|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 20:55:56 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 26, 2024 20:55:56 GMT 1
No z dupy kurwa xD chłop dopytuje o szczegóły ogólnikowego posta, a ty to czytasz jako szukanie sobie przyjaciół Na litość boską Trzymajcie mnie bo nie wytrzymię po prostu. Jak usłyszę jeszcze raz oskarżenia o to że inaczej oceniłem postawę kogoś ( niż w teorii zamierzał autor i i przez to mi sie zarzuca źle odczytanie intencji) to przypierdolę. Ile razy mam to pisać by dotarło do ciebie to? jak na takiego dona balona to cos cinki psychicznie jestes w miescie chyba bys sie tak nie bronil ani nie wkurzal
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 20:56:09 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 26, 2024 20:56:09 GMT 1
Buona sera
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 26, 2024 20:56:16 GMT 1
no ale co obsrał się i takie są fakty
możemy się śmiać z rozpisania tego w punktach, bo i tak performens nakurwiam, ale odzierając to z formy trudno z tym polemizować
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 20:56:22 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 26, 2024 20:56:22 GMT 1
Błona sera seniorita
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 20:56:33 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 26, 2024 20:56:33 GMT 1
Buona sera
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 20:56:43 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 26, 2024 20:56:43 GMT 1
Senorita ciao ciao
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 20:57:04 GMT 1
no don vito jest mafia przeciez lepper go zajebal jak psa
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 20:57:32 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 26, 2024 20:57:32 GMT 1
no ale co obsrał się i takie są fakty możemy się śmiać z rozpisania tego w punktach, bo i tak performens nakurwiam, ale odzierając to z formy trudno z tym polemizować obsrywa to sie grubelone ktorego bronisz ranbo po prostu ma wyjebane czy miasto to nie wiem ale tendencyjnie do niego podchodzisz
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 20:57:50 GMT 1
nastepny bedzie papierz i rick
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 20:57:51 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 26, 2024 20:57:51 GMT 1
A ja miasto
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 20:57:52 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 26, 2024 20:57:52 GMT 1
no don vito jest mafia przeciez lepper go zajebal jak psa dostal w czambo ??
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 20:58:08 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 26, 2024 20:58:08 GMT 1
przed chwilą tak się nie wstrzymywałes z BOLDOWANIEM, co konkretnie w tamtym poście ci się nie podoba? no slowa w tym poscie rozumiem że skoro nikt się nie podczepił, to porzucasz temat?
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 26, 2024 20:58:24 GMT 1
kurwa ile fluffu teraz a na pierwszych stronach nie było komu pisać Ta opinia jest nietrafiona jak pizza z Ananasem. Gra szybko zrobiła się konkretna. Nie wiem jeszcze, o czym to świadczy, ale ten post jest tak niedopasowany do sytuacji, że trzeba go zacytować.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 20:58:33 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 26, 2024 20:58:33 GMT 1
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 26, 2024 20:58:56 GMT 1
no don vito jest mafia przeciez lepper go zajebal jak psa kurwa niezłe nastepny bedzie papierz i rick spierdalaj
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 20:58:59 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 26, 2024 20:58:59 GMT 1
panie makaron dej no pan jakas dobra picce ale taka prawdziwa z kurakiem i kukurydza siostra zawsze taka zamawiala jak przychodzil do szwagra na wodke
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 26, 2024 21:00:42 GMT 1
Troszkę sobie na niego patrzyłem i odniosłem nieprzyjemne wrażenie szukania przyjaciół. Mała ostrzegawcza lampka mi się zapaliła przy jego nicku kiedy nie zauważyłem u pozostałych podobnych prób zdobywania przyjaźni. A gdzie konkretnie było to szukanie przyjaciół? Zacytuj posty.
mafiacorner.boards.net/post/138024 - no ja tu już szybko odniosłem wrażenie, że on nie był nastawiony na kreowanie się a na szukaniu kto może być jego kumplem w mieście. Więc tak najłatwiej mu było w tamtym momencie być tym miłym i potencjalnie mógł pomyśleć, że będąc miłym więcej zaufania sobie kupi.
mafiacorner.boards.net/post/138062 - nadal próbuje udawać takiego przyjaznego by mógł wzbudzać sympatię i potencjalnie znaleźć sobie kogoś kto go za rączkę po prowadzi tylko że nastąpiła po tym poście zmiana narracji i dostaje naczelnego obrońcę w postaci wróżbity. Także pośrednio mógł osiągnąć cel bo ma kogoś kto go będzie w razie czego bronił i jednocześnie może zmienić narrację na inną.
