|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 10:53:02 GMT 1
to jest kolejny post Mietka który lubie i mietek ogólnie któryś raz stosuje jakieś zagrywki prowadzące do rozwiązywania, mogę jeszcze podlinkować ze dwa jak macie wątpliwości. Ale Mietek na czysto jest niewinny, nie znam tożsamości więc mi nic nie mąci, z Mietkiem będzie współpracowane Podtrzymuje też niewinność Grużbity Ja chyba znam i dlatego tej niewinności nie przypisywałbym tam na 100% Ale powiedzmy ze to nie temat na dzisiaj, bo bym musiał już foliową czapeczkę zakładać i tylko na podstawie mety konstruować argumenty No Mietek ze względu na skill mafijny powinien dostawać uniewinnienia z pewną dozą ostrożności, dlatego mu je na chwilę cofnąłem, gdy zobaczyłem, że robi coś, co wzbudziło mój niepokój, ale chyba faktycznie on jest niewinny i nie ma co tej czapeczki zakładać. Jak ten Grubollo zacznie grać, to też może się okazać, że z jakąś ostrożnością da się go uniewinnić. Tym bardziej przydałby się Grubdemort w temacie, może i on by się uniewinnił i można by naprawdę fajnie budować. Nie mówię, że każdy ma mi ufać, wystarczy mi, żebyście nie chcieli mnie wyjebać przynajmniej do znalezienia 3-4 mafii, jak wtedy ktoś uzna, że lepiej, jakby mnie w grze nie było i będzie zapas, to nawet położę łeb pod topór.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 10:58:32 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 29, 2024 10:58:32 GMT 1
kurwa no rozmemłałem się wczoraj, zanim forum padło poszedłem na piwo uderzyło mi do głowy i nie satysfakcjonowała mnie żadna z popularnych propozycji a nie zagłosowałem bo walczyłem z czasem zamierzam to odpracować Przecież byłeś na forum w ciągu godziny od pierwotnej godziny linczu. Tak szybko ci piwo uderzyło? Na twoją korzyść przemawia ta jebana awaria jednak, muszę przyznać. No tylko on jest na świeczniku chwilowo, a ja se po prostu myślę w kogo wysłać głos Staram się ocenić szczerość intencji gościa, na którym mam obecnie głos Na jakim on jest świeczniku widziałeś wyniki?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 10:59:25 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 10:59:25 GMT 1
Ja chyba znam i dlatego tej niewinności nie przypisywałbym tam na 100% Ale powiedzmy ze to nie temat na dzisiaj, bo bym musiał już foliową czapeczkę zakładać i tylko na podstawie mety konstruować argumenty No Mietek ze względu na skill mafijny powinien dostawać uniewinnienia z pewną dozą ostrożności, dlatego mu je na chwilę cofnąłem, gdy zobaczyłem, że robi coś, co wzbudziło mój niepokój, ale chyba faktycznie on jest niewinny i nie ma co tej czapeczki zakładać. Jak ten Grubollo zacznie grać, to też może się okazać, że z jakąś ostrożnością da się go uniewinnić. Tym bardziej przydałby się Grubdemort w temacie, może i on by się uniewinnił i można by naprawdę fajnie budować. Nie mówię, że każdy ma mi ufać, wystarczy mi, żebyście nie chcieli mnie wyjebać przynajmniej do znalezienia 3-4 mafii, jak wtedy ktoś uzna, że lepiej, jakby mnie w grze nie było i będzie zapas, to nawet położę łeb pod topór. a co myślisz o lepperze? bo mnie on się niewinny wydaje, nie miałem jakichś lampek, żeby zaglądać w tamtym kierunku, w d1 naturalny z tym kamikaze w vito i robieniu remisów na pałę, no w chuj odważne, wczoraj wręcz prawie liderował i był w samym środku zamieszania jakby ta 20:00 i później to najtrudniejsze godziny dla mafiozów a on podczas nich głównie wbija i nawala tylko kurcze tu się miejsce kończy powoli, chyba że do czynienia mamy z jakąś chujomafia glonowa, no może z jeszcze jakimś zbalansowanym składem voldi, grubollo plus trzy przemykacze
