|
Post by jabba the hutt on Sept 29, 2024 17:30:05 GMT 1
A co powiesz o metodyce Pshemowej linczowania czyli LInczować tkaich graczy, którzy na pewno nie zmienia swojego stylu gry albo nie wprowadza "odpowiedzi" do rozgrywki, a ich obecny styl gry nie pozwala na określenie przynaleznosci ani w lewo ani w prawo, czyli gracze-stalemate, którzy tak jak zaczna, tak skoncza, nie wplyna pozytywnie na dynamike gry
Kto tutaj tak gra?
grubysz o ile nie zacznie uzasadniac swoich teorii gruambo twoj stary troche mi jebie ten voldemort takim podejsciem ale rozumiem ze w niedziele moze mu sie nie chciec zobaczymy chuj wie co z tym jebanym kononem bo to co na razie robi to taka jazda po bandzie wbrew moim dociskom to statua jest bardziej nieprzewidywalna i moze cos sie z tego wykluc a i ten wedkarz jeszcze tez taki jednostajny prostolinijny dziekuje uprzejmie za odp i to merytoryczna
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 29, 2024 17:31:24 GMT 1
Gruambo robi więcej dla miasta niż Wam się wydaje. a dalbys rade wymienic konkrety ?? bo dla mnie jego stejtment bez wzgledu na przynaleznosc jest troche abstrakcyjny nie czytal stron 30-90 ale mocno optuje za szukaniem poza glonarium Chodzi - odpowiadam też pozostałym - o spokój, jaki Gruambo wprowadza do miasta. W takich warunkach łatwiej szuka się mafii niż w atmosferze agresji.
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 17:31:47 GMT 1
a dalbys rade wymienic konkrety ?? bo dla mnie jego stejtment bez wzgledu na przynaleznosc jest troche abstrakcyjny nie czytal stron 30-90 ale mocno optuje za szukaniem poza glonarium Chodzi - odpowiadam też pozostałym - o spokój, jaki Gruambo wprowadza do miasta. W takich warunkach łatwiej szuka się mafii niż w atmosferze agresji. xDDD
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 17:32:17 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 17:32:17 GMT 1
I ogólnie z postingu Mietka też mi bije dzisiaj spontaniczna szczerość, chyba jednak se go zazielenię na dzisiaj nie zgadzam się dla mnie tam statua lepiej wyglądała, a on jakby spięty był, że mu się uczepiła do dupy co sądzisz o tym rambo, bo ja tracę przekonanie trochę albo gość mnie urobił zasugerował, że jak go zostawię, to będzie mnie bronił i ja nie wiem, czy to nie zbyt oczywiste na mafijne urabianie i mogło być szczere xD ja się łapię na takie rzeczy chyba że tam mnie znadwiedzował kurwa zajzajer
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 29, 2024 17:32:20 GMT 1
W ogóle jabba mi się podoba całkiem, wajbuje mi na zielono
NOM JABBA BĘDZIE NIEWINNY, CO NIE ZMIENIA FAKTU ŻE NIKT MNIE TAK NIE WKURWIA JAK ON
Witam Ty zawsze taki wkurwiony kiedy bedziesz wesoly
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 29, 2024 17:32:51 GMT 1
JAK TRAFIE MAFIOZE
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 17:32:52 GMT 1
jest kurwa wysoko
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 17:33:01 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 29, 2024 17:33:01 GMT 1
Voldi statua dobrze mowi, popierdol tego długiego posta dzisiaj, jutro se go skończysz A dzisiaj cho na fazę wajchy jak człowiek Nie chowaj się za wallpostami huja wiem o grze zanim nie przejdę przeztemata notsy się przydadzą ale zmieniłem konwencję i przyspieszyłem
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 17:33:07 GMT 1
xD 133 strona jedna z lepszych
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 17:33:08 GMT 1
I ogólnie z postingu Mietka też mi bije dzisiaj spontaniczna szczerość, chyba jednak se go zazielenię na dzisiaj nie zgadzam się dla mnie tam statua lepiej wyglądała, a on jakby spięty był, że mu się uczepiła do dupy co sądzisz o tym rambo, bo ja tracę przekonanie trochę albo gość mnie urobił zasugerował, że jak go zostawię, to będzie mnie bronił i ja nie wiem, czy to nie zbyt oczywiste na mafijne urabianie i mogło być szczere xD ja się łapię na takie rzeczy chyba że tam mnie znadwiedzował kurwa zajzajer statua też właśnie przyzwoicie, dlatego chcę sobie pierdolnąć listę top to bottom i zobaczymy co mi wyjdzie dej mi pół godzinki
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 17:33:11 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 17:33:11 GMT 1
a dalbys rade wymienic konkrety ?? bo dla mnie jego stejtment bez wzgledu na przynaleznosc jest troche abstrakcyjny nie czytal stron 30-90 ale mocno optuje za szukaniem poza glonarium Chodzi - odpowiadam też pozostałym - o spokój, jaki Gruambo wprowadza do miasta. W takich warunkach łatwiej szuka się mafii niż w atmosferze agresji. ale jaki spokój xD przecież on właśnie przewózką wjechał ty czytasz tę samą grę?
