Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 14:05:45 GMT 1
Gownem zajebalo, nie byłem aktywny wczoraj przy linczu, byłem w stanie przeczytać może 10% a Ty nie zasłużyłeś żeby Cię bronić. Za to Gruambo zasłużył, żeby go bronić dziś. Weź się pierdolnij w łeb. Plan?! Nie mam planu. Na ten moment jebnąłbym ciebie, Wróżbitę, albo Kaku. Chociaż Kaku podobno dał wczoraj z serducha, czego jeszcze nie dane mi było zobaczyć. Czyli nie masz planu, nie doczytałeś gry, ale uważasz, że jestem w mafii, bo chcę Cię zlinczować? No i od kiedy jesteś takim zawołanym glonobójcą?
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 14:06:48 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 29, 2024 14:06:48 GMT 1
a skąd ty to bierzesz. Jakby była trójka to by go zlinczowali. XD no ruch antypapieżowy był mocny w koncówce. Kto wie, czy przedłużone głosowanie nie uratowało nas od śmierci papieża no to krótka piłka, skoro to sugerujesz to mafia musiala z niego zejść w końcówce albo zostawiła głosy do końca xD Pisz prosto, bo to co teraz tworzysz to raz, bazuje na kompletnej wierze w papieża co mi się nie podoba bo pewność do uniewinnienia ma tylko mafia a dwa że jest to teoria szyta grubymi nićmi ale skoro mówisz A to powiedz B. Bez głupich wyliczanek bo z tego co piszesz nie musisz się bawić w grupowanie ludzi, teoria jest na tyle prosta.
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 14:07:30 GMT 1
Za to Gruambo zasłużył, żeby go bronić dziś. Weź się pierdolnij w łeb. Czyli nie masz planu, nie doczytałeś gry, ale uważasz, że jestem w mafii, bo chcę Cię zlinczować? Ja już miałem cię za mafię na początku, czymś tam mi podpadłeś. A te szantaże emocjonalne od wczorajszego wieczoru raczej twojego obrazu nie poprawiają. Czyli widziałeś szantaże, ale nie widziałeś miastowej gry Kaku? Moim zdaniem ordynarnie kłamiesz. Ładujesz w tych, którzy atakują Ciebie, żeby nikogo dodatkowo nie uniewinnić. Za to Gruambo zasłużył, żeby go bronić dziś. Weź się pierdolnij w łeb. Czyli nie masz planu, nie doczytałeś gry, ale uważasz, że jestem w mafii, bo chcę Cię zlinczować? No i od kiedy jesteś takim zawołanym glonobójcą? Ale co to ma do rzeczy? Jak mi się glony nie podobają, to je napierdalam, jak wydają się niewinne, to ich nie napierdalam. Czemu glonujesz?
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 14:07:57 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 29, 2024 14:07:57 GMT 1
ja pierdole czytam was i chyba nie obędzie się bez mojego wkładu no i na co czekasz
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 14:08:38 GMT 1
a jakich przodowników pressingu, czy liderów najgrubszych spostrzeżeń masz na ten moment? Ja gram po swojemu, jak przelece krótko jak meteor to trudno. Mietek, Wróżbita, nawet ten Rick, choć sposób, w jaki te przemyślenia podaje mi nie pasi są dla mnie o kilka parafii wyżej w hierarchii pressingu niż Ty. I nie byłoby nic złego w byciu niemerytorycznym, gdyby nie to, że w zasadzie od początku usiłowałeś grać merytorycznie. Dla mnie to jest rozjazd między zasugerowaną na początku postawą a faktycznie prezentowaną potem. fajny niefajny niefajny niefajny tu fajny niefajny chyba fajny ale nie wiem??? JAk to jest, że jednocześnie oceniłeś za mafijne wejście Gruambo oraz posta Ricka, w którym się do tego Gruambo dopierdalał. Uważasz, że mafiozo zaczął grę od jebania kolegi z mafii? Nie podobało mi się, jak rabinistycznie przyjebałeś się do Gruboku, który sprawiał wrażenie fajnego koleżki.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 14:09:57 GMT 1
Ja już miałem cię za mafię na początku, czymś tam mi podpadłeś. A te szantaże emocjonalne od wczorajszego wieczoru raczej twojego obrazu nie poprawiają. Czyli widziałeś szantaże, ale nie widziałeś miastowej gry Kaku? Moim zdaniem ordynarnie kłamiesz. Ładujesz w tych, którzy atakują Ciebie, żeby nikogo dodatkowo nie uniewinnić. Stron między ok. 30 a 90 nie czytałem.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 14:11:19 GMT 1
No i od kiedy jesteś takim zawołanym glonobójcą? Ale co to ma do rzeczy? Jak mi się glony nie podobają, to je napierdalam, jak wydają się niewinne, to ich nie napierdalam. Czemu glonujesz? Jesteś dziwnie na tym temacie zafiksowany w tej edycji. Tak wyszło, nie pasuje mi tryb rozgrywki.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 14:12:56 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 29, 2024 14:12:56 GMT 1
Za to Gruambo zasłużył, żeby go bronić dziś. Weź się pierdolnij w łeb. Czyli nie masz planu, nie doczytałeś gry, ale uważasz, że jestem w mafii, bo chcę Cię zlinczować? Ja już miałem cię za mafię na początku, czymś tam mi podpadłeś. A te szantaże emocjonalne od wczorajszego wieczoru raczej twojego obrazu nie poprawiają. skoro tak to czemu na niego nie głosowałeś wczoraj?
