|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 18:40:58 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Sept 29, 2024 18:40:58 GMT 1
JAK KTOŚ TROLLUJE TO RACZEJ JEST W MIEŚCIE W MAFII JEST WIĘKSZA ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA DRUŻYNE Nie ciebie pytałem Zresztą jest różnica między trollingiem w zwykłym poście, a swojej kolorowanej liście
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 29, 2024 18:41:56 GMT 1
Jestem, choć motywacja dzisiaj średnia. Zastanawiałem się, który to Zmarzlik, bo ten mnie dobrze czyta, a tu nie widzę go nigdzie. No i wyszedł że to Braun, więc Braun mafia. Kompletnie inaczej by mnie oceniał jakby był niewinny, niż to co dziś o mnie pisał. Nie czytałem tematu, ktoś ma jakieś mocne zdanie na temat tego konfedegrubola? PÓKI CO DLA MNIE SPOKO, FAJNIE NAPISAŁ O NIM TWÓJ STARY:
Grzegorz Grubraun - zauważyłem, że lubi nacisnąć, ostro skomentować, zainicjować presję, lecz potem niewiele z tego wynika. Duży rozstrzał - być może największy - między aktywnością a wpływem. Niemniej z takich wrażeń growych na plus.
JAK JEST W MAFII TO ZEJDZIE MU PALIWO I ROZBIJE SOBIE GŁOWE O KRAWĘŻNIK - TO JEST KIEPSKI MAFIOZA
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 18:42:22 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 18:42:22 GMT 1
Jestem, choć motywacja dzisiaj średnia. Zastanawiałem się, który to Zmarzlik, bo ten mnie dobrze czyta, a tu nie widzę go nigdzie. No i wyszedł że to Braun, więc Braun mafia. Kompletnie inaczej by mnie oceniał jakby był niewinny, niż to co dziś o mnie pisał. Nie czytałem tematu, ktoś ma jakieś mocne zdanie na temat tego konfedegrubola? jak zawsze cię dobrze czytam, jak cię wyjebałem niewinnego edycję temu xD
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 29, 2024 18:42:49 GMT 1
wykurwilbym papieża na kopach będąc z nim w mafii abstrahując od mojej totalnie niemafijnej gry w tej edycji na tym polega tez moja niechęć do ciebie, że zrobiłeś jakieś powiązanie w ciągu dnia i jak się nie udzielałem to chciałes mi przyjebac Tańczyłeś wokół niego strasznie i dzisiaj, i wczoraj Możemy jutro przedyskutować dlaczego 🤷🏼♂️ no a do Ciebie to tez mam pretensje, bo te pairingi to kurwa jakis dramat i dziwi mnie ten omgus, ja jestem absolutnie w tej grze samotna latarnia i w sumie tylko z rickiem mi sie chcialo grac razem, ale no, robie wszystko na opak niz powinienem przeciez ale na powyzsze chcialem odpisac i nie zdazylem wiec w sumie napisze teraz: no tak, i w sumie z tego jestem znany, ze tańczę sobie strasznie wokół współmafiozy takiego jak papież, jednocześnie mając możliwośc wyjebania takiego gracza jak gary, jesli ja mafia, a on miasto? chyba jedyna opcja to jakby był tym grubolem i gra była na to, zeby mu dac zyc dluzej zeby dzisiaj pierdolnal
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 29, 2024 18:42:58 GMT 1
JAK KTOŚ TROLLUJE TO RACZEJ JEST W MIEŚCIE W MAFII JEST WIĘKSZA ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA DRUŻYNE Problem w tym że jak mu się zaczęło palić pod dupą to wrzucił kurwa listę z kolorowanką NO I DLA MNIE SIĘ TA LISTA PODOBA. MOŻE NIE SAME TYPY ALE SPOSÓB W JAKI OPISUJE GRACZY
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 18:43:26 GMT 1
Pokolorowałeś na zielono DZG, choć dopierdalałeś się do mnie o uniewinnianie tego samego DZG? No brzmi śmierdząco. kto to Joanna? Rambo to Lewkoń i nie rozumiem, czemu świrujesz Ja jeszcze dziś rano myślałem, że Twój Stary to Lewkoń i myślałem, że pod trollowaniem kitra rolę, ale potem od Rambo poczułem takiego McChuja, że nie mam wątpliwości, gdzie siedzi Lewkoń. Moim zdaniem w wersji mafijnej. Pokolorowałem na zgniło, bo brali udział w 2 linczach na niewinnych. Dajcie już spokój z tym mafijnym Lewkoniem!!!
