|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 21:02:30 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 26, 2024 21:02:30 GMT 1
Radzę je naprawić jeśli chcecie ze mną trzymać komitywę
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 21:03:03 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 26, 2024 21:03:03 GMT 1
Ja warto trzymać bo robię wspaniałe picce i limonczello
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 21:03:10 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 26, 2024 21:03:10 GMT 1
A gdzie konkretnie było to szukanie przyjaciół? Zacytuj posty.
mafiacorner.boards.net/post/138024 - no ja tu już szybko odniosłem wrażenie, że on nie był nastawiony na kreowanie się a na szukaniu kto może być jego kumplem w mieście. Więc tak najłatwiej mu było w tamtym momencie być tym miłym i potencjalnie mógł pomyśleć, że będąc miłym więcej zaufania sobie kupi.
mafiacorner.boards.net/post/138062 - nadal próbuje udawać takiego przyjaznego by mógł wzbudzać sympatię i potencjalnie znaleźć sobie kogoś kto go za rączkę po prowadzi tylko że nastąpiła po tym poście zmiana narracji i dostaje naczelnego obrońcę w postaci wróżbity. Także pośrednio mógł osiągnąć cel bo ma kogoś kto go będzie w razie czego bronił i jednocześnie może zmienić narrację na inną. kurcze, też mam zastrzeżenia do Goku, ale trochę odlatujesz w tym poście, zwłaszcza ten ostatni cytat xD
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 21:03:46 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 26, 2024 21:03:46 GMT 1
A gdzie konkretnie było to szukanie przyjaciół? Zacytuj posty.
mafiacorner.boards.net/post/138024 - no ja tu już szybko odniosłem wrażenie, że on nie był nastawiony na kreowanie się a na szukaniu kto może być jego kumplem w mieście. Więc tak najłatwiej mu było w tamtym momencie być tym miłym i potencjalnie mógł pomyśleć, że będąc miłym więcej zaufania sobie kupi.
mafiacorner.boards.net/post/138062 - nadal próbuje udawać takiego przyjaznego by mógł wzbudzać sympatię i potencjalnie znaleźć sobie kogoś kto go za rączkę po prowadzi tylko że nastąpiła po tym poście zmiana narracji i dostaje naczelnego obrońcę w postaci wróżbity. Także pośrednio mógł osiągnąć cel bo ma kogoś kto go będzie w razie czego bronił i jednocześnie może zmienić narrację na inną. Co ty pierdolisz xD
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 26, 2024 21:04:43 GMT 1
Uuuu, ale dokonałem obnażenia!
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 21:05:23 GMT 1
No dla mnie to akurat nie jest normalne wyjebać kolegę 10 minut po starcie gry, ale rozumiem, że dla Ciebie tak? przeciez ja ledwo przeczytalem te posty a zeby analizowac kogo tam atakuja i czasem nie jakis inny co napisalem ze fajny to musialoby mnie srogo pojebac Nie widzę avatarow Grubaun, Gruboku i Grubdemort bo ci oczy chujem zarosly teraz jebiecie don vito bo musi se dorobic legende do przypierdolki a zauwazyl cos zupelnie innego niz typowy przedstawiciel miasta a jak go lepper ROZKURWIL to nie bylo grzania skandaliczne
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 26, 2024 21:06:35 GMT 1
mafiacorner.boards.net/post/138024 - no ja tu już szybko odniosłem wrażenie, że on nie był nastawiony na kreowanie się a na szukaniu kto może być jego kumplem w mieście. Więc tak najłatwiej mu było w tamtym momencie być tym miłym i potencjalnie mógł pomyśleć, że będąc miłym więcej zaufania sobie kupi. mafiacorner.boards.net/post/138062 - nadal próbuje udawać takiego przyjaznego by mógł wzbudzać sympatię i potencjalnie znaleźć sobie kogoś kto go za rączkę po prowadzi tylko że nastąpiła po tym poście zmiana narracji i dostaje naczelnego obrońcę w postaci wróżbity. Także pośrednio mógł osiągnąć cel bo ma kogoś kto go będzie w razie czego bronił i jednocześnie może zmienić narrację na inną. Co ty pierdolisz xD Dostałeś szansę na odniesienie się do tego co napisałem a wolisz odpowiedzieć co ty pierdolisz? No błagam.
