|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 11:51:57 GMT 1
POZA DOMEM JESTEM BĘDĘ PO 18 NADAWAŁ GRUBOLLO SZYKUJ SIĘ NA ŁADOWANKO MNIEJ GWIAZDORZENIA WIĘCEJ POSTARANIA LEPPER
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 11:56:42 GMT 1
patrząc na to ilu różnych ludzi mówi, że Kaku będzie niewinny raczej można spodziewać się, że faktycznie będzie może nawet mafiozi widząc w tym kontrintuicyjne zagranie w to poszli
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 29, 2024 12:00:39 GMT 1
patrząc na to ilu różnych ludzi mówi, że Kaku będzie niewinny raczej można spodziewać się, że faktycznie będzie Też mi się wydaje, dlatego TYM BARDZIEJ nie podoba mi się dzisiejszy Mietek, bo zaczął wyciągać jego post z wczoraj rano (tzn. zanim jeszcze poszło info, że ludzie mają go za niewinnego), gdzie nie mam pojęcia, czemu by tego nie zrobił wczoraj, bo jestem prawie pewien, że był w temacie, jak sam Kaku za niego grillowałem. Ale mam wrażenie, że jestem trochę biased, więc poproszę opinie o Mietku
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 29, 2024 12:07:10 GMT 1
I w sumie o Voldim też, bo jak ktoś wczoraj koło 18 zapytał o tę dwójkę, to chyba tylko ja odpowiedziałem. Więc trochę to wygląda, jakby mafia się ich bała albo bała się wkopać koleżków, no nie wiem
E: znaczy no, wkopać może nie, bardziej dać konkretny read na nich, bo chuj wie, co się wydarzy
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 12:11:14 GMT 1
3. Dobry, zły i gruby 17. Wróżbita Grubciej 13. Mietek Baryła
4. Misio Kaku
-----------tu nie powinno być
15. Gruboku
-----------najpewniej tu też
11. Gruambo - moje największe zaskoczenie bo dla mnie był glonem wrzucanym na świecznik z wielu stron i ja wszedłem w te jego posty, przeczytałem i jeżeli my takich ludzi chcemy kłaść w pierwszych linczach to jesteśmy nieźle postrzeleni, ten gość nie gra mafjinej gierki. Do miasta też mu sporo brakuje, ale moim zdaniem to nie powinien być cel na lincz
12. Andrzej Grubbol 1. Lord Grubdemort 2. Grzegorz Grubraun Grubol Papież
-----------------to jest grupa w której potrzebuje klaryfikacji NA KTÓREJ LEŻY ODPOWIEDZIALNOŚĆ za naszą wygraną bądź przegraną
14. Statua Grubości
19. Twój Stary Grubol
20. Gruba Ryba
-----------------tutaj czysto technicznie spodziewam się znaleźć mafie
5. Potężny Warmianin 10. Adam Dużysz 18. Jabba
---------------w glonach też coś musi być
tu jestem po śniadaniu a teraz idę robić obiad
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 12:14:29 GMT 1
Twój Stary Grubol i Gruba Ryba to generalnie takie glony nadążające, Warmianin Dużysz Jabba najprawdziwsze glony glonujące odmawiające gierki
założyłem chyba podświadomie, że nadążąjące są bardziej mafijne ale to jest do przekminienia
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 12:14:42 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 12:14:42 GMT 1
