|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 16:06:17 GMT 1
Ten post to chujówka, poszło 2/2 niewinnych w linczach, 2 w mordach, mafia pewnie faktycznie w większości skitrana, ale po takim starcie to się chyba raczej powinno wywracać stolik, a nie zakładać, że każdy w topce gry/aktywności jest niewinny. I za takim myśleniem należy dzisiaj podążać. za moim mysleniem czy za mysleniem statuetki ?? bo to wyglada jako dziwna proba odparcia checi skonsolidowania aktywnych graczy ale moze naditerpretuje
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 16:07:02 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 16:07:02 GMT 1
Jabba chyba odpierdala to samo co w ostatniej edycji, o ile to nie jest "wymówka", że wtedy obniżał swój mafijny próg, żeby teraz to wykorzystać
dla przypomnienia: glonował tam specjalnie jako miastowy, bo napisał, że jak jest aktywny to szkodzi miastu
sytuacja patologiczna i antygrowa ale może być niewinny
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 16:08:54 GMT 1
Gruambo , weź im wytłumacz, że trzeba wywrócić rozgrywkę do góry nogami, a nie krążyć wciąż wokół tych samych estymatorów. Grubciej, Papież, DZG, Baryła, Grubbol, Grubraun, Grubdemort, Grubollo - na szybko wypisałem rozgrywających. Jak tu nie będzie co najmniej trzech mafii, to się mocno zdziwię! no ale to kurwa jak mam wywrocic stol to musze chyba najpierw przyjac jakies zalozenia jezeli czuje ze aktywni daja dobre wajby to dlaczego mam nie wykorzystac opcji skonsolidowania mysli wymiany zdan i wyciagniecia z tego jakichs konkretow bo pewnie ktos w tym gronie ma mafijne zamiary ale i tak jesli w tym gronie wiekszosc to miasto i maja cos sensownego do przekazania to wole dzialac w takiej grupie a nie wywracac stol i szukac kwadratowych jaj wbrew swoim odczuciom
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 16:09:14 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 16:09:14 GMT 1
Grubollo a co ty właściwie sądzisz o tym voldemorcie, poza tym, że "albo szef albo szmaciarz"?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 16:09:29 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 16:09:29 GMT 1
Nie skreślaj go, ja myślę że najlepsze przed nim
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 16:10:23 GMT 1
Ilu mafiozów na mnie obecnie głosuje? 3? A którzy to mafiozi? Między Mietkiem, Papieżem, DZiGiem i Wróżbitą może być trzech. Grubraun pewnie nie ogarnia i dał się wmanewrować.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 16:12:19 GMT 1
I za takim myśleniem należy dzisiaj podążać. Ale ciebie to bym wyjebał raczej bez mrugnięcia okiem jak co. Ja nie mówię, że w tej liście Mietka muszą być dwie czy trzy mafie (dwie to maks imo), zresztą pisałem, że pewnie część mafii faktycznie się kitra, tylko że miastowy Mietek powinien wiedzieć, że po chujowym starcie ktoś go pewnie robi w chuja, a on sobie zakłada, że ma fajną paczkę i elo. kurwa napisz to jeszcze raz zebys se to do zakutego lba wbil zakladam ze w tej ekipie bedzie mafia ale WSPOLDZIAJAC Z GRUPA 7-8 OSOB KTORE SA AKTYWNE GRAJA W TE GRE I MAJA COS CIEKAWEGO DO POWIEDZENA MOGE WYCIAGNAC DUZO WIECEJ NIZ PROBUJAC NA SILE WYWROCIC STOL I WERTOWAC W SWOJEJ GRUPIE NAWET JAK WZGLEDEM KOGOS SIE POMYLE TO I TAK PROBA MIASTOWYCH KTORA BEDZIE WIEKSZOSCIA MOZE MI DAC WIEKSZY PROFIT NIZ RZEZBIENIE I WPOLDZIALANIE Z KIMS KTOREGO STYL NIE JEST MIEJSKI A NAWET JEST ANTYMIEJSKI
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 29, 2024 16:12:23 GMT 1
Serio myślisz, że z pięciu typa, którzy na ciebie w tym momencie głosują, trzech jest w mafii? Bo to trochę karykaturalne
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 16:12:26 GMT 1
Ilu mafiozów na mnie obecnie głosuje? 3? no piątka co najmniej naprawdę wydaje ci się totalnie nieuzasadnione, że masz głosy, biorąc pod uwagę twoją grę w ciągu ostatnich dwóch dni? co sądzisz o twoim starym? widziałbyś go jako kandydata na dzisiaj? Wydaje mi się to nieuzasadnione. Wydaje mi się, że jak piszę, to ocieka to miastem. Co do Twojego Starego, to nie mam serca w niego teraz iść. Wyobrażam sobie go ze mną w meczówce.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 16:13:51 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 16:13:51 GMT 1
