|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 9:16:12 GMT 1
jesli to sfabrykowal jako mafia to props
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 9:16:47 GMT 1
myślicie, że jest szansa, że mafijny voldemort szybko ogarnął, że Rick ma rolę, i pochwalił się tym w temacie? kojarzę takie manewry historycznie tylko pytanie, czemu go nie odjebał w d1 Nie no chyba za grubymi nićmi szyte A jako Glorfindel nie zrobił tego samego z Powrotem Króla jak wyczaił, że jest księdzem?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 9:17:57 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 9:17:57 GMT 1
A jeszcze zapraszam do ringu dzg i giuseppe
Dzg dlaczego giuseppe jest w mafii
Giuseppe, dlaczego dzg który zwykle cię dobrze czyta, teraz mówi że jesteś w mafii
Bo chyba nie pojebałem tożsamości, co?
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 9:18:22 GMT 1
Dobry, zły i gruby - czemu żeś płakał na początku d1, że Cię odjebią? Czemu zagłosowałeś na Squbiego? Przecież musiałeś widzieć, że to on a zawsze mu dajesz szansę, co się stało?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 9:19:34 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 9:19:34 GMT 1
Nie no chyba za grubymi nićmi szyte A jako Glorfindel nie zrobił tego samego z Powrotem Króla jak wyczaił, że jest księdzem? A nie pamiętam, Grubraun archiwista weź no sprawdź 😎
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 9:19:49 GMT 1
moze i bede zalowac ale chuj mam czutke ze teraz w miescie siedza sami miastowi no kurna ta lista eastgruba znowu mi przywraca sile w jego niewinnosc czuje teraz dobre wajby i jakby tak dorzucic do tego voldegruba to mamy grubraun eastgrub papaj ja wrozbita voldegrub niewinnych
nawet jak sie z kims jebnalem to chyba z maksymalnie jednym
wiec mafia siedzi skitrana
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 9:20:44 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 9:20:44 GMT 1
A jako Glorfindel nie zrobił tego samego z Powrotem Króla jak wyczaił, że jest księdzem? A nie pamiętam, Grubraun archiwista weź no sprawdź 😎 no ja do tego piłem właśnie i do akcji, że w pierwszej Grubolskiej jako mafia wyczaił księdza Niedźwiadka i pochwalił się tym w temacie
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 9:21:23 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 29, 2024 9:21:23 GMT 1
Twój Stary Grubol [2] – Rick Gruboll, Grubol Szef Rick Gruboll [1]– Adam Dużysz Potężny Warmianin [1] – Twój Stary Grubol Gruba Ryba [1] – Jabba The Fatt Gruboku [1] - Don Vito Grubolone Głosy w bok w D1. Zostali przy życiu duzysz, jabba i twój stary Twój stary w trakcie linczu zdołał napisać że Vito ma town vibes Nie podobają mi się Grubbol, DZG, Jabba i Dużysz. Po czym zmienił głos na warmianina. Jaki był sens zmiany z jabby na warmianina, po co, dlaczego?
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 9:22:25 GMT 1
Niczym mi się nie uniewinniłes, a wybacz ja zmarzlikowania nie uznaje za obronę. Fakt że naganiasz na mnie tylko mnie utwierdza w przekonaniu bo nie szukasz alternatyw. Ja je podaje nawet jeśli zaznaczam że nie zmieniam co do ciebie zdania. No jak nie szukam alternatyw? Chciałem bić DZG przecież, nie głosowałem na M.Atołka czy Kaku, bo uważałem, że mogą być niewinni (M.Atołek) albo po prostu są niewinni (Kaku). Po prostu uważałem, że najsensowniejsze było wczoraj głosowanie w gronie Vitobójców a Ty i DZG wydawaliście mi się najbardziej podejrzani. DZG tym alkopostem, jeszcze wrzuconym z opóźnieniem, wygląda teraz niewinniej. Ale dziś już nie trzeba koniecznie bić Vitobójców, więc mogę dziś na Ciebie nie naganiać. Kto Twoim zdaniem jest w mafii z Vitobójców, skoro twierdzisz, że nie Ty, a ja wiem, że nie ja i uważam, że nie Kaku?