I w sumie o Voldim też, bo jak ktoś wczoraj koło 18 zapytał o tę dwójkę, to chyba tylko ja odpowiedziałem. Więc trochę to wygląda, jakby mafia się ich bała albo bała się wkopać koleżków, no nie wiem voldi może być w mafii, im więcej o tym myślę tym bardziej na to zbiasowany jestem no a Mietek. Mietka się trochę cykam, bo to zręczny mafiak, ale z gry nie wygląda źle no mógłbym mu zarzucić, że tak jak w d1 wręcz liderował-rozpierdalał na pewnym etapie, to potem stał się mniej decydujący, a mafiozie taką rolę lidera podtrzymać trudno no i pewne tam wstawki mi zgrzytały, czy to czasem nie były wyskoki na naturalność, np. z tym "co taka cisza??" czy "i tak rick chuja zostawił chuj z nim" no i to tyle chyba w sumie, potem miał dziś takie typowo solvy posty, jakby autentycznie szukał tej mafii, no i to pierdolenie o sądzie, co zwraca uwagę z voldemortem się nie klei raczej, bo dziś od rana nastroje są nieufnovoldemortowe, a ten, że jednak mu ufa, a już chyba powinien grać na jakiś distansing, on nawet w d1 kolegę wyjebie xD
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Sept 29, 2024 12:19:05 GMT 1
Ja z moim serdecznym przyjacielem Wojciechem S. (bo RODO) siedliśmy i wywąchaliśmy was ŁOTRÓW... bandytów, morderców. Którzy, ehhhhh, zabraliście mi mojego przyjaciela, psa, Don Vitka. Pierwszy ŁOTR: piszę tego posta o 1 w nocy najebany ale mam w dupie to w sumie kurwa jak wstanę to to wlepię bo teraz najlepiej myślę i napiszę co o kim myślę 1. Lord Grubdemort - chuja kurwa gra Monciarz jebany w ogole się mnie nie czepia, przechodzi bokiem i się cieszy ze nie pada w mordzie 2. Grzegorz Grubraun - kurwa żużlowiec zajebany mafijny w chuj reszta go broni chuj wie czemu, zlinczował mi Motylka przyjaciela mego 3. Dobry, zły i gruby - ja, kurwa ja 4. Misio Kaku - niewinny kurwa będzie, jak Motylek 5. Potężny Warmianin - jebany kurwa knur z Mazur, bardzo możliwa mafia, włazi na ostatnią chwilę 6. Don Vito Grubolone - Pierwszy Lincz, Niewinny bezrolny 7. Wróżbita Grubciej - dobrze mu z oczu patrzy ostatnimi dniami 8. Giuseppe Grubollo - kurwa mafijna gnida 9. Grubol-Papież - niewinny cwel, ktory nie potrafi mi zaufac, jebac go trzeba za to co robi 10. Adam Dużysz - chuj mu w dupe jeśli jest niewinny bo robi dużo by inni go podejrzewali 11. Gruambo - miastowy grubol, mam nadzieje, ze padnie 12. Andrzej Grubbol - o chuj typowi chodzi w ogole? raz mam wrazenie ze mega miasto, raz kurwa wyskakuje z czyms mafijnym 13. Mietek Baryła - nie ufam typowi do końca, jebac go za to, ze caly czas domaga się udowodnienia tego za co mu ufamy 14. Statua Grubości - chuj jej w dupe kurwa, nastepna kurwa co jest w temacie i zero odpowiedzialności za to co się dzieje 15. Gruboku - niewinny typ, którego się czepiajaa 16. M. Otyłek - Drugi Lincz, Niewinny bezrolny 17. Grubol Szef - Pierwszy Mord, Niewinny bezrolny 18. Jabba - kurwa anturaż grasz albo nie grasz? 19. Twój Stary Grubol - chuj mafijny, któremu się nie przestawia wajcha na granie 20. Gruba Ryba - odważny w swej grze, szkoda ze tak mało decydyjny 21. Rick Gruboll - kurwa łysy chuju wracaj do gry _______ Takie miałem odczyty w nocy najebany xD Wrzuca listę swoją niegodną, nieuczciwą, niesprawiedliwą, pijacką kiedy pod dupką zaczęło się palić się. Śmiechu warte, Amerykanie! Tam słowo na Ha lata, tam na Ce, tam na Ka. Ciężko się to czyta się, żeby w niedzielę bożą tak jak diabeł przemawiać... Kowboju! Amerykanie! Ty nie masz toalety w domu! Powiedz gdzie ty się załatwiasz się.
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Sept 29, 2024 12:21:19 GMT 1
Jeszcze, że ja z MAZUR? Człowieku, już tak do ciebie powiem, bo nie będę mówić brzydko. Kętrzyn to nie Mazury! Tylko Warmia! Bo tam jest diecezja warmińska, nie mazurska!
