Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 13:52:12 GMT 1
To pchanie miasta w glonobicie mi się nie podoba. Może się okazać, że zaraz będzie 5 niecelnych linczów z rzędu. A na czele tej inkwizycji są Papież i Wróżbita, więc może są razem w mafii.
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 13:53:35 GMT 1
To pchanie miasta w glonobicie mi się nie podoba. Może się okazać, że zaraz będzie 5 niecelnych linczów z rzędu. A na czele tej inkwizycji są Papież i Wróżbita, więc może są razem w mafii. Jaką masz w takim układzie swoją propozycję? Jaki plan na 2 najbliższe lincze i dlaczego?
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 13:54:11 GMT 1
Ja myślę, że na tym papieżu wtedy spokojnie nawet trójka mogła być Mogła być na nim mafia, nawet, jeśli sam jest w mafii.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 13:55:59 GMT 1
To pchanie miasta w glonobicie mi się nie podoba. Może się okazać, że zaraz będzie 5 niecelnych linczów z rzędu. A na czele tej inkwizycji są Papież i Wróżbita, więc może są razem w mafii. Jaką masz w takim układzie swoją propozycję? Jaki plan na 2 najbliższe lincze i dlaczego? Plan?! Nie mam planu. Na ten moment jebnąłbym ciebie, Wróżbitę, albo Kaku. Chociaż Kaku podobno dał wczoraj z serducha, czego jeszcze nie dane mi było zobaczyć.
|
|
|
Post by Adam Dużysz on Sept 29, 2024 13:56:10 GMT 1
Ja myślę, że na tym papieżu wtedy spokojnie nawet trójka mogła być Mogła być na nim mafia, nawet, jeśli sam jest w mafii. Tak, ale moim zdaniem jakby papież nawet był w mafii, to z taką grą pięciu fanów w d2 by nie nazbierał.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 13:56:19 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 29, 2024 13:56:19 GMT 1
Ja myślę, że na tym papieżu wtedy spokojnie nawet trójka mogła być a skąd ty to bierzesz. Jakby była trójka to by go zlinczowali. XD
|
|
|
Post by Adam Dużysz on Sept 29, 2024 13:56:39 GMT 1
Moim zdaniem miasto
10. Adam Dużysz
2. Grzegorz Grubraun 14. Statua Grubości
9. Grubol-Papież 12. Andrzej Grubbol
W tej czwórce pewnie coś jest:
19. Twój Stary Grubol 20. Gruba Ryba 11. Gruambo 8. Giuseppe Grubollo
Tu bym ładował:
1. Lord Grubdemort 3. Dobry, zły i gruby 4. Misio Kaku 7. Wróżbita Grubciej
13. Mietek Baryła 15. Gruboku Tych nie wiem
5. Potężny Warmianin
18. Jabba
|
|
|
Post by Adam Dużysz on Sept 29, 2024 13:57:58 GMT 1
Ja myślę, że na tym papieżu wtedy spokojnie nawet trójka mogła być a skąd ty to bierzesz. Jakby była trójka to by go zlinczowali. XD no ruch antypapieżowy był mocny w koncówce. Kto wie, czy przedłużone głosowanie nie uratowało nas od śmierci papieża
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 13:59:56 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 13:59:56 GMT 1
ciekawe spostrzeżenie jeżeli papież jest niewinny to ten wagon jest wyjątkowy Stary, to spostrzeżenie padło już wczoraj jak prowadziłem w głosowaniu, a Ty stałeś jak pipa i nie wiedziałeś/udawałeś, że nie wiesz, co zrobić. Zajebało Sznudzianem. Kogo z tego grona masz za winnego? 3 z nich uniewinniłeś dość pewnie, jednego raczej, została Ci Statua. Ja jestem niewinny, po linczu na mnie idziesz w Statuę, czy uważasz, że jest możliwość, że wczoraj w żadnym momencie nie stała na mnie mafia? Gownem zajebalo, nie byłem aktywny wczoraj przy linczu, byłem w stanie przeczytać może 10% a Ty nie zasłużyłeś żeby Cię bronić.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 14:00:28 GMT 1
Moim zdaniem miasto
10. Adam Dużysz
9. Grubol-Papież 12. Andrzej Grubbol W tej czwórce pewnie coś jest:
19. Twój Stary Grubol 20. Gruba Ryba 11. Gruambo 8. Giuseppe Grubollo Tu bym ładował:
13. Mietek Baryła15. Gruboku Tych nie wiem
5. Potężny Warmianin
18. Jabba
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 14:00:53 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 14:00:53 GMT 1
To pchanie miasta w glonobicie mi się nie podoba. Może się okazać, że zaraz będzie 5 niecelnych linczów z rzędu. A na czele tej inkwizycji są Papież i Wróżbita, więc może są razem w mafii. To już jest bajkopisarstwo wyższego poziomu xD
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 14:01:07 GMT 1
Ja myślę, że na tym papieżu wtedy spokojnie nawet trójka mogła być a skąd ty to bierzesz. Jakby była trójka to by go zlinczowali. XD No ja też uważam, że trójki tam nie ma, ale jakby dużo mafiozów na mnie siedziało, to właśnie by nie chcieli, żebym padł, bo moja niewinność by mogła spowodować szukanie w głosach na mnie. Moim zdaniem jakby tam 3 siedziało, to wcale by nie chcieli stać przy zielonym trupie obok siebie.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 14:01:19 GMT 1
Kto tu kogo zmanipulował?