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 18:44:04 GMT 1
Problem w tym że jak mu się zaczęło palić pod dupą to wrzucił kurwa listę z kolorowanką NO I DLA MNIE SIĘ TA LISTA PODOBA. MOŻE NIE SAME TYPY ALE SPOSÓB W JAKI OPISUJE GRACZY no ale patrz, chłop robi tę listę, a dalej zostawia tego Gruambo w czubie niewinności, jakby nie umiał porzucić tej pozy, którą od początku w temacie przyjmował dla mnie takie pisanie pół-kreacyjne, niby wrzucanie merytorycznego inputu równie dobrze może być mafijne
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 18:45:27 GMT 1
Grubol-Papież to było jak grałeś JaNóżem na forum BVB xD W chuj nie kumam o co chodzi z tym porządkowaniem rozgrywki, ani przez Gruambo, który ewidentnie rzuca kontrowersyjne tejki, ani przez Warmianina, który po prostu raz na jakiś czas wrzuci sobie kreacyjne ściany Myślałem właśnie, że to jeszcze z czasów przedkreacyjnych. Faktycznie, wtedy mogłem coś takiego odjebać. kto to tożsamościowo Mietek Statua Gruba Ryba Warmianin mietek to luczyk, statua to szarlej, reszty nie wiem A Mietek to nie Pshemo? Celowo tak trollujesz? Bo nie wierzę, że nie wiesz, kim jest DZG.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 29, 2024 18:45:43 GMT 1
NO I DLA MNIE SIĘ TA LISTA PODOBA. MOŻE NIE SAME TYPY ALE SPOSÓB W JAKI OPISUJE GRACZY no ale patrz, chłop robi tę listę, a dalej zostawia tego Gruambo w czubie niewinności, jakby nie umiał porzucić tej pozy, którą od początku w temacie przyjmował dla mnie takie pisanie pół-kreacyjne, niby wrzucanie merytorycznego inputu równie dobrze może być mafijne NO FRAGMENT O RAMBO NAJGORSZY Z TEJ LISTY, Z TYM ŻE TO JEST JEGO KONTRKANDYDAT DO LINCZU, TO POWINIEN ROBIĆ POD NIEGO PODCHODY? CZY JESTEM NAIWNY? CZY MOŻE SĄ RAZEM W DRUŻYNIE?
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 29, 2024 18:45:47 GMT 1
Jestem, choć motywacja dzisiaj średnia. Zastanawiałem się, który to Zmarzlik, bo ten mnie dobrze czyta, a tu nie widzę go nigdzie. No i wyszedł że to Braun, więc Braun mafia. Kompletnie inaczej by mnie oceniał jakby był niewinny, niż to co dziś o mnie pisał. Nie czytałem tematu, ktoś ma jakieś mocne zdanie na temat tego konfedegrubola? jak zawsze cię dobrze czytam, jak cię wyjebałem niewinnego edycję temu xD Edycje temu nie wiedziałeś kim jestem, a teraz wiesz i doskonale wiem, na jakie rzeczy zwracasz u mnie uwagę. A teraz o nich milczysz.
