|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 12:55:30 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 12:55:30 GMT 1
No tyle że chłop mimo wszystko daje radę całkiem w to łapanie mafii, więc jeśli ma czyste intencje to można się zastanowić co w tobie widział Nic poza tym tbh Tak w sumie myślałem, tylko nie bardzo wiem, kto to jest. To faktycznie Grappa Ice? Ta
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 12:55:57 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 12:55:57 GMT 1
Dobry, zły i gruby - niewinny tell me what I don't know
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 29, 2024 12:56:32 GMT 1
Twój Stary Grubol [2] – Rick Gruboll, Grubol Szef Rick Gruboll [1]– Adam Dużysz Potężny Warmianin [1] – Twój Stary Grubol Gruba Ryba [1] – Jabba The Fatt Gruboku [1] - Don Vito Grubolone Głosy w bok w D1. Zostali przy życiu duzysz, jabba i twój stary Twój stary w trakcie linczu zdołał napisać że Vito ma town vibes Nie podobają mi się Grubbol, DZG, Jabba i Dużysz. Po czym zmienił głos na warmianina. Jaki był sens zmiany z jabby na warmianina, po co, dlaczego? Przeanalizowałem glony i uznałem, że Warmianin ma najmniejszy potencjał, aby się rozkręcić. Proste prawidła linczu w D1... Jakby w ogóle zapomniane. Szkoda.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 29, 2024 12:56:51 GMT 1
Zakładam, że Papaj jest niewinny. A Warmianin takimi dziwnymi postami raczej się uniewinnia w moich oczach - co jak domniemuję może nieco irytować mafię. Stąd teraz następuje próba przekonania miasta, że to co Knur zrobił jest mafijne.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 12:57:05 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 12:57:05 GMT 1
moze i bede zalowac ale chuj mam czutke ze teraz w miescie siedza sami miastowi no kurna ta lista eastgruba znowu mi przywraca sile w jego niewinnosc czuje teraz dobre wajby i jakby tak dorzucic do tego voldegruba to mamy grubraun eastgrub papaj ja wrozbita voldegrub niewinnych nawet jak sie z kims jebnalem to chyba z maksymalnie jednym wiec mafia siedzi skitrana Ten post to chujówka, poszło 2/2 niewinnych w linczach, 2 w mordach, mafia pewnie faktycznie w większości skitrana, ale po takim starcie to się chyba raczej powinno wywracać stolik, a nie zakładać, że każdy w topce gry/aktywności jest niewinny. To jest w sumie dobre Szczególnie dorzucanie tu Voldiego Na jakiej zasadzie?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 13:00:10 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 13:00:10 GMT 1
Ten post to chujówka, poszło 2/2 niewinnych w linczach, 2 w mordach, mafia pewnie faktycznie w większości skitrana, ale po takim starcie to się chyba raczej powinno wywracać stolik, a nie zakładać, że każdy w topce gry/aktywności jest niewinny. To jest w sumie dobre Szczególnie dorzucanie tu Voldiego Na jakiej zasadzie? no przeciez to opisalem od poczatku czulem do voldiego jakas taka sympatie ze siedzi po tej samej stronie trudno mi to wytlumaczyc w prostych slowach tak zebys zrozumial ale akuratbten co gra voldim jest jedyna osoba z ktora to czuje i najczesciej gdy to czuje to on faktycznie jest w tym miescie uniewinnienie troche na wyrost ale nic nie moge z tym poradzic
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 13:00:38 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 13:00:38 GMT 1
Zakładam, że Papaj jest niewinny. A Warmianin takimi dziwnymi postami raczej się uniewinnia w moich oczach - co jak domniemuję może nieco irytować mafię. Stąd teraz następuje próba przekonania miasta, że to co Knur zrobił jest mafijne. uniewinnia bo brnie w antymiastowa taktyke ?? ma to kurwa sens
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 13:01:18 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 13:01:18 GMT 1
3. Dobry, zły i gruby 17. Wróżbita Grubciej 13. Mietek Baryła 4. Misio Kaku -----------tu nie powinno być 15. Gruboku -----------najpewniej tu też 11. Gruambo - moje największe zaskoczenie bo dla mnie był glonem wrzucanym na świecznik z wielu stron i ja wszedłem w te jego posty, przeczytałem i jeżeli my takich ludzi chcemy kłaść w pierwszych linczach to jesteśmy nieźle postrzeleni, ten gość nie gra mafjinej gierki. Do miasta też mu sporo brakuje, ale moim zdaniem to nie powinien być cel na lincz 12. Andrzej Grubbol 1. Lord Grubdemort 2. Grzegorz Grubraun Grubol Papież -----------------to jest grupa w której potrzebuje klaryfikacji NA KTÓREJ LEŻY ODPOWIEDZIALNOŚĆ za naszą wygraną bądź przegraną 14. Statua Grubości 19. Twój Stary Grubol 20. Gruba Ryba -----------------tutaj czysto technicznie spodziewam się znaleźć mafie 5. Potężny Warmianin 10. Adam Dużysz 18. Jabba ---------------w glonach też coś musi być tu jestem po śniadaniu a teraz idę robić obiad Italianiec a ty w ogóle wiesz kto to gruambo?