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 29, 2024 12:26:26 GMT 1
Dawaj więcej łotrów Konon E: I w sumie o Voldim też, bo jak ktoś wczoraj koło 18 zapytał o tę dwójkę, to chyba tylko ja odpowiedziałem. Więc trochę to wygląda, jakby mafia się ich bała albo bała się wkopać koleżków, no nie wiem voldi może być w mafii, im więcej o tym myślę tym bardziej na to zbiasowany jestem no a Mietek. Mietka się trochę cykam, bo to zręczny mafiak, ale z gry nie wygląda źle no mógłbym mu zarzucić, że tak jak w d1 wręcz liderował-rozpierdalał na pewnym etapie, to potem stał się mniej decydujący, a mafiozie taką rolę lidera podtrzymać trudno no i pewne tam wstawki mi zgrzytały, czy to czasem nie były wyskoki na naturalność, np. z tym "co taka cisza??" czy "i tak rick chuja zostawił chuj z nim" no i to tyle chyba w sumie, potem miał dziś takie typowo solvy posty, jakby autentycznie szukał tej mafii, no i to pierdolenie o sądzie, co zwraca uwagę z voldemortem się nie klei raczej, bo dziś od rana nastroje są nieufnovoldemortowe, a ten, że jednak mu ufa, a już chyba powinien grać na jakiś distansing, on nawet w d1 kolegę wyjebie xD Fajnie, przemyślę, ale jeśli on to on, to w sumie nie wiem, czy ten distancing byłby prawdziwy. Typ w ostatniej mafii pisał, że zarzucał pułapki na jakiegoś niewinnego (tzn. żeby po zlinczowaniu go wyszło, że ten niewinny też jest w mafii), więc takie kontrintuicyjne zagranie mi pasuje. Zwłaszcza, jeśli Voldi to ten, o kim myślę. DZG napisał, że to "Monti" (tylko cytuję, nie banuj MG), ale w sumie mi to nie pasuje
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 12:29:39 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 12:29:39 GMT 1
konon czemu żeś tego rambo potępił, pogrążył wczoraj, on też łoter mazurski?
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Sept 29, 2024 12:38:53 GMT 1
Drugi ŁOTR Słowo to przez gardło przejść mi nie może... Bo jaki on papież... jak to zło wcielone... Trochę go przygrzać na rondelku i skwierczy jak ten wieprzak, świniątko. JAK KNUR! Bo wy mówicie, że ja knur, ja nie knur, ja Warmianin, a Warmianin to jest twardy chłop, że się nie popuści się nikomu. Pamiętaj, Warmianin to jest twardy gość. Jego nie zgryziesz. Ta kość twarda jak BETON. O! Jeszcze lepsza jak beton. I ja się nie boję słów przebrzydłych, demonicznych, satanistycznych, jak z burdelu. Ja cię przejrzałem Nipapieżaku, Niżerłaku, Nibembenie! Od teraz ja tu rządzę jako szef największej najgrubszej mafii świata (Don Vito może klęknąć i ucałować mój pierścień), więc macie się mnie słuchać. Jak ktoś nie wie czemu to niech sobie wygugla dogmat o nieomylności papieża. Lecz jeśli który prorok odważy się mówić w moim imieniu to, czego mu nie rozkazałem, albo wystąpi w imieniu bogów obcych - taki prorok musi ponieść śmierć»Tutaj! Jak Szatan! Biblii się boi! Pisma ŚWIĘTEGO! I mi nie odpowiedziałeś... A potem parłeś, jak ten diabełek czerwony. Ale ty już wyniuchany będziesz.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 29, 2024 12:43:47 GMT 1
Chujówka Konon, dawaj więcej. Załóżmy, że Boga nie ma, kto jest wtedt łotrem mafijnym? E: w ogóle to mam taki wajb, że jako miastowy Konon by się chyba nieco bardziej spiął, nie waliłby trzeci raz z rzędu kreacyjniaków, z których w sumie nic nie wynika (bo chuj wie, czy on naprawdę podejrzewa tego DZG i Papaja, czy mu to do kreacji pasuje). A w mafii to se potrolluje, wiedząc, że są jeszcze z 3 inne glony do wyjebania obok niego, a on kreacyjno zabawny jest, więc jest spora szansa, że parę linczów może przeżyć (a jak się zbierze kworum na wyjebanie go, to najwyżej wyjdzie z kreacji "zepsuliście mi zabawę") E2: Chujówka Konon, dawaj więcej. Załóżmy, że Boga nie ma, kto jest wtedt łotrem mafijnym? załóżmy, że Boga nie ma? coś Ty powiedział? To tak zwany Zakład Statuy
|
|
|
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 12:45:50 GMT 1
Chujówka Konon, dawaj więcej. Załóżmy, że Boga nie ma, kto jest wtedt łotrem mafijnym? załóżmy, że Boga nie ma? coś Ty powiedział?
