|
Post by Lord Grubdemort on Sept 29, 2024 18:52:43 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 18:53:15 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 18:53:15 GMT 1
jak zawsze cię dobrze czytam, jak cię wyjebałem niewinnego edycję temu xD Edycje temu nie wiedziałeś kim jestem, a teraz wiesz i doskonale wiem, na jakie rzeczy zwracasz u mnie uwagę. A teraz o nich milczysz. ale jakie to są rzeczy? nie wiedziałem do końca, kim jesteś, do czasu, aż się przedstawiłeś, wcześniej podejrzewałem, że możesz być Kcurkiem na plus ci mogę dać, że pograłeś dziś na emocjach, czego raczej w mafii byś nie zrobił, ale nie będę się uważał za eksperta od ciebie i imo wyciąganie tego argumentu, że "O chuj jednak Zmarzlik, to mafia jak chuj" wydaje mi się dziwne, bo przecież masz cały bagaż growy, gdzie raczej miałeś o mnie przychylne zdanie (o ile dobrze pamiętam)
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 29, 2024 18:53:49 GMT 1
to hintowanie bylo na cele sugestii dla Ricka w sumie niekoniecznie musze miec te kamizelke, bo nie jestem przekonany, czy mi pozniej ufal ale dosc o mnie, po prostu abstrakcyjne sie dla mnie wydaje podejrzewanie mnie o mafie, kiedy mam rozgrywke w tak glebokim powazaniu
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 29, 2024 18:54:46 GMT 1
bo DGZ mialem za sto pro Szarleja, a Statua to mi sie wydawal jakis smutny zjeb Już mi nie wybaczysz tych pomylonych zaimków, co?
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 29, 2024 18:55:39 GMT 1
bo DGZ mialem za sto pro Szarleja, a Statua to mi sie wydawal jakis smutny zjeb Już mi nie wybaczysz tych pomylonych zaimków, co? przeciez ja nie stosuje zaimkow wiec naprawde nie wiem czemu sie do mnie przypierdoliles personalnie w trakcie rozgrywki i poczulem sie zdradzony, teraz to juz wojna takze uwazaj sobie statua bo jeszcze bede cie czytal
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 29, 2024 18:56:07 GMT 1
PAPIEŻ CZEMU MNIE NIE JEBIESZ?
POWINIENEŚ MNIE ROZKURWIĆ
NIE GRUBBRAUN NIE WRÓŻBITA
TY POWINIENEŚ PISAĆ JAKIEŚ
'DLACZEGO MAM WRAŻENIE, ŻE GADAM Z MAFIAKIEM'
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 29, 2024 18:57:36 GMT 1
Już mi nie wybaczysz tych pomylonych zaimków, co? przeciez ja nie stosuje zaimkow wiec naprawde nie wiem czemu sie do mnie przypierdoliles personalnie w trakcie rozgrywki i poczulem sie zdradzony, teraz to juz wojna takze uwazaj sobie statua bo jeszcze bede cie czytal Bo pisałeś, że 90% tego co piszesz nie piszesz na poważnie. Ale spoko, czytaj, jestem statuą niewinności
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 18:57:47 GMT 1
Jak już macie mnie zlinczować, to chociaż przeanalizujcie moją grę, co chciałem osiągnąć itp. Nie chcę umierać z braku laku.
