Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 16:43:08 GMT 1
no teraz se jaja robi żeby troche poutrudniać Znaczy, uruchomił mi się trochę wisielczy humor, ale to też miejskie, bo w mieście jest mniejsze poczucie odpowiedzialności.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 16:43:20 GMT 1
glony
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 16:44:17 GMT 1
nie przekonuje mnie o tyle, że jako wpychany do szufladki "glon" powinien wiedząc o swojej niewinności starać się szukać mafii wśród innych tak sklasyfikowanych. A on mam wrażenie, że za cel wziął sobie poróżnienie tych, którzy go wskazują i ich zdyskredytowanie. jakaś nagła komitywa glonów się tu zrobiła z Twoim Starym (obu mam za bardziej mafię niż miasto) ciekawy jest też ten Większysz, którego odczyty idą jakby kompletnie w drugą stronę niż moje. Ja raczej obawiałbym się, że co najmniej jeden z dwójki Andrzej/Statua będzie winny, a on ich lekką ręką daje do niewinnych. Chujówka post, czemu powinien szukać wśród glonów, skoro to pójście po linii najmniejszego oporu? Przecież jakby to zrobił, to by było, że gra na przeżycie, zamiast szukać mafii. O dwójkę Lepper/ja to Dużysz spytał, ale też ciekaw jestem dlaczego istnieje opinia ze walenie w glonow to pojscie po linii najmniejszego oporu ?? a nawet jesli to chyba bardziej dziala to na zasadzie ze starasz sie skonsolidowac aktywnych zeby zrobic swojego rodzaju burze mozgow i takie podejscie jest promiastowe bo daje wiekszy wplyw nie podjecie decyzji
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 16:44:17 GMT 1
jesteś jednak szmaciarz Gruambo, nie będę Cię bronił No i co, nie miałem racji, że jeszcze możesz zmienić śpiewkę? Miałem rację.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 29, 2024 16:44:43 GMT 1
Zakładam, że Papaj jest niewinny. A Warmianin takimi dziwnymi postami raczej się uniewinnia w moich oczach - co jak domniemuję może nieco irytować mafię. Stąd teraz następuje próba przekonania miasta, że to co Knur zrobił jest mafijne. Dobry, zły i gruby - serio uważasz, że Grubraun może być w mafii? Mnie w chuj dobrze wygląda, jakoś nie czuję zagrożenia z tej strony. i jeszcze jedno - jaką dajesz szansę, że wszyscy głosujący na M. Otylka są niewinni? ja jestem niewinny, jeśli Grubraun jest niewinny, to potencjalna mafia zawęża się do grona Voldi, Andrzej, Mietek. CZEKAJ CZEKAJ, CZYLI JEŚLI UWAŻASZ ROBOCZO PAPIEŻA ZA NIEWINNEGO, TO MYŚLISZ ŻE MAFII OPŁACAŁO SIĘ PRZEPROWADZAĆ AKCJE JEGO RATOWANIA ŻEBY ZLINCZOWAĆ NIEZWYKLE GROŹNEGO M.OTYLKA???
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 29, 2024 16:44:51 GMT 1
No to odjebujcie, nawet mnie, przecież nie ma co zostawiać calej gry w roli tych, którzy maja mocno wyjebane ;d
Chociaż wypadałoby policzyć jaki jest margines błędów (ile mozna zabic zglonó zanim bedzie mozna przejsc do np. 2 normalnyhc linczy)
przypominam ze taktyka odglanawiania dała najlatwiejsze zwyciestwo w historii w Slizgowej
aktywnych zostawiasz
glony napierdalasz
mafia odpierdala niewinnych
robi sie ciasniej
potencjalnyhc winnych z topki i tak bedziesz mogl jebac, jak oczyscisz przedpoel
pytanie ile jest linczow ;d
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 16:45:05 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 16:45:05 GMT 1
BTW myślę, że Statua będzie niewinna i w sumie mam ją teraz wyżej od Mietka kurwa napisz to jeszcze raz zebys se to do zakutego lba wbil zakladam ze w tej ekipie bedzie mafia ale WSPOLDZIAJAC Z GRUPA 7-8 OSOB KTORE SA AKTYWNE GRAJA W TE GRE I MAJA COS CIEKAWEGO DO POWIEDZENA MOGE WYCIAGNAC DUZO WIECEJ NIZ PROBUJAC NA SILE WYWROCIC STOL I WERTOWAC W SWOJEJ GRUPIE NAWET JAK WZGLEDEM KOGOS SIE POMYLE TO I TAK PROBA MIASTOWYCH KTORA BEDZIE WIEKSZOSCIA MOZE MI DAC WIEKSZY PROFIT NIZ RZEZBIENIE I WPOLDZIALANIE Z KIMS KTOREGO STYL NIE JEST MIEJSKI A NAWET JEST ANTYMIEJSKI Ale na chuj drżesz mordę? Zachowujesz się tak, jakbym ja cały czas drążył temat po twojej odpowiedzi, a odpowiadasz na posty sprzed 3 godzin? Ty pierdolnięty jakiś jesteś? sztos odpowiedź