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 29, 2024 18:46:06 GMT 1
no ale to nie rob podchodow i jak chcesz mnie wyjebac to wyjeb, to jedyny moment w sumie jak masz lepsza pozycje ode mnie, a ja przeczytalem polowe rozgrywki rozwazanie ze jestem w mafii, jak d1 bylem przekonany vito - kaku, jednoczesnie wiedzialem, ze rick to grubol i robilem z siebie lepa na mord, nie czytalem setupu, mam wyjebane na pozycjoning, wyjebane na status i podchodze do gry bardzo lekko to imo duza abstrakcja i powiedzmy jestem jeszcze w stanie ja zrozumiec, ale w chuj mi sie nie podobala tamta sekwencja z pairingiem wczoraj i przedwczoraj nie miałeś doczytanej rozgrywki? jeśli wiedziałeś, że Rick to grubol, to dlaczego potem pisałeś, że myślisz, że ma rolę? bo samo baitowanie bym zrozumiał mam wrażenie, że jak wbijasz w te momenty przedlinczowe, to chwytasz się tego, co akurat pod ręką, tzn. tego vito przyznam, że miałeś udział, ale ja wbiłem z kaku i było "dobrze kminisz grubraun, chuj, dwóch mafiozów, trzymać" wczoraj tego papaja miałeś, ale postanowiłeś ratować motylkiem, który akurat też był "pod ręką" dziś na świeczniku stary i gruambo i piszesz teraz, że obaj mogą być w mafii i ładujesz głos 🤷 spodziewałbym się jakiegoś oryginalnego pushu, jakieś upartości w zdaniu który bardziej prawdopodobny z grona gruambo i twój stary? nie no, D1 miałem ogarnięte na bumcykcyk, ale nie siadł mi tunel wczoraj już słabo dziś w ogóle nie czytałem więc chwytam się tego co pod ręką, bo więcej nie mam, teraz też sobie nie zrobiłem mapy rozgrywki, bo po tej połowie co najwyżej mi przeważyło, że nie rozważam jakiegoś Wróżbita - Braun - Statua na ten moment, mimo, że każdy z was gra jak pizda a ja gram po prostu jak nieobecny nie wiem kto jest na świeczniku dziś, bo nie czytałem jeszcze po 60 stronie do której doszedłem myślę, że obaj są w mafii zrobię sobie jeszcze iso zanim zadecyduję
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 18:46:43 GMT 1
Broń boże, zdrowie psychiczne najważniejsze. Nawet alkoholu nie piję Czyli stary do wyjebania? Nawet jak jest w mafii, to jeszcze bym go potrzymał.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 18:47:18 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Sept 29, 2024 18:47:18 GMT 1
I w sumie wiem, że Kaku nie czytał, ale zaś mi się nie podoba, że wyciąga takie poza-growe argumenty de facto, czyli nie, że ktoś napisał bzdurę, coś mu jebie, tylko ktoś go podejrzewa, więc mafia, bo mnie zawsze dobrze czyta:/
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 29, 2024 18:47:23 GMT 1
Jestem, choć motywacja dzisiaj średnia. Zastanawiałem się, który to Zmarzlik, bo ten mnie dobrze czyta, a tu nie widzę go nigdzie. No i wyszedł że to Braun, więc Braun mafia. Kompletnie inaczej by mnie oceniał jakby był niewinny, niż to co dziś o mnie pisał. Nie czytałem tematu, ktoś ma jakieś mocne zdanie na temat tego konfedegrubola? PÓKI CO DLA MNIE SPOKO, FAJNIE NAPISAŁ O NIM TWÓJ STARY: Grzegorz Grubraun - zauważyłem, że lubi nacisnąć, ostro skomentować, zainicjować presję, lecz potem niewiele z tego wynika. Duży rozstrzał - być może największy - między aktywnością a wpływem. Niemniej z takich wrażeń growych na plus. JAK JEST W MAFII TO ZEJDZIE MU PALIWO I ROZBIJE SOBIE GŁOWE O KRAWĘŻNIK - TO JEST KIEPSKI MAFIOZA
Ok, to dziś go zostawiam, ale tylko dziś.
