|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 29, 2024 17:09:26 GMT 1
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 29, 2024 17:09:27 GMT 1
pisze posta zapierdolca ale skoncze go pewnie pozno bo jestem na 15 stronie i spodziewam sie ze od pewnego momentu bede musial skracac
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 17:09:28 GMT 1
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 29, 2024 17:09:54 GMT 1
powinienem zdazyc przed linczem
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 17:10:10 GMT 1
KTOŚ TEŻ FAJNIE NAPISAŁ, ŻE DZG WRZUCA SWOJĄ MAFIJNĄ LISTE AKURAT W MOMENCIE, KIEDY ZACZYNAŁO MU SIĘ KOŁO TYŁKA ROZGRZEWAĆ kiedy mu się grzało pod tyłkiem, kojarzę tylko papieża który się wycofał
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 17:10:42 GMT 1
KTOŚ TEŻ FAJNIE NAPISAŁ, ŻE DZG WRZUCA SWOJĄ MAFIJNĄ LISTE AKURAT W MOMENCIE, KIEDY ZACZYNAŁO MU SIĘ KOŁO TYŁKA ROZGRZEWAĆ kiedy mu się grzało pod tyłkiem, kojarzę tylko papieża który się wycofał Ja go zaatakowałem, ale to już chyba po liście.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 17:10:59 GMT 1
na cholere taki długi post jak w najlepszym wypadku połowa będzie dobrze
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 29, 2024 17:12:12 GMT 1
Zamiast szukania mafii zajmuje się analizowaniem mojej gry by mnie zdyskredytować. Jak tylko wyciągnąłem jego temat to zaczął w dodatku nieudolnie komentować moje poczynania.
Tak miałem wczoraj z rana Motylka za winnego. Ale seria kilku postów sprawiła, że pomyślałem, że to chyba znowu jest jakiś niewinny Njay (a jak nie on to nie wiem kto, ale ktoś podobnie wchodzący w rozgrywkę), dlatego uznałem, że Motylek jest niewinny, a wśród tych, którzy chcą go zlinczować jest mafiozo.
Później chciałem sprawdzić czy Papież jest niewinny dlatego przyczyniłem się do powstania pociągu na nim. Nie chciałem jednak by poleciał, dlatego zdjąłem z niego głos. A że byłem już troszkę wstawiony to kalkulowałem tylko tak, by nie było remisu (bo wtedy wiadomo, że wybiera mafia) no i ostatecznie poświęciłem Motylka.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 29, 2024 17:13:51 GMT 1
I żeby była jasność. Nie jestem zadowolony ani ze zlinczowania Vita ani ze zlinczowania Motylka. Obaj nie powinni lecieć. Ale mam dziwne przeświadczenie, że w obu przypadkach lawirowaliśmy głosami w gronie samych niewinnych. Żaden mafiozo nie był jeszcze porządnie na świeczniku.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 17:13:58 GMT 1
BTW myślę, że Statua będzie niewinna i w sumie mam ją teraz wyżej od Mietka Ale na chuj drżesz mordę? Zachowujesz się tak, jakbym ja cały czas drążył temat po twojej odpowiedzi, a odpowiadasz na posty sprzed 3 godzin? Ty pierdolnięty jakiś jesteś? sztos odpowiedź co w tym sztosowego ??
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 17:15:46 GMT 1
I żeby była jasność. Nie jestem zadowolony ani ze zlinczowania Vita ani ze zlinczowania Motylka. Obaj nie powinni lecieć. Ale mam dziwne przeświadczenie, że w obu przypadkach lawirowaliśmy głosami w gronie samych niewinnych. Żaden mafiozo nie był jeszcze porządnie na świeczniku. Stejała Bukareszt pewnie w mafii co
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 29, 2024 17:16:25 GMT 1
I żeby była jasność. Nie jestem zadowolony ani ze zlinczowania Vita ani ze zlinczowania Motylka. Obaj nie powinni lecieć. Ale mam dziwne przeświadczenie, że w obu przypadkach lawirowaliśmy głosami w gronie samych niewinnych. Żaden mafiozo nie był jeszcze porządnie na świeczniku. Stejała Bukareszt pewnie w mafii co no jeśli Ty jesteś niewinny to bardzo możliwe, że tak
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 29, 2024 17:16:25 GMT 1
Chujówka post, czemu powinien szukać wśród glonów, skoro to pójście po linii najmniejszego oporu? Przecież jakby to zrobił, to by było, że gra na przeżycie, zamiast szukać mafii. O dwójkę Lepper/ja to Dużysz spytał, ale też ciekaw jestem dlaczego istnieje opinia ze walenie w glonow to pojscie po linii najmniejszego oporu ?? a nawet jesli to chyba bardziej dziala to na zasadzie ze starasz sie skonsolidowac aktywnych zeby zrobic swojego rodzaju burze mozgow i takie podejscie jest promiastowe bo daje wiekszy wplyw nie podjecie decyzji Chodzi mi o kontekst samego Rambo. Jest vajb na linczowanie glonów dziś, więc jakby wszedł, będąc grillowanym, i zaczął nawalać w swoich fellow glonów, to by było moim zdaniem pójście po linii najmniejszego oporu (zależy co by dokładnie napisał, wiadomo, ale no). Może i "powinien", ale to zakłada, że miastowemu przede wszystkim zależy na przeżyciu, a to akurat mafii na tym przed wszystkim zależy. Miastowemu może zależeć na udowodnieniu swojej racji, czy pokazaniu, że ma pozostałych graczy w dupie.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 17:16:54 GMT 1