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 29, 2024 17:33:32 GMT 1
I ogólnie z postingu Mietka też mi bije dzisiaj spontaniczna szczerość, chyba jednak se go zazielenię na dzisiaj nie zgadzam się dla mnie tam statua lepiej wyglądała, a on jakby spięty był, że mu się uczepiła do dupy co sądzisz o tym rambo, bo ja tracę przekonanie trochę albo gość mnie urobił zasugerował, że jak go zostawię, to będzie mnie bronił i ja nie wiem, czy to nie zbyt oczywiste na mafijne urabianie i mogło być szczere xD ja się łapię na takie rzeczy chyba że tam mnie znadwiedzował kurwa zajzajer TY JAKIŚ ZBYT SPOKOJNY JESTEŚ W TEJ EDYCJI??
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 17:33:39 GMT 1
AKTUALNY STAN GŁOSOWANIA:Grubol-Papież [5] – Gruboku, Mietek Baryła, Wróżbita Grubciej, Dobry zły i gruby, Statua Grubości Gruboku [3] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek M. Otyłek [2] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun Twój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba Giuseppe Grubollo [1] – Misio KakuMisio Kaku [1] – Adam Dużysz Rick Gruboll [1] – Gruambo Lincz 22:00 przypominam. kurwa zdejme chyba z tego papieza na ten moment optymalnie jest walic w kogos kto glosowal na grubelone ale nie zmienial na sam koniec co nie ?? Optymalnie to jest głosować na tego kto trzymał na grubelone od dłuższego czasu lub zmienił w ostatniej chwili, czyli w tym kontekście papież lub motylek. Głos na Gruboku: mafiacorner.boards.net/post/140170Następnego dnia: Trochę musztarda.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 17:33:40 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 29, 2024 17:33:40 GMT 1
na ten moment proponuje
Joanna/Twój Stary/DZG
ale jestem w 1/4
Twój Stary to Lewkon przecież
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 29, 2024 17:34:21 GMT 1
dobry zly i brzydki to niewinny jest, a jak winny, to bardzo ladnie wyjatkowo te edycje rozgrywa (z tego co poczytalem) jezeli dobrze czytam tozsamosc i caly zamysl gry, i porownujac do jego poprzendich maifjnych edycyjek to tutaj no giereczka z najlepszym zalozeniem ja bym na pewno nie linczowal takiego ;d
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 17:34:22 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 17:34:22 GMT 1
nie zgadzam się dla mnie tam statua lepiej wyglądała, a on jakby spięty był, że mu się uczepiła do dupy co sądzisz o tym rambo, bo ja tracę przekonanie trochę albo gość mnie urobił zasugerował, że jak go zostawię, to będzie mnie bronił i ja nie wiem, czy to nie zbyt oczywiste na mafijne urabianie i mogło być szczere xD ja się łapię na takie rzeczy chyba że tam mnie znadwiedzował kurwa zajzajer TY JAKIŚ ZBYT SPOKOJNY JESTEŚ W TEJ EDYCJI?? a to zarzut? xD
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 17:34:33 GMT 1
na ten moment proponuje Joanna/Twój Stary/DZG ale jestem w 1/4 Twój Stary to Lewkon przecież Gruambo to lewkoń imo kto to joanna?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 17:34:52 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 29, 2024 17:34:52 GMT 1
Joanna to Jabba
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 29, 2024 17:35:04 GMT 1
no jak kurwa antura lepiej mnie czyta niż monti to jest kurwa coś nie tak xD
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 17:35:58 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Sept 29, 2024 17:35:58 GMT 1
W ogóle jabba mi się podoba całkiem, wajbuje mi na zielono
NOM JABBA BĘDZIE NIEWINNY, CO NIE ZMIENIA FAKTU ŻE NIKT MNIE TAK NIE WKURWIA JAK ON
Ale to już dzisiaj cię czymś wkurwił? Bo Jabba dziś bardzo wspolpracogenny się wydaje
|
|