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 10:59:37 GMT 1
Moi niewinni: Grubraun Wróżbita Kaku Mietek Ten DZG faktycznie może być niewinny, choć ciężko mi się wciąż wyzbyć jakiegoś niepokoju. Statua wydawał mi się długo niewinny, ale chciał mnie wyjebać, dorzucił głos na 5-3, wydawało mi się, że mnie dobił, więc może to egocentryzm, ale mam go za chuja teraz i ciężko mi się wyzbyć wrażenia, że mafia liczyła, że polecę i on chciał tego dopilnować. Niech ktoś z moich niewinnych się na jego temat wypowie, bo mnie go będzie ciężko ocenić. Voldemortowi nie ufam, ale mogę podjąć współpracę, tak samo mam z Grubollo. Dziś skupiłbym się na przesianiu glonarium. Czy uważasz, że mafia chciała się ciebie wczoraj pozbyć? Uważam, że chciałaby, żebym spadł, ale nie ich głosami, bo trochę przypał. Uważam, że Voldemort, niezależnie od przynależności nie mógł mi przyjebać. Tam samo DZG raczej by nie mógł/nie powinien. Ale już taki Mietek potencjalnie by mógł i potem się by tłumaczył, że był pewien, ale nie pykło, on by potrafił z tego wybrnąć. No i taka Statua czy Gruboku spokojnie mogą na mnie siedzieć. A może to Ty się tym zajmiesz? Osobom, które dalej mają mnie za mafię polecam taki eksperyment myślowy: czy uważacie, że winny Papież by: 1) trzymał głos na Gruboku, gdy było 4-3-3 (Papież-M.Atołek-Gruboku), więc mógł przynajmniej zrobić remis i ogólnie nie ruszał tego głosu i nie chciał wjebać się w Kaku, na którego parę osób wydawało się być chętnych? To samo z tym, że nie podchwyciłem Gruambo, bo uważałem, że trzeba zostać przy Vitobójcach. 2) poszedł oglądać Barcelonę i wrócił dopiero w przerwie, choć miał na sobie najwięcej głosów jak padło forum? Giuseppe Grubollo odpowiedz co sądzisz o tym DZG. Zaraz po podliczeniu głos na ciebie wrzucił statua więc twoja zmiana nic by nie znaczyła. Do tego mafia mogłaby posiłkować się kolegami z mafii. Case closed. A voldi ma ciekawy progres myśli odnosnie ciebie i motylka wczoraj. No ale zmieniając bym nie wiedział, że Statua dorzuci na mnie, prawda? Chyba że bym był w mafii z tą Statuą. A zniknięcie z tematu często kończy się argumentami, że mafiozo już się poddał. Ale widzę, że robisz wszystko, żeby argumentów za moją niewinność nie przyjmować. Wygodne. No Mietek ze względu na skill mafijny powinien dostawać uniewinnienia z pewną dozą ostrożności, dlatego mu je na chwilę cofnąłem, gdy zobaczyłem, że robi coś, co wzbudziło mój niepokój, ale chyba faktycznie on jest niewinny i nie ma co tej czapeczki zakładać. Jak ten Grubollo zacznie grać, to też może się okazać, że z jakąś ostrożnością da się go uniewinnić. Tym bardziej przydałby się Grubdemort w temacie, może i on by się uniewinnił i można by