|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 9:01:19 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 9:01:19 GMT 1
Historia pokazuje, że po takim wstępie dnia mafia ma wzrost morale, więc jest nadaktywna. Miecio mafia, papież pewnie też. Trzeba dobić papieża, bo to, że wczoraj szło przed linczem jak po grudzie, dobitnie pokazuje, że na świeczniku była mafia. No Miecio mi się bardzo nie podobał tym wejściem. Taki fifarafa 'patrzcie jaki jestem zajebisty, właśnie zajebałem grubola'. A teraz jeszcze udaje, że setupu nie zna No właśnie misio dostaje trzeci dzień po kasku a i tak se wchodzi jak fifarafa, dlatego ja mam wątpliwości co do jego winy
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 9:02:23 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 29, 2024 9:02:23 GMT 1
Więc na dziś bym proponował stary/kaku
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 9:02:46 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 9:02:46 GMT 1
Więc na dziś bym proponował stary/kaku stary to nie byłby zły cel
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 9:04:20 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 9:04:20 GMT 1
papież nie gra na emocjach w mafii, robi to w mieście, w mafii imo dostalibyśmy jakąś suchą podobającą się merytorykę, a jebanie go wczoraj w d2, że właściwie mógł spaść to jakieś kuriozum, nie dość, że niezgodne ze sztuką, to jeszcze nie mamy mafiozy nr 5 Dla mnie problematyczne jest to, że imo on zaczął grać na emocjach dopiero, jak zostało mu wytknięte to, że gra strasznie sucho jak na gościa zagrożonego linczem Dlatego ja tego nie kupiłem wczoraj totalnie
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 9:05:44 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 9:05:44 GMT 1
Tak sobie myślę, że skoro Rick nie był w mafii, to mógł mieć rację z tym Gruambo. Typ nic nie gra, łatwa gierka dla mafii wpaść, walnąć parę pierdów i powrót do nory. Ależ się Rick będzie puszył jak wyjdzie, że trafił, chyba tego nie przeżyję ja oraz jego ręka od walenia konia pod tę analizę z d0. No Gruambo powinien zostać odpierdolony obowiązkowo, to jest lincz na poprawę matematyki, dzisiaj mamy krótki dzień, jutro można się zastanawiać dalej
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 9:06:21 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 9:06:21 GMT 1
Bijcie we mnie, ja już mam wyjebane. Wczoraj oddałem serducho tej grze i więcej nie pokażę, jak to za mało to trudno. Kaku uspokój dupe
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 9:07:31 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 9:07:31 GMT 1
papież nie gra na emocjach w mafii, robi to w mieście, w mafii imo dostalibyśmy jakąś suchą podobającą się merytorykę, a jebanie go wczoraj w d2, że właściwie mógł spaść to jakieś kuriozum, nie dość, że niezgodne ze sztuką, to jeszcze nie mamy mafiozy nr 5 Dla mnie problematyczne jest to, że imo on zaczął grać na emocjach dopiero, jak zostało mu wytknięte to, że gra strasznie sucho jak na gościa zagrożonego linczem Dlatego ja tego nie kupiłem wczoraj totalnie to nie wiem, mnie nie było to ciężko o porównanie timingu ale kiedyś z nim gadałem o tym i ja mówiłem, że w mafii panikuję i mnie bierze grać na emocjach a w mieście chill, to on powiedział, że ma na odwrót, że w mafii by się czuł chujowo grając na emocjach, że tylko w mieście tak robi sorry za taką metametę czuje się źle 😕
