|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 13:13:32 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 13:13:32 GMT 1
Italianiec a ty w ogóle wiesz kto to gruambo? przeczytałem wszystkie jego posty i Papież powinien się tłumaczyć czemu na niego naganiał no jak przeczytałeś, to ty powiedz, czemu na niego nie naganiać tzn. ja czytałem, co tam pisałeś, że "jeśli my linczujemy takich gości szybko to chujowo dla community" czy jakoś tak, ale jakie ty właściwie widzisz w nim czynniki uniewinniające? podpowiem, że to nie jest jakiś ogór, przecież to jest gra na przemknięcie najniższym effortem 🤷
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 13:13:43 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 13:13:43 GMT 1
Twój stary jest kurwa bezczelny, ale nie w miastowy sposób
Co najmniej antymiejski
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 13:14:09 GMT 1
gdzie ja do rozgrywających
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 13:14:13 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 13:14:13 GMT 1
Italianiec a ty w ogóle wiesz kto to gruambo? przeczytałem wszystkie jego posty i Papież powinien się tłumaczyć czemu na niego naganiał Ale wiesz kto to, czy nie wiesz?
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 29, 2024 13:15:00 GMT 1
Twój stary jest kurwa bezczelny, ale nie w miastowy sposób Co najmniej antymiejski Powiedz mi co zrobiłeś w tej edycji, żeby wygłaszać takie tezy?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 13:15:29 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 29, 2024 13:15:29 GMT 1
ja pierdole czytam was i chyba nie obędzie się bez mojego wkładu
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 29, 2024 13:16:31 GMT 1
Ten post to chujówka, poszło 2/2 niewinnych w linczach, 2 w mordach, mafia pewnie faktycznie w większości skitrana, ale po takim starcie to się chyba raczej powinno wywracać stolik, a nie zakładać, że każdy w topce gry/aktywności jest niewinny. I za takim myśleniem należy dzisiaj podążać. Ale ciebie to bym wyjebał raczej bez mrugnięcia okiem jak co. Ja nie mówię, że w tej liście Mietka muszą być dwie czy trzy mafie (dwie to maks imo), zresztą pisałem, że pewnie część mafii faktycznie się kitra, tylko że miastowy Mietek powinien wiedzieć, że po chujowym starcie ktoś go pewnie robi w chuja, a on sobie zakłada, że ma fajną paczkę i elo.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 13:17:10 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Sept 29, 2024 13:17:10 GMT 1
Ale sobie drzemkę dojebałem Panowie
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Sept 29, 2024 13:18:17 GMT 1
Kochani moi... zwracam się do was z serdeczną prośbą. W sprawie interwencji... mojej o położenie dla mnie, gdyż pan De Zet Em – ksywka Amerykano, spod ulicy Szkolnej 15 w Białymstoku, dzielnica Starosielce wysłał do mnie taką paczkę bardzo ładną. Paczka z gównem... zapakowane, rozrobione, na rzadko gówno. Szanowne państwo, kochani moi odebrał razem, odbierał ze mną, pan mój przyjaciel, pan przyjaciel Wojciech S. widział to na własne oczy. I... to widział, oficjalnie co znajdowało się w paczce - zapakowane w miseczce GÓWNO. Rozrobione. Chłopskie czy dziecięce gówno. Na rzadko było rozrobione. Adres, Szkolna 15 nadawcy, Amerykano, Białystok. Amerykano, rzuciłem ci tą rękawiczkę, stanąłem z tobą do walki, bo ja się nie boję się, a ty jej nie podjąłeś. BO BOISZ SIĘ. Aż smród czuć stąd do nie powiem dokąd. Raz tak kręcisz, a raz kręcisz jeszcze inaczej. W zależności od tego ile, gul, gul, gul, z flaszeczki się przechyli się do gardełka. Opamiętaj się. Dziękuję bardzo.
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 29, 2024 13:18:42 GMT 1
Teraz jestem antymiejski, ale po edycji - jak się okaże, że ktoś z trzonu był w mafii - będzie: "no tak, przecież to było oczywiste".
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 13:18:53 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 13:18:53 GMT 1
przebudzenie glonów kurwa xD
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 13:19:13 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 13:19:13 GMT 1
Twój stary jest kurwa bezczelny, ale nie w miastowy sposób Co najmniej antymiejski Powiedz mi co zrobiłeś w tej edycji, żeby wygłaszać takie tezy? Powiedz mi co zrobiłeś w tej edycji, że myślisz że przystoi ci zadawać takie pytania?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 13:19:26 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Sept 29, 2024 13:19:26 GMT 1
Twój Stary Grubol i Gruba Ryba to generalnie takie glony nadążające, Warmianin Dużysz Jabba najprawdziwsze glony glonujące odmawiające gierki założyłem chyba podświadomie, że nadążąjące są bardziej mafijne ale to jest do przekminienia No chyba Cię pojebało gościu z tym klasyfikowaniem mnie
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 29, 2024 13:20:09 GMT 1
Powiedz mi co zrobiłeś w tej edycji, żeby wygłaszać takie tezy? Powiedz mi co zrobiłeś w tej edycji, że myślisz że przystoi ci zadawać takie pytania? Właśne chcę zrobić, bo mam chwilę. I nie oburzam się na wpisy innych, co nazwałbym antymiejskim.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 13:20:19 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 13:20:19 GMT 1
Teraz jestem antymiejski, ale po edycji - jak się okaże, że ktoś z trzonu był w mafii - będzie: "no tak, przecież to było oczywiste". No oczywiście że "ktoś z trzonu" pewnie jest Ale to nie znaczy, że ty możesz w tak bezczelny sposób odsuwać dyskusje od siebie, bo "ktoś z glonów" też na pewno jest A my mamy znaleźć 5 mafiozów, nie 1
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 29, 2024 13:21:43 GMT 1
Niech widzowie ocenią kto tu odsuwa dyskusję od siebie.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 13:23:16 GMT 1
przeczytałem wszystkie jego posty i Papież powinien się tłumaczyć czemu na niego naganiał no jak przeczytałeś, to ty powiedz, czemu na niego nie naganiać tzn. ja czytałem, co tam pisałeś, że "jeśli my linczujemy takich gości szybko to chujowo dla community" czy jakoś tak, ale jakie ty właściwie widzisz w nim czynniki uniewinniające? podpowiem, że to nie jest jakiś ogór, przecież to jest gra na przemknięcie najniższym effortem 🤷 od początku agresja we wszystkie strony i sporo interakcji, a wczoraj większość postów to z kolei proszenie sie o guza mocna gra wyjebką, która wygląda mi na autentyczną. Zobacz tą sekwencje zaczynanie dnia głosem o 17.45 brak jakichkolwiek podkładek albo robienia wrażenia w temacie po dwóch godzinach post który jest właśnie proszeniem się o wpierdol to nie jest topka niewinnych ale mi ten gość daje argumenty żeby niewinności w nim szukać. Wydaje się też być faktycznie dostępny dla mafii do wrzucenia na świecznik
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 13:23:38 GMT 1
przeczytałem wszystkie jego posty i Papież powinien się tłumaczyć czemu na niego naganiał Ale wiesz kto to, czy nie wiesz? w piździe to mam, tożsamości zniszczyły mi poprzednią edycje
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 29, 2024 13:24:33 GMT 1
Kim jest Amerykano DMZ?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 13:25:36 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 13:25:36 GMT 1
ja pierdole czytam was i chyba nie obędzie się bez mojego wkładu No ja na to czekam, dawaj Voldi
|
|