|
Post by jabba the hutt on Sept 29, 2024 16:35:51 GMT 1
a kim jest gwiazda zdisiejszego wieczoru Guambo?
Szarlej? Zbyt krótko i na temat. Lewkoń? Zbyt małe dojebki.
Kcurek?
Sienhal i Jag nie, oni by nie wykazywali desperacji otwartej i pogardy w ramach wagonu na siebie w ten sposob.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 16:35:58 GMT 1
jesteś jednak szmaciarz Gruambo, nie będę Cię bronił
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 16:36:03 GMT 1
NEXT NA POCZĄTKU PODBIŁEM TEN POST I WYDAWAŁ MI SIĘ MIĘSNY, ALE Z PERSPKTYWY CZASU TO JEST ŁATWA PRZYPIERDOLKA DLA MAFIOZY SZCZEGÓLNIE KIEDY JORGNĄŁEM SIĘ ŻE STOI "GRA TU NERWOWO" A NIE GRA NERWOWO
Sam Kaku przyznał, że słusznie zwróciłem na to uwagę. Spodziewałem się, że ktoś się do tego sformułowania doczepi i będę musiał się z tego żenująco tłumaczyć. Mówiąc "tu" miałem na myśli społeczność, a nie tą edycję.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 16:36:27 GMT 1
To pchanie miasta w glonobicie mi się nie podoba. Może się okazać, że zaraz będzie 5 niecelnych linczów z rzędu. A na czele tej inkwizycji są Papież i Wróżbita, więc może są razem w mafii. czyli zakladasz ze wsrod glonow nie ma mafii albo jest jedna osoba to uwazasz ze gdzie sie ta mafia chowa ??
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 16:37:07 GMT 1
Grubol-Papież [5] – Gruboku, Mietek Baryła, Wróżbita Grubciej, Dobry zły i gruby, Statua Grubości ten wagon to kryminał to dawaj ready na ten temat bo w sumie to ciekawe Pokrywa się z wagonem na mnie. Albo Papież niewinny, albo się na nim uniewinniali.
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 29, 2024 16:37:07 GMT 1
potrenuje sobie zgadywanki, moze jakas wartosc dodana dla tej edycji będzie, dobra, big brain time
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 29, 2024 16:37:34 GMT 1
nikt z coru to na pewno, mlodycesarz nie bo on ma pierdolniecie hmmm
|
|
Gruba Ryba
EdycjaGruba#
Limit Postów: 104
|
Post by Gruba Ryba on Sept 29, 2024 16:37:38 GMT 1
Wczoraj mówiłeś o ciekawej sztuczce DZG, wyjawisz nam o co chodziło? Nic nowego raczej nie wymyśle dzisiaj, więc trzymałbym się Twojego Starego. Oprócz takiej czutki jaką miałem wczoraj do niego, to na jego niekorzyść działa: W D1 głosowali na niego dwaj ludzie, których ubiła mafia. Teoretycznie mafia mogła by chcieć, żebyśmy tak myśleli, ale wg mnie oni założyli że stwierdzimy, że to zbyt proste. Z kolei sam Twój stary walnął idiotycznym strzałem w Warmianina, mimo że wcześniej chyba wskazywał kogoś innego. Jakoś od początku gry najbardziej niewinny wydaje mi się Mietek, ale dzisiaj faktycznie miał dziwne wejście do tematu, ale to temat raczej na później.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 16:37:51 GMT 1
O tobie będę mógł pomyśleć, jeśli przeżyję dzisiejszy lincz. Poza tym jest jeszcze dla ciebie czas na zmianę frontu. Czyli patrzyłeś jak chłop Cię broni i nie myślałeś wcale czy to mafiak próbuje Cię złapać w kieszeń czy dobry niewinny robi dobrą robotę Nie byłem i nie jestem w pozycji, żeby gryźć rękę, która mnie karmi.
