|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 17:18:52 GMT 1
nie zdawałem sobie sprawy, że tam drugi po Motyłku był Gruboku
ale odklejka
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 17:20:08 GMT 1
pisze posta zapierdolca ale skoncze go pewnie pozno bo jestem na 15 stronie i spodziewam sie ze od pewnego momentu bede musial skracac dawaj w partiach kurwa
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Sept 29, 2024 17:21:34 GMT 1
Ehhhh. Jak tak patrzam, co się dzieje, JAK się dzieje, to ja się nie dziwuję się, żem prezydentem nie mógł zostać. Kto ma mnie poprzeć, ja się pytam się. Kto ma mnie poprzeć? Młodzież bandycka? Która grasuje, okna wybija, pod bramką trąbi, krzyczy, a policja na to oczka przymyka swoje. Oczy mają zasłonięte. I ŁOTRY mogą siać szkodę, zniszczenie, spustoszenie skryci w mroku księżyca.
Grambo, łeeech, jak mój piesek, Don Vitek, walczy! Walczy! Warczy i walczy, jak ja to mówię, bo tak na Warmii się mówi, jak ktoś za psi grosz skóry oddać nie chce, że walczy i warczy. I nie daje się ŁOTROM! ZBÓJOM! To będzie mój kompan, mój przyjaciel.
Do widzenia.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 29, 2024 17:21:37 GMT 1
pisze posta zapierdolca ale skoncze go pewnie pozno bo jestem na 15 stronie i spodziewam sie ze od pewnego momentu bede musial skracac A nie lepiej se napisać tego posta jutro, jak będzie 24h przerwy, a teraz być i se pogadać?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 17:21:48 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 17:21:48 GMT 1
BTW myślę, że Statua będzie niewinna i w sumie mam ją teraz wyżej od Mietka sztos odpowiedź co w tym sztosowego ?? szczere podirytowanie twoim zachowaniem ty coraz mniej mi się podobasz, analizujesz emotki gościa chłopie
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 17:22:07 GMT 1
dlaczego istnieje opinia ze walenie w glonow to pojscie po linii najmniejszego oporu ?? a nawet jesli to chyba bardziej dziala to na zasadzie ze starasz sie skonsolidowac aktywnych zeby zrobic swojego rodzaju burze mozgow i takie podejscie jest promiastowe bo daje wiekszy wplyw nie podjecie decyzji Chodzi mi o kontekst samego Rambo. Jest vajb na linczowanie glonów dziś, więc jakby wszedł, będąc grillowanym, i zaczął nawalać w swoich fellow glonów, to by było moim zdaniem pójście po linii najmniejszego oporu (zależy co by dokładnie napisał, wiadomo, ale no). Może i "powinien", ale to zakłada, że miastowemu przede wszystkim zależy na przeżyciu, a to akurat mafii na tym przed wszystkim zależy. Miastowemu może zależeć na udowodnieniu swojej racji, czy pokazaniu, że ma pozostałych graczy w dupie. ale jesli gruambo to lewkon to kurwa u niego nie ma czegos takiego jak linia najmniejszego oporu chociaz w sumie w pewnym sensie zgadzam sie z tym co napisales
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 17:22:29 GMT 1
To po chuj tak ubolewasz, jak zapierdalanie niewinnych jest miastowe? nad czym ubolewam ?? na razie odwalilismy najaktywniejszego i goscia ktory byl srednioaktywny ale dawal merytorcznie (wybacz motyl pojebalo mnie z tym glosem a lincz na tobie to kurwiozum) Czynny żal.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 17:22:44 GMT 1
kurwa mać myślałem że przechodzimy na 24/0
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 17:22:53 GMT 1
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 17:23:12 GMT 1
szczere podirytowanie twoim zachowaniem ty coraz mniej mi się podobasz, analizujesz emotki gościa chłopie to jednak slabo z toba iks de