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 29, 2024 12:49:04 GMT 1
Chujówka Konon, dawaj więcej. Załóżmy, że Boga nie ma, kto jest wtedt łotrem mafijnym? E: w ogóle to mam taki wajb, że jako miastowy Konon by się chyba nieco bardziej spiął, nie waliłby trzeci raz z rzędu kreacyjniaków, z których w sumie nic nie wynika (bo chuj wie, czy on naprawdę podejrzewa tego DZG i Papaja, czy mu to do kreacji pasuje). A w mafii to se potrolluje, wiedząc, że są jeszcze z 3 inne glony do wyjebania obok niego, a on kreacyjno zabawny jest, więc jest spora szansa, że parę linczów może przeżyć (a jak się zbierze kworum na wyjebanie go, to najwyżej wyjdzie z kreacji "zepsuliście mi zabawę") a ja mam wrażenie, że on w mafii nie ładowałby się z armatami w dwóch niewinnych, nawet w tak humorystyczny sposób, a raczej obrałby sobie jakiś cel mafijny do napierdalania bez ryzyka odwetu
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 12:49:23 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 12:49:23 GMT 1
kurea ja to sie zastanawiam co siedzi w glowie takiego konona jesli jest w miescie bo kontynuacja jakiejs fajnej kreacji ktora dostala propsy jest porzadana tak takie odpierdalanie jak on teraz to jest takie antymiejskie podejscie
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 29, 2024 12:51:29 GMT 1
Chujówka Konon, dawaj więcej. Załóżmy, że Boga nie ma, kto jest wtedt łotrem mafijnym? E: w ogóle to mam taki wajb, że jako miastowy Konon by się chyba nieco bardziej spiął, nie waliłby trzeci raz z rzędu kreacyjniaków, z których w sumie nic nie wynika (bo chuj wie, czy on naprawdę podejrzewa tego DZG i Papaja, czy mu to do kreacji pasuje). A w mafii to se potrolluje, wiedząc, że są jeszcze z 3 inne glony do wyjebania obok niego, a on kreacyjno zabawny jest, więc jest spora szansa, że parę linczów może przeżyć (a jak się zbierze kworum na wyjebanie go, to najwyżej wyjdzie z kreacji "zepsuliście mi zabawę") a ja mam wrażenie, że on w mafii nie ładowałby się z armatami w dwóch niewinnych, nawet w tak humorystyczny sposób, a raczej obrałby sobie jakiś cel mafijny do napierdalania bez ryzyka odwetu kurea ja to sie zastanawiam co siedzi w glowie takiego konona jesli jest w miescie bo kontynuacja jakiejs fajnej kreacji ktora dostala propsy jest porzadana tak takie odpierdalanie jak on teraz to jest takie antymiejskie podejscie Rabinowie się wypowiedzieli. Ale o jakich armatach ty mówisz DZG i czemu miałby do czegoś takiego nie dać dwóch niewinnych. I skąd wiesz, że Papaj niewinny E: w sensie "do czegoś takiego" - no to jest gówno, jak pisałem nic z tego nie wynika. Jakby kreacyjnie próbował argumentować to spoko (myślałem, że ta zarzutka w twoją stronę to właśnie w tym stylu, że chujowa lista, że po co ją wrzucałeś czy coś, ale nie, wychodzi na to, że to kwestia przekleństw)
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 12:52:29 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 12:52:29 GMT 1
Kaku w sumie całkiem fajnie dziś, się tak rozkręcił trochę, ale Mietek mnie już nie kupuje tbh., wczoraj jak go pytałem o krew, to mówił, że jak go kogoś siada, to raz a porządnie, a tutaj się odpalił znowu na Dużysza o jakąś bzdurę, jakby ten mu matkę obraził Wróżbita Grubciej pisałeś wczoraj, że jak Voldi niewinny, to się będziesz zastanawiał nade mną. Jaka relacja mnie łączy z Voldim? (poza tym, że mnie nienawidzi, a ja do niego zawsze grzecznie i kulturalnie) No tyle że chłop mimo wszystko daje radę całkiem w to łapanie mafii, więc jeśli ma czyste intencje to można się zastanowić co w tobie widział Nic poza tym tbh
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 29, 2024 12:54:41 GMT 1