naprawdę fajnie budować. Nie mówię, że każdy ma mi ufać, wystarczy mi, żebyście nie chcieli mnie wyjebać przynajmniej do znalezienia 3-4 mafii, jak wtedy ktoś uzna, że lepiej, jakby mnie w grze nie było i będzie zapas, to nawet położę łeb pod topór. a co myślisz o lepperze? bo mnie on się niewinny wydaje, nie miałem jakichś lampek, żeby zaglądać w tamtym kierunku, w d1 naturalny z tym kamikaze w vito i robieniu remisów na pałę, no w chuj odważne, wczoraj wręcz prawie liderował i był w samym środku zamieszania jakby ta 20:00 i później to najtrudniejsze godziny dla mafiozów a on podczas nich głównie wbija i nawala tylko kurcze tu się miejsce kończy powoli, chyba że do czynienia mamy z jakąś chujomafia glonowa, no może z jeszcze jakimś zbalansowanym składem voldi, grubollo plus trzy przemykacze Na plus dla Leppera ta aktwyność w kluczowych godzinach, to na pewno. Aczkolwiek wczoraj by mnie bardziej kupił, gdyby nie tylko mnie bronił, ale też kogoś atakował. Bo jednak mafiozie łatwiej jest krzyczeć "zdejmijcie z Papieża" niż "zajebmy gracza X zamiast Papieża". Ale chyba faktycznie Lepper będzie gitem. Ale faktycznie kończą się miejsca. Dlatego trzeba zacząć przeczesywać to glonarium, żeby wiedzieć, czy dobrze myślimy. Bo jak jebniemy takiego Gruambo dziś, Jabba spadnie za punkty i wyjdzie, że obaj niewinni, a jeszcze jutro na przykład taki Twój Stary czy Warmianin też wyjdą niewinni, to już mamy pewność, że za szeroko pouniewinnialiśmy.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 11:04:08 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 29, 2024 11:04:08 GMT 1
Czy uważasz, że mafia chciała się ciebie wczoraj pozbyć? Uważam, że chciałaby, żebym spadł, ale nie ich głosami, bo trochę przypał. Uważam, że Voldemort, niezależnie od przynależności nie mógł mi przyjebać. Tam samo DZG raczej by nie mógł/nie powinien. Ale już taki Mietek potencjalnie by mógł i potem się by tłumaczył, że był pewien, ale nie pykło, on by potrafił z tego wybrnąć. No i taka Statua czy Gruboku spokojnie mogą na mnie siedzieć. Zaraz po podliczeniu głos na ciebie wrzucił statua więc twoja zmiana nic by nie znaczyła. Do tego mafia mogłaby posiłkować się kolegami z mafii. Case closed. A voldi ma ciekawy progres myśli odnosnie ciebie i motylka wczoraj. No ale zmieniając bym nie wiedział, że Statua dorzuci na mnie, prawda? Chyba że bym był w mafii z tą Statuą. A zniknięcie z tematu często kończy się argumentami, że mafiozo już się poddał. Ale widzę, że robisz wszystko, żeby argumentów za moją niewinność nie przyjmować. Wygodne. A ja uważam że każdy mój argument próbujesz łatwo zbijać "NO WYGODNE TO DLA CIEBIE CO LURWA, WYGODNE". To już kolejne trafienie w bingo, zmarzlikowanie i kładzenie głowy pod topór już było. Ale masz okazje, przekonaj mnie na kogo według ciebie powinien iść dzisiejszy lincz. Wyobeazmy sobie że berzesz stery w ręce i kierujesz. Nie bierz mnie pod uwagę, bo wiem co byś napisał a chce zobaczyć jaki masz pomysłu ek na scenariusz który ja wiem że jest prawdziwy, czyli przy mojej niewinnosci. Ale nie że "trzeba tego i tego pomyśleć" tylko konkretnie kogo bierzesz uwagę na głos, że zajebac go kurwa.
