|
Post by jabba the hutt on Sept 29, 2024 15:42:15 GMT 1
Papież to Gary nie? No to pierwsze wrażenie tak bez szalu, ale widze, że chyba się rozkręcił jednak. Kaku potwierdzony mafiozo, co o tym myślisz? Nie wiem czy widzialem jakiegokolwiek jego posta iks de
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 29, 2024 15:42:23 GMT 1
No to tym bardziej, skoro już cię wyoutował, to po co. W sensie budowanie współpracy - ktoś od ciebie oczekiwał tożsamości? Poza tym już na wstępie pisałeś, w grze, że do poniedziałku cię nie ma, tbh. prędzej to zapamiętałem, niż harmonogram na discordzie. Może się czepiam, ale trochę naciągane, mam cię na oku
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 29, 2024 15:42:25 GMT 1
Potwierdzony jak?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 29, 2024 15:42:46 GMT 1
Wywalił się z wiedzą z podforum
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 15:42:49 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 29, 2024 15:42:49 GMT 1
nie no ja pierdole nie chce mi się strasznie kusiss żeby odjebac cię za lenistwo. Teraz będę mecz oglądał, wracam po jak mowilem albo jakoś trochę pozniej
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 29, 2024 15:43:51 GMT 1
Wywalił się z wiedzą z podforum A daj poscika
Ostatnio Kacperek w Urzędniczej tez sie wyjebał z wiadomoscia na discorda napisana na forum
ktos mu jeszcze napisal ze to wiadomsc z discorda
ale obeszlo sie iks de hehe smieszki heheskzi
ale jezeli Kaku przestal postowac i to potwierdzil to troche chuj
ale dobrze ze takie rzeczy lapiecie bo wtedy lapalem sie za gllowe
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 15:44:36 GMT 1
moze i bede zalowac ale chuj mam czutke ze teraz w miescie siedza sami miastowi no kurna ta lista eastgruba znowu mi przywraca sile w jego niewinnosc czuje teraz dobre wajby i jakby tak dorzucic do tego voldegruba to mamy grubraun eastgrub papaj ja wrozbita voldegrub niewinnych nawet jak sie z kims jebnalem to chyba z maksymalnie jednym wiec mafia siedzi skitrana Ten post to chujówka, poszło 2/2 niewinnych w linczach, 2 w mordach, mafia pewnie faktycznie w większości skitrana, ale po takim starcie to się chyba raczej powinno wywracać stolik, a nie zakładać, że każdy w topce gry/aktywności jest niewinny. no wlasnie ja chcialbym ten stolik wywrocic i dobrac sie do tych co przemykaja na razie odwalilismy najaktywniejszego i goscia ktory byl srednioaktywny ale dawal merytorcznie (wybacz motyl pojebalo mnie z tym glosem a lincz na tobie to kurwiozum) dlatego kurwa musze z czegos wyjsc z jakiegos jebanego zalozenia ktore mialoby mi pomoc a nie utrudnic jesli mam kogos brac na serio i dac jakis kredyt zaufania (nawet jesli w tym gronie znajdzie sie 1-2 mafiozow) to wlasnie wole to zrobic z tymi ktorzy sa dosc aktywni i pisza na temat gry i ty mi w sumie te slowa imputujsz bo ja mam swiadomosc ze gdzies tam sie jakis mafiok kryje problem z amebami i utrudniajacymi gre jest taki ze wsrod niektorych to autentyczne moze byc rzut moneta ale jednak wole obrac ten kierunek bo az w chuj dziwne wydaje mi sie takie natezenie przechodzacych obok gry i tutaj wesze jakas grubsza akcje a ty wolisz walic wsrod aktywnych ?? to moze z tych aktywnych daj po 2 typy winny/niewinnych i to samo zrob w grupie "glonow"
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 29, 2024 15:44:43 GMT 1
Nie no, kłamałem, to Rambo musi odpowiedzieć co miał na myśli
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 29, 2024 15:46:44 GMT 1
a ty wolisz walic wsrod aktywnych ?? to moze z tych aktywnych daj po 2 typy winny/niewinnych i to samo zrob w grupie "glonow" Fajna manipulacja (tzn. niefajna), mój post ma z trzy zdania maks, a ty i tak nie potrafisz go przeczytać?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 15:46:54 GMT 1
Ostatnio Kacperek w Urzędniczej tez sie wyjebał z wiadomoscia na discorda napisana na forum
niemożliwe, tak wytrawny mafiozo nigdy by tego nie zrobił
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 15:47:50 GMT 1
patrząc na to ilu różnych ludzi mówi, że Kaku będzie niewinny raczej można spodziewać się, że faktycznie będzie Też mi się wydaje, dlatego TYM BARDZIEJ nie podoba mi się dzisiejszy Mietek, bo zaczął wyciągać jego post z wczoraj rano (tzn. zanim jeszcze poszło info, że ludzie mają go za niewinnego), gdzie nie mam pojęcia, czemu by tego nie zrobił wczoraj, bo jestem prawie pewien, że był w temacie, jak sam Kaku za niego grillowałem. Ale mam wrażenie, że jestem trochę biased, więc poproszę opinie o Mietku kurwa ale to piszesz juz pod teze ze az mnie kukiel zaswedzial no wywlekalem ten post i zaznaczylem co mi sie w nim podobalo a co nie ja mialem kaku na wstepie za miasto ze wzgledu na sposob ataku w kierunku eastgruba potem mi jakos zaczal puchnac gdzie wczesniej zaznaczal ze sie rozkreci no i dzisiejszy poranek tez mi srednio siedzial tak w ogole i tutaj wychodzi plus tego za co mnie ganiles bo se poczytalem eastgruba i papaja i uznalem ze najwyrazniej sie myle i ze misaku bedzie niewinny
