|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 10:11:52 GMT 1
panowie Grubraun i Grubdemort czy wy aspirujecie do bycia szefami czy szmaciarzami, bo odbieram sprzeczne sygnały
to jest poważne pytanie na które oczekuje odpowiedzi
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 10:14:49 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 10:14:49 GMT 1
panowie Grubraun i Grubdemort czy wy aspirujecie do bycia szefami czy szmaciarzami, bo odbieram sprzeczne sygnały to jest poważne pytanie na które oczekuje odpowiedzi nie rozumiem pytania, do niczego nie aspiruję czemu miałbym być szmaciarzem?
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 10:14:56 GMT 1
czyli jeżeli jesteś w mafii to zagrałeśw sumie średnio i nie masz już możliwości zdobycia creditsów żeby dojechać tą grę ale jako miastowy możesz być dalej bardzo spoko Moim celem jest nie zlecieć w linczu a może nawet zmusić mafię do zamordowania mnie. Liczę, że w 2-3 dni mi się to uda. Problem w tym, że Ty też nie spełniasz moich oczekiwań. Bo to Twoje wyjebanie i niegranie wygląda wręcz karykaturalnie, tak jakbyś właśnie chciał spełnić oczekiwanie z mema "Grubollo nagania na edycję a potem chuja gra." Ty właśnie chuja grasz, ale wręcz takiego wielkiego, murzyńskiego chuja, a to już niepokoi. Twoim zdaniem DZG Cię podejrzewa, bo ma powody, podejrzewa, bo jest zjebany, czy jest w mafii i tylko udaje? Jak to czujesz?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 10:16:19 GMT 1
papiez zaloz ze eastgrub jest niewinny bo ja teraz se cos przypomnialem i on powinien byc niewinny albo mnie urabia lepiej niz w pewnej edycji eastgrub badz milszy do papaja i sprobujcie dojsc do porozumienia ponad podzialami mi tez papaj dzisiaj wyglada miastowo wczorajszy glos zostawialem na wyrost a dzisz mu prawilnie z dzioba widac wy obaj mowicie ze misiaku to miasto wiec chuj moze zle na niego patrze grubraun bedzie dla mnie miastowym no nie mam aktualnie nic na niego wrozbita tez daje dobre wajby ale nie az tak mocne jak grubraun no niemniej wyczuwam dobra wole i tutaj bym budowal na ten moment nie wiem co z tym voldegrubem bo czasami go potraie uniewinnic jak jest w mafii ale przewaznie sie nie myle i ja od niego od poczatku czulem taki dobry wajb taki ze no jestem mu gotow dac zaufanie nawet troche na wyrost to jest kolejny post Mietka który lubie i mietek ogólnie któryś raz stosuje jakieś zagrywki prowadzące do rozwiązywania, mogę jeszcze podlinkować ze dwa jak macie wątpliwości. Ale Mietek na czysto jest niewinny, nie znam tożsamości więc mi nic nie mąci, z Mietkiem będzie współpracowane Podtrzymuje też niewinność Grużbity
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 10:20:19 GMT 1
panowie Grubraun i Grubdemort czy wy aspirujecie do bycia szefami czy szmaciarzami, bo odbieram sprzeczne sygnały to jest poważne pytanie na które oczekuje odpowiedzi nie rozumiem pytania, do niczego nie aspiruję czemu miałbym być szmaciarzem? zawsze sie troche aspiruje i po d1 macie bardzo fajnie wyrobioną pozycje więc proponuje wziąć teraz trochę gierki na siebie bo wczoraj wyglądało to niedobrze i generalnie w tej gierce alarmujący jest brak brania gierki na siebie co może bardzo źle zwiastować
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 10:20:57 GMT 1
czyli jeżeli jesteś w mafii to zagrałeśw sumie średnio i nie masz już możliwości zdobycia creditsów żeby dojechać tą grę ale jako miastowy możesz być dalej bardzo spoko Moim celem jest nie zlecieć w linczu a może nawet zmusić mafię do zamordowania mnie. Liczę, że w 2-3 dni mi się to uda. Problem w tym, że Ty też nie spełniasz moich oczekiwań. Bo to Twoje wyjebanie i niegranie wygląda wręcz karykaturalnie, tak jakbyś właśnie chciał spełnić oczekiwanie z mema "Grubollo nagania na edycję a potem chuja gra." Ty właśnie chuja grasz, ale wręcz takiego wielkiego, murzyńskiego chuja, a to już niepokoi. Twoim zdaniem DZG Cię podejrzewa, bo ma powody, podejrzewa, bo jest zjebany, czy jest w mafii i tylko udaje? Jak to czujesz? masz słuszne uwagi, zaczynam grać od dzisiaj
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 10:23:00 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 10:23:00 GMT 1
nie rozumiem pytania, do niczego nie aspiruję czemu miałbym być szmaciarzem? zawsze sie troche aspiruje i po d1 macie bardzo fajnie wyrobioną pozycje więc proponuje wziąć teraz trochę gierki na siebie bo wczoraj wyglądało to niedobrze niski cios ziomuś, zwłaszcza że ty prawdopodobnie wiesz, gdzie wczoraj byłem 🤷 na razie wszedłeś w temat i uniewinniajki rozdajesz, gdzie jakiś ogień? ja i voldemort to szmaciarze w sensie mafia czy chujowi miastowi? kogo podejrzewasz?
