|
Post by jabba the hutt on Sept 29, 2024 17:35:59 GMT 1
no jak kurwa antura lepiej mnie czyta niż monti to jest kurwa coś nie tak xD chyba jednak chujowo czytam, ale wyjatkowo bardzo mocno porządkujesz rozgrywke, - skad taki vajbiczek?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 17:36:28 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 17:36:28 GMT 1
na ten moment proponuje Joanna/Twój Stary/DZG ale jestem w 1/4 Twój Stary to Lewkon przecież kto to Joanna? Rambo to Lewkoń i nie rozumiem, czemu świrujesz
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 29, 2024 17:36:40 GMT 1
NOM JABBA BĘDZIE NIEWINNY, CO NIE ZMIENIA FAKTU ŻE NIKT MNIE TAK NIE WKURWIA JAK ON
Ale to już dzisiaj cię czymś wkurwił? Bo Jabba dziś bardzo wspolpracogenny się wydaje Ja mysle ze on tutaj troche to outowal robiac nawiazanie do poprzednich edycji ;d + wkurwiony ze wchodze w tryb pewnego 100% niewinnego glona na wyjbce (z drugiej strony jak on znowu gra na te krzyki to tez powtarza nudny pattern)
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 29, 2024 17:37:00 GMT 1
Przytłacza mnie tempo tej rozgrywki i kreacyjne pomieszanie z poplątaniem. No Lewkoń takiego posta by nie napisał, nie jest taka pizdeczka by tak narzekać
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 29, 2024 17:37:03 GMT 1
Chodzi - odpowiadam też pozostałym - o spokój, jaki Gruambo wprowadza do miasta. W takich warunkach łatwiej szuka się mafii niż w atmosferze agresji. ale jaki spokój xD przecież on właśnie przewózką wjechał ty czytasz tę samą grę? Średnio.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 29, 2024 17:37:15 GMT 1
TY JAKIŚ ZBYT SPOKOJNY JESTEŚ W TEJ EDYCJI?? a to zarzut? xD JESZCZE NIE WIEM
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 17:37:19 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 29, 2024 17:37:19 GMT 1
na ten moment proponuje Joanna/Twój Stary/DZG ale jestem w 1/4 Twój Stary to Lewkon przecież kto to Joanna? Rambo to Lewkoń i nie rozumiem, czemu świrujesz jestem koło 30 strony
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 17:37:58 GMT 1
dobra zeby troche uporzadkowac to wszystko to
"ekipa do burzy mozgow" + stany srednie papiez - no podoba mi sie dzisiaij nie wyczuwam tutaj krecenia w jajo eastgrub - na razie daje kredyt zaufania ale mmentami wyczuwam checi krecenia w jajo i lampke otsrzegawcza grubraun - na razie gra chyba swoje nie czuje moze jakiegos wielkiego przepychania agendy ale no niczym mi nie podpadl wrozbita - to bedzie dobra mordka voldemort - pierwszy wajb to byl ten wajb ktory czulem wtedy gdy obaj bylismy miastowi i mialem z nim jakies takie wewnetrzne mistyczne , ale dzisiejsze pierdolenie o braku wene uruchamia mi lampke ostrzegawcze ze juz raz takie cos od niego slyszalem na mafijnym grubollo italiano - latal mi w trakcie gry z kata w kat ale po dzisiejszym daje mu kredyt zaufania statua - kurwa no z jednej strony nie nadajemy na tych samych falach ale z drugiej nie czuje zeby jako mafiak mialby z tego czerpac profit na plus to podirytowanie faktycznie miejsce (zwracam honor grubraun) andriej grubber - kurwa no ten wjazd dzisiejszy byl mocarnie miejski, tak jakby odkryl elektrycznosc i chcial to oglosic swiatu a jak sie okazalo ze to chujnia to po miastowemu skulil uszy ale obstal przy ostatecznym punkcie widzenia na jego plus poczatek gry gdzie dosiadl do grubelone gruboku - wyczuwam miejskosc ze sposobu myslenia i przedstawianie rzeczy , nie zebym go jakos doglebnie analizowl bardziej oparte na wajbie misiaku - no jak dla mnie bardziej smierdzacy sposob gry niz miastowy ale kule uszy bo wiekszosc burzomozgowcow uznalo go za miasto wiec nie bede sie tu szarpac
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 29, 2024 17:38:37 GMT 1
ja lece na silke na 19;40, potem mam nocke w pracy (koniec weekendu), ale skoro i tak jest pezerwa to xd
ja nie iwem kiedy w ogole mam jakiekolwiek posty pisac, bojutro sie budze o 17 i o 19 sesja rpg
system dyskryminuje nockowy styl pracy ayyy
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 29, 2024 17:38:51 GMT 1
NOM JABBA BĘDZIE NIEWINNY, CO NIE ZMIENIA FAKTU ŻE NIKT MNIE TAK NIE WKURWIA JAK ON
Ale to już dzisiaj cię czymś wkurwił? Bo Jabba dziś bardzo wspolpracogenny się wydaje DZIŚ JEST, JUTRO GO NIE BĘDZIE, WRZUCI 4-5 POSTÓW W NOCY WAJBIKI WAJBIKI I TYLE
WOLAŁBYM ŻEBY POJAWIŁ SIĘ KIEDYŚ PRZED LINCZEM I WZIĄŁ GRE NA SWOJE BARKI BO ROZKMIN NIE MA GŁUPICH
PO PROSTU IRYTUJE MNIE TEN STYL GRY
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 29, 2024 17:39:24 GMT 1
