|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 29, 2024 14:46:36 GMT 1
a i Gruambo, z tego wszystkiego Cię na liście nie zaznaczyłem, to jesteś tez w gronie potencjalnej mafii
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 14:59:04 GMT 1
Otóż to. Dlatego niewinny ja chciałem bić w gronie Vitobójców, choć sam tam jestem, a winny Gruambo nie chce szukać wśród glonów. Ten DZG to jednak faktycznie niewinny będzie. Z Gruboku wciąż się oswajam, ale może też. Ale nie wierzę, że w gronie Vitobójców nie ma mafii. Grubello? Czy Statua? Bo chyba nie Mietek? Haha, jak ty po paru wydumanych pierdach uniewinniasz DZiGa, to musisz być w mafii. Jak Ty po nieczytaniu tematu i moich szantażach emocjonalnych mnie atakujesz, to musisz być w mafii. Możemy sobie tak odbijać piłeczkę.
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 15:04:22 GMT 1
Papież, o tym się po prostu nie gada ale dzg w obliczu tożsamości dobrze wypada. Jest absurdalny i to dobrze Linczowanie go kiedy tak gra i masz jeszcze 4 innych mafiozów jest błędem technicznym Linczowanie wczoraj mnie nie było już błędem technicznym, że stałeś sobie z boku i czekałeś, co się stanie? W świetle takiego zachowania ten wcześniejszy post: No to wydaj swoich kolegów 😎 Nie no jeżeli przeżyjesz dzisiejszy dzień to ci zadam jedno pytanie Swoją drogą możesz powiedzieć co cię tak olśniło w mojej sprawie Jak padnę i mnie nie obronisz to koniec przyjaźni i wyznaczam papieża żeby dojechał Cię dzień po mnie za bycie szmaciarzem a udawanie szefa wygląda bardzo źle. A jak się jeszcze weźmie to, gdy DZG postulował wywalanie Giuseppe: papież uważasz że jestem dobrym celem do linczu? to już w ogóle mi wczorajsza postawa Grubello zalatuje szmaciarstwem.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 15:04:54 GMT 1
Haha, jak ty po paru wydumanych pierdach uniewinniasz DZiGa, to musisz być w mafii. Jak Ty po nieczytaniu tematu i moich szantażach emocjonalnych mnie atakujesz, to musisz być w mafii. Możemy sobie tak odbijać piłeczkę. Dla mnie spoko.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 15:11:33 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 15:11:33 GMT 1
tylko problem jest taki, że chyba Grubollo nie pasuje z Rambem
stara prawda mówi, że jak w coś wierzyć mafiozie to w uniewinnienia, a Grubollo tam uniewinnił tego Grambo w sytuacji, gdy nikt inny właściwie nie był w stanie tego zrobić i myślę, czy to prędzej nie będzie nadwiedza
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 15:13:47 GMT 1
Papież, o tym się po prostu nie gada ale dzg w obliczu tożsamości dobrze wypada. Jest absurdalny i to dobrze Linczowanie go kiedy tak gra i masz jeszcze 4 innych mafiozów jest błędem technicznym Linczowanie wczoraj mnie nie było już błędem technicznym, że stałeś sobie z boku i czekałeś, co się stanie? W świetle takiego zachowania ten wcześniejszy post: Jak padnę i mnie nie obronisz to koniec przyjaźni i wyznaczam papieża żeby dojechał Cię dzień po mnie za bycie szmaciarzem a udawanie szefa wygląda bardzo źle. A jak się jeszcze weźmie to, gdy DZG postulował wywalanie Giuseppe: papież uważasz że jestem dobrym celem do linczu? to już w ogóle mi wczorajsza postawa Grubello zalatuje szmaciarstwem. nie ukrywam, moja gra do wczoraj nosiła wiele znamion szmaciarstwa. Post z wróżbitą miał być fajniejszy bo myślałem że wróżbita to bananowiec. Ale w tym wszystkim, gdybym mógł cofnąć czas to dalej nie wiem czy bym Cię bronił. Jest w tym duża ewentualność wyjścia na głupka.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 15:14:43 GMT 1