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 11:12:50 GMT 1
Uważam, że chciałaby, żebym spadł, ale nie ich głosami, bo trochę przypał. Uważam, że Voldemort, niezależnie od przynależności nie mógł mi przyjebać. Tam samo DZG raczej by nie mógł/nie powinien. Ale już taki Mietek potencjalnie by mógł i potem się by tłumaczył, że był pewien, ale nie pykło, on by potrafił z tego wybrnąć. No i taka Statua czy Gruboku spokojnie mogą na mnie siedzieć. No ale zmieniając bym nie wiedział, że Statua dorzuci na mnie, prawda? Chyba że bym był w mafii z tą Statuą. A zniknięcie z tematu często kończy się argumentami, że mafiozo już się poddał. Ale widzę, że robisz wszystko, żeby argumentów za moją niewinność nie przyjmować. Wygodne. A ja uważam że każdy mój argument próbujesz łatwo zbijać "NO WYGODNE TO DLA CIEBIE CO LURWA, WYGODNE". To już kolejne trafienie w bingo, zmarzlikowanie i kładzenie głowy pod topór już było. Ale masz okazje, przekonaj mnie na kogo według ciebie powinien iść dzisiejszy lincz. Wyobeazmy sobie że berzesz stery w ręce i kierujesz. Nie bierz mnie pod uwagę, bo wiem co byś napisał a chce zobaczyć jaki masz pomysłu ek na scenariusz który ja wiem że jest prawdziwy, czyli przy mojej niewinnosci. Ale nie że "trzeba tego i tego pomyśleć" tylko konkretnie kogo bierzesz uwagę na głos, że zajebac go kurwa. W sumie już napisałem w edicie wyżej, ale powtórzę: trzeba zacząć przeczesywać glonarium. Ja bym zaczął od Rambo. Bo zakładając Twoją niewinność, to już naprawdę mało jest osób, które chujowo weszły w temat. A skoro wiem, że Rick nie miał złych intencji, to jakoś bardziej przychylnym okiem patrzę na jego trop w kwestii Rambo. Ewentualnie Twój Stary, choć on wydaje mi się lepszym graczem i bardziej obytym. Może to oczywiście też być argument przeciw niemu, że ogarnia nasze środowisko a uparcie nie gra, ale ja się trochę boję tu roli miejskiej, więc wolę go jeszcze chwilę zostawić. Rambo nie broni nic i trzymanie go nie ma sensu. Dla mnie to taki odpowiednik Bielańskiego z tej edycji z Gerrardem, Messim i Kuleszą. Oprócz tego trzeba aktywizować Grubello i Voldemorta, to nie są absolutnie cele na dziś czy nawet jutro (czy tam pojutrze), ale można im się mocniej przyglądać i skłaniać ich do grania. Ogólnie w tym glonarium Rambo, Twój Stary, Dużysz, Jabba, Warmianin to siedzą pewnie ze 2 mafie, może 3. I niestety mam przeczucie, że za łatwo pouniewinnialiśmy i gdzieś się kryje ktoś, kto spenetrował grono zaufania. Bo naprawdę jak Ty niewinny, DZG chyba też jednak niewinny, to gdzieś mam jakiegoś miscleara, bo przecież na Vito jakaś mafia siedzi.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 11:13:12 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 29, 2024 11:13:12 GMT 1
to umówmy się że jak przeżyjemy jutro gramy i napierdalamy Czekamy voldi, masz w chuj postów a jakoś nie wygląda żebyś objął prowadzenie w tej edycji, ba padają zarzuty że cię głównie nie ma, patrzę w twoj profil a tu 187 postów. WTF xD Kto dzisiaj, bo zdaje się że twoi podejrzani już nie żyją, może poza kaku, ale też nie wiem jaki masz teraz do niego stosunek skoro wczoraj uderzales w motylka zamiast w niego.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 29, 2024 11:15:27 GMT 1
to jest dobra uwaga, zwłaszcza jeśli chodzi o grubemorta. Wydaje się że oddał lejce i siedzi w wygodnym miejscu. Imo to jest czas żeby go ktoś trochę pomęczyć żeby wykrzesać z niego twórczość. Ale ja do grubollo właściwie, czemu wczoraj nie zagłosowałeś? A.jesli byś głosował to na kogo? A może to Ty się tym zajmiesz? Osobom, które dalej mają mnie za mafię polecam taki eksperyment myślowy: czy uważacie, że winny Papież by: 1) trzymał głos na Gruboku, gdy było 4-3-3 (Papież-M.Atołek-Gruboku), więc mógł przynajmniej zrobić remis i ogólnie nie ruszał tego głosu i nie chciał wjebać się w Kaku, na którego parę osób wydawało się być chętnych? To samo z tym, że nie podchwyciłem Gruambo, bo uważałem, że trzeba zostać przy Vitobójcach. 2) poszedł oglądać Barcelonę i wrócił dopiero w przerwie, choć miał na sobie najwięcej głosów jak padło forum? Giuseppe Grubollo odpowiedz co sądzisz o tym DZG. W sumie to nawet niekoniecznie do mnie, ale odpowiem: 1. Nie wiem, ale dopóki nie nadeszła godzina linczu, to sobie mogłeś ten głos trzymać. Po co latać z kot z pęcherzem i miotać się w zmianach, skoro możesz zmienić na minutę przed, powiedzieć "no zmieniłem, bo inaczej bym padł, chyba logiczne". Ale nie wczytywałem się w temat przed linczem, a to bym musiał sprawdzić jak te głosy wtedy tam wyglądały. 2. No ja właśnie miałem poczucie, że wróciłeś w momencie, w którym nastroje zaczynały się zmieniać, ktoś tam pisał "SCHODZIĆ Z PAPIEŻA111", więc tym bardziej wyglądało to podejrzanie xD 3. Szantaż emocjonalny to jedno, gra emocjonalna to drugie, to zupełnie dwie inne rzeczy, a jak wczoraj napisałem o tym pierwszym, to zarzuciłeś mi, że zarzucam ci to drugie. Czemu? I następne pytanie już bardziej do wszystkich, bo może mam stary obraz gry, ale czy Papaj faktycznie szantażuje emocjonalnie tylko w przypadku niewinności? I nie mówię tu o pluciu w ryj na zlocie, tylko o deklaracji, że nigdy więcej tu nie będzie grał (jakby potrafił się powstrzymać xd).