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 16:45:08 GMT 1
jesteś jednak szmaciarz Gruambo, nie będę Cię bronił No i co, nie miałem racji, że jeszcze możesz zmienić śpiewkę? Miałem rację. no przecież nie będę poręczycielem typa co udaje debila, zastanów się
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 16:45:26 GMT 1
To pchanie miasta w glonobicie mi się nie podoba. Może się okazać, że zaraz będzie 5 niecelnych linczów z rzędu. A na czele tej inkwizycji są Papież i Wróżbita, więc może są razem w mafii. czyli zakladasz ze wsrod glonow nie ma mafii albo jest jedna osoba to uwazasz ze gdzie sie ta mafia chowa ?? W głosujących na mnie. Może w tych, co już linczowali niewinnych? Może Kaku jest w mafii i dlatego mafii zależy, żebym został zlinczowany przed nim?
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 29, 2024 16:45:58 GMT 1
walenie glonow nawet miastowych daje to, ze mafia musi mordowac ;d mafia bedzie miala ciasniej wsrod aktywnych graczy, wiec duzo wiecej energii i dzialan i widocznosci ma sie pewnosc ze toperka to albo mafiozi albo aktywni ktorzy chca pomoc ;d w takiej duzej edycji potencjalnie nie widac wad (zreszta, prawie jak zawsze, a szczegolnie jak sie przepierdolilo lincze na fajne akcje)
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 29, 2024 16:46:17 GMT 1
czyli zakladasz ze wsrod glonow nie ma mafii albo jest jedna osoba to uwazasz ze gdzie sie ta mafia chowa ?? W głosujących na mnie. Może w tych, co już linczowali niewinnych? Może Kaku jest w mafii i dlatego mafii zależy, żebym został zlinczowany przed nim? Czemu jestes uważany za mafie?
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 16:48:33 GMT 1
Papież, o tym się po prostu nie gada ale dzg w obliczu tożsamości dobrze wypada. Jest absurdalny i to dobrze Linczowanie go kiedy tak gra i masz jeszcze 4 innych mafiozów jest błędem technicznym Linczowanie wczoraj mnie nie było już błędem technicznym, że stałeś sobie z boku i czekałeś, co się stanie? W świetle takiego zachowania ten wcześniejszy post: Jak padnę i mnie nie obronisz to koniec przyjaźni i wyznaczam papieża żeby dojechał Cię dzień po mnie za bycie szmaciarzem a udawanie szefa wygląda bardzo źle. A jak się jeszcze weźmie to, gdy DZG postulował wywalanie Giuseppe: papież uważasz że jestem dobrym celem do linczu? to już w ogóle mi wczorajsza postawa Grubello zalatuje szmaciarstwem. kurwa moze i szmaciarstwem ale jak dla mnie miejskim szmaciarstwem bo kurde jesli to jest ten ktos o kim mysle to takie zakalapuckanie w temacie przeczenie momentami samemu sobie to jeg naturalna miejska odslona i uwazam ze wybitnie ciezka do odegrania
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 16:49:41 GMT 1
Chujówka post, czemu powinien szukać wśród glonów, skoro to pójście po linii najmniejszego oporu? Przecież jakby to zrobił, to by było, że gra na przeżycie, zamiast szukać mafii. O dwójkę Lepper/ja to Dużysz spytał, ale też ciekaw jestem dlaczego istnieje opinia ze walenie w glonow to pojscie po linii najmniejszego oporu ?? a nawet jesli to chyba bardziej dziala to na zasadzie ze starasz sie skonsolidowac aktywnych zeby zrobic swojego rodzaju burze mozgow i takie podejscie jest promiastowe bo daje wiekszy wplyw nie podjecie decyzji Potrzebujesz burzy mózgów, żeby urządzić sobie wycinkę glonów?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 16:50:42 GMT 1
