|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 16:55:13 GMT 1
kurwa ale to piszesz juz pod teze ze az mnie kukiel zaswedzial no wywlekalem ten post i zaznaczylem co mi sie w nim podobalo a co nie ja mialem kaku na wstepie za miasto ze wzgledu na sposob ataku w kierunku eastgruba potem mi jakos zaczal puchnac gdzie wczesniej zaznaczal ze sie rozkreci no i dzisiejszy poranek tez mi srednio siedzial tak w ogole i tutaj wychodzi plus tego za co mnie ganiles bo se poczytalem eastgruba i papaja i uznalem ze najwyrazniej sie myle i ze misaku bedzie niewinny No i przyznałem w tym poście bez żenady, że jestem tam biased. Po prostu nie rozumiem, czemu zabrałeś się za analizowanie posta sprzed 24 godzin. Ten post był dostępny wczoraj, jestem mocno przekonany, że byłeś wtedy, jak go grillowałem, a chyba nawet nie zwróciłeś na gościa uwagi. Plus po wczoraj było zdecydowanie więcej świeżego materiału (dziś też chyba, ale nie wiem o której to pisałeś), więc sięganie po taki post (bo wiadomo, faktycznie chujowy) wydawało mi się szukaniem typa do odjebania, nie do mafii. najzwyczajniej wszedlem rano w misiokaku i grubrauna zeby poczytac ich posty i akurat ten mi sie bardziej rzucil w oczy wiec go wrzucilem w miedzyczasie wjechalo info o ujebaniu miastowego grubola i poczulem moc polucji
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 16:55:24 GMT 1
To jak tak cię boli utrata niewinnych, to dlaczego nie zajmiesz się tymi, którzy najbardziej odpowiadają za ich śmierć? a kurwa odpowiadanie za smierc niewinnych to domena miastowych czy mafiakow ?? jesli pokazesz mi historyczne potwierdzenie tej tezy to cie zrehabilituje To po chuj tak ubolewasz, jak zapierdalanie niewinnych jest miastowe?
|
|
Gruba Ryba
EdycjaGruba#
Limit Postów: 104
|
Post by Gruba Ryba on Sept 29, 2024 16:56:33 GMT 1
O właśnie z Misio Kaku też ciekawa sprawa, bo jeśli okaże się winny, a my go odpuścimy przez długi okres gry, to będzie mega bolało, więc też trzeba mu się przyjrzeć.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 16:56:53 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 16:56:53 GMT 1
Ja ogólnie uważam, że w glonach siedzą ze 2, może nawet 3 mafie, ale też pytanie kto się łapie do grupy glonów? Ja czy Warmianin, dość oczywiście, ale dalej już trochę pod górkę, bo jabba ewidentnie się rozkręca, czy Twój Stary też pod to podchodzi czy jednak już jest dość aktywny? Dzisiaj tak średnio miałem czas śledzić, ale po dwóch dniach do tej grupy bym jeszcze wskazał Dużysza, Gruambo i Gruboku. Więc sugerowałbym celowanie w kogoś z grupy: Twój Stary, Dużysz, Gruambo i Gruboku (siebie wykluczam, jabba ma potencjał, Warmianim może poleci za punkty więc szkoda na niego linczu). no gruboku to raczej nie glon a jak byś ich uszeregował?