|
|
|
Post by Adam Dużysz on Sept 29, 2024 14:01:23 GMT 1
Moim zdaniem miasto
10. Adam Dużysz
9. Grubol-Papież 12. Andrzej Grubbol W tej czwórce pewnie coś jest:
19. Twój Stary Grubol 20. Gruba Ryba 11. Gruambo 8. Giuseppe Grubollo Tu bym ładował:
13. Mietek Baryła15. Gruboku Tych nie wiem
5. Potężny Warmianin
18. Jabba
no cały Twój wagon w mafii nie będzie
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 14:01:39 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 14:01:39 GMT 1
Nie pierdolę głupot, ale ostatnio w edycjach nie dość że bywałem z nim w mafii, to w pozostałych edycjach zwykle dobrze odczytywałem jego przynależność Możesz gadać że z twojej perspektywy to nie ma sensu, a z mojej historycznie uważam że mam prawo wierzyć w swój read Dodatkowo niewinny grubol Rick też to podbijał wrzucanie obrazka Grubollo chroniący Gruambo własną piersią to sianie dezinformacji. Nie podoba mi się to. A ty zamiast skupić się na esencji tego co mówię, to skupiasz się na czepianiu się słówek
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 14:01:52 GMT 1
To pchanie miasta w glonobicie mi się nie podoba. Może się okazać, że zaraz będzie 5 niecelnych linczów z rzędu. A na czele tej inkwizycji są Papież i Wróżbita, więc może są razem w mafii. To już jest bajkopisarstwo wyższego poziomu xD Uderz w stół, a mafiozi się odezwą!
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 14:02:27 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 14:02:27 GMT 1
Moim zdaniem miasto
10. Adam Dużysz
9. Grubol-Papież 12. Andrzej Grubbol
W tej czwórce pewnie coś jest:
19. Twój Stary Grubol 20. Gruba Ryba 11. Gruambo 8. Giuseppe Grubollo
Tu bym ładował:
13. Mietek Baryła 15. Gruboku Tych nie wiem
5. Potężny Warmianin
18. Jabba
Dużysz dawaj co na mnie masz
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 14:03:36 GMT 1
Stary, to spostrzeżenie padło już wczoraj jak prowadziłem w głosowaniu, a Ty stałeś jak pipa i nie wiedziałeś/udawałeś, że nie wiesz, co zrobić. Zajebało Sznudzianem. Kogo z tego grona masz za winnego? 3 z nich uniewinniłeś dość pewnie, jednego raczej, została Ci Statua. Ja jestem niewinny, po linczu na mnie idziesz w Statuę, czy uważasz, że jest możliwość, że wczoraj w żadnym momencie nie stała na mnie mafia? Gownem zajebalo, nie byłem aktywny wczoraj przy linczu, byłem w stanie przeczytać może 10% a Ty nie zasłużyłeś żeby Cię bronić. Za to Gruambo zasłużył, żeby go bronić dziś. Weź się pierdolnij w łeb. Jaką masz w takim układzie swoją propozycję? Jaki plan na 2 najbliższe lincze i dlaczego? Plan?! Nie mam planu. Na ten moment jebnąłbym ciebie, Wróżbitę, albo Kaku. Chociaż Kaku podobno dał wczoraj z serducha, czego jeszcze nie dane mi było zobaczyć. Czyli nie masz planu, nie doczytałeś gry, ale uważasz, że jestem w mafii, bo chcę Cię zlinczować?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 14:04:45 GMT 1
Gownem zajebalo, nie byłem aktywny wczoraj przy linczu, byłem w stanie przeczytać może 10% a Ty nie zasłużyłeś żeby Cię bronić. Za to Gruambo zasłużył, żeby go bronić dziś. Weź się pierdolnij w łeb. Plan?! Nie mam planu. Na ten moment jebnąłbym ciebie, Wróżbitę, albo Kaku. Chociaż Kaku podobno dał wczoraj z serducha, czego jeszcze nie dane mi było zobaczyć. Czyli nie masz planu, nie doczytałeś gry, ale uważasz, że jestem w mafii, bo chcę Cię zlinczować? na swoją obronę powtórzę po raz kolejny, że rozwiązywać zacząłem od dzisiaj.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 14:04:57 GMT 1
Gownem zajebalo, nie byłem aktywny wczoraj przy linczu, byłem w stanie przeczytać może 10% a Ty nie zasłużyłeś żeby Cię bronić. Za to Gruambo zasłużył, żeby go bronić dziś. Weź się pierdolnij w łeb. Plan?! Nie mam planu. Na ten moment jebnąłbym ciebie, Wróżbitę, albo Kaku. Chociaż Kaku podobno dał wczoraj z serducha, czego jeszcze nie dane mi było zobaczyć. Czyli nie masz planu, nie doczytałeś gry, ale uważasz, że jestem w mafii, bo chcę Cię zlinczować? Ja już miałem cię za mafię na początku, czymś tam mi podpadłeś. A te szantaże emocjonalne od wczorajszego wieczoru raczej twojego obrazu nie poprawiają.
|
|