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 10:23:07 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 29, 2024 10:23:07 GMT 1
panowie Grubraun i Grubdemort czy wy aspirujecie do bycia szefami czy szmaciarzami, bo odbieram sprzeczne sygnały to jest poważne pytanie na które oczekuje odpowiedzi to jest dobra uwaga, zwłaszcza jeśli chodzi o grubemorta. Wydaje się że oddał lejce i siedzi w wygodnym miejscu. Imo to jest czas żeby go ktoś trochę pomęczyć żeby wykrzesać z niego twórczość. Ale ja do grubollo właściwie, czemu wczoraj nie zagłosowałeś? A.jesli byś głosował to na kogo?
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 10:24:56 GMT 1
Moi niewinni: Grubraun Wróżbita Kaku Mietek
Ten DZG faktycznie może być niewinny, choć ciężko mi się wciąż wyzbyć jakiegoś niepokoju. Statua wydawał mi się długo niewinny, ale chciał mnie wyjebać, dorzucił głos na 5-3, wydawało mi się, że mnie dobił, więc może to egocentryzm, ale mam go za chuja teraz i ciężko mi się wyzbyć wrażenia, że mafia liczyła, że polecę i on chciał tego dopilnować. Niech ktoś z moich niewinnych się na jego temat wypowie, bo mnie go będzie ciężko ocenić.
Voldemortowi nie ufam, ale mogę podjąć współpracę, tak samo mam z Grubollo. Dziś skupiłbym się na przesianiu glonarium.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 10:24:56 GMT 1
po pierwsze nie znam Twojej tożsamości mordko, mam Cię między dwoma
po drugie zobacz mojego poprzedniego posta
myśle kurwa jak zacząć bo jak niskim ciosem dla was będzie jak ja pierwszy wejde w liste graczy pomyśle przeanalizuje odrzuce? no wstyd jak chuj
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 10:25:47 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 29, 2024 10:25:47 GMT 1
panowie Grubraun i Grubdemort czy wy aspirujecie do bycia szefami czy szmaciarzami, bo odbieram sprzeczne sygnały to jest poważne pytanie na które oczekuje odpowiedzi to jest dobra uwaga, zwłaszcza jeśli chodzi o grubemorta. Wydaje się że oddał lejce i siedzi w wygodnym miejscu. Imo to jest czas żeby go ktoś trochę pomęczyć żeby wykrzesać z niego twórczość. Ale ja do grubollo właściwie, czemu wczoraj nie zagłosowałeś? A.jesli byś głosował to na kogo? Bo za brak głosu w takim linczu to często jest jak za dawanie na psy, od razu CH... W dupę.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 10:27:23 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 10:27:23 GMT 1
po pierwsze nie znam Twojej tożsamości mordko, mam Cię między dwoma po drugie zobacz mojego poprzedniego posta myśle kurwa jak zacząć bo jak niskim ciosem dla was będzie jak ja pierwszy wejde w liste graczy pomyśle przeanalizuje odrzuce? no wstyd jak chuj ale co masz na myśli, że wczoraj wyglądało to słabo u mnie i voldemorta? co konkretnie? bo z tym niskim ciosem to zrozumiałem, że pijesz do mojej nieobecności a listę graczy weź sobie poanalizuj, chętnie poczytam fajnie jakbyś odniósł się do pytań wróżbity i gruboku
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 10:31:07 GMT 1