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 11:19:20 GMT 1
W ogóle uważam, że wczoraj osoby spoza grona Vitobójców miały za dużo spokoju i dziś trzeba to zmienić. Dlatego tym bardziej dziś bym tego Ruambo odjebał. A może to Ty się tym zajmiesz? Osobom, które dalej mają mnie za mafię polecam taki eksperyment myślowy: czy uważacie, że winny Papież by: 1) trzymał głos na Gruboku, gdy było 4-3-3 (Papież-M.Atołek-Gruboku), więc mógł przynajmniej zrobić remis i ogólnie nie ruszał tego głosu i nie chciał wjebać się w Kaku, na którego parę osób wydawało się być chętnych? To samo z tym, że nie podchwyciłem Gruambo, bo uważałem, że trzeba zostać przy Vitobójcach. 2) poszedł oglądać Barcelonę i wrócił dopiero w przerwie, choć miał na sobie najwięcej głosów jak padło forum? Giuseppe Grubollo odpowiedz co sądzisz o tym DZG. W sumie to nawet niekoniecznie do mnie, ale odpowiem: 1. Nie wiem, ale dopóki nie nadeszła godzina linczu, to sobie mogłeś ten głos trzymać. Po co latać z kot z pęcherzem i miotać się w zmianach, skoro możesz zmienić na minutę przed, powiedzieć "no zmieniłem, bo inaczej bym padł, chyba logiczne". Ale nie wczytywałem się w temat przed linczem, a to bym musiał sprawdzić jak te głosy wtedy tam wyglądały. 2. No ja właśnie miałem poczucie, że wróciłeś w momencie, w którym nastroje zaczynały się zmieniać, ktoś tam pisał "SCHODZIĆ Z PAPIEŻA111", więc tym bardziej wyglądało to podejrzanie xD 3. Szantaż emocjonalny to jedno, gra emocjonalna to drugie, to zupełnie dwie inne rzeczy, a jak wczoraj napisałem o tym pierwszym, to zarzuciłeś mi, że zarzucam ci to drugie. Czemu? I następne pytanie już bardziej do wszystkich, bo może mam stary obraz gry, ale czy Papaj faktycznie szantażuje emocjonalnie tylko w przypadku niewinności? I nie mówię tu o pluciu w ryj na zlocie, tylko o deklaracji, że nigdy więcej tu nie będzie grał (jakby potrafił się powstrzymać xd). 1. Ja pisałem, że na Kaku nie zagłosuję i że na M.Atołka też nie chcę, nawet jak to oni byli realnymi kandydatami. Starałem się nakierować lincz na Gruboku a nie zadowalałem się kimkolwiek, byle nie poszło we mnie. 2. Wróciłem w przerwie meczu, po prostu. Jeszcze wkurwiony byłem, bo Barca przegrywała i grała chujnię. 3. U mnie w mieście emocjonalne granie = stosowanie szantażu emocjonalnego, ale widzę, że nie wierzysz, więc niech ktoś Ci to potwierdzi.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 11:23:55 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 29, 2024 11:23:55 GMT 1