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 29, 2024 18:47:24 GMT 1
Grubol-Papież to było jak grałeś JaNóżem na forum BVB xD W chuj nie kumam o co chodzi z tym porządkowaniem rozgrywki, ani przez Gruambo, który ewidentnie rzuca kontrowersyjne tejki, ani przez Warmianina, który po prostu raz na jakiś czas wrzuci sobie kreacyjne ściany Myślałem właśnie, że to jeszcze z czasów przedkreacyjnych. Faktycznie, wtedy mogłem coś takiego odjebać. mietek to luczyk, statua to szarlej, reszty nie wiem A Mietek to nie Pshemo? Celowo tak trollujesz? Bo nie wierzę, że nie wiesz, kim jest DZG. no a ten papież z kijem w dupalu w sumie kolejny raz mi jedzie, że TROLLUJE I UDAJE NIEWIEDZE no i w sumie nie wiem jak to traktowac, bo chlopie, albo wierzysz w co pisze, albo na ten moment powinienes we mnie jebac z pieciofuntowej armaty w twierdzy klodzko jesli nie wierzysz, bo wedlug twojego swiatopogladu wowczas, to cala edycje klamie
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 18:47:37 GMT 1
Tańczyłeś wokół niego strasznie i dzisiaj, i wczoraj Możemy jutro przedyskutować dlaczego 🤷🏼♂️ no a do Ciebie to tez mam pretensje, bo te pairingi to kurwa jakis dramat i dziwi mnie ten omgus, ja jestem absolutnie w tej grze samotna latarnia i w sumie tylko z rickiem mi sie chcialo grac razem, ale no, robie wszystko na opak niz powinienem przeciez ale na powyzsze chcialem odpisac i nie zdazylem wiec w sumie napisze teraz: no tak, i w sumie z tego jestem znany, ze tańczę sobie strasznie wokół współmafiozy takiego jak papież, jednocześnie mając możliwośc wyjebania takiego gracza jak gary, jesli ja mafia, a on miasto? chyba jedyna opcja to jakby był tym grubolem i gra była na to, zeby mu dac zyc dluzej zeby dzisiaj pierdolnal no właśnie nad tym dzisiaj myślałem jeżeli on jest niewinny, to byś dołożył na niego wczoraj głos i go dojechał no jeżeli mafia to chuj wie, spokojnie mogła to być gra na przetrwanie, bo jak widać zyskał nie tylko jeden dzień więcej, ale i kolejny ale tego dzisiaj i tak się nie dowiemy te argumenty które dałeś na swoją niewinność wyżej były spoko, dlatego muszę to przemyśleć
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 18:48:47 GMT 1
Grubol-Papież to było jak grałeś JaNóżem na forum BVB xD W chuj nie kumam o co chodzi z tym porządkowaniem rozgrywki, ani przez Gruambo, który ewidentnie rzuca kontrowersyjne tejki, ani przez Warmianina, który po prostu raz na jakiś czas wrzuci sobie kreacyjne ściany Myślałem właśnie, że to jeszcze z czasów przedkreacyjnych. Faktycznie, wtedy mogłem coś takiego odjebać. mietek to luczyk, statua to szarlej, reszty nie wiem A Mietek to nie Pshemo? Celowo tak trollujesz? Bo nie wierzę, że nie wiesz, kim jest DZG. nie no pshemo nie gra kreacyjnie na takim dystansie
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 29, 2024 18:50:11 GMT 1
JEŚLI MÓWIMY O PANIE PRZEMYSŁAWIE TO PROPONUJE UŻYWAĆ KSYWY GOAT
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 18:50:13 GMT 1
no ale patrz, chłop robi tę listę, a dalej zostawia tego Gruambo w czubie niewinności, jakby nie umiał porzucić tej pozy, którą od początku w temacie przyjmował dla mnie takie pisanie pół-kreacyjne, niby wrzucanie merytorycznego inputu równie dobrze może być mafijne NO FRAGMENT O RAMBO NAJGORSZY Z TEJ LISTY, Z TYM ŻE TO JEST JEGO KONTRKANDYDAT DO LINCZU, TO POWINIEN ROBIĆ POD NIEGO PODCHODY? CZY JESTEM NAIWNY? CZY MOŻE SĄ RAZEM W DRUŻYNIE?
no właśnie nad ostatnią opcją się zastanawiam ewentualnie jeden może korzystać z naiwności drugiego z tą grą do jednej bramki ale jakby twój stary zaczął robić podchody pod Gruambo, to pewnie dostałby po kasku od razu i tyle
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 29, 2024 18:50:16 GMT 1
ja jestem ogolnie troche smutny, bo naprawde chcialem z rickiem sobie pograc
i to bylo calkiem spoko z obu stron od momentu jak zaczalem jaselka, ze mam role i wierze serdecznie, ze dostalem kamizelke od ricka d1, bo bylo jakies prawdopodobienstow ze mafia we mnie jebnie i straci mord
ale uwazam, ze pozniej tymi zmianami glosow sie odslonil w huj i juz byla jasna sprawa niestety
|
|