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 16:56:54 GMT 1
no zwłaszcza że pisał, że nie ma przekonania, że mafia siedzi w glonach, ale że na nim to 3/5 składu się wjebało spokojnie xD Ale co mam mieć na glony, poza tym, że są glonami? no i wlasnie dlatego sa kurwa glonami iks de
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 16:56:56 GMT 1
Ja ogólnie uważam, że w glonach siedzą ze 2, może nawet 3 mafie, ale też pytanie kto się łapie do grupy glonów? Ja czy Warmianin, dość oczywiście, ale dalej już trochę pod górkę, bo jabba ewidentnie się rozkręca, czy Twój Stary też pod to podchodzi czy jednak już jest dość aktywny? Dzisiaj tak średnio miałem czas śledzić, ale po dwóch dniach do tej grupy bym jeszcze wskazał Dużysza, Gruambo i Gruboku. Więc sugerowałbym celowanie w kogoś z grupy: Twój Stary, Dużysz, Gruambo i Gruboku (siebie wykluczam, jabba ma potencjał, Warmianim może poleci za punkty więc szkoda na niego linczu). jest w tym poście coś dobrego
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 16:57:06 GMT 1
To jak tak cię boli utrata niewinnych, to dlaczego nie zajmiesz się tymi, którzy najbardziej odpowiadają za ich śmierć? a kurwa odpowiadanie za smierc niewinnych to domena miastowych czy mafiakow ?? jesli pokazesz mi historyczne potwierdzenie tej tezy to cie zrehabilituje No i to też zależy, czy mafia wylosowała się silna, czy słaba.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 16:57:47 GMT 1
kurwa napisz to jeszcze raz zebys se to do zakutego lba wbil zakladam ze w tej ekipie bedzie mafia ale WSPOLDZIAJAC Z GRUPA 7-8 OSOB KTORE SA AKTYWNE GRAJA W TE GRE I MAJA COS CIEKAWEGO DO POWIEDZENA MOGE WYCIAGNAC DUZO WIECEJ NIZ PROBUJAC NA SILE WYWROCIC STOL I WERTOWAC W SWOJEJ GRUPIE NAWET JAK WZGLEDEM KOGOS SIE POMYLE TO I TAK PROBA MIASTOWYCH KTORA BEDZIE WIEKSZOSCIA MOZE MI DAC WIEKSZY PROFIT NIZ RZEZBIENIE I WPOLDZIALANIE Z KIMS KTOREGO STYL NIE JEST MIEJSKI A NAWET JEST ANTYMIEJSKI Ale na chuj drżesz mordę? Zachowujesz się tak, jakbym ja cały czas drążył temat po twojej odpowiedzi, a odpowiadasz na posty sprzed 3 godzin? Ty pierdolnięty jakiś jesteś? bo juz kurwa ktorys raz wykladam czarno na bialym o co mi chodzi i dlaczego uwazam to za dobry pomysl i ogarnieta strategie a ty wciaz zaczynasz to zarzynac
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 16:58:22 GMT 1
Ja ogólnie uważam, że w glonach siedzą ze 2, może nawet 3 mafie, ale też pytanie kto się łapie do grupy glonów? Ja czy Warmianin, dość oczywiście, ale dalej już trochę pod górkę, bo jabba ewidentnie się rozkręca, czy Twój Stary też pod to podchodzi czy jednak już jest dość aktywny? Dzisiaj tak średnio miałem czas śledzić, ale po dwóch dniach do tej grupy bym jeszcze wskazał Dużysza, Gruambo i Gruboku. Więc sugerowałbym celowanie w kogoś z grupy: Twój Stary, Dużysz, Gruambo i Gruboku (siebie wykluczam, jabba ma potencjał, Warmianim może poleci za punkty więc szkoda na niego linczu). jest w tym poście coś dobrego Co go odróżnia od "merytorycznego posta mafiozy"?
