil że wystarczy grać tak samo wycofuje swoje uniewinnienie czy tam dobre słowa w każdym razie i będzie jechane jak z kazdym innym myślicie, że jest szansa, że mafijny voldemort szybko ogarnął, że Rick ma rolę, i pochwalił się tym w temacie? kojarzę takie manewry historycznie tylko pytanie, czemu go nie odjebał w d1
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 9:01:03 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 29, 2024 9:01:03 GMT 1
Ten Kaku naprawdę będzie niewinny. Tylko szkoda, że szanse na współpracę z nim są mizerne, bo się zabetonował. Mietek, Twoje ranne wejście serio wyglądało dla mnie, jakbyś się podjarał trafieniem grbuola i jeszcze chciał wykurzyć sąd z ukrycia. Dziwnie mi wygląda jak akurat Ty zajmujesz się rolami czy setupem. Budzi to mój niepokój. Skoro miski kaku niewinny to musisz wyjść na to że w mafii twój stary, nie? Gruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Misio Kaku Tu siedzi jedna, dwie mafie. Ja jestem niewinny więc albo papież ratowany przez kolegę z mafii stary/kaku albo nawet jak jakimś cudem myślicie że papież niewinny to mafiaki na pewno dołączyli do niego w łatwym głosowaniu
|
|