|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 21:11:54 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 26, 2024 21:11:54 GMT 1
Jak oceniacie moje wejście? Grube! Oooj
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 21:12:20 GMT 1
Don Vito, Grubol Szef, Wróżbito Grubcio i Papież
i mozna konczyc
chyba ze pieciu mafiozow jest to jeszcze ten Grub Astley
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 26, 2024 21:12:46 GMT 1
A propos srania, to idę się schować w kiblu, żeby jakoś przetrwać 21:37. Jak przeżyję tę godzinę, to wszystko przetrwam! PS. Dobrze, że nie ma w tej edycji Ali Grubcy. Ojcze Święty, co to za pielgrzymka do Częstochowy? Nie musiałem pielgrzymować. PS. Będąc w kiblu sfinalizowałem transfer Kaki do Realu. Oczywiście że mógł się bawić kreację. Bardziej podejrzane jest już jego zniknięcie od samego kreacyjnego pisania. ale chronologię zdarzeń mamy taką: 1. piszę pierwszego posta w rozgrywce 2. rambo pisze drugiego posta w rozgrywce 3. piszę trzeciego posta w rozgrywce i zwracam się w nim bezpośrednio do rambo i to pozytywnym tonie 4. grubol szef pisze czwartego posta w rozgrywce rambo mi w żaden sposob nie odpisuje, ani w ogóle nie pisze nic innego 5. pomyślałem sobie, że w zasadzie takie unikanie interakcji jest raczej mafijne niż niemafine, no bo czego się bać, zabawę d0 mamy, ale nie musi to przecież o niczym świadczyć - piszę więc posta o karmie i daję mu -5 6. grumbao widzi, że dostał atak i pisze drugiego posta kreacyjnego 7. w temacie nic się nie dzieje, bo kilka osób tylko wrzuciło posty kreacyjne, no i jak napisałem wyżej, ty zacząłeś pytać andrzeja o kreację 8. daję rambo kolejne -5 i tobie -2 za rozmywanie tematu co pośrednio zdejmuje press z rambo 9. rambo dalej nie ma więc jak dla mnie to podejrzany stał się w punkcie piątym, a to że zniknął, to tylko mnie utwierdza w tym przekonaniu a odnośnie ciebie to nie wiem jaki wniosek w końcu w związku z tym, chyba się nie zgadzam, że "mógł się bawić kreacją", bo wg mojej interpretacji, to zabawy tam wiele nie było Dobra, tego Ricka można spokojnie jutro rozjebać w linczu. nastepny bedzie papierz i rick To już nie jestem po prostu obrzydliwy?
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 26, 2024 21:13:02 GMT 1
Zapraszam na kolację Papieża, Gruboku i Grubola Astleya. Będziemy jutro rozmawiać przy jednym stole!
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 21:13:09 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 26, 2024 21:13:09 GMT 1
Rickroll Grubol
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 26, 2024 21:14:07 GMT 1
Lord Grubdemort wszystko ma na odwrót, to ciekawe.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 21:14:19 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 26, 2024 21:14:19 GMT 1
Don Vito, Grubol Szef, Wróżbito Grubcio i Papieżi mozna konczyc chyba ze pieciu mafiozow jest to jeszcze ten Grub Astley O to chodzi, trzeba zlikwidować wszystkich kucharzy i Włochów robiących mi konkurencję tylko nie wiem jakim kluczem wróżbita
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 26, 2024 21:14:51 GMT 1
Oczywiście że mógł się bawić kreację. Bardziej podejrzane jest już jego zniknięcie od samego kreacyjnego pisania. ale chronologię zdarzeń mamy taką: 1. piszę pierwszego posta w rozgrywce 2. rambo pisze drugiego posta w rozgrywce 3. piszę trzeciego posta w rozgrywce i zwracam się w nim bezpośrednio do rambo i to pozytywnym tonie 4. grubol szef pisze czwartego posta w rozgrywce rambo mi w żaden sposob nie odpisuje, ani w ogóle nie pisze nic innego 5. pomyślałem sobie, że w zasadzie takie unikanie interakcji jest raczej mafijne niż niemafine, no bo czego się bać, zabawę d0 mamy, ale nie musi to przecież o niczym świadczyć - piszę więc posta o karmie i daję mu -5 6. grumbao widzi, że dostał atak i pisze drugiego posta kreacyjnego 7. w temacie nic się nie dzieje, bo kilka osób tylko wrzuciło posty kreacyjne, no i jak napisałem wyżej, ty zacząłeś pytać andrzeja o kreację 8. daję rambo kolejne -5 i tobie -2 za rozmywanie tematu co pośrednio zdejmuje press z rambo 9. rambo dalej nie ma więc jak dla mnie to podejrzany stał się w punkcie piątym, a to że zniknął, to tylko mnie utwierdza w tym przekonaniu a odnośnie ciebie to nie wiem jaki wniosek w końcu w związku z tym, chyba się nie zgadzam, że "mógł się bawić kreacją", bo wg mojej interpretacji, to zabawy tam wiele nie było No ja w tych punktach byłem na etapie że sobie popiszę kreacyjnie zwłaszcza że wiało chujem. Później dopiero wróciłem do tamtego momentu wiedząc że tacy jak Grumbao potrafi szybko umknąć, zwłaszcza że jego posty nie zapadały w pamięć. Dla mnie jego trafienie do bycia podejrzanym było konsekwencją, że coś zaczęło się później ruszać w temacie, a jego jak nie było tak dalej nie ma. Rozumiałbym jakby wrócił później bo nie było nic ciekawego pisania, a tu dostałem jedynie pustkę.