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 16:59:45 GMT 1
Ja ogólnie uważam, że w glonach siedzą ze 2, może nawet 3 mafie, ale też pytanie kto się łapie do grupy glonów? Ja czy Warmianin, dość oczywiście, ale dalej już trochę pod górkę, bo jabba ewidentnie się rozkręca, czy Twój Stary też pod to podchodzi czy jednak już jest dość aktywny? Dzisiaj tak średnio miałem czas śledzić, ale po dwóch dniach do tej grupy bym jeszcze wskazał Dużysza, Gruambo i Gruboku. Więc sugerowałbym celowanie w kogoś z grupy: Twój Stary, Dużysz, Gruambo i Gruboku (siebie wykluczam, jabba ma potencjał, Warmianim może poleci za punkty więc szkoda na niego linczu). no gruboku to raczej nie glon a jak byś ich uszeregował? Grubraun, ty się zastanów, jeśli jesteś niewinny, kto cię będzie bronił za 2 dni, jak się przeciw tobie obrócą. Chyba, że jesteś w mafii, to rozumiem.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 17:01:15 GMT 1
Wiedzą, jaki jestem groźny. Stawiają wszystko na jedną kartę. XD chłopie Jeżeli jesteś niewinny, to mafia może dać cię wyjebać rękami miastowych, a samemu spokojnie ustawić się z boku W interesie mafii jest przeciągnięcie takich jak ty jak najgłębiej w gierkę bo jesteś bezużyteczny i polaryzujacy, a ty myślisz że mafia wpierdala się w ciebie blokiem va banque To jest jakieś kuriozum przeorane
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 17:03:00 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 17:03:00 GMT 1
no gruboku to raczej nie glon a jak byś ich uszeregował? Grubraun, ty się zastanów, jeśli jesteś niewinny, kto cię będzie bronił za 2 dni, jak się przeciw tobie obrócą. Chyba, że jesteś w mafii, to rozumiem. wtedy to mam nadzieję, że już mnie nie będzie xD a czemu masz mnie za tak niewinnego? no bo tamci mąciciele na tobie a Braun zmanipulowany mówisz
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 17:03:10 GMT 1
panowie a co z tym chłopem wszedł wczoraj, zebrał wpierdol, schował się do nory dzisiaj wrócił z czymś takim i znowu siedzi cicho Zebrałem wpierdol?
|
|
Gruba Ryba
EdycjaGruba#
Limit Postów: 104
|
Post by Gruba Ryba on Sept 29, 2024 17:03:31 GMT 1
no gruboku to raczej nie glon a jak byś ich uszeregował? Za dużo tego tłuszczu i mi się nicki mylą, w normalnej edycji jak ktoś ma jakiegoś grubasa w awatarze, to można o nim powiedzieć Tłuścioch i każdy wie o kogo chodzi, a tutaj jest trudniej. Ale jakoś Gruboku przez pierwsze 2 dni nie wydawał mi się być zbyt aktywny, może się to zmieniło wczoraj wieczorem lub dziś, nie sprawdzałem jeszcze. A szeregować od najbardziej podejrzanych: Twój Stary Gruambo Dużysz Gruboku Przy czym Warmianin byłby chyba na drugim miejscu, ale na razie szkoda na niego linczu.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 29, 2024 17:04:58 GMT 1
Papaj slabo panikujesz jak na siebie TEN POST TO RACZEJ NIE JEST PROPS DLA PAPIEŻA, SKORO POSTANOWIŁEŚ O TYM NAPISAĆ W TEMACIE TO JAKO NIEWINNY POWINIENEŚ W TYM MOMENCIE UTWIERDZAĆ SIĘ W SWOIM TYPIE
A CO ROBISZ?
