|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 9:31:06 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 9:31:06 GMT 1
albo właśnie w d1 byłoby zbyt przypałowo po tym revealu w temacie xD Ja ogólnie miałem jeszcze taką rozkminę z tym pairingiem papież - voldi, że jeżeli potencjalnie papież jest niewinny, to voldi dalej może być w mafii, siedzieć mu na pleckach i manipulować, szczególnie w momencie w którym papież był cięty na Ricka, więc de facto wykonywał czarną robotę za mafię xD no a voldemort wokół tego Ricka tańcował w temacie ogółem, nie? "hehe w avatarze w ciebie strzelam ale w tej edycji nie" nawet Rick się dziwił "co jest, to dzień dobroci dla zwierząt?" czy jakoś tak xD ogólnie chyba go lekko omijał a jaki Rick miał ostatecznie odczyt na voldzie? trzeba sprawdzić
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 9:33:42 GMT 1
Dobry, zły i gruby - serio uważasz, że Grubraun może być w mafii? Mnie w chuj dobrze wygląda, jakoś nie czuję zagrożenia z tej strony.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 29, 2024 9:34:16 GMT 1
Bo z jednej strony kusi go sprawdzić, jak mafia, to wtedy DZG raczej też mafia, bo wiedział, że Warmianin nie odpuści. Ale z drugiej strony trochę szkoda linczu, a nuż sam spadnie za punkty i nie będzie się nim trzeba zajmować. kurwa Ty się zgrywasz czy nie? bo chciałbym z Tobą normalnie grać, ale wywalasz takie teorie z dupy, że głowa mała. Ile razy już było tak, że gracze będący na granicy odpadnięcia jednak grali? Co nie zmienia faktu, że tego Warmianina bym póki co odpuścił, bo rzeczywiście tak długie trzymanie kreacji może sugerować, że po prostu nie potrafi inaczej. Jeśli nagle zacznie rzucać przemyśleniami, to będzie trzeba do niego wrócić. Moim zdaniem z grona końca peletonu najsłabiej prezentują się Twój Stary (głosujący na niego padli w mordach, znaczy się, że żaden mafiozo się nie podjął głosowania na niego) i Gruambo, który nawet nie stara się pomóc w rozwikłaniu zagadki.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 9:34:52 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 9:34:52 GMT 1
Brauniarz nie wiem, na czuja, to ze wina jednego wzmacnia szanse na drugiego, ale tylko tyle Dużo tańców między tą dwójką ale jakieś dziwne, w sensie mam wrażenie ze voldemort dużo krąży wokół papieża, najpierw mu daje hard cleara jak utrzyma intensywność, potem cośtam, potem pisze że w sumie to ten papież nic przez całą grę nie napisał Jednocześnie voldemort pajacuje wokół roli i dostawania kamizelek i pewnego vito i strzelania do szefa Jakoś mi się tak to zgrało No ale to mówię jako luźną wrzutkę niż coś więcej póki co Przeczytałem idę drzemkę zrobić ostatni wpis Ricka nt. voldka "Jednocześnie voldemort pajacuje wokół roli i dostawania kamizelek i pewnego vito i strzelania do szefa" kurka rurka coś może być na rzeczy xd
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 29, 2024 9:35:14 GMT 1
Dobry, zły i gruby - serio uważasz, że Grubraun może być w mafii? Mnie w chuj dobrze wygląda, jakoś nie czuję zagrożenia z tej strony. nie wiem, szukam kogoś kto tej mafii w pewien sposób szefuje. Miałem nadzieję, że mafia po prostu go odjebie w mordzie jeśli jest niewinny i będę miał problem z głowy.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 9:35:39 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 29, 2024 9:35:39 GMT 1