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 26, 2024 21:15:38 GMT 1
Dobra, tego Ricka można spokojnie jutro rozjebać w linczu. masz moją uwagę opowiedz o tym
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 21:16:00 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 26, 2024 21:16:00 GMT 1
Szef robi rzeczy za szybko i na pokaz
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 21:16:31 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 26, 2024 21:16:31 GMT 1
A Astley jest grande spoceńcem
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 26, 2024 21:16:50 GMT 1
Ja się nie pierdolę po prostu, a ty nie potrafisz tak i tego nie rozumiesz.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Post by Gruboku on Sept 26, 2024 21:17:42 GMT 1
Dostałeś szansę na odniesienie się do tego co napisałem a wolisz odpowiedzieć co ty pierdolisz? No błagam.
Jakim chujem aż tak broniony pośrednio jest Gruboku? Wytłumaczcie mi to...
A ten za prawdziwą reakcję że takiego kolegi nie znalazłem xD
Nie wiem czy widziałem coś bardziej absurdalnego, Chociaż jak mamy się dziwnymi reakcjami przerzucać, to zanim swoim postem poszedłeś all in w swoją idiotyczną teorię to popełniłeś to:
gdzie ja nic nie napisałem, ale ktoś zwrócił ci uwagę więc się mitygowałeś.
XD
Jednocześnie twoja ostatnia aktywność to dowalanie się do typa z dwoma kreacyjnymi postami, nie jest jedyny, ale został przez ciebie wyrózniony. Czemu?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 21:17:44 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 26, 2024 21:17:44 GMT 1
grubolone juz chyba zostal spisany na straty i bedzie to rozgrywac zeby pozamazywac jak najwiecej sladow ja go blokuje zeby mi nie namacil w banii reszcie uczciwych roboli na lewiznie tez to polecam
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 21:17:56 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 26, 2024 21:17:56 GMT 1
A ja pisałem z wami gniotąc pomidory w beczce bosą stópką ale już ugniotłem i idę kochać moja Polska żona
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 21:19:04 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 26, 2024 21:19:04 GMT 1
Arrivederczi Roma!
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 26, 2024 21:19:09 GMT 1
No dla mnie to akurat nie jest normalne wyjebać kolegę 10 minut po starcie gry, ale rozumiem, że dla Ciebie tak? przeciez ja ledwo przeczytalem te posty a zeby analizowac kogo tam atakuja i czasem nie jakis inny co napisalem ze fajny to musialoby mnie srogo pojebac Nie widzę avatarow Grubaun, Gruboku i Grubdemort bo ci oczy chujem zarosly teraz jebiecie don vito bo musi se dorobic legende do przypierdolki a zauwazyl cos zupelnie innego niz typowy przedstawiciel miasta a jak go lepper ROZKURWIL to nie bylo grzania skandaliczne Jak to jest, że "ledwo przeczytałeś posty" i się do nich przyjebałeś lub spropsowałeś, ale w sumie nie analizowałeś, czy tam jedno się spina z drugim, ale posty Leppera, które są raczej ciężkie do czytania i analizy przez Capslocka, składnię oraz interpunkcję przeanalizowałeś tak dokładnie, że wiesz, że rozkurwił Don Vito?
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 21:21:14 GMT 1
grubolone juz chyba zostal spisany na straty i bedzie to rozgrywac zeby pozamazywac jak najwiecej sladow ja go blokuje zeby mi nie namacil w banii reszcie uczciwych roboli na lewiznie tez to polecam brawo mieciu, otóż: mafiacorner.boards.net/post/138024 - no ja tu już szybko odniosłem wrażenie, że on nie był nastawiony na kreowanie się a na szukaniu kto może być jego kumplem w mieście. Więc tak najłatwiej mu było w tamtym momencie być tym miłym i potencjalnie mógł pomyśleć, że będąc miłym więcej zaufania sobie kupi. mafiacorner.boards.net/post/138062 - nadal próbuje udawać takiego przyjaznego by mógł wzbudzać sympatię i potencjalnie znaleźć sobie kogoś kto go za rączkę po prowadzi tylko że nastąpiła po tym poście zmiana narracji i dostaje naczelnego obrońcę w postaci wróżbity. Także pośrednio mógł osiągnąć cel bo ma kogoś kto go będzie w razie czego bronił i jednocześnie może zmienić narrację na inną. kurcze, też mam zastrzeżenia do Goku, ale trochę odlatujesz w tym poście, zwłaszcza ten ostatni cytat xD Uuuu, ale dokonałem obnażenia! ojojojo ale go obnażył
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 21:22:19 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 26, 2024 21:22:19 GMT 1
trzeba tu zawiazac koalicje nieskloconych i poustawiac to miasto do pionu bo juz za duzo konfliktow sie tworzy
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 21:22:36 GMT 1
przeciez ja ledwo przeczytalem te posty a zeby analizowac kogo tam atakuja i czasem nie jakis inny co napisalem ze fajny to musialoby mnie srogo pojebac bo ci oczy chujem zarosly teraz jebiecie don vito bo musi se dorobic legende do przypierdolki a zauwazyl cos zupelnie innego niz typowy przedstawiciel miasta a jak go lepper ROZKURWIL to nie bylo grzania skandaliczne Jak to jest, że "ledwo przeczytałeś posty" i się do nich przyjebałeś lub spropsowałeś, ale w sumie nie analizowałeś, czy tam jedno się spina z drugim, ale posty Leppera, które są raczej ciężkie do czytania i analizy przez Capslocka, składnię oraz interpunkcję przeanalizowałeś tak dokładnie, że wiesz, że rozkurwił Don Vito? post leppera byl na osmej stronie, a nie pierwszych dwoch dzbanie szukasz mafii, czy analizujesz gowno pod publiczke?
|
|