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 9:08:23 GMT 1
Ale co Ty pierdolisz? Jest chyba 12-5, nawet jak mafia dostanie dodatkowy mord a dziś padnie niewinny, to jutro będzie 9-5. Do meczówki jeszcze daleko. No to tym bardziej bij we mnie i potem sam sobie napluj do ryja niezależnie od koloru No ale czemu mam bić w swojego niewinnego? To bez sensu. Bardziej się zastanawiam, co zrobić, żebyś Ty przestał w końcu bić we mnie. Ten Kaku naprawdę będzie niewinny. Tylko szkoda, że szanse na współpracę z nim są mizerne, bo się zabetonował. Mietek, Twoje ranne wejście serio wyglądało dla mnie, jakbyś się podjarał trafieniem grbuola i jeszcze chciał wykurzyć sąd z ukrycia. Dziwnie mi wygląda jak akurat Ty zajmujesz się rolami czy setupem. Budzi to mój niepokój. Skoro miski kaku niewinny to musisz wyjść na to że w mafii twój stary, nie? Gruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Misio Kaku Tu siedzi jedna, dwie mafie. Ja jestem niewinny więc albo papież ratowany przez kolegę z mafii stary/kaku albo nawet jak jakimś cudem myślicie że papież niewinny to mafiaki na pewno dołączyli do niego w łatwym głosowaniu No ten Twój Stary absolutnie może być w mafii. Tylko że ja uważam, że w mafii jesteś Ty, to nie wiem czy by na swojego głosował. I czemu tak dziwnie sformułowałeś ten fragment: "albo nawet jak jakimś cudem myślicie że papież niewinny"? Nie że jak jakimś cudem Papież niewinny, tylko że ludzie tak pomyśleli. To nie rozważasz w ogóle, że jestem niewinny, tylko że ktoś co najwyżej mógł tak pomyśleć?
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 29, 2024 9:08:53 GMT 1
ale po chuj takie teksty? nikt rozsadny Cie nie zapierdoli, co najwyzej mafia dzg, powiedz mi co sądzisz o gruambo. Bo twoja zmiana głosu sam widzisz jest dziwna. I jeśli możesz to co sądzisz o misiu kaku. Gruambo może być w mafii, zmieniałem głos najebany na koniec. Mogłem zostawić na tym Gruambo, ale nie chciałem żeby jakiś remis wleciał z dupy. Misio moim zdaniem będzie niewinny albo dobrze udaje wkurw, ale raczej niewinny.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 9:09:00 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 29, 2024 9:09:00 GMT 1
Jabba, Dużysz, Warmianin. Tu jest oczywista mafia. czy to jest wniosek na wczoraj gracza który chwilę pozniej zaciekle walczył o zdejmowanie głosu z papieża, czyli edycję śledzi na bieżąco a nie olewa.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 9:09:17 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 29, 2024 9:09:17 GMT 1
No moim zdaniem kurwa coś tu jest nie tak.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 9:09:26 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 9:09:26 GMT 1
papierzak wyglada dzis w chuj dobrze o wiele lepiej niz propsowany przeze mnie do tej pory eastgrub Co ci się podoba w papieżu Co ci się nie podoba w dzg
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 9:10:20 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 29, 2024 9:10:20 GMT 1