Jakim chujem aż tak broniony pośrednio jest Gruboku? Wytłumaczcie mi to...
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 21:06:46 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 26, 2024 21:06:46 GMT 1
Grubraun napisał coś niewinnego ale jak nie naprawią się te avatary to i tak zapomnę kto to był
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 21:07:20 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 26, 2024 21:07:20 GMT 1
Mamma Mia ciężko się tu między wami rozepchać a jestem kawał chłopa
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 21:07:33 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 26, 2024 21:07:33 GMT 1
No dla mnie to akurat nie jest normalne wyjebać kolegę 10 minut po starcie gry, ale rozumiem, że dla Ciebie tak? przeciez ja ledwo przeczytalem te posty a zeby analizowac kogo tam atakuja i czasem nie jakis inny co napisalem ze fajny to musialoby mnie srogo pojebac Nie widzę avatarow Grubaun, Gruboku i Grubdemort bo ci oczy chujem zarosly teraz jebiecie don vito bo musi se dorobic legende do przypierdolki a zauwazyl cos zupelnie innego niz typowy przedstawiciel miasta a jak go lepper ROZKURWIL to nie bylo grzania skandaliczne ale o co ci właściwie chodzi czy właściwie co ty bredzisz xD przypierdalasz się, że gracze "jebią" don vito za rzecz X, a nie jebali za rzecz Y? o czym to świadczy? i dlaczego tak gloryfikujesz analizę leppera?
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 21:08:00 GMT 1
no ja mam gruboku po naszej konwersacji za niewinnego i co z tym zrobie, no nic nie zrobie
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 21:08:00 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 26, 2024 21:08:00 GMT 1
Jak oceniacie moje wejście?
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 26, 2024 21:08:15 GMT 1
Na kolację zapraszam Papieża!
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 21:08:40 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 26, 2024 21:08:40 GMT 1
Jak oceniacie moje wejście? Grube!
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 21:09:01 GMT 1
przeciez ja ledwo przeczytalem te posty a zeby analizowac kogo tam atakuja i czasem nie jakis inny co napisalem ze fajny to musialoby mnie srogo pojebac bo ci oczy chujem zarosly teraz jebiecie don vito bo musi se dorobic legende do przypierdolki a zauwazyl cos zupelnie innego niz typowy przedstawiciel miasta a jak go lepper ROZKURWIL to nie bylo grzania skandaliczne ale o co ci właściwie chodzi czy właściwie co ty bredzisz xD przypierdalasz się, że gracze "jebią" don vito zerzecz X, a nie jebali za rzecz Y? o czym to świadczy? i dlaczego tak gloryfikujesz analizę leppera? z toba nie rozmawiam ani do ciebie nie pisalem
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 21:09:13 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 26, 2024 21:09:13 GMT 1
aha
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 21:09:25 GMT 1
hehe
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 26, 2024 21:09:49 GMT 1
no ale co obsrał się i takie są fakty możemy się śmiać z rozpisania tego w punktach, bo i tak performens nakurwiam, ale odzierając to z formy trudno z tym polemizować obsrywa to sie grubelone ktorego bronisz ranbo po prostu ma wyjebane czy miasto to nie wiem ale tendencyjnie do niego podchodzisz kurwa no pokaż mi drugiego gościa na tym forum, co pisze drugiego posta w grze, czyli chyba jest zainteresowany, potem dopiero po zebraniu ataku wrzuca kolejnego kreacyjnego i znika i jest przy tym w mieście bo ja podobne przypadki to raczej kojarzę z mafii tak ogólnie ręki sobie nie dam ujebać za to, ale no w chuj mnie dziwi odbieranie tego na zasadzie "a ma wyjebane i se poszedł", to takie rzeczy się nie zdarzają no a grubelone się obsrywa i niech się obsrywa napisałem ci swojego reada na podstawie gry do tamtego momentu i tyle, co tu jest tendencyjnego xD
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 26, 2024 21:10:18 GMT 1
Najmafijniej narazie to mi ten jasnowidz się widzi. Dlaczego Misiu powiedz mi.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 21:11:21 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 26, 2024 21:11:21 GMT 1
Najmafijniej narazie to mi ten jasnowidz się widzi. Dlaczego Misiu powiedz mi. a Jasnowidz się do tego odniósł? bo czekałem, aż się odniesie, a też miałem pytać
|
|