Jak mam zejść z papieża to nie na gruboku ani Otylia bo są chyba niewinni DWA POSTY PÓŹNIEJ NI STĄD NI Z TYŁKA WYRAŻASZ CHĘĆ WAJCHOWANIA Z PAPIEŻA, BYLE NIE W OTYLKA Ale psim swedem można mafioze odjebac. Tylko Giuseppe nie chcecie POST PÓŹNIEJ, NO JAK WIDAĆ DALEJ JESTEŚ PRZEKONANY DO WINY PAPIEŻAKA, W DODATKU JEŚLI PAPIEŻ JEST W MAFII TO JEST TO SILNY MAFIOZO, KTÓRY MA NA SOBIE 4-5 GŁOSÓW. NO IDEALNIE? 30 MINUT PÓŹNIEJ ZMIENIASZ Z PAPIEŻA NA MOTYLKA, MOTYLKA KTÓREGO MASZ ZA NIEWINNEGO I O KTÓRYM PISAŁEŚ ŻE NA NIEGO NIE ZAGŁOSUJESZ TO JEST DLA MNIE JAKIEŚ ABSURDALNE? ZMIENIŁEŚ NA SWOJEGO NIEWINNEGO ŻEBY URATOWAĆ PODEJRZANEGO? CO WY W MAFII RAZEM JESTEŚCIE!? Mówiłem że kurwa niewinny. Jakaś mafia na nim siedzi Chuj mnie obchodzi dobre czy źle. Musiałem wybierać między niewinnym otylkiem a gruboku albo remisem. Papież pewnie niewinny. Grubollo jest winny kurwa Wypierdalaj papież. Chujnie grasz. Obyś był w mafii. Mówiłem kurwa Giuseppe to kurwa nikt nie słucha. Sorry motylek NO RZECZYWIŚCIE, ŻYŁY SOBIE WYPRUWAŁEŚ ŻEBY TEGO GIUSEPPE WCZORAJ ZLINCZOWAĆ. KOLEJNA RZECZ TO BRAK AKTYWNOŚCI W FAZIE WAJCHY, WCZORAJ TO JUŻ MUSIAŁEŚ COŚ TAM POKLIKAĆ(DALEJ NIEZBYT DUŻO), ALE GENERALNIE WSZYSCY WIEMY JAK TO WYGLĄDA Z TWOJĄ OBECNOŚCIĄ PRZED LINCZEM
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 17:05:00 GMT 1
Grubraun, ty się zastanów, jeśli jesteś niewinny, kto cię będzie bronił za 2 dni, jak się przeciw tobie obrócą. Chyba, że jesteś w mafii, to rozumiem. wtedy to mam nadzieję, że już mnie nie będzie xD a czemu masz mnie za tak niewinnego? no bo tamci mąciciele na tobie a Braun zmanipulowany mówisz Nie mam cię za tak niewinnego, ale może będę miał.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 17:06:27 GMT 1
a dalbys rade wymienic konkrety ?? bo dla mnie jego stejtment bez wzgledu na przynaleznosc jest troche abstrakcyjny nie czytal stron 30-90 ale mocno optuje za szukaniem poza glonarium A co powiesz o metodyce Pshemowej linczowania czyli LInczować tkaich graczy, którzy na pewno nie zmienia swojego stylu gry albo nie wprowadza "odpowiedzi" do rozgrywki, a ich obecny styl gry nie pozwala na określenie przynaleznosci ani w lewo ani w prawo, czyli gracze-stalemate, którzy tak jak zaczna, tak skoncza, nie wplyna pozytywnie na dynamike gry
Kto tutaj tak gra?
grubysz o ile nie zacznie uzasadniac swoich teorii gruambo twoj stary troche mi jebie ten voldemort takim podejsciem ale rozumiem ze w niedziele moze mu sie nie chciec zobaczymy chuj wie co z tym jebanym kononem bo to co na razie robi to taka jazda po bandzie wbrew moim dociskom to statua jest bardziej nieprzewidywalna i moze cos sie z tego wykluc a i ten wedkarz jeszcze tez taki jednostajny prostolinijny
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 29, 2024 17:08:47 GMT 1
Andrzej będzie w mafii
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 29, 2024 17:09:10 GMT 1
KTOŚ TEŻ FAJNIE NAPISAŁ, ŻE DZG WRZUCA SWOJĄ MAFIJNĄ LISTE AKURAT W MOMENCIE, KIEDY ZACZYNAŁO MU SIĘ KOŁO TYŁKA ROZGRZEWAĆ
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 17:09:23 GMT 1
jest w tym poście coś dobrego Co go odróżnia od "merytorycznego posta mafiozy"? przytomna wstawka o poprawianiu się jabbafeta, podzielenie tych glonów w sposób dla mnie wiarygodny
|
|