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 15:48:38 GMT 1
Kacperek był tam w mieście.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 15:50:01 GMT 1
Ten post to chujówka, poszło 2/2 niewinnych w linczach, 2 w mordach, mafia pewnie faktycznie w większości skitrana, ale po takim starcie to się chyba raczej powinno wywracać stolik, a nie zakładać, że każdy w topce gry/aktywności jest niewinny. no wlasnie ja chcialbym ten stolik wywrocic i dobrac sie do tych co przemykaja na razie odwalilismy najaktywniejszego i goscia ktory byl srednioaktywny ale dawal merytorcznie (wybacz motyl pojebalo mnie z tym glosem a lincz na tobie to kurwiozum) dlatego kurwa musze z czegos wyjsc z jakiegos jebanego zalozenia ktore mialoby mi pomoc a nie utrudnic jesli mam kogos brac na serio i dac jakis kredyt zaufania (nawet jesli w tym gronie znajdzie sie 1-2 mafiozow) to wlasnie wole to zrobic z tymi ktorzy sa dosc aktywni i pisza na temat gry i ty mi w sumie te slowa imputujsz bo ja mam swiadomosc ze gdzies tam sie jakis mafiok kryje problem z amebami i utrudniajacymi gre jest taki ze wsrod niektorych to autentyczne moze byc rzut moneta ale jednak wole obrac ten kierunek bo az w chuj dziwne wydaje mi sie takie natezenie przechodzacych obok gry i tutaj wesze jakas grubsza akcje a ty wolisz walic wsrod aktywnych ?? to moze z tych aktywnych daj po 2 typy winny/niewinnych i to samo zrob w grupie "glonow" To jak tak cię boli utrata niewinnych, to dlaczego nie zajmiesz się tymi, którzy najbardziej odpowiadają za ich śmierć?
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 15:50:41 GMT 1
Nie no, kłamałem, to Rambo musi odpowiedzieć co miał na myśli Podpucha.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 29, 2024 15:53:13 GMT 1
Też mi się wydaje, dlatego TYM BARDZIEJ nie podoba mi się dzisiejszy Mietek, bo zaczął wyciągać jego post z wczoraj rano (tzn. zanim jeszcze poszło info, że ludzie mają go za niewinnego), gdzie nie mam pojęcia, czemu by tego nie zrobił wczoraj, bo jestem prawie pewien, że był w temacie, jak sam Kaku za niego grillowałem. Ale mam wrażenie, że jestem trochę biased, więc poproszę opinie o Mietku kurwa ale to piszesz juz pod teze ze az mnie kukiel zaswedzial no wywlekalem ten post i zaznaczylem co mi sie w nim podobalo a co nie ja mialem kaku na wstepie za miasto ze wzgledu na sposob ataku w kierunku eastgruba potem mi jakos zaczal puchnac gdzie wczesniej zaznaczal ze sie rozkreci no i dzisiejszy poranek tez mi srednio siedzial tak w ogole i tutaj wychodzi plus tego za co mnie ganiles bo se poczytalem eastgruba i papaja i uznalem ze najwyrazniej sie myle i ze misaku bedzie niewinny No i przyznałem w tym poście bez żenady, że jestem tam biased. Po prostu nie rozumiem, czemu zabrałeś się za analizowanie posta sprzed 24 godzin. Ten post był dostępny wczoraj, jestem mocno przekonany, że byłeś wtedy, jak go grillowałem, a chyba nawet nie zwróciłeś na gościa uwagi. Plus po wczoraj było zdecydowanie więcej świeżego materiału (dziś też chyba, ale nie wiem o której to pisałeś), więc sięganie po taki post (bo wiadomo, faktycznie chujowy) wydawało mi się szukaniem typa do odjebania, nie do mafii.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 29, 2024 15:57:23 GMT 1
W ogóle to mnie całkiem ciekawi, że nikt mnie nie wypytuje a propos szantażu emocjonalnego Papieża, gdy był w mafii, nawet sam papież. I tak nie powiem, jeszcze, ale zapytać łatwo, sprawdzić, czy aby nie mówiłem se z dupy, żeby tylko na niego głos wcisnąć
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 16:00:37 GMT 1
Ilu mafiozów na mnie obecnie głosuje? 3?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 29, 2024 16:02:30 GMT 1
Ilu mafiozów na mnie obecnie głosuje? 3? A którzy to mafiozi?
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 29, 2024 16:04:55 GMT 1
A daj poscika
Kacperek był tam w mieście. FAKTYCZNIE XDDD to moze i dobrze wyszlo
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 16:05:01 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 16:05:01 GMT 1
Ilu mafiozów na mnie obecnie głosuje? 3? no piątka co najmniej naprawdę wydaje ci się totalnie nieuzasadnione, że masz głosy, biorąc pod uwagę twoją grę w ciągu ostatnich dwóch dni? co sądzisz o twoim starym? widziałbyś go jako kandydata na dzisiaj?
|
|