|
Post by jabba the hutt on Sept 29, 2024 18:31:36 GMT 1
to kim jest? daj mi sie zawstydzic jescze XD DZG to gracz egze ale zasralim temat przepraszam niebywalców, moja też wina No tak, pzreciez to wiedzialem XD po jego porzadkowaniu chryste, za duzo pilem w ten weekend
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 18:31:37 GMT 1
Pierwszy Lincz:Don Vito Grubolone - Niewinny, bezrolnyDon Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. OtyłekMisio Kaku [5] – Grzegorz Grubraun, Gruba Ryba, Lord Grubdemort, Wróżbita Grubciej, Gruambo Twój Stary Grubol [2] – Rick Gruboll, Grubol Szef
Rick Gruboll [1]– Adam Dużysz Potężny Warmianin [1] – Twój Stary Grubol Gruba Ryba [1] – Jabba The Fatt Gruboku [1] - Don Vito GruboloneTemat zamyka sie o 21:12
Drugi Lincz:M. Otyłek - Niewinny, bezrolnyM. Otyłek [5] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, Dobry zły i gruby, Mietek BaryłaGruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Misio Kaku Gruambo [3] – Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Rick GrubollGrubol-Papież [2] – Gruboku, Statua Grubości Misio Kaku [2] – Adam Dużysz, GruamboTwój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba Zamknięcie tematu o 22:13 Pokolorowałeś na zielono DZG, choć dopierdalałeś się do mnie o uniewinnianie tego samego DZG? No brzmi śmierdząco. na ten moment proponuje Joanna/Twój Stary/DZG ale jestem w 1/4 Twój Stary to Lewkon przecież kto to Joanna? Rambo to Lewkoń i nie rozumiem, czemu świrujesz Ja jeszcze dziś rano myślałem, że Twój Stary to Lewkoń i myślałem, że pod trollowaniem kitra rolę, ale potem od Rambo poczułem takiego McChuja, że nie mam wątpliwości, gdzie siedzi Lewkoń. Moim zdaniem w wersji mafijnej.
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 29, 2024 18:32:15 GMT 1
no jak kurwa antura lepiej mnie czyta niż monti to jest kurwa coś nie tak xD Ale wiem czemu zapomnialem. Bo to iks-de i taki dziwaczny nastoletni post to cos blizej Pshema/Piernika/Kshaqa, o, Kshaqa najbardziej
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 18:32:22 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 18:32:22 GMT 1
DZG to gracz egze ale zasralim temat przepraszam niebywalców, moja też wina No tak, pzreciez to wiedzialem XD po jego porzadkowaniu chryste, za duzo pilem w ten weekend Jabba najebany wiedział a Grubdemort nie wiedział?
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 29, 2024 18:32:29 GMT 1
nie wiedialem ze egze umie pisac posty z iks de na zoomerskim vajbiku, szok
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 29, 2024 18:32:31 GMT 1
obaj moga byc w mafii imo
Stary i Grurambo
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 29, 2024 18:32:53 GMT 1
No tak, pzreciez to wiedzialem XD po jego porzadkowaniu chryste, za duzo pilem w ten weekend Jabba najebany wiedział a Grubdemort nie wiedział? nie bylem wtedy jeszcze najebany
ALE EGZE ZAWSZE ROBI TAKIE POTEZNE LISTY NA STARCIE XD
jak jest z miasta oczywsiscie
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 29, 2024 18:33:58 GMT 1
dlatego napisalem ze Egze pierwszy raz (jezeli jest z mafii), to gra na wysokmi standardzie - duze porzakodwanie, duzy udzial, duze pomaganie, duza ilosc wczutek
bo zawsze gral w mafii (ostatnie 2 czy 3 gry no byl w mafii) na "dojechanie" do pewnego momentu, smierc, i granie za kotary
a tutaj jezeli ejst w mafii to wreszcie symuluje to co robi najlepszego dla miasta
no z tego powodu kurwa ja w chuj go propsuje ;d bo nawet jak mafioza, to gra wiecej niz to gowno jako mafiozo zawsze
ten gepetoo czy vice-szef
no dwie chujowki zagral jeden z najlepszych graczy na scenie
tutaj gra po "staremu", po miastowemu
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 29, 2024 18:34:18 GMT 1
tylko tego posta z iks de nie ogarniam i ranta na Montiego, no kshaqowy post xd ze az mi sie odkleilo, bo myslalem ze on tym postem potwierdza ze nie jest xd egzem lo
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 29, 2024 18:34:30 GMT 1
No tak, pzreciez to wiedzialem XD po jego porzadkowaniu chryste, za duzo pilem w ten weekend Jabba najebany wiedział a Grubdemort nie wiedział? no ale to nie rob podchodow i jak chcesz mnie wyjebac to wyjeb, to jedyny moment w sumie jak masz lepsza pozycje ode mnie, a ja przeczytalem polowe rozgrywki rozwazanie ze jestem w mafii, jak d1 bylem przekonany vito - kaku, jednoczesnie wiedzialem, ze rick to grubol i robilem z siebie lepa na mord, nie czytalem setupu, mam wyjebane na pozycjoning, wyjebane na status i podchodze do gry bardzo lekko to imo duza abstrakcja i powiedzmy jestem jeszcze w stanie ja zrozumiec, ale w chuj mi sie nie podobala tamta sekwencja z pairingiem
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 29, 2024 18:35:11 GMT 1
wychodzi na to, ze ten statua tez w chuj daleko od swojej ostatniej gierki jako mafia gdzie byl takim malym gnojem wystrachanym a tu idzie na walke Mieszkasz we wsi dupa i masz na nazwisko kutas E: Twój Stary Grubol w sumie jak mi będziesz odpisywał na poprzednie pytanie, to możesz też powiedzieć, za co uniewinniasz DZG, bo w tej liście masz go na pewniakach, a opisałeś tylko czemu mu nie ufałeś jeszcze rozważam w sumie, ze przestales brac leki i stad ta nagla zmiana osobowosciowa
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 29, 2024 18:36:57 GMT 1
Broń boże, zdrowie psychiczne najważniejsze. Nawet alkoholu nie piję Twój Stary Grubol o chuj ci chodzi z tym porządkowaniem gry, dawaj swoją definicję Trolling to porządkowanie rozgrywki, czy Twój Stary trollował, że porządkujecie rozgrywkę i wprowadzacie spokój? Stary trolluje. Czyli stary do wyjebania?