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 29, 2024 17:23:17 GMT 1
No jeśli Gruambo to Lewkoń, to ja w chuj nie wiem, co o nim sądzić
Ale takiego Warmianina to bym wyjebał
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 17:24:06 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 17:24:06 GMT 1
W ogóle jabba mi się podoba całkiem, wajbuje mi na zielono
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 17:24:30 GMT 1
na razie odwalilismy najaktywniejszego i goscia ktory byl srednioaktywny ale dawal merytorcznie (wybacz motyl pojebalo mnie z tym glosem a lincz na tobie to kurwiozum) Czynny żal. no ale to jest zal wzgledem motyla a nie niewinnego samego w sobie bo za chuja nie zasluzyl na lincz i wyszla tu nie tylko moja glupota
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 17:24:37 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 17:24:37 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 17:26:07 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 17:26:07 GMT 1
W ogóle jabba mi się podoba całkiem, wajbuje mi na zielono Chociaż chyba jeszcze bardziej by miał plusa jakby się nazwał Jabba the Pizza Hutt
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 29, 2024 17:26:54 GMT 1
Zamiast szukania mafii zajmuje się analizowaniem mojej gry by mnie zdyskredytować. Jak tylko wyciągnąłem jego temat to zaczął w dodatku nieudolnie komentować moje poczynania. Tak miałem wczoraj z rana Motylka za winnego. Ale seria kilku postów sprawiła, że pomyślałem, że to chyba znowu jest jakiś niewinny Njay (a jak nie on to nie wiem kto, ale ktoś podobnie wchodzący w rozgrywkę), dlatego uznałem, że Motylek jest niewinny, a wśród tych, którzy chcą go zlinczować jest mafiozo. Później chciałem sprawdzić czy Papież jest niewinny dlatego przyczyniłem się do powstania pociągu na nim. Nie chciałem jednak by poleciał, dlatego zdjąłem z niego głos. A że byłem już troszkę wstawiony to kalkulowałem tylko tak, by nie było remisu (bo wtedy wiadomo, że wybiera mafia) no i ostatecznie poświęciłem Motylka. a jak jest winny i nie umie odegrac swojego niewinnego wkurwu na to, ze ma poleciec, to chuj mu w dupe hehe wiec polecam pomoc i glosowac na papieza tak by musial sie tlumaczyc 8:32 WRZUCASZ GŁOS NA PAPIEŻA I DAJESZ POST Papaj slabo panikujesz jak na siebie CZYLI CHYBA KIEPSKO WYCHODZIŁO TO ODGRYWANI MIEJSKIEGO WKURWU? GENERALNIE JA SIĘ ZGADZAM Z TYM, ŻE MOŻE NIE CHCIAŁEŚ GO LINCZOWAĆ, ALE NIE UWAŻAM ŻEBYŚ ROBIŁ TEGO SZCZERZE I Z MIEJSKIMI INTENCJAMI. MOŻLIWE ŻE WPADŁEŚ NA POMYSŁ ŻE WYPADAŁOBY UBRUDZIĆ SOBIE RĄCZKI
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 17:27:06 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 17:27:06 GMT 1
Voldi statua dobrze mowi, popierdol tego długiego posta dzisiaj, jutro se go skończysz
A dzisiaj cho na fazę wajchy jak człowiek
Nie chowaj się za wallpostami
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 29, 2024 17:28:15 GMT 1
W ogóle jabba mi się podoba całkiem, wajbuje mi na zielono
NOM JABBA BĘDZIE NIEWINNY, CO NIE ZMIENIA FAKTU ŻE NIKT MNIE TAK NIE WKURWIA JAK ON
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 17:29:22 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 17:29:22 GMT 1
I ogólnie z postingu Mietka też mi bije dzisiaj spontaniczna szczerość, chyba jednak se go zazielenię na dzisiaj
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 17:29:59 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 17:29:59 GMT 1
Kurwa muszę siąść do kompa i se zrobić tierliste bo chyba za dużo niewinnych mi wychodzi
|
|