No to tym bardziej bij we mnie i potem sam sobie napluj do ryja niezależnie od koloru No ale czemu mam bić w swojego niewinnego? To bez sensu. Bardziej się zastanawiam, co zrobić, żebyś Ty przestał w końcu bić we mnie. Skoro miski kaku niewinny to musisz wyjść na to że w mafii twój stary, nie? Gruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Misio Kaku Tu siedzi jedna, dwie mafie. Ja jestem niewinny więc albo papież ratowany przez kolegę z mafii stary/kaku albo nawet jak jakimś cudem myślicie że papież niewinny to mafiaki na pewno dołączyli do niego w łatwym głosowaniu No ten Twój Stary absolutnie może być w mafii. Tylko że ja uważam, że w mafii jesteś Ty, to nie wiem czy by na swojego głosował. I czemu tak dziwnie sformułowałeś ten fragment: "albo nawet jak jakimś cudem myślicie że papież niewinny"? Nie że jak jakimś cudem Papież niewinny, tylko że ludzie tak pomyśleli. To nie rozważasz w ogóle, że jestem niewinny, tylko że ktoś co najwyżej mógł tak pomyśleć? tak.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 29, 2024 9:11:00 GMT 1
piszę tego posta o 1 w nocy najebany ale mam w dupie to w sumie kurwa jak wstanę to to wlepię bo teraz najlepiej myślę i napiszę co o kim myślę
1. Lord Grubdemort - chuja kurwa gra Monciarz jebany w ogole się mnie nie czepia, przechodzi bokiem i się cieszy ze nie pada w mordzie 2. Grzegorz Grubraun - kurwa żużlowiec zajebany mafijny w chuj reszta go broni chuj wie czemu, zlinczował mi Motylka przyjaciela mego 3. Dobry, zły i gruby - ja, kurwa ja 4. Misio Kaku - niewinny kurwa będzie, jak Motylek 5. Potężny Warmianin - jebany kurwa knur z Mazur, bardzo możliwa mafia, włazi na ostatnią chwilę 6. Don Vito Grubolone - Pierwszy Lincz, Niewinny bezrolny 7. Wróżbita Grubciej - dobrze mu z oczu patrzy ostatnimi dniami 8. Giuseppe Grubollo - kurwa mafijna gnida 9. Grubol-Papież - niewinny cwel, ktory nie potrafi mi zaufac, jebac go trzeba za to co robi 10. Adam Dużysz - chuj mu w dupe jeśli jest niewinny bo robi dużo by inni go podejrzewali 11. Gruambo - miastowy grubol, mam nadzieje, ze padnie 12. Andrzej Grubbol - o chuj typowi chodzi w ogole? raz mam wrazenie ze mega miasto, raz kurwa wyskakuje z czyms mafijnym 13. Mietek Baryła - nie ufam typowi do końca, jebac go za to, ze caly czas domaga się udowodnienia tego za co mu ufamy 14. Statua Grubości - chuj jej w dupe kurwa, nastepna kurwa co jest w temacie i zero odpowiedzialności za to co się dzieje 15. Gruboku - niewinny typ, którego się czepiajaa 16. M. Otyłek - Drugi Lincz, Niewinny bezrolny 17. Grubol Szef - Pierwszy Mord, Niewinny bezrolny 18. Jabba - kurwa anturaż grasz albo nie grasz? 19. Twój Stary Grubol - chuj mafijny, któremu się nie przestawia wajcha na granie 20. Gruba Ryba - odważny w swej grze, szkoda ze tak mało decydyjny 21. Rick Gruboll - kurwa łysy chuju wracaj do gry
_______ Takie miałem odczyty w nocy najebany xD
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 9:11:36 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 29, 2024 9:11:36 GMT 1
Niczym mi się nie uniewinniłes, a wybacz ja zmarzlikowania nie uznaje za obronę.
Fakt że naganiasz na mnie tylko mnie utwierdza w przekonaniu bo nie szukasz alternatyw. Ja je podaje nawet jeśli zaznaczam że nie zmieniam co do ciebie zdania.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 9:11:54 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 9:11:54 GMT 1
w ogóle śmieszna sprawa myślałem że Rick ma rolę i dlatego tak gra ale dotarło do mnie w międzyczasie że jego i tak nikt nie morduje a linczowany prędko też nie jest więc w sumie przeciez by skminil że wystarczy grać tak samo wycofuje swoje uniewinnienie czy tam dobre słowa w każdym razie i będzie jechane jak z kazdym innym myślicie, że jest szansa, że mafijny voldemort szybko ogarnął, że Rick ma rolę, i pochwalił się tym w temacie? kojarzę takie manewry historycznie tylko pytanie, czemu go nie odjebał w d1 Nie no chyba za grubymi nićmi szyte Ale ja czekam aż voldi dzisiaj wejdzie i porozstawia mafiozów po kątach, bo wczoraj to bida panie