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 29, 2024 9:23:29 GMT 1
Dobry, zły i gruby - czemu żeś płakał na początku d1, że Cię odjebią? Czemu zagłosowałeś na Squbiego? Przecież musiałeś widzieć, że to on a zawsze mu dajesz szansę, co się stało? wkurwiony byłem tym że wchodze w gre a tu od razu nagonka na mnie i generalnie pomyslalem sobie ze jakby ktos nowy gral i dostal tyle hejtu za to, ze wlazi pozniej w gre, to by zrezygnowal, uwazam ze to jest w ogole temat do przedyskutowania po edycji pisalem juz czemu zaglosowalem tak jak zaglosowałem, nie chciałem remisu, w robocie miałem mozliwosc jedynie dogladania glosowania, nie bylem na biezaco w temacie a bardziej liczylem sie z graczami, ktorzy Vito wskazywali. i tak - dwa razy zagłosowałem na niewinnych, ale mam wrażenie, że jakiej decyzji bym nie podjął, to zawsze niewinny by zleciał.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 9:23:43 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 9:23:43 GMT 1
A nie pamiętam, Grubraun archiwista weź no sprawdź 😎 no ja do tego piłem właśnie i do akcji, że w pierwszej Grubolskiej jako mafia wyczaił księdza Niedźwiadka i pochwalił się tym w temacie tylko pytanie, czemu nie zajebał wtedy Ricka w d1, bo przecież Rick już rozdawał kamizelki, mógł walić prędzej, jak miał przekonanie
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 9:24:14 GMT 1
mamy 6 graczy nulridowych
wedkarz twojstary grubysz skoczek grambo konogrub jabba
jabby juz w sumie nie powinno byc w grze ale zaloze ze jego odstawiamy
gruambo mialem za ewentualna role ale no chlop nie posunal nic do przodu a jest w grze grubysz ktory pojawia sie w wygodnych momentach i potem znika to samo w sumie moge napisac o wedkrzu ale od niego czuje bardziej wajby "niesmialosci" niz bycia perfidnym najaktywniejszy twojstary ktory wciaz jedzie na zaciagnietym i najbardziej perfidny konogrubicz
z tej piatki wywalilbym wedkarza bo jakos mu moze podswiadomie dobrze z oczu patrzy
i zostaja gruambo grubysz twojstary i konon
siedzialyby tu ze dwie mafie ??
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 9:24:38 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 9:24:38 GMT 1
albo właśnie w d1 byłoby zbyt przypałowo po tym revealu w temacie xD
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 9:26:47 GMT 1
A ten Kondonowicz Gruby Warmianin to nie będzie jakiś typ z forum zwolenników murzynów, który nie ogarnął tego jak się tu gra? Czy uważasz, że to poza i perfidnie udaje?
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 9:27:45 GMT 1
i w odwodzie mamy takiego grubollo italiono z tym misiaku wam zaufam statua andrzej grubber gruboku
tu tez by musiala siedziec dwojka kurde
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 9:28:43 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 9:28:43 GMT 1
A ten Kondonowicz Gruby Warmianin to nie będzie jakiś typ z forum zwolenników murzynów, który nie ogarnął tego jak się tu gra? Czy uważasz, że to poza i perfidnie udaje? to jest możliwe, bo po ostatniej edycji na forum murzynów jeden dopytywał o nasze granie tutaj tylko czy by Grubola tak szybko dostał? kurwa już wysoko rozkminiamy xD
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 9:28:58 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 9:28:58 GMT 1
albo właśnie w d1 byłoby zbyt przypałowo po tym revealu w temacie xD Ja ogólnie miałem jeszcze taką rozkminę z tym pairingiem papież - voldi, że jeżeli potencjalnie papież jest niewinny, to voldi dalej może być w mafii, siedzieć mu na pleckach i manipulować, szczególnie w momencie w którym papież był cięty na Ricka, więc de facto wykonywał czarną robotę za mafię xD
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 9:29:13 GMT 1
gruambo/grubysz/konon/twojstary to byloby to ?? tylko ze zaden z nich nie glosowal na grubolone w d1 a konon to w ogole olal glosowanie
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 9:30:31 GMT 1
Bo z jednej strony kusi go sprawdzić, jak mafia, to wtedy DZG raczej też mafia, bo wiedział, że Warmianin nie odpuści.
Ale z drugiej strony trochę szkoda linczu, a nuż sam spadnie za punkty i nie będzie się nim trzeba zajmować.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 9:30:48 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 9:30:48 GMT 1
mamy 6 graczy nulridowych wedkarz twojstary grubysz skoczek grambo konogrub jabba jabby juz w sumie nie powinno byc w grze ale zaloze ze jego odstawiamy gruambo mialem za ewentualna role ale no chlop nie posunal nic do przodu a jest w grze grubysz ktory pojawia sie w wygodnych momentach i potem znika to samo w sumie moge napisac o wedkrzu ale od niego czuje bardziej wajby "niesmialosci" niz bycia perfidnym najaktywniejszy twojstary ktory wciaz jedzie na zaciagnietym i najbardziej perfidny konogrubicz z tej piatki wywalilbym wedkarza bo jakos mu moze podswiadomie dobrze z oczu patrzy i zostaja gruambo grubysz twojstary i konon siedzialyby tu ze dwie mafie ?? No gruambo i twój stary imo Dużysz dzisiaj spoko wygląda A konon musi zacząć grać, ale strzał w niego to jest 50/50, max losowa sprawa na teraz
|
|