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 21:01:35 GMT 1
moze tak byc, nie wykluczam, nie wykluczam rozumiem że skoro nikt się nie podczepił, to porzucasz temat? nie wiem no don vito jest mafia przeciez lepper go zajebal jak psa dostal w czambo ?? no obsral sie na mietowo kurwa ile fluffu teraz a na pierwszych stronach nie było komu pisać Ta opinia jest nietrafiona jak pizza z Ananasem. Gra szybko zrobiła się konkretna. Nie wiem jeszcze, o czym to świadczy, ale ten post jest tak niedopasowany do sytuacji, że trzeba go zacytować. co ty gadasz el jefe, przeciez nic sie nie dzialo, nagle przeskoczylismy z bajery na ostre smiganie po rajtach nie chcesz ty aby dojebac rickowi jak akurat ma dojebywane za rzeczy sluszne? ? tlumacz sie!
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 21:01:47 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 26, 2024 21:01:47 GMT 1
Nie widzę avatarow Grubaun, Gruboku i Grubdemort
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 26, 2024 21:02:07 GMT 1
uważasz, że rambo bawił się kreacją? No a nie bawił się? Oglądałeś Rambo albo czytałeś "Pierwszą krew" Morrella? Mietek, Wróżbita, nawet ten Rick, choć sposób, w jaki te przemyślenia podaje mi nie pasi są dla mnie o kilka parafii wyżej w hierarchii pressingu niż Ty. I nie byłoby nic złego w byciu niemerytorycznym, gdyby nie to, że w zasadzie od początku usiłowałeś grać merytorycznie. Dla mnie to jest rozjazd między zasugerowaną na początku postawą a faktycznie prezentowaną potem. JAk to jest, że jednocześnie oceniłeś za mafijne wejście Gruambo oraz posta Ricka, w którym się do tego Gruambo dopierdalał. Uważasz, że mafiozo zaczął grę od jebania kolegi z mafii? no normalnie a co?? No dla mnie to akurat nie jest normalne wyjebać kolegę 10 minut po starcie gry, ale rozumiem, że dla Ciebie tak? Mietek, Wróżbita, nawet ten Rick, choć sposób, w jaki te przemyślenia podaje mi nie pasi są dla mnie o kilka parafii wyżej w hierarchii pressingu niż Ty. I nie byłoby nic złego w byciu niemerytorycznym, gdyby nie to, że w zasadzie od początku usiłowałeś grać merytorycznie. Dla mnie to jest rozjazd między zasugerowaną na początku postawą a faktycznie prezentowaną potem. absolutnie się nie zgadzam z ta teza. Gram od początku merytorycznie, chociaż to trochę źle slowo, ale sam poziom na ten moment nie jest ważny. Kwestia podszczypywania jest ważna. Ludzi trzeba prowokować do wypowiedzi, a D1 jest dość ważne w tym aspekcie ponieważ mafia jeszcze nie przyjela swoich póz i łatwo im sprowadzać grę do kreacji. Moje działanie jest ważniejsze niż tworzenie swojej pozycji w mieście, co robisz ty, a na co moim zdaniem jest za wcześnie. Grubdemort już słusznie zauważył, że to gównopost, więc odniosę się do tego, że rzekomo buduję pozycję. Mnie się wydaje, że nie buduję. Za to robię to, co Ty twierdzisz, że robisz, czyli prowokuję ludzi do wypowiedzi i podszczypuję ich. No ale niech będzie, wykaż, że buduję tę pozycję i postaw tezę, czemu to robię.
|
|