panowie Grubraun i Grubdemort czy wy aspirujecie do bycia szefami czy szmaciarzami, bo odbieram sprzeczne sygnały to jest poważne pytanie na które oczekuje odpowiedzi to jest dobra uwaga, zwłaszcza jeśli chodzi o grubemorta. Wydaje się że oddał lejce i siedzi w wygodnym miejscu. Imo to jest czas żeby go ktoś trochę pomęczyć żeby wykrzesać z niego twórczość. Ale ja do grubollo właściwie, czemu wczoraj nie zagłosowałeś? A.jesli byś głosował to na kogo? A może to Ty się tym zajmiesz? Osobom, które dalej mają mnie za mafię polecam taki eksperyment myślowy: czy uważacie, że winny Papież by: 1) trzymał głos na Gruboku, gdy było 4-3-3 (Papież-M.Atołek-Gruboku), więc mógł przynajmniej zrobić remis i ogólnie nie ruszał tego głosu i nie chciał wjebać się w Kaku, na którego parę osób wydawało się być chętnych? To samo z tym, że nie podchwyciłem Gruambo, bo uważałem, że trzeba zostać przy Vitobójcach. 2) poszedł oglądać Barcelonę i wrócił dopiero w przerwie, choć miał na sobie najwięcej głosów jak padło forum? Giuseppe Grubollo odpowiedz co sądzisz o tym DZG.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 10:34:56 GMT 1
po pierwsze nie znam Twojej tożsamości mordko, mam Cię między dwoma po drugie zobacz mojego poprzedniego posta myśle kurwa jak zacząć bo jak niskim ciosem dla was będzie jak ja pierwszy wejde w liste graczy pomyśle przeanalizuje odrzuce? no wstyd jak chuj ale co masz na myśli, że wczoraj wyglądało to słabo u mnie i voldemorta? co konkretnie? bo z tym niskim ciosem to zrozumiałem, że pijesz do mojej nieobecności a listę graczy weź sobie poanalizuj, chętnie poczytam fajnie jakbyś odniósł się do pytań wróżbity i gruboku no kurwa wczorajszy lincz to było dziadostwo i wam to nie przeszkadzało przez co mogę mieć obawy, że któremuś z was mogło pasować i nie mówie tylko o motylku którego ewolucji nie było nam dane poznać, ale ten papież też może być niewinny to serio jesteśmy szmaciarze kręcimy się wtedy dookoła paru glonów i ja żadnego horyzontu nie widzę, a od kogo mogę się spodziewać rozszerzania horyzontów?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 10:37:03 GMT 1
kurwa no rozmemłałem się wczoraj, zanim forum padło poszedłem na piwo uderzyło mi do głowy i nie satysfakcjonowała mnie żadna z popularnych propozycji a nie zagłosowałem bo walczyłem z czasem
zamierzam to odpracować
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 10:39:07 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 10:39:07 GMT 1
papiez zaloz ze eastgrub jest niewinny bo ja teraz se cos przypomnialem i on powinien byc niewinny albo mnie urabia lepiej niz w pewnej edycji eastgrub badz milszy do papaja i sprobujcie dojsc do porozumienia ponad podzialami mi tez papaj dzisiaj wyglada miastowo wczorajszy glos zostawialem na wyrost a dzisz mu prawilnie z dzioba widac wy obaj mowicie ze misiaku to miasto wiec chuj moze zle na niego patrze grubraun bedzie dla mnie miastowym no nie mam aktualnie nic na niego wrozbita tez daje dobre wajby ale nie az tak mocne jak grubraun no niemniej wyczuwam dobra wole i tutaj bym budowal na ten moment nie wiem co z tym voldegrubem bo czasami go potraie uniewinnic jak jest w mafii ale przewaznie sie nie myle i ja od niego od poczatku czulem taki dobry wajb taki ze no jestem mu gotow dac zaufanie nawet troche na wyrost to jest kolejny post Mietka który lubie i mietek ogólnie któryś raz stosuje jakieś zagrywki prowadzące do rozwiązywania, mogę jeszcze podlinkować ze dwa jak macie wątpliwości. Ale Mietek na czysto jest niewinny, nie znam tożsamości więc mi nic nie mąci, z Mietkiem będzie współpracowane Podtrzymuje też niewinność Grużbity Ja chyba znam i dlatego tej niewinności nie przypisywałbym tam na 100% Ale powiedzmy ze to nie temat na dzisiaj, bo bym musiał już foliową czapeczkę zakładać i tylko na podstawie mety konstruować argumenty