Niczym mi się nie uniewinniłes, a wybacz ja zmarzlikowania nie uznaje za obronę. Fakt że naganiasz na mnie tylko mnie utwierdza w przekonaniu bo nie szukasz alternatyw. Ja je podaje nawet jeśli zaznaczam że nie zmieniam co do ciebie zdania. No jak nie szukam alternatyw? Chciałem bić DZG przecież, nie głosowałem na M.Atołka czy Kaku, bo uważałem, że mogą być niewinni (M.Atołek) albo po prostu są niewinni (Kaku). Po prostu uważałem, że najsensowniejsze było wczoraj głosowanie w gronie Vitobójców a Ty i DZG wydawaliście mi się najbardziej podejrzani. DZG tym alkopostem, jeszcze wrzuconym z opóźnieniem, wygląda teraz niewinniej. Ale dziś już nie trzeba koniecznie bić Vitobójców, więc mogę dziś na Ciebie nie naganiać. Kto Twoim zdaniem jest w mafii z Vitobójców, skoro twierdzisz, że nie Ty, a ja wiem, że nie ja i uważam, że nie Kaku? No chyba jasne skoro mam za mafie ciebie a i też dałem go do potencjalnej dwójki na dziś. Zresztą na dziś chyba mamy nowe wnioski więc nie musimy się ograniczać koniecznie do tamtej grupy a brać ich po prostu pod uwagę. Załóż teraz że jestem niewinny - na logikę, myślisz że w głosujących na mnie nie ma mafii?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 9:37:09 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 9:37:09 GMT 1
Brauniarz nie wiem, na czuja, to ze wina jednego wzmacnia szanse na drugiego, ale tylko tyle Dużo tańców między tą dwójką ale jakieś dziwne, w sensie mam wrażenie ze voldemort dużo krąży wokół papieża, najpierw mu daje hard cleara jak utrzyma intensywność, potem cośtam, potem pisze że w sumie to ten papież nic przez całą grę nie napisał Jednocześnie voldemort pajacuje wokół roli i dostawania kamizelek i pewnego vito i strzelania do szefa Jakoś mi się tak to zgrało No ale to mówię jako luźną wrzutkę niż coś więcej póki co Przeczytałem idę drzemkę zrobić ostatni wpis Ricka nt. voldka "Jednocześnie voldemort pajacuje wokół roli i dostawania kamizelek i pewnego vito i strzelania do szefa" kurka rurka coś może być na rzeczy xd No dlatego ja pisałem że mógłby zostać moim rzecznikiem prasowym Szkoda że grał jak leszcz, może by dłużej pożył inaczej 😎
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 29, 2024 9:37:52 GMT 1
Dobry, zły i gruby - serio uważasz, że Grubraun może być w mafii? Mnie w chuj dobrze wygląda, jakoś nie czuję zagrożenia z tej strony. i jeszcze jedno - jaką dajesz szansę, że wszyscy głosujący na M. Otylka są niewinni? ja jestem niewinny, jeśli Grubraun jest niewinny, to potencjalna mafia zawęża się do grona Voldi, Andrzej, Mietek.
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 9:38:53 GMT 1
Bo z jednej strony kusi go sprawdzić, jak mafia, to wtedy DZG raczej też mafia, bo wiedział, że Warmianin nie odpuści. Ale z drugiej strony trochę szkoda linczu, a nuż sam spadnie za punkty i nie będzie się nim trzeba zajmować. kurwa Ty się zgrywasz czy nie? bo chciałbym z Tobą normalnie grać, ale wywalasz takie teorie z dupy, że głowa mała. Ile razy już było tak, że gracze będący na granicy odpadnięcia jednak grali? Co nie zmienia faktu, że tego Warmianina bym póki co odpuścił, bo rzeczywiście tak długie trzymanie kreacji może sugerować, że po prostu nie potrafi inaczej. Jeśli nagle zacznie rzucać przemyśleniami, to będzie trzeba do niego wrócić. Moim zdaniem z grona końca peletonu najsłabiej prezentują się Twój Stary (głosujący na niego padli w mordach, znaczy się, że żaden mafiozo się nie podjął głosowania na niego) i Gruambo, który nawet nie stara się pomóc w rozwikłaniu zagadki. No ale teorie z dupy to chyba jest domena miastowych, nie? Ale cieszę się, że się zgadzamy, że Kondonowicz to nie cel na dziś. Ja bym wyjebał Gruambo. Po pierwsze, bo wygląda na perfidnego mafijnego glona. Po drugie, bo im szybciej się dowiem, czy Rick będzie się brandzlował, tym łatwiej będzie mi się przygotować, jeśli miał rację. Ten Twój Stary chyba bardziej ogarnia, zarówno śledzenie gry, jak i skill. Boję się, że on tak gra, bo ma rolę, tylko nie wiem, czy mafijną, czy miejską. Raczej to pierwsze, ale chuj go wie. A Gruambo to gra bardziej na takie przetrwanie, nie daje nadziei na uniewinnienie się.