Kaku w sumie całkiem fajnie dziś, się tak rozkręcił trochę, ale Mietek mnie już nie kupuje tbh., wczoraj jak go pytałem o krew, to mówił, że jak go kogoś siada, to raz a porządnie, a tutaj się odpalił znowu na Dużysza o jakąś bzdurę, jakby ten mu matkę obraził Wróżbita Grubciej pisałeś wczoraj, że jak Voldi niewinny, to się będziesz zastanawiał nade mną. Jaka relacja mnie łączy z Voldim? (poza tym, że mnie nienawidzi, a ja do niego zawsze grzecznie i kulturalnie) No tyle że chłop mimo wszystko daje radę całkiem w to łapanie mafii, więc jeśli ma czyste intencje to można się zastanowić co w tobie widział Nic poza tym tbh Tak w sumie myślałem, tylko nie bardzo wiem, kto to jest. To faktycznie Grappa Ice?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 12:55:13 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 12:55:13 GMT 1
Niby wszystko ok i logiczne ale.ja.niemkupuje tego strachu u twojego starego przed rola miejska a tymczasem gruambo już jest ok. Chyba że uważasz że niby twój stary wleciał w temat jakoś zajebiście a gruambo nie. Ja bym obu na ten moment wyjebał ale nie podoba mi się twoja kolejka. Jak dla mnie to powinieneś nawet walczyć o to żeby skasować twojego starego, bo jeśli tam jest mafia to mialbys mnie uniewinnionego i lepsze pole, tymczasem gruambo nic ci nie daje w tym kontekście. A sam zaznaczyłeś że to twoja główna dwójka na ten moment. No i twój stary spełnia też idealnie TWOJ kolejny argument "Na plus dla Leppera ta aktwyność w kluczowych godzinach, to na pewno. Aczkolwiek wczoraj by mnie bardziej kupił, gdyby nie tylko mnie bronił, ale też kogoś atakował. Bo jednak mafiozie łatwiej jest krzyczeć "zdejmijcie z Papieża" niż "zajebmy gracza X zamiast Papieża". Ale chyba faktycznie Lepper będzie gitem" Którego już użyłeś przy lepperze ale twój stary też tak krzyczał. To może inaczej. Gruambo usilnie nie gra i nic nie wskazuje, że zacznie. Nic też nie wskazuje, że ogarnia. Wyjebanie go to żadna strata. Jak ma rolę, to powinien był jej już użyć, bo pewne było, że do czwartego linczu nie doczeka. Dlatego jak dla mnie można go wyjebać od razu. Co do Twojego starego, to widać, że gość obyty, Rick bodajże wytykał mu, że rzuca uwagi o pielgrzymkach itp. a nie gra. No i tu się zastanawiam, czemu nie gra. Bo ewidentnie ma jakiś cel. A wczoraj jeszcze palił głupa jak Warmianin napisał o byciu w kreacji w d2, to coś jebnął, że też tak myślał. No i teraz tak, gość sobie z nami pogrywa, ma w tym cel. Szanse na to, że to cel mafijny to 5-1 w stosunku do roli miejskiej, no ale ja wolę jednak nie podejmować zbędnego ryzyka. A mój argument o Lepperze był taki, że mniej go to uniewinnia niż gdyby atakował kogoś, więc Twojego Starego też to, co robił nie uniewinnia, to przecież go nie uniewinnia. Nigdzie nie twierdziłem, że wczorajsze działania uwinniają Leppera. No a z tym linczowaniem Twojego Starego, bo to uniewinnia Ciebie to chyba popłynąłeś, życzeniowo na to patrzysz albo taki był plan od początku. Mafiozi się dość często rozparowują, więc takie radosne oznajmianie "zlinczujmy X, bo na mnie głosował, to jak winny, to ja niewinny" śmierdzi naiwnością lub mafijną ustawką. Wróżbita Grubciej Grzegorz Grubraun Dobry, zły i gruby Mietek Baryła jak to oceniacie? Nie będę jakoś szczególnie blokował linczu na Twoim Starym, ale zdecydowanie wolę ujebać Gruambo. W ogóle ty mi powiedz też Papaj, skoro już się tak bawimy "czy w mafii zrobiłbym X", czy ma sens, żebym będąc w mafii dołożył swój głos na ciebie (zakładając niewinność), chociaż zupełnie nie musiałem, miałem dobrą pozycję w mieście, wymówkę, żeby mnie nie było w temacie i ciebie de facto po swojej stronie? No chyba faktycznie bez sensu z perspektywy Statuy-mafiaka. Nie wiem, dla mnie to trochę NAI, rzeczywiście zalatuje trochę obsesją na własnym punkcie ale nie powiedziałbym że od razu mafijną No i przy tym scenariuszu, który zakładasz, najwięcej sensu miałoby, jeżeli twój stary i goku obaj byliby w mafii, więc wyjebanie starego też nie jest tragicznym rozwiązaniem w takim wypadku xD
|
|