Ale zgadza się, lincz na Tobie też uważałem technicznie za zły i stąd mój townslip w rozmowie z wróżbitą - nie mogłem uwierzyć że jesteś w topce głosowanych. A jak patrzę na Twój wagon to dalej nie rozumiem co tam się wydarzyło.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 15:15:20 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 29, 2024 15:15:20 GMT 1
nie no ja pierdole nie chce mi się strasznie
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 15:15:37 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 29, 2024 15:15:37 GMT 1
mówiłem że skrócenie na weekendy to wymysł szatana
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 15:16:32 GMT 1
tylko problem jest taki, że chyba Grubollo nie pasuje z Rambem stara prawda mówi, że jak w coś wierzyć mafiozie to w uniewinnienia, a Grubollo tam uniewinnił tego Grambo w sytuacji, gdy nikt inny właściwie nie był w stanie tego zrobić i myślę, czy to prędzej nie będzie nadwiedza No albo ten Gruambo w mafii, a Grubollo jednak po prostu szmaciarz a nie mafiozo. PS. O co chodzi z bananowcem Giuseppe Grubollo? Bo jak mi będziesz wmawiał, że uważałeś, że Wróżbita to lowrider, to uznam, że celowo zgrywasz debila.
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 29, 2024 15:27:19 GMT 1
No nie powiem. W chuj postów, i wszystkie napisane przez Gruboli.
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 29, 2024 15:27:49 GMT 1
tylko problem jest taki, że chyba Grubollo nie pasuje z Rambem stara prawda mówi, że jak w coś wierzyć mafiozie to w uniewinnienia, a Grubollo tam uniewinnił tego Grambo w sytuacji, gdy nikt inny właściwie nie był w stanie tego zrobić i myślę, czy to prędzej nie będzie nadwiedza No albo ten Gruambo w mafii, a Grubollo jednak po prostu szmaciarz a nie mafiozo. PS. O co chodzi z bananowcem Giuseppe Grubollo ? Bo jak mi będziesz wmawiał, że uważałeś, że Wróżbita to lowrider, to uznam, że celowo zgrywasz debila. Zakaz mety już nie obowiązuje?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 15:28:06 GMT 1
dokłądnie tak myślałem, jak szukasz potwierdzenia to dzisiaj w rozmowie z wróżbitą dalej szedłem tym tokiem
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 15:29:26 GMT 1
No albo ten Gruambo w mafii, a Grubollo jednak po prostu szmaciarz a nie mafiozo. PS. O co chodzi z bananowcem Giuseppe Grubollo ? Bo jak mi będziesz wmawiał, że uważałeś, że Wróżbita to lowrider, to uznam, że celowo zgrywasz debila. Zakaz mety już nie obowiązuje? nie obowiązuje, możesz strzelać ksywami dawaj
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 29, 2024 15:30:50 GMT 1
No to jestem sobie Antura. Tak jak mówiłem - cały weekend leciał melanż, i właśnie się skończył. Dołączyłem do gry by bylo badziej tłusto. Jestem sobie niewinny. W chuj materiału.
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 29, 2024 15:32:12 GMT 1
Papież to Gary nie? No to pierwsze wrażenie tak bez szalu, ale widze, że chyba się rozkręcił jednak.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 29, 2024 15:34:37 GMT 1
Po co się wystrzelałeś z tożsamości?
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 29, 2024 15:37:21 GMT 1
I tak już mnie wyoutował Dobry, Zły. Dalej - budowanie wspólpracy. Trzecie - łatwo nakrecic (przez mafie i nie tylko) lincz na nieobecnych i na glonujacych, skoro przed gra mowilem jak wyglada u mnie harmonogram zycia, to lepiej bym to podbil, niż by sie miała powtórzyć sytuaca jak z Wajcha-addict.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 15:39:03 GMT 1
Papież to Gary nie? No to pierwsze wrażenie tak bez szalu, ale widze, że chyba się rozkręcił jednak. Kaku potwierdzony mafiozo, co o tym myślisz?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 15:41:49 GMT 1
dobre wejście jabby, nie linczujemy go
|
|