Mietek dojedziemy mafijnych szmaciarzy dopóki Cie nie zamiotą
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 16:51:20 GMT 1
No to tym bardziej, skoro już cię wyoutował, to po co. W sensie budowanie współpracy - ktoś od ciebie oczekiwał tożsamości? Poza tym już na wstępie pisałeś, w grze, że do poniedziałku cię nie ma, tbh. prędzej to zapamiętałem, niż harmonogram na discordzie. Może się czepiam, ale trochę naciągane, mam cię na oku moze jestem stunelowany po tym twoim pierdololo ale ten post mi wyglada na strasznie wymuszony jeszcze to ostatnie zdanie i emotka na koncu interpretuje go jako usilne szukanie interakcji i skomentowanie powrotu jabby script
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 16:52:00 GMT 1
W głosujących na mnie. Może w tych, co już linczowali niewinnych? Może Kaku jest w mafii i dlatego mafii zależy, żebym został zlinczowany przed nim? Czemu jestes uważany za mafie? Bo jestem glonem. Bo Papież zaczął walić w ten bęben od początku tego dnia. A Wróżbita robił to już chyba wczoraj.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 16:52:12 GMT 1
a ty wolisz walic wsrod aktywnych ?? to moze z tych aktywnych daj po 2 typy winny/niewinnych i to samo zrob w grupie "glonow" Fajna manipulacja (tzn. niefajna), mój post ma z trzy zdania maks, a ty i tak nie potrafisz go przeczytać? pokaz mi palcem manipulacje
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 16:53:41 GMT 1
no wlasnie ja chcialbym ten stolik wywrocic i dobrac sie do tych co przemykaja na razie odwalilismy najaktywniejszego i goscia ktory byl srednioaktywny ale dawal merytorcznie (wybacz motyl pojebalo mnie z tym glosem a lincz na tobie to kurwiozum) dlatego kurwa musze z czegos wyjsc z jakiegos jebanego zalozenia ktore mialoby mi pomoc a nie utrudnic jesli mam kogos brac na serio i dac jakis kredyt zaufania (nawet jesli w tym gronie znajdzie sie 1-2 mafiozow) to wlasnie wole to zrobic z tymi ktorzy sa dosc aktywni i pisza na temat gry i ty mi w sumie te slowa imputujsz bo ja mam swiadomosc ze gdzies tam sie jakis mafiok kryje problem z amebami i utrudniajacymi gre jest taki ze wsrod niektorych to autentyczne moze byc rzut moneta ale jednak wole obrac ten kierunek bo az w chuj dziwne wydaje mi sie takie natezenie przechodzacych obok gry i tutaj wesze jakas grubsza akcje a ty wolisz walic wsrod aktywnych ?? to moze z tych aktywnych daj po 2 typy winny/niewinnych i to samo zrob w grupie "glonow" To jak tak cię boli utrata niewinnych, to dlaczego nie zajmiesz się tymi, którzy najbardziej odpowiadają za ich śmierć? a kurwa odpowiadanie za smierc niewinnych to domena miastowych czy mafiakow ?? jesli pokazesz mi historyczne potwierdzenie tej tezy to cie zrehabilituje
|
|
Gruba Ryba
EdycjaGruba#
Limit Postów: 104
|
Post by Gruba Ryba on Sept 29, 2024 16:54:03 GMT 1
Ja ogólnie uważam, że w glonach siedzą ze 2, może nawet 3 mafie, ale też pytanie kto się łapie do grupy glonów?
Ja czy Warmianin, dość oczywiście, ale dalej już trochę pod górkę, bo jabba ewidentnie się rozkręca, czy Twój Stary też pod to podchodzi czy jednak już jest dość aktywny? Dzisiaj tak średnio miałem czas śledzić, ale po dwóch dniach do tej grupy bym jeszcze wskazał Dużysza, Gruambo i Gruboku.
Więc sugerowałbym celowanie w kogoś z grupy: Twój Stary, Dużysz, Gruambo i Gruboku (siebie wykluczam, jabba ma potencjał, Warmianim może poleci za punkty więc szkoda na niego linczu).
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 16:54:19 GMT 1
Jeśli Kaku jest w mafii, to ja jestem na 100% oczyszczony. Czy Kaku ma szansę nie zostać zlinczowanym do samego końca?
|
|