dobra zeby troche uporzadkowac to wszystko to "ekipa do burzy mozgow" + stany srednie papiez - no podoba mi sie dzisiaij nie wyczuwam tutaj krecenia w jajo eastgrub - na razie daje kredyt zaufania ale mmentami wyczuwam checi krecenia w jajo i lampke otsrzegawcza grubraun - na razie gra chyba swoje nie czuje moze jakiegos wielkiego przepychania agendy ale no niczym mi nie podpadl wrozbita - to bedzie dobra mordka voldemort - pierwszy wajb to byl ten wajb ktory czulem wtedy gdy obaj bylismy miastowi i mialem z nim jakies takie wewnetrzne mistyczne , ale dzisiejsze pierdolenie o braku wene uruchamia mi lampke ostrzegawcze ze juz raz takie cos od niego slyszalem na mafijnym grubollo italiano - latal mi w trakcie gry z kata w kat ale po dzisiejszym daje mu kredyt zaufania statua - kurwa no z jednej strony nie nadajemy na tych samych falach ale z drugiej nie czuje zeby jako mafiak mialby z tego czerpac profit na plus to podirytowanie faktycznie miejsce (zwracam honor grubraun) andriej grubber - kurwa no ten wjazd dzisiejszy byl mocarnie miejski, tak jakby odkryl elektrycznosc i chcial to oglosic swiatu a jak sie okazalo ze to chujnia to po miastowemu skulil uszy ale obstal przy ostatecznym punkcie widzenia na jego plus poczatek gry gdzie dosiadl do grubelone gruboku - wyczuwam miejskosc ze sposobu myslenia i przedstawianie rzeczy , nie zebym go jakos doglebnie analizowl bardziej oparte na wajbie misiaku - no jak dla mnie bardziej smierdzacy sposob gry niz miastowy ale kule uszy bo wiekszosc burzomozgowcow uznalo go za miasto wiec nie bede sie tu szarpac czyli co? twoim zdaniem wszyscy mocno aktywni są dla Ciebie niewinni/mają kredyt zaufania?
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 29, 2024 17:39:41 GMT 1
Ale to już dzisiaj cię czymś wkurwił? Bo Jabba dziś bardzo wspolpracogenny się wydaje DZIŚ JEST, JUTRO GO NIE BĘDZIE, WRZUCI 4-5 POSTÓW W NOCY WAJBIKI WAJBIKI I TYLE
WOLAŁBYM ŻEBY POJAWIŁ SIĘ KIEDYŚ PRZED LINCZEM I WZIĄŁ GRE NA SWOJE BARKI BO ROZKMIN NIE MA GŁUPICH
PO PROSTU IRYTUJE MNIE TEN STYL GRY
Nie wrzuce postów bo bedzie locked kurwa thread
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 29, 2024 17:40:16 GMT 1
ale dziekuje za komplement, dziekuje, dziekuje
to trzeba powtarzac, bo potem jakies Monciarze na discordzie beda prowadzili narracje ze chuja zrobila, a slizgowa tak odjebana ze hohoho
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 29, 2024 17:41:45 GMT 1
jest 5 mafiozów, 4 padło, 17 ogolem czyli co? 12 miasta?
ale miasto ma glony, mafia jak ma glony to nadal dzialajace w apes-together-strong
dzisiaj imho na 80% zleci niewinny jezeli jest mafia jajeczna
bo mafiozi de-fakto maja polowe glosów miasta na teraz czyli spokojnie mogea sobie zwajchować na miastowego (a zakladajac rozklad miasta na roznorodne osoby i wspolpracey mafii z mafiia)
no generalnie NIELEKKO XD jakbym byl w rozgrywce to epwnie bylbym nawet ciut wkurwiony
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 29, 2024 17:41:58 GMT 1
oczywiscie mafia moze byc bezjajeczna, ale pewnie jest jajeczna ;d ostatnio same jajeczne
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 29, 2024 17:44:39 GMT 1
Lewkon faktycznie Grurambo, i mafijny
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 29, 2024 17:45:05 GMT 1
Statua niewinnna
wykazuje zachowania, jak to mowil Volv chyba, bardzo skrajnie nieprawdopodobne dla mafiozy, tzn. majace mala szanse sie w takiej mafiozowej glowie wykrystalizowac a potem byc realizowane
(przejrzalem luzno te 100 postów)
ale to taki hot-take, jakby celował w te dziwne nieprawdopoobne zahcowania to pewnie jest to do rozegrania
ale widze chaotyczna wczute w gre ;d bardziej miastowo
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 17:45:13 GMT 1
"glony"
wedkarz - no z tych wszystkich pasywnych mam od niego najlepszy wajb moze po prostu najbardziej mi siedziec jego styl gry i oceniam subiektywnie ale dla mnie miasto gruambo - dojebany sie uaktywnil w sposob deprecjonujaco-hejterski no imo mafijna wersja tego gracza kononowicz - wkurwia mnie swoja bezczelnoscia twoj stary - do odjebania na ten moment chociaz szacun za twarde jaja i trzymanie sie chujowej postawy pomimo jobow na ryj jabba - no tu podobne wejscie co w ostatniej edycji co tez glonowal na poczatku daje w miasto grubysz - tutaj to w ogole wyzej sra niz dupe ma i uwaza ze moze wlaczyc wyzszy bieg a mnie podejrzewa od poczatku dnia z dupiatych powodow i zadnej argumentacji na swoje tezy nie daje bo tak jest dla niego wygodniej
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 17:45:35 GMT 1
Lewkon faktycznie Grurambo, i mafijny w końcu coś sensownego napisałeś, 2 dni czekałem
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 17:45:41 GMT 1
Lewkon faktycznie Grurambo, i mafijny
|
|