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 29, 2024 16:38:36 GMT 1
W ogóle koles co wybral na kreacje mafioze Ojca Chrzestnego i dostał linczem, no niedobrze wybierac takie kreacje, odc 150
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 16:38:54 GMT 1
co o tym sądzicie
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 16:39:07 GMT 1
Wiedzą, jaki jestem groźny. Stawiają wszystko na jedną kartę. XD chłopie Jeżeli jesteś niewinny, to mafia może dać cię wyjebać rękami miastowych, a samemu spokojnie ustawić się z boku W interesie mafii jest przeciągnięcie takich jak ty jak najgłębiej w gierkę bo jesteś bezużyteczny i polaryzujacy, a ty myślisz że mafia wpierdala się w ciebie blokiem va banque To jest jakieś kuriozum Właśnie mafia chce mnie odpierdalać w linczach zanim się rozkręcę.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 16:39:53 GMT 1
ja pierdole czytam was i chyba nie obędzie się bez mojego wkładu no i na co czekasz moze i mnie pojebalo ale dla mnie to jest miastowy dosryw
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 29, 2024 16:40:03 GMT 1
Ok, Lewkoniem mi Gruambo smierdiz jak bardzo patrze na te posty
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 29, 2024 16:40:27 GMT 1
ponieważ nie zrobili niczego co by ich mogło w moich oczach uniewinnić, należą do strefy osób, które mam jako potencjalnych w miarę silnych mafiozów. Andrzej pasuje także ze względu na głos na Motylka, szczególnie jesli ten Grubraun rzeczywiście jest niewinny. A do tego stał przy linczu na Vito. Statua to dla mnie jeden z najbardziej enigmatycznych graczy w rozgrywce. Jest go dużo, ale nie mam wrażenia, by poza komentowaniem rozgrywki popychał ją jakoś bardzo do przodu. Zwraca tez uwagę na rzeczy, które moglyby go uniewinnić w oczach innych (jakies zagrania teoretycznie słabe taktycznie dla mafiozy, jak głos na papieża). Możliwe że jest niewinny, ale na pewno nie wrzuciłbym go do grona graczy, których uniewinniam. TY ROBIŁEŚ PODCHODY POD TEGO MOTYLKA WCZORAJ Z RANA, A W MOMENCIE JAK SIĘ ZEBRAŁY GŁOSY TO SZYBKIE WYCOFANKO
DODATKOWO POTEM PO LINCZU WYSKOCZYŁEŚ Z PRETENSJAMI DO WSZYSTKICH "JAK MOGLIŚCIE GO ZLINCZOWAĆ"
MAM WRAŻENIE ŻE PRÓBUJESZ TERAZ ZROBIĆ COŚ PODOBNEGO ZE MNĄ,WCZORAJ COŚ PISAŁEŚ ŻE MAM MOMENTY W CHUJ MIASTOWE ALE I W CUHJ MAFIJNE(CO GENERALNIE WYDAJE MI SIĘ UNIEWINNIAJĄCE) A TEREAZ WYSKAKUJESZ ŻE NIE ZROBIŁEM NICZEGO UNIEWINNIAJĄCEGO?
12. Andrzej Grubbol - o chuj typowi chodzi w ogole? raz mam wrazenie ze mega miasto, raz kurwa wyskakuje z czyms mafijnym
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 29, 2024 16:40:29 GMT 1
Krótkie dosadne punch-linowe one-linery, dużo faktu, dużo on the point
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 16:40:44 GMT 1
A myślałem, że to prowo, bo myślałeś, że jestem rolnym. Zobaczcie jak mnie dopychają kolanem. I temat się niesie, patrząc na temat z głosowaniem. Ufacie im wszystkim? Od kiedy to tacy glonobójcy? ale to uwazasz ze bicie glonow samo w sobie jest zle czy ze bicie ciebie jako glona jest zle ?? bo odpowiedz mi uczciwie mamy dzisiaj w sumie 4 kalendarzowy dzien rozgrywki a przemykaczy wydaje mi sie nad wyraz duzo biorac tym bardziej malo rolny setup czy nie uwazasz ze tak duze natezenie glonow nie swiadczy o tym ze mafia przyjela jaks taktyke na taki wyglad rozgrywki ?? Kiedy ktoś taki, jak Jabba napierdala glony, to ja jestem to w stanie zrozumieć. Kiedy Papież robi z tego centralny element swojej gry, to już wygląda podejrzanie.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 16:41:09 GMT 1
dobra cofam swój read na Gruambo
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 16:41:22 GMT 1
Gruambo robi więcej dla miasta niż Wam się wydaje. a dalbys rade wymienic konkrety ?? bo dla mnie jego stejtment bez wzgledu na przynaleznosc jest troche abstrakcyjny nie czytal stron 30-90 ale mocno optuje za szukaniem poza glonarium
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 29, 2024 16:42:36 GMT 1
Gruambo robi więcej dla miasta niż Wam się wydaje. a dalbys rade wymienic konkrety ?? bo dla mnie jego stejtment bez wzgledu na przynaleznosc jest troche abstrakcyjny nie czytal stron 30-90 ale mocno optuje za szukaniem poza glonarium A co powiesz o metodyce Pshemowej linczowania czyli LInczować tkaich graczy, którzy na pewno nie zmienia swojego stylu gry albo nie wprowadza "odpowiedzi" do rozgrywki, a ich obecny styl gry nie pozwala na określenie przynaleznosci ani w lewo ani w prawo, czyli gracze-stalemate, którzy tak jak zaczna, tak skoncza, nie wplyna pozytywnie na dynamike gry
Kto tutaj tak gra?
|
|