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 29, 2024 13:01:39 GMT 1
moze i bede zalowac ale chuj mam czutke ze teraz w miescie siedza sami miastowi no kurna ta lista eastgruba znowu mi przywraca sile w jego niewinnosc czuje teraz dobre wajby i jakby tak dorzucic do tego voldegruba to mamy grubraun eastgrub papaj ja wrozbita voldegrub niewinnych nawet jak sie z kims jebnalem to chyba z maksymalnie jednym wiec mafia siedzi skitrana Ten post to chujówka, poszło 2/2 niewinnych w linczach, 2 w mordach, mafia pewnie faktycznie w większości skitrana, ale po takim starcie to się chyba raczej powinno wywracać stolik, a nie zakładać, że każdy w topce gry/aktywności jest niewinny. I za takim myśleniem należy dzisiaj podążać.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 13:02:58 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 13:02:58 GMT 1
Dla mnie Konon to dalej jest losowy strzał i mnie wkurwia, już chyba bym wolał jakby głupoty wypisywał do końca gry, niż wrzucał takie sporadyczne, pseudomerytoryczne posty
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 13:04:21 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 13:04:21 GMT 1
Twój Stary Grubol [2] – Rick Gruboll, Grubol Szef Rick Gruboll [1]– Adam Dużysz Potężny Warmianin [1] – Twój Stary Grubol Gruba Ryba [1] – Jabba The Fatt Gruboku [1] - Don Vito Grubolone Głosy w bok w D1. Zostali przy życiu duzysz, jabba i twój stary Twój stary w trakcie linczu zdołał napisać że Vito ma town vibes Po czym zmienił głos na warmianina. Jaki był sens zmiany z jabby na warmianina, po co, dlaczego? Przeanalizowałem glony i uznałem, że Warmianin ma najmniejszy potencjał, aby się rozkręcić. Proste prawidła linczu w D1... Jakby w ogóle zapomniane. Szkoda. a jaki potencjal masz ty grubysz albo gruambo ??
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 13:04:31 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 13:04:31 GMT 1
To jest w sumie dobre Szczególnie dorzucanie tu Voldiego Na jakiej zasadzie? no przeciez to opisalem od poczatku czulem do voldiego jakas taka sympatie ze siedzi po tej samej stronie trudno mi to wytlumaczyc w prostych slowach tak zebys zrozumial ale akuratbten co gra voldim jest jedyna osoba z ktora to czuje i najczesciej gdy to czuje to on faktycznie jest w tym miescie uniewinnienie troche na wyrost ale nic nie moge z tym poradzic Ale wiesz też że chłop to pierwszorzędny oszust i ciebie też już w chuja zrobił
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 29, 2024 13:04:34 GMT 1
Przytłacza mnie tempo tej rozgrywki i kreacyjne pomieszanie z poplątaniem.