A ja uważam że każdy mój argument próbujesz łatwo zbijać "NO WYGODNE TO DLA CIEBIE CO LURWA, WYGODNE". To już kolejne trafienie w bingo, zmarzlikowanie i kładzenie głowy pod topór już było. Ale masz okazje, przekonaj mnie na kogo według ciebie powinien iść dzisiejszy lincz. Wyobeazmy sobie że berzesz stery w ręce i kierujesz. Nie bierz mnie pod uwagę, bo wiem co byś napisał a chce zobaczyć jaki masz pomysłu ek na scenariusz który ja wiem że jest prawdziwy, czyli przy mojej niewinnosci. Ale nie że "trzeba tego i tego pomyśleć" tylko konkretnie kogo bierzesz uwagę na głos, że zajebac go kurwa. W sumie już napisałem w edicie wyżej, ale powtórzę: trzeba zacząć przeczesywać glonarium. Ja bym zaczął od Rambo. Bo zakładając Twoją niewinność, to już naprawdę mało jest osób, które chujowo weszły w temat. A skoro wiem, że Rick nie miał złych intencji, to jakoś bardziej przychylnym okiem patrzę na jego trop w kwestii Rambo. Ewentualnie Twój Stary, choć on wydaje mi się lepszym graczem i bardziej obytym. Może to oczywiście też być argument przeciw niemu, że ogarnia nasze środowisko a uparcie nie gra, ale ja się trochę boję tu roli miejskiej, więc wolę go jeszcze chwilę zostawić. Rambo nie broni nic i trzymanie go nie ma sensu. Dla mnie to taki odpowiednik Bielańskiego z tej edycji z Gerrardem, Messim i Kuleszą. Oprócz tego trzeba aktywizować Grubello i Voldemorta, to nie są absolutnie cele na dziś czy nawet jutro (czy tam pojutrze), ale można im się mocniej przyglądać i skłaniać ich do grania. Ogólnie w tym glonarium Rambo, Twój Stary, Dużysz, Jabba, Warmianin to siedzą pewnie ze 2 mafie, może 3. I niestety mam przeczucie, że za łatwo pouniewinnialiśmy i gdzieś się kryje ktoś, kto spenetrował grono zaufania. Bo naprawdę jak Ty niewinny, DZG chyba też jednak niewinny, to gdzieś mam jakiegoś miscleara, bo przecież na Vito jakaś mafia siedzi. Niby wszystko ok i logiczne ale.ja.niemkupuje tego strachu u twojego starego przed rola miejska a tymczasem gruambo już jest ok. Chyba że uważasz że niby twój stary wleciał w temat jakoś zajebiście a gruambo nie. Ja bym obu na ten moment wyjebał ale nie podoba mi się twoja kolejka. Jak dla mnie to powinieneś nawet walczyć o to żeby skasować twojego starego, bo jeśli tam jest mafia to mialbys mnie uniewinnionego i lepsze pole, tymczasem gruambo nic ci nie daje w tym kontekście. A sam zaznaczyłeś że to twoja główna dwójka na ten moment. No i twój stary spełnia też idealnie TWOJ kolejny argument "Na plus dla Leppera ta aktwyność w kluczowych godzinach, to na pewno. Aczkolwiek wczoraj by mnie bardziej kupił, gdyby nie tylko mnie bronił, ale też kogoś atakował. Bo jednak mafiozie łatwiej jest krzyczeć "zdejmijcie z Papieża" niż "zajebmy gracza X zamiast Papieża". Ale chyba faktycznie Lepper będzie gitem" Którego już użyłeś przy lepperze ale twój stary też tak krzyczał.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 29, 2024 11:24:50 GMT 1
W ogóle ty mi powiedz też Papaj, skoro już się tak bawimy "czy w mafii zrobiłbym X", czy ma sens, żebym będąc w mafii dołożył swój głos na ciebie (zakładając niewinność), chociaż zupełnie nie musiałem, miałem dobrą pozycję w mieście, wymówkę, żeby mnie nie było w temacie i ciebie de facto po swojej stronie?