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 29, 2024 9:11:56 GMT 1
a ze Gruambo nie jest miastowym Grubolem to pewnie jest w mafii
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 9:12:18 GMT 1
papierzak wyglada dzis w chuj dobrze o wiele lepiej niz propsowany przeze mnie do tej pory eastgrub Co ci się podoba w papieżu Co ci się nie podoba w dzg eastgruba fajnie wyjasnil grubraun i juz na odpowiedz grubrauna eastgrub nie zareagowal olal przemilczal z kolei te prztyczki papieza w moim kierunku sa takie z nutka niejasnosci bo o ile grubysz i misiaku walneli bezposrednio (grubysz to oczywiscie juz spierdolil) a od papieza wyczulem taka miejska niepewnosc no i te wkurwy na misiaku wydaja mi sie takie autentyczne
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 9:12:27 GMT 1
Więc na dziś bym proponował stary/kaku Ja na Kaku na pewno nie zagłosuję, więc w jego miejsce wjebałbym Gruambo. W ogóle wkurwia mnie, że są w tej grze takie byty jak Warmianin czy Jabba - nie grają, a trzeba rozważać zarówno to, że są w mafii jak i to, że zostaną wyjebani za karniaki. Grubello chuju, czemu nie oddałeś głosu? Wygląda to tak, jakbyś nie chciał stać przy niewinnym i/lub jakbyś chciał odwlec moment otrzymania dodatkowego mordu.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 9:15:30 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 9:15:30 GMT 1
piszę tego posta o 1 w nocy najebany ale mam w dupie to w sumie kurwa jak wstanę to to wlepię bo teraz najlepiej myślę i napiszę co o kim myślę 1. Lord Grubdemort - chuja kurwa gra Monciarz jebany w ogole się mnie nie czepia, przechodzi bokiem i się cieszy ze nie pada w mordzie 2. Grzegorz Grubraun - kurwa żużlowiec zajebany mafijny w chuj reszta go broni chuj wie czemu, zlinczował mi Motylka przyjaciela mego 3. Dobry, zły i gruby - ja, kurwa ja 4. Misio Kaku - niewinny kurwa będzie, jak Motylek 5. Potężny Warmianin - jebany kurwa knur z Mazur, bardzo możliwa mafia, włazi na ostatnią chwilę 6. Don Vito Grubolone - Pierwszy Lincz, Niewinny bezrolny 7. Wróżbita Grubciej - dobrze mu z oczu patrzy ostatnimi dniami 8. Giuseppe Grubollo - kurwa mafijna gnida 9. Grubol-Papież - niewinny cwel, ktory nie potrafi mi zaufac, jebac go trzeba za to co robi 10. Adam Dużysz - chuj mu w dupe jeśli jest niewinny bo robi dużo by inni go podejrzewali 11. Gruambo - miastowy grubol, mam nadzieje, ze padnie 12. Andrzej Grubbol - o chuj typowi chodzi w ogole? raz mam wrazenie ze mega miasto, raz kurwa wyskakuje z czyms mafijnym 13. Mietek Baryła - nie ufam typowi do końca, jebac go za to, ze caly czas domaga się udowodnienia tego za co mu ufamy 14. Statua Grubości - chuj jej w dupe kurwa, nastepna kurwa co jest w temacie i zero odpowiedzialności za to co się dzieje 15. Gruboku - niewinny typ, którego się czepiajaa 16. M. Otyłek - Drugi Lincz, Niewinny bezrolny 17. Grubol Szef - Pierwszy Mord, Niewinny bezrolny 18. Jabba - kurwa anturaż grasz albo nie grasz? 19. Twój Stary Grubol - chuj mafijny, któremu się nie przestawia wajcha na granie 20. Gruba Ryba - odważny w swej grze, szkoda ze tak mało decydyjny 21. Rick Gruboll - kurwa łysy chuju wracaj do gry _______ Takie miałem odczyty w nocy najebany xD xD śmiechłem to już chyba wysokie loty na mafię i nie mówię tu o odczycie na mnie tylko o stylu pisania xD niewinny cwel xD
|
|