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 18:37:03 GMT 1
Twój Stary Grubol o chuj ci chodzi z tym porządkowaniem gry, dawaj swoją definicję Trolling to porządkowanie rozgrywki, czy Twój Stary trollował, że porządkujecie rozgrywkę i wprowadzacie spokój? Stary trolluje.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 18:38:38 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 18:38:38 GMT 1
Jabba najebany wiedział a Grubdemort nie wiedział? no ale to nie rob podchodow i jak chcesz mnie wyjebac to wyjeb, to jedyny moment w sumie jak masz lepsza pozycje ode mnie, a ja przeczytalem polowe rozgrywki rozwazanie ze jestem w mafii, jak d1 bylem przekonany vito - kaku, jednoczesnie wiedzialem, ze rick to grubol i robilem z siebie lepa na mord, nie czytalem setupu, mam wyjebane na pozycjoning, wyjebane na status i podchodze do gry bardzo lekko to imo duza abstrakcja i powiedzmy jestem jeszcze w stanie ja zrozumiec, ale w chuj mi sie nie podobala tamta sekwencja z pairingiem Kurde w sumie to są całkiem niezłe argumenty Tzn nie mają takiej mocy jakby wyliczył to ktoś inny xD ale no tak, w mafii to by były szachy 4D znowu, żeby z tą wiedzą Grubolowi dać przeżyć kolejny dzień Hmm
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 29, 2024 18:38:44 GMT 1
Jestem, choć motywacja dzisiaj średnia. Zastanawiałem się, który to Zmarzlik, bo ten mnie dobrze czyta, a tu nie widzę go nigdzie. No i wyszedł że to Braun, więc Braun mafia. Kompletnie inaczej by mnie oceniał jakby był niewinny, niż to co dziś o mnie pisał. Nie czytałem tematu, ktoś ma jakieś mocne zdanie na temat tego konfedegrubola?
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 29, 2024 18:39:10 GMT 1
JAK KTOŚ TROLLUJE TO RACZEJ JEST W MIEŚCIE
W MAFII JEST WIĘKSZA ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA DRUŻYNE
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 18:39:54 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 18:39:54 GMT 1
Jestem, choć motywacja dzisiaj średnia. Zastanawiałem się, który to Zmarzlik, bo ten mnie dobrze czyta, a tu nie widzę go nigdzie. No i wyszedł że to Braun, więc Braun mafia. Kompletnie inaczej by mnie oceniał jakby był niewinny, niż to co dziś o mnie pisał. Nie czytałem tematu, ktoś ma jakieś mocne zdanie na temat tego konfedegrubola? No ja pisałem że niewinny, zobacz se moja listę ze 2-3 strony wstecz
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 18:39:55 GMT 1
Tak się gra układa. Jest w gronie podejrzanych + taktyczność głosu.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 18:40:53 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 18:40:53 GMT 1
JAK KTOŚ TROLLUJE TO RACZEJ JEST W MIEŚCIE W MAFII JEST WIĘKSZA ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA DRUŻYNE Problem w tym że jak mu się zaczęło palić pod dupą to wrzucił kurwa listę z kolorowanką
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 18:40:58 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 18:40:58 GMT 1
Jabba najebany wiedział a Grubdemort nie wiedział? no ale to nie rob podchodow i jak chcesz mnie wyjebac to wyjeb, to jedyny moment w sumie jak masz lepsza pozycje ode mnie, a ja przeczytalem polowe rozgrywki rozwazanie ze jestem w mafii, jak d1 bylem przekonany vito - kaku, jednoczesnie wiedzialem, ze rick to grubol i robilem z siebie lepa na mord, nie czytalem setupu, mam wyjebane na pozycjoning, wyjebane na status i podchodze do gry bardzo lekko to imo duza abstrakcja i powiedzmy jestem jeszcze w stanie ja zrozumiec, ale w chuj mi sie nie podobala tamta sekwencja z pairingiem wczoraj i przedwczoraj nie miałeś doczytanej rozgrywki? jeśli wiedziałeś, że Rick to grubol, to dlaczego potem pisałeś, że myślisz, że ma rolę? bo samo baitowanie bym zrozumiał mam wrażenie, że jak wbijasz w te momenty przedlinczowe, to chwytasz się tego, co akurat pod ręką, tzn. tego vito przyznam, że miałeś udział, ale ja wbiłem z kaku i było "dobrze kminisz grubraun, chuj, dwóch mafiozów, trzymać" wczoraj tego papaja miałeś, ale postanowiłeś ratować motylkiem, który akurat też był "pod ręką" dziś na świeczniku stary i gruambo i piszesz teraz, że obaj mogą być w mafii i ładujesz głos 🤷 spodziewałbym się jakiegoś oryginalnego pushu, jakieś upartości w zdaniu który bardziej prawdopodobny z grona gruambo i twój stary?
|
|