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 10:41:00 GMT 1
A jeszcze zapraszam do ringu dzg i giuseppe Dzg dlaczego giuseppe jest w mafii Giuseppe, dlaczego dzg który zwykle cię dobrze czyta, teraz mówi że jesteś w mafii Bo chyba nie pojebałem tożsamości, co? sprawa zaraz będzie zdezaktualizowana bo dzg powoli wycofuje się ze mnie i z papieża i jeśli faktycznie dobrze mnie czyta to wycofa się dalej i to jest kolejny argument za jego niewinnością oczywiście nie sama moja osoba, ale mam wrażenie że odpalił sobie na start dobrą spontaniczność w napierdalaniu i roluje swoimi typami, to jest bardzo spoko
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 10:41:32 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 10:41:32 GMT 1
A jeszcze zapraszam do ringu dzg i giuseppe Dzg dlaczego giuseppe jest w mafii Giuseppe, dlaczego dzg który zwykle cię dobrze czyta, teraz mówi że jesteś w mafii Bo chyba nie pojebałem tożsamości, co? e: a już widzę że zauważyłeś pytanie, to git
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 29, 2024 10:48:42 GMT 1
Moi niewinni: Grubraun Wróżbita Kaku Mietek Ten DZG faktycznie może być niewinny, choć ciężko mi się wciąż wyzbyć jakiegoś niepokoju. Statua wydawał mi się długo niewinny, ale chciał mnie wyjebać, dorzucił głos na 5-3, wydawało mi się, że mnie dobił, więc może to egocentryzm, ale mam go za chuja teraz i ciężko mi się wyzbyć wrażenia, że mafia liczyła, że polecę i on chciał tego dopilnować. Niech ktoś z moich niewinnych się na jego temat wypowie, bo mnie go będzie ciężko ocenić. Voldemortowi nie ufam, ale mogę podjąć współpracę, tak samo mam z Grubollo. Dziś skupiłbym się na przesianiu glonarium. Czy uważasz, że mafia chciała się ciebie wczoraj pozbyć?
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 10:51:50 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 29, 2024 10:51:50 GMT 1
to jest dobra uwaga, zwłaszcza jeśli chodzi o grubemorta. Wydaje się że oddał lejce i siedzi w wygodnym miejscu. Imo to jest czas żeby go ktoś trochę pomęczyć żeby wykrzesać z niego twórczość. Ale ja do grubollo właściwie, czemu wczoraj nie zagłosowałeś? A.jesli byś głosował to na kogo? A może to Ty się tym zajmiesz? Osobom, które dalej mają mnie za mafię polecam taki eksperyment myślowy: czy uważacie, że winny Papież by: 1) trzymał głos na Gruboku, gdy było 4-3-3 (Papież-M.Atołek-Gruboku), więc mógł przynajmniej zrobić remis i ogólnie nie ruszał tego głosu i nie chciał wjebać się w Kaku, na którego parę osób wydawało się być chętnych? To samo z tym, że nie podchwyciłem Gruambo, bo uważałem, że trzeba zostać przy Vitobójcach. 2) poszedł oglądać Barcelonę i wrócił dopiero w przerwie, choć miał na sobie najwięcej głosów jak padło forum? Giuseppe Grubollo odpowiedz co sądzisz o tym DZG. Zaraz po podliczeniu głos na ciebie wrzucił statua więc twoja zmiana nic by nie znaczyła. Do tego mafia mogłaby posiłkować się kolegami z mafii. Case closed. A voldi ma ciekawy progres myśli odnosnie ciebie i motylka wczoraj.
|
|