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 9:42:16 GMT 1
Dobry, zły i gruby - serio uważasz, że Grubraun może być w mafii? Mnie w chuj dobrze wygląda, jakoś nie czuję zagrożenia z tej strony. i jeszcze jedno - jaką dajesz szansę, że wszyscy głosujący na M. Otylka są niewinni? ja jestem niewinny, jeśli Grubraun jest niewinny, to potencjalna mafia zawęża się do grona Voldi, Andrzej, Mietek. Małą. Ten Andrzej z każdym dniem takiej gry będzie budził moje stare demony (bo jak ktoś trolluje, kreuje się, pajacuje, zamiast grać normalnie, to zaczynam myśleć, że robi to celowo w mafii, linczuję takiego, a potem zawsze wychodzi niewinny). Voldiego za chuja nie potrafię uniewinnić. Chyba ten Mietek ma u mnie najbliżej niewinności po chwili zwątpienia wczoraj wieczorem/dziś rano. Edti: No jak nie szukam alternatyw? Chciałem bić DZG przecież, nie głosowałem na M.Atołka czy Kaku, bo uważałem, że mogą być niewinni (M.Atołek) albo po prostu są niewinni (Kaku). Po prostu uważałem, że najsensowniejsze było wczoraj głosowanie w gronie Vitobójców a Ty i DZG wydawaliście mi się najbardziej podejrzani. DZG tym alkopostem, jeszcze wrzuconym z opóźnieniem, wygląda teraz niewinniej. Ale dziś już nie trzeba koniecznie bić Vitobójców, więc mogę dziś na Ciebie nie naganiać. Kto Twoim zdaniem jest w mafii z Vitobójców, skoro twierdzisz, że nie Ty, a ja wiem, że nie ja i uważam, że nie Kaku? No chyba jasne skoro mam za mafie ciebie a i też dałem go do potencjalnej dwójki na dziś. Zresztą na dziś chyba mamy nowe wnioski więc nie musimy się ograniczać koniecznie do tamtej grupy a brać ich po prostu pod uwagę. Załóż teraz że jestem niewinny - na logikę, myślisz że w głosujących na mnie nie ma mafii? No jak nie szukam alternatyw? Chciałem bić DZG przecież, nie głosowałem na M.Atołka czy Kaku, bo uważałem, że mogą być niewinni (M.Atołek) albo po prostu są niewinni (Kaku). Po prostu uważałem, że najsensowniejsze było wczoraj głosowanie w gronie Vitobójców a Ty i DZG wydawaliście mi się najbardziej podejrzani. DZG tym alkopostem, jeszcze wrzuconym z opóźnieniem, wygląda teraz niewinniej. Ale dziś już nie trzeba koniecznie bić Vitobójców, więc mogę dziś na Ciebie nie naganiać. Kto Twoim zdaniem jest w mafii z Vitobójców, skoro twierdzisz, że nie Ty, a ja wiem, że nie ja i uważam, że nie Kaku? No chyba jasne skoro mam za mafie ciebie a i też dałem go do potencjalnej dwójki na dziś. Zresztą na dziś chyba mamy nowe wnioski więc nie musimy się ograniczać koniecznie do tamtej grupy a brać ich po prostu pod uwagę. Załóż teraz że jestem niewinny - na logikę, myślisz że w głosujących na mnie nie ma mafii? Jeśli jesteś niewinny, to lincz toczył się między 3 niewinnymi i ewentualnie mafijnym Gruambo. W takim układzie mafia mogła zrobić prawie wszystko, ale jakiś głos na Tobie powinien być. No i wtedy byłby to Twój Stary.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 9:45:51 GMT 1
papiez zaloz ze eastgrub jest niewinny bo ja teraz se cos przypomnialem i on powinien byc niewinny albo mnie urabia lepiej niz w pewnej edycji eastgrub badz milszy do papaja i sprobujcie dojsc do porozumienia ponad podzialami mi tez papaj dzisiaj wyglada miastowo wczorajszy glos zostawialem na wyrost a dzisz mu prawilnie z dzioba widac wy obaj mowicie ze misiaku to miasto wiec chuj moze zle na niego patrze grubraun bedzie dla mnie miastowym no nie mam aktualnie nic na niego wrozbita tez daje dobre wajby ale nie az tak mocne jak grubraun no niemniej wyczuwam dobra wole
i tutaj bym budowal na ten moment
nie wiem co z tym voldegrubem bo czasami go potraie uniewinnic jak jest w mafii ale przewaznie sie nie myle i ja od niego od poczatku czulem taki dobry wajb taki ze no jestem mu gotow dac zaufanie nawet troche na wyrost
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 9:51:07 GMT 1
widze że trzeba wejść i zrobić