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 11:24:56 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 29, 2024 11:24:56 GMT 1
No i przepraszam za wszystkie literówki, błędy interpunkcyjne i czasami dziwne zmiany w wyrazach, to słownik i telefon.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 29, 2024 11:28:41 GMT 1
Kaku w sumie całkiem fajnie dziś, się tak rozkręcił trochę, ale Mietek mnie już nie kupuje tbh., wczoraj jak go pytałem o krew, to mówił, że jak go kogoś siada, to raz a porządnie, a tutaj się odpalił znowu na Dużysza o jakąś bzdurę, jakby ten mu matkę obraził Wróżbita Grubciej pisałeś wczoraj, że jak Voldi niewinny, to się będziesz zastanawiał nade mną. Jaka relacja mnie łączy z Voldim? (poza tym, że mnie nienawidzi, a ja do niego zawsze grzecznie i kulturalnie)
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 11:35:18 GMT 1
W sumie już napisałem w edicie wyżej, ale powtórzę: trzeba zacząć przeczesywać glonarium. Ja bym zaczął od Rambo. Bo zakładając Twoją niewinność, to już naprawdę mało jest osób, które chujowo weszły w temat. A skoro wiem, że Rick nie miał złych intencji, to jakoś bardziej przychylnym okiem patrzę na jego trop w kwestii Rambo. Ewentualnie Twój Stary, choć on wydaje mi się lepszym graczem i bardziej obytym. Może to oczywiście też być argument przeciw niemu, że ogarnia nasze środowisko a uparcie nie gra, ale ja się trochę boję tu roli miejskiej, więc wolę go jeszcze chwilę zostawić. Rambo nie broni nic i trzymanie go nie ma sensu. Dla mnie to taki odpowiednik Bielańskiego z tej edycji z Gerrardem, Messim i Kuleszą. Oprócz tego trzeba aktywizować Grubello i Voldemorta, to nie są absolutnie cele na dziś czy nawet jutro (czy tam pojutrze), ale można im się mocniej przyglądać i skłaniać ich do grania. Ogólnie w tym glonarium Rambo, Twój Stary, Dużysz, Jabba, Warmianin to siedzą pewnie ze 2 mafie, może 3. I niestety mam przeczucie, że za łatwo pouniewinnialiśmy i gdzieś się kryje ktoś, kto spenetrował grono zaufania. Bo naprawdę jak Ty niewinny, DZG chyba też jednak niewinny, to gdzieś mam jakiegoś miscleara, bo przecież na Vito jakaś mafia siedzi. Niby wszystko ok i logiczne ale.ja.niemkupuje tego strachu u twojego starego przed rola miejska a tymczasem gruambo już jest ok. Chyba że uważasz że niby twój stary wleciał w temat jakoś zajebiście a gruambo nie. Ja bym obu na ten moment wyjebał ale nie podoba mi się twoja kolejka. Jak dla mnie to powinieneś nawet walczyć o to żeby skasować twojego starego, bo jeśli tam jest mafia to mialbys mnie uniewinnionego i lepsze pole, tymczasem gruambo nic ci nie daje w tym kontekście. A sam zaznaczyłeś że to twoja główna dwójka na ten moment. No i twój stary spełnia też idealnie TWOJ kolejny argument "Na plus dla Leppera ta aktwyność w kluczowych godzinach, to na pewno. Aczkolwiek wczoraj by mnie bardziej kupił, gdyby nie tylko mnie bronił, ale też kogoś atakował. Bo jednak mafiozie łatwiej jest krzyczeć "zdejmijcie z Papieża" niż "zajebmy gracza X zamiast Papieża". Ale chyba faktycznie Lepper będzie gitem" Którego już użyłeś przy lepperze ale twój stary też tak krzyczał. To może inaczej. Gruambo usilnie nie gra i nic nie wskazuje, że zacznie. Nic też nie wskazuje, że ogarnia. Wyjebanie go to żadna strata. Jak ma rolę, to powinien był jej już użyć, bo pewne było, że do czwartego linczu nie doczeka. Dlatego jak dla mnie można go wyjebać od razu. Co do Twojego starego, to widać, że gość obyty, Rick bodajże wytykał mu, że rzuca uwagi o pielgrzymkach itp. a nie gra. No i tu się zastanawiam, czemu nie gra. Bo ewidentnie ma jakiś cel. A wczoraj jeszcze palił głupa jak