Ja ogólnie uważam, że w glonach siedzą ze 2, może nawet 3 mafie, ale też pytanie kto się łapie do grupy glonów? Ja czy Warmianin, dość oczywiście, ale dalej już trochę pod górkę, bo jabba ewidentnie się rozkręca, czy Twój Stary też pod to podchodzi czy jednak już jest dość aktywny? Dzisiaj tak średnio miałem czas śledzić, ale po dwóch dniach do tej grupy bym jeszcze wskazał Dużysza, Gruambo i Gruboku. Więc sugerowałbym celowanie w kogoś z grupy: Twój Stary, Dużysz, Gruambo i Gruboku (siebie wykluczam, jabba ma potencjał, Warmianim może poleci za punkty więc szkoda na niego linczu). to tez kurwa dziala na takiej ze atakujesz glona dosiadasz na nim i zmuszasz go do bycia aktywnym zobacz jak teraz gruambo sie uaktywnil to jest jedyna droga zeby wyciagnac cos konkretnego od takich typow ciebie tez w sumie mozna byloby powloczyc konmi ale teraz nie mam pomyslu jak bo z glonow dawales mi najlepszy wajb
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 17:17:11 GMT 1
Stejała Bukareszt pewnie w mafii co no jeśli Ty jesteś niewinny to bardzo możliwe, że tak ja z nią powiązania nie mam żadnego a miejsc w tej ekipie jest od chuja ale widze że mamy podobne punkty więc korzystam
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 17:17:28 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 17:17:28 GMT 1
Ja ogólnie uważam, że w glonach siedzą ze 2, może nawet 3 mafie, ale też pytanie kto się łapie do grupy glonów? Ja czy Warmianin, dość oczywiście, ale dalej już trochę pod górkę, bo jabba ewidentnie się rozkręca, czy Twój Stary też pod to podchodzi czy jednak już jest dość aktywny? Dzisiaj tak średnio miałem czas śledzić, ale po dwóch dniach do tej grupy bym jeszcze wskazał Dużysza, Gruambo i Gruboku. Więc sugerowałbym celowanie w kogoś z grupy: Twój Stary, Dużysz, Gruambo i Gruboku (siebie wykluczam, jabba ma potencjał, Warmianim może poleci za punkty więc szkoda na niego linczu). jest w tym poście coś dobrego No, gruba ryba na jakimś takim naturalnym luzie tu wszedł
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 17:17:30 GMT 1
a kurwa odpowiadanie za smierc niewinnych to domena miastowych czy mafiakow ?? jesli pokazesz mi historyczne potwierdzenie tej tezy to cie zrehabilituje To po chuj tak ubolewasz, jak zapierdalanie niewinnych jest miastowe? nad czym ubolewam ??
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 17:17:32 GMT 1
Pierwszy Lincz:Don Vito Grubolone - Niewinny, bezrolnyDon Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. OtyłekMisio Kaku [5] – Grzegorz Grubraun, Gruba Ryba, Lord Grubdemort, Wróżbita Grubciej, Gruambo Twój Stary Grubol [2] – Rick Gruboll, Grubol Szef
Rick Gruboll [1]– Adam Dużysz Potężny Warmianin [1] – Twój Stary Grubol Gruba Ryba [1] – Jabba The Fatt Gruboku [1] - Don Vito GruboloneTemat zamyka sie o 21:12
Drugi Lincz:M. Otyłek - Niewinny, bezrolnyM. Otyłek [5] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, Dobry zły i gruby, Mietek BaryłaGruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Misio Kaku Gruambo [3] – Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Rick GrubollGrubol-Papież [2] – Gruboku, Statua Grubości Misio Kaku [2] – Adam Dużysz, GruamboTwój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba Zamknięcie tematu o 22:13
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 29, 2024 17:18:15 GMT 1
KTOŚ TEŻ FAJNIE NAPISAŁ, ŻE DZG WRZUCA SWOJĄ MAFIJNĄ LISTE AKURAT W MOMENCIE, KIEDY ZACZYNAŁO MU SIĘ KOŁO TYŁKA ROZGRZEWAĆ kiedy mu się grzało pod tyłkiem, kojarzę tylko papieża który się wycofał DOBRA SRAWDZIŁEM TE POSTY I PRZED WALLPOSTEM RZECZYWIŚCIE NIE GRZAŁO MU SIĘ POD TYŁKIEM
PRZEPRASZAM ZA TO POMÓWIENIE
CO NIE ZMIENIA FAKTU ŻE DALEJ DUŻA SZANSA NA MAFIE
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 17:18:22 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 17:18:22 GMT 1
panowie a co z tym chłopem wszedł wczoraj, zebrał wpierdol, schował się do nory dzisiaj wrócił z czymś takim i znowu siedzi cicho Zebrałem wpierdol? Tak, a o co chodzi
|
|