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 29, 2024 14:14:48 GMT 1
Gruambo robi więcej dla miasta niż Wam się wydaje.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 14:15:19 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 14:15:19 GMT 1
|
|
|
Post by Adam Dużysz on Sept 29, 2024 14:16:12 GMT 1
no ruch antypapieżowy był mocny w koncówce. Kto wie, czy przedłużone głosowanie nie uratowało nas od śmierci papieża no to krótka piłka, skoro to sugerujesz to mafia musiala z niego zejść w końcówce albo zostawiła głosy do końca xD Pisz prosto, bo to co teraz tworzysz to raz, bazuje na kompletnej wierze w papieża co mi się nie podoba bo pewność do uniewinnienia ma tylko mafia a dwa że jest to teoria szyta grubymi nićmi ale skoro mówisz A to powiedz B. Bez głupich wyliczanek bo z tego co piszesz nie musisz się bawić w grupowanie ludzi, teoria jest na tyle prosta. ale co mam konkretnie zadeklarować?
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 29, 2024 14:16:19 GMT 1
Gruboku, przepraszam za głos wczoraj, szedłem za Papieżem. Dzisiaj widzę Twoją niewinność.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 14:16:53 GMT 1
Ja już miałem cię za mafię na początku, czymś tam mi podpadłeś. A te szantaże emocjonalne od wczorajszego wieczoru raczej twojego obrazu nie poprawiają. skoro tak to czemu na niego nie głosowałeś wczoraj? Bo Kaku i Ricka też podejrzewałem, a uznałem, że Papież więcej od siebie da, bo Kaku wyglądał mi na mało aktywnego.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 14:17:13 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 29, 2024 14:17:13 GMT 1
Gruambo robi więcej dla miasta niż Wam się wydaje. robi na pewno więcej niż ty. Nie wiem co nas trzyma przed zlinczowaniem cię, jesteś w najlepszym przypadku bezużyteczny, w najgorszym mafia. Masz coś więcej niż tępa jednozadaniowka.sugerujacw że niby jesteś ok graczem ale tak naprawdę chuja wnosisz? Zakończ ten autoportret i graj, zobaczymy co stoi za tobą.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 14:18:01 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 29, 2024 14:18:01 GMT 1
no to krótka piłka, skoro to sugerujesz to mafia musiala z niego zejść w końcówce albo zostawiła głosy do końca xD Pisz prosto, bo to co teraz tworzysz to raz, bazuje na kompletnej wierze w papieża co mi się nie podoba bo pewność do uniewinnienia ma tylko mafia a dwa że jest to teoria szyta grubymi nićmi ale skoro mówisz A to powiedz B. Bez głupich wyliczanek bo z tego co piszesz nie musisz się bawić w grupowanie ludzi, teoria jest na tyle prosta. ale co mam konkretnie zadeklarować? Kto dziś.
|
|
|
Post by Adam Dużysz on Sept 29, 2024 14:18:23 GMT 1
ale co mam konkretnie zadeklarować? Kto dziś. Mietek
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 14:19:59 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 14:19:59 GMT 1
Gruboku niewinny
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 14:20:50 GMT 1
byłem przed chwilą grubiański, wybaczcie. Wkurwiłem sie
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 29, 2024 14:21:35 GMT 1
nie przekonuje mnie o tyle, że jako wpychany do szufladki "glon" powinien wiedząc o swojej niewinności starać się szukać mafii wśród innych tak sklasyfikowanych. A on mam wrażenie, że za cel wziął sobie poróżnienie tych, którzy go wskazują i ich zdyskredytowanie. jakaś nagła komitywa glonów się tu zrobiła z Twoim Starym (obu mam za bardziej mafię niż miasto) ciekawy jest też ten Większysz, którego odczyty idą jakby kompletnie w drugą stronę niż moje. Ja raczej obawiałbym się, że co najmniej jeden z dwójki Andrzej/Statua będzie winny, a on ich lekką ręką daje do niewinnych.
|
|
|
Post by Adam Dużysz on Sept 29, 2024 14:22:52 GMT 1
nie przekonuje mnie o tyle, że jako wpychany do szufladki "glon" powinien wiedząc o swojej niewinności starać się szukać mafii wśród innych tak sklasyfikowanych. A on mam wrażenie, że za cel wziął sobie poróżnienie tych, którzy go wskazują i ich zdyskredytowanie. jakaś nagła komitywa glonów się tu zrobiła z Twoim Starym (obu mam za bardziej mafię niż miasto) ciekawy jest też ten Większysz, którego odczyty idą jakby kompletnie w drugą stronę niż moje. J a raczej obawiałbym się, że co najmniej jeden z dwójki Andrzej/Statua będzie winny, a on ich lekką ręką daje do niewinnych.dlaczego?
|
|