Serio myślisz, że z pięciu typa, którzy na ciebie w tym momencie głosują, trzech jest w mafii? Bo to trochę karykaturalne no zwłaszcza że pisał, że nie ma przekonania, że mafia siedzi w glonach, ale że na nim to 3/5 składu się wjebało spokojnie xD
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 16:14:42 GMT 1
Serio myślisz, że z pięciu typa, którzy na ciebie w tym momencie głosują, trzech jest w mafii? Bo to trochę karykaturalne Wiedzą, jaki jestem groźny. Stawiają wszystko na jedną kartę.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 16:15:39 GMT 1
Serio myślisz, że z pięciu typa, którzy na ciebie w tym momencie głosują, trzech jest w mafii? Bo to trochę karykaturalne no zwłaszcza że pisał, że nie ma przekonania, że mafia siedzi w glonach, ale że na nim to 3/5 składu się wjebało spokojnie xD Ale co mam mieć na glony, poza tym, że są glonami?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 29, 2024 16:16:39 GMT 1
Ale ciebie to bym wyjebał raczej bez mrugnięcia okiem jak co. Ja nie mówię, że w tej liście Mietka muszą być dwie czy trzy mafie (dwie to maks imo), zresztą pisałem, że pewnie część mafii faktycznie się kitra, tylko że miastowy Mietek powinien wiedzieć, że po chujowym starcie ktoś go pewnie robi w chuja, a on sobie zakłada, że ma fajną paczkę i elo. kurwa napisz to jeszcze raz zebys se to do zakutego lba wbil zakladam ze w tej ekipie bedzie mafia ale WSPOLDZIAJAC Z GRUPA 7-8 OSOB KTORE SA AKTYWNE GRAJA W TE GRE I MAJA COS CIEKAWEGO DO POWIEDZENA MOGE WYCIAGNAC DUZO WIECEJ NIZ PROBUJAC NA SILE WYWROCIC STOL I WERTOWAC W SWOJEJ GRUPIE NAWET JAK WZGLEDEM KOGOS SIE POMYLE TO I TAK PROBA MIASTOWYCH KTORA BEDZIE WIEKSZOSCIA MOZE MI DAC WIEKSZY PROFIT NIZ RZEZBIENIE I WPOLDZIALANIE Z KIMS KTOREGO STYL NIE JEST MIEJSKI A NAWET JEST ANTYMIEJSKI Ale na chuj drżesz mordę? Zachowujesz się tak, jakbym ja cały czas drążył temat po twojej odpowiedzi, a odpowiadasz na posty sprzed 3 godzin? Ty pierdolnięty jakiś jesteś?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 16:19:38 GMT 1
Grubollo a co ty właściwie sądzisz o tym voldemorcie, poza tym, że "albo szef albo szmaciarz"? kurde szczerze to ja myślę, że nie dał mi żadnych powodów żeby go stawiać po którejkolwiek stronie mocne wejście i dał się polubic w d1, no fajnie czynny udział w linczach na obydwu niewinnych, w tym przypadku nai od wczoraj gra mój cosplay oczekuje jego wkładu, i tak wiem że go w najbliższym czasie nie będę linczował, mafia nie ma powodów żeby go mordować, ale jak nie dostane tego co oczekuje to w ciężkich czasach których nie oszukujmy się dożyje obiecuje sobie, że będę pierwszy żeby na niego głosować
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 16:20:20 GMT 1
Serio myślisz, że z pięciu typa, którzy na ciebie w tym momencie głosują, trzech jest w mafii? Bo to trochę karykaturalne no zwłaszcza że pisał, że nie ma przekonania, że mafia siedzi w glonach, ale że na nim to 3/5 składu się wjebało spokojnie xD Jeśli ludzie, którzy powinni lepiej ogarniać, nie ogarniają, to nie jest dla ciebie podejrzane?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 16:22:03 GMT 1
Gruambo czemu odniosłeś się do wszystkich którzy w Ciebie celują, a nie zwróciłeś żadnej uwagi na mnie który bronił Cię całym sercem jak to Grużbita powiedział
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 16:22:17 GMT 1
jaki masz do tego stosunek
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 16:23:46 GMT 1
Gruambo czemu odniosłeś się do wszystkich którzy w Ciebie celują, a nie zwróciłeś żadnej uwagi na mnie który bronił Cię całym sercem jak to Grużbita powiedział O tobie będę mógł pomyśleć, jeśli przeżyję dzisiejszy lincz. Poza tym jest jeszcze dla ciebie czas na zmianę frontu.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 16:25:28 GMT 1
Dla mnie to jest pojebane, że najebaliście tyloma głosami na tego Rambo. co w tym takiego pojebanego ??
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 16:25:48 GMT 1
Dla mnie to jest pojebane, że najebaliście tyloma głosami na tego Rambo. co w tym takiego pojebanego ?? Nic na mnie nie macie.
|
|