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 9:52:27 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 9:52:27 GMT 1
czy rambo był wczoraj realnie zagrożony linczem? bardziej chodzi mi o feeling w temacie, nie suche głosy
bo jeśli był, a rambo faktycznie w mafii, to ten głos warmianina w rambo byłby na plus, bo nie wiem, czy taki glon warmiański wyrabiałby sobie pozycję na koledze
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 9:54:56 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 9:54:56 GMT 1
czy rambo był wczoraj realnie zagrożony linczem? bardziej chodzi mi o feeling w temacie, nie suche głosy bo jeśli był, a rambo faktycznie w mafii, to ten głos warmianina w rambo byłby na plus, bo nie wiem, czy taki glon warmiański wyrabiałby sobie pozycję na koledze Moim zdaniem nie był Ja zmieniłem na niego jak kazali zdejmować z papieża, a nie chciałem na motylka ani na goku Jak potem zajrzałem w temat z głosowaniem to byłem zaskoczony że tam się jeszcze jakieś głosy znalazly, bo nikt specjalnie w rozgrywce tego nie sygnalizował
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 9:55:36 GMT 1
No to tylko w mieście robiłem, chyba że o czymś nie pamiętam. Możesz nie pamiętać, bo dawno sięgnąłem pamięcią, co nie zmienia faktu, że chujowe i jak tak robisz nie w mafii to fuj A to ja czuję, że w mafii byłoby fuj, a w mieście wolno, bo robię to dla dobra wspólnego a nie egoistycznie. I chyba już tę rozmowę kiedyś prowadziłem, nie wiem czy też nie uczestniczyłeś. Jak jesteś niewinny, to wyjmij gwóźdź z mózgu i poszukaj mafii gdzieś indziej. Mam kurwa 2 "fanów", Kaku i Statuę, będę się użerał tak jak ostatnio. ----------------------------- Dobry, zły i gruby - jak pytałem o głos na Vita, to pominąłeś najbardziej interesujący mnie temat: czy widziałeś, że Vito to Squbi, a jeśli tak, to czemu na niego zagłosowałeś? Może to chujowe, ale mnie kwestie koleżeńskie interesują, sam mam problem w d1, żeby posłać głos na kogoś, kogo lubię, więc chcę wiedzieć jak to było z Tobą. czy rambo był wczoraj realnie zagrożony linczem? bardziej chodzi mi o feeling w temacie, nie suche głosy bo jeśli był, a rambo faktycznie w mafii, to ten głos warmianina w rambo byłby na plus, bo nie wiem, czy taki glon warmiański wyrabiałby sobie pozycję na koledze Nie był.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 9:57:17 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 9:57:17 GMT 1
czy rambo był wczoraj realnie zagrożony linczem? bardziej chodzi mi o feeling w temacie, nie suche głosy bo jeśli był, a rambo faktycznie w mafii, to ten głos warmianina w rambo byłby na plus, bo nie wiem, czy taki glon warmiański wyrabiałby sobie pozycję na koledze Moim zdaniem nie był Ja zmieniłem na niego jak kazali zdejmować z papieża, a nie chciałem na motylka ani na goku Jak potem zajrzałem w temat z głosowaniem to byłem zaskoczony że tam się jeszcze jakieś głosy znalazly, bo nikt specjalnie w rozgrywce tego nie sygnalizował a, no to jednak mogło być na alibi, wtedy fajnie se można w kolegę pierdolnąć
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 9:59:42 GMT 1
widze że trzeba wejść i zrobić Czemu żeś mnie nie bronił? Czemu nie zagłosowałeś? Jeśli Gruboku jest niewinny, to lincz toczył się między samymi niewinnymi*, wtedy taki brak głosu może kusić mafiozę. *Gruambo moim zdaniem nie był realnym kandydatem, bo o nim się nie pisało.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 10:04:02 GMT 1
słuchaj Papież jeżeli teoria spełniania oczekiwań się sprawdza to jesteś bardzo niewinny
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 10:04:22 GMT 1
ale jako, że nie spełniasz moich oczekiwań to ciężko mi Cię bronić
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 10:08:36 GMT 1
czyli jeżeli jesteś w mafii to zagrałeśw sumie średnio i nie masz już możliwości zdobycia creditsów żeby dojechać tą grę ale jako miastowy możesz być dalej bardzo spoko
|
|