Warmianin napisał o byciu w kreacji w d2, to coś jebnął, że też tak myślał. No i teraz tak, gość sobie z nami pogrywa, ma w tym cel. Szanse na to, że to cel mafijny to 5-1 w stosunku do roli miejskiej, no ale ja wolę jednak nie podejmować zbędnego ryzyka. A mój argument o Lepperze był taki, że mniej go to uniewinnia niż gdyby atakował kogoś, więc Twojego Starego też to, co robił nie uniewinnia, to przecież go nie uniewinnia. Nigdzie nie twierdziłem, że wczorajsze działania uwinniają Leppera. No a z tym linczowaniem Twojego Starego, bo to uniewinnia Ciebie to chyba popłynąłeś, życzeniowo na to patrzysz albo taki był plan od początku. Mafiozi się dość często rozparowują, więc takie radosne oznajmianie "zlinczujmy X, bo na mnie głosował, to jak winny, to ja niewinny" śmierdzi naiwnością lub mafijną ustawką. Wróżbita Grubciej Grzegorz Grubraun Dobry, zły i gruby Mietek Baryła jak to oceniacie? Nie będę jakoś szczególnie blokował linczu na Twoim Starym, ale zdecydowanie wolę ujebać Gruambo. W ogóle ty mi powiedz też Papaj, skoro już się tak bawimy "czy w mafii zrobiłbym X", czy ma sens, żebym będąc w mafii dołożył swój głos na ciebie (zakładając niewinność), chociaż zupełnie nie musiałem, miałem dobrą pozycję w mieście, wymówkę, żeby mnie nie było w temacie i ciebie de facto po swojej stronie? No chyba faktycznie bez sensu z perspektywy Statuy-mafiaka.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 11:35:55 GMT 1
via mobile
Post by jabba the hutt on Sept 29, 2024 11:35:55 GMT 1
Dobry, zły i gruby - niewinny
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 11:36:22 GMT 1
via mobile
Post by jabba the hutt on Sept 29, 2024 11:36:22 GMT 1
Idę dalej spać
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 11:40:33 GMT 1
kurwa no rozmemłałem się wczoraj, zanim forum padło poszedłem na piwo uderzyło mi do głowy i nie satysfakcjonowała mnie żadna z popularnych propozycji a nie zagłosowałem bo walczyłem z czasem zamierzam to odpracować Przecież byłeś na forum w ciągu godziny od pierwotnej godziny linczu. Tak szybko ci piwo uderzyło? Na twoją korzyść przemawia ta jebana awaria jednak, muszę przyznać. Na jakim on jest świeczniku widziałeś wyniki? byłem nawet w czasie linczu ale już rozmemłany co mam Ci mówić
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 11:48:03 GMT 1
via mobile
Post by Andrzej Grubbol on Sept 29, 2024 11:48:03 GMT 1
POZA DOMEM JESTEM BĘDĘ PO 18 NADAWAŁ GRUBOLLO SZYKUJ SIĘ NA ŁADOWANKO
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 11:49:50 GMT 1
via mobile
Post by Andrzej Grubbol on Sept 29, 2024 11:49:50 GMT 1
nie rozumiem pytania, do niczego nie aspiruję czemu miałbym być szmaciarzem? zawsze sie troche aspiruje i po d1 macie bardzo fajnie wyrobioną pozycje więc proponuje wziąć teraz trochę gierki na siebie bo wczoraj wyglądało to niedobrze i generalnie w tej gierce alarmujący jest brak brania gierki na siebie co może bardzo źle zwiastować NOM
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 29, 2024 11:49:52 GMT 1
moze i bede zalowac ale chuj mam czutke ze teraz w miescie siedza sami miastowi no kurna ta lista eastgruba znowu mi przywraca sile w jego niewinnosc czuje teraz dobre wajby i jakby tak dorzucic do tego voldegruba to mamy grubraun eastgrub papaj ja wrozbita voldegrub niewinnych nawet jak sie z kims jebnalem to chyba z maksymalnie jednym wiec mafia siedzi skitrana Ten post to chujówka, poszło 2/2 niewinnych w linczach, 2 w mordach, mafia pewnie faktycznie w większości skitrana, ale po takim starcie to się chyba raczej powinno wywracać stolik, a nie zakładać, że każdy w topce gry/aktywności jest niewinny.
|
|