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 29, 2024 13:05:26 GMT 1
Przeanalizowałem glony i uznałem, że Warmianin ma najmniejszy potencjał, aby się rozkręcić. Proste prawidła linczu w D1... Jakby w ogóle zapomniane. Szkoda. a jaki potencjal masz ty grubysz albo gruambo ?? Ja mam słabiutki, Gruambo - nie wiem, Grubysz - ogromny. Ale czemu go nie pokazuje wciąż, tylko wchodzi o określonych porach, żeby namącić?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 13:06:30 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 13:06:30 GMT 1
no przeciez to opisalem od poczatku czulem do voldiego jakas taka sympatie ze siedzi po tej samej stronie trudno mi to wytlumaczyc w prostych slowach tak zebys zrozumial ale akuratbten co gra voldim jest jedyna osoba z ktora to czuje i najczesciej gdy to czuje to on faktycznie jest w tym miescie uniewinnienie troche na wyrost ale nic nie moge z tym poradzic Ale wiesz też że chłop to pierwszorzędny oszust i ciebie też już w chuja zrobił zrobil w chuja akurat wtedy kiedy nie mialem od poczatku tego uczucia a teraz to uczucie mam po raz trzeci przy dwoch poprzednich byl za kazdym razem w.miescie
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 13:07:10 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 13:07:10 GMT 1
ja nawet nie wiem, czy te posty konona można nazwać pseudomerytorycznymi, przecież to z biblią to jakieś jaja xD
ale DZG has a point, no wybrał se akurat graczy, którzy mogą go władować z gips, ja wiem, że to może być zagranie w stylu WIFOM, ale chyba prędzej to spotkasz u gościa o ciut wyższej pozycji, bo taki Konon zawsze może polecieć z braku laku
tylko czemu wczoraj w Rambo jebnął akurat xd
kurde czuję się jakbym jakiś pojebany quiz analizował
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 13:09:24 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 13:09:24 GMT 1
ja nawet nie wiem, czy te posty konona można nazwać pseudomerytorycznymi, przecież to z biblią to jakieś jaja xD ale DZG has a point, no wybrał se akurat graczy, którzy mogą go władować z gips, ja wiem, że to może być zagranie w stylu WIFOM, ale chyba prędzej to spotkasz u gościa o ciut wyższej pozycji, bo taki Konon zawsze może polecieć z braku laku tylko czemu wczoraj w Rambo jebnął akurat xd kurde czuję się jakbym jakiś pojebany quiz analizował Na teraz nikt go nie traktuje poważnie, imo to nie ma znaczenia, jak jest w mafii to mógł mu nawet ktoś podpowiedzieć, żeby walił w tego dzg to on go uniewinni xD no ale tak jak mówię, na teraz chuj cały jestem w stanie o nim powiedzieć
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 13:11:11 GMT 1
3. Dobry, zły i gruby 17. Wróżbita Grubciej 13. Mietek Baryła 4. Misio Kaku -----------tu nie powinno być 15. Gruboku -----------najpewniej tu też 11. Gruambo - moje największe zaskoczenie bo dla mnie był glonem wrzucanym na świecznik z wielu stron i ja wszedłem w te jego posty, przeczytałem i jeżeli my takich ludzi chcemy kłaść w pierwszych linczach to jesteśmy nieźle postrzeleni, ten gość nie gra mafjinej gierki. Do miasta też mu sporo brakuje, ale moim zdaniem to nie powinien być cel na lincz 12. Andrzej Grubbol 1. Lord Grubdemort 2. Grzegorz Grubraun Grubol Papież -----------------to jest grupa w której potrzebuje klaryfikacji NA KTÓREJ LEŻY ODPOWIEDZIALNOŚĆ za naszą wygraną bądź przegraną 14. Statua Grubości 19. Twój Stary Grubol 20. Gruba Ryba -----------------tutaj czysto technicznie spodziewam się znaleźć mafie 5. Potężny Warmianin 10. Adam Dużysz 18. Jabba ---------------w glonach też coś musi być tu jestem po śniadaniu a teraz idę robić obiad Italianiec a ty w ogóle wiesz kto to gruambo? przeczytałem wszystkie jego posty i Papież powinien się tłumaczyć czemu na niego naganiał
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 29, 2024 13:12:06 GMT 1
Gruambo, weź im wytłumacz, że trzeba wywrócić rozgrywkę do góry nogami, a nie krążyć wciąż wokół tych samych estymatorów. Grubciej, Papież, DZG, Baryła, Grubbol, Grubraun, Grubdemort, Grubollo - na szybko wypisałem rozgrywających. Jak tu nie będzie co najmniej trzech mafii, to się mocno zdziwię!
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 29, 2024 13:12:38 GMT 1
Ale nie, dalej siedźcie w tym gronie i kmińcie. Czasami trzeba wyjść z rzeki, aby zyskać dobrą perspektywę!
|
|