BURZA "MÓZGÓW"
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 18:58:22 GMT 1
Myślałem właśnie, że to jeszcze z czasów przedkreacyjnych. Faktycznie, wtedy mogłem coś takiego odjebać. A Mietek to nie Pshemo? Celowo tak trollujesz? Bo nie wierzę, że nie wiesz, kim jest DZG. nie no pshemo nie gra kreacyjnie na takim dystansie No jak nie? Jako Paulie Gualtieri pisał jak taki prostacki przygłup aż do mordu na nim. Myślałem właśnie, że to jeszcze z czasów przedkreacyjnych. Faktycznie, wtedy mogłem coś takiego odjebać. A Mietek to nie Pshemo? Celowo tak trollujesz? Bo nie wierzę, że nie wiesz, kim jest DZG. no a ten papież z kijem w dupalu w sumie kolejny raz mi jedzie, że TROLLUJE I UDAJE NIEWIEDZE no i w sumie nie wiem jak to traktowac, bo chlopie, albo wierzysz w co pisze, albo na ten moment powinienes we mnie jebac z pieciofuntowej armaty w twierdzy klodzko jesli nie wierzysz, bo wedlug twojego swiatopogladu wowczas, to cala edycje klamie Ale jakiego światopoglądu? Ty lepiej wiesz jaki ja mam światopogląd? Nie ufam Ci, to jasne, ale uważam, że napierdalanie się z Tobą na godzinę przed linczem nic sensownego nie przyniesie. Zwłaszcza jak Cię nie było tyle czasu i wszelkie argumenty możesz odbić tym, że nie czytałeś. Dożyjemy obaj jutrzejszego dnia, to pogadamy, wtedy obaj będziemy na bieżąco. Zwłaszcza, że jak widzę obaj mamy na dziś ten sam cel w postaci Gruambo, to rozwadnianie tematu tym bardziej wydaje mi się bez sensu.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 18:58:25 GMT 1
Egze grający jak Szarlej nie jest mafijny?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 29, 2024 18:58:49 GMT 1
Proponuję wyjebanie dziś Potężnego Warmianina, zapraszam do zabawy
e: @up protestuję stwierdzeniom, że DZG grał jak Szarlej. Nie wiem, kogo to uraża, ale ani jednego :3 w jego postach nie było
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 19:00:03 GMT 1
Już mi nie wybaczysz tych pomylonych zaimków, co? przeciez ja nie stosuje zaimkow wiec naprawde nie wiem czemu sie do mnie przypierdoliles personalnie w trakcie rozgrywki i poczulem sie zdradzony, teraz to juz wojna takze uwazaj sobie statua bo jeszcze bede cie czytal Statua niewinny!
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 19:02:07 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 19:02:07 GMT 1
Jak już macie mnie zlinczować, to chociaż przeanalizujcie moją grę, co chciałem osiągnąć itp. Nie chcę umierać z braku laku. BURZA "MÓZGÓW"no problem jest taki, że dwa dni grałeś, jakbyś nie chciał nic osiągnąć, obudziłeś się, jak przyszło zagrożenie 🤷
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 19:03:05 GMT 1
Jak już macie mnie zlinczować, to chociaż przeanalizujcie moją grę, co chciałem osiągnąć itp. Nie chcę umierać z braku laku. BURZA "MÓZGÓW"no problem jest taki, że dwa dni grałeś, jakbyś nie chciał nic osiągnąć, obudziłeś się, jak przyszło zagrożenie 🤷 A jakbym się nie obudził, to co byś mówił? Kiedyś się musiałem obudzić.
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 19:03:21 GMT 1
PAPIEŻ CZEMU MNIE NIE JEBIESZ? POWINIENEŚ MNIE ROZKURWIĆ NIE GRUBBRAUN NIE WRÓŻBITA TY POWINIENEŚ PISAĆ JAKIEŚ 'DLACZEGO MAM WRAŻENIE, ŻE GADAM Z MAFIAKIEM' Pewnie jakbyś dzisiaj był w temacie, to bym Cię jebał. Ale co Ty pierdolisz o gadaniu z mafiakiem, jak my w tej edycji w zasadzie nie gadaliśmy. Zaczepiłeś mnie wczoraj z dupy i sobie poszedłeś i w zasadzie Cię nie było do linczu. Oczywistym jest, że nie należy Cię uniewinniać przy takiej grze, ale to pierdolenie, że powinienem Cię jebać uważam za atak wyprzedzający, jakbyś się go obawiał i spodziewał. A czemu jako niewinny miałbyś się go obawiać i spodziewać?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 29, 2024 19:04:52 GMT 1
A jak nie chcecie Warmianina, to i tak polecam posłać jakieś głosy w niego, plus w Rambo i Twojego Starego, jakiś taki remisik na 10 minut przed końcem będzie super, niech im się pali pod dupskiem do samego końca
E: A, dobra, lincz o 22 dziś, to jeszcze jest czas w sumie
E2: jednak o 21!
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 19:05:07 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 19:05:07 GMT 1
no problem jest taki, że dwa dni grałeś, jakbyś nie chciał nic osiągnąć, obudziłeś się, jak przyszło zagrożenie 🤷 A jakbym się nie obudził, to co byś mówił? Kiedyś się musiałem obudzić. tylko akurat to przebudzenie przyszło, jak padł Grubol i zeszły "immunitety" z niegłosujących na vito i żeby nie było, Twojemu Staremu też mogę to zarzucić, nagle się obudził z większymi readami
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 19:06:01 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 19:06:01 GMT 1
A jak nie chcecie Warmianina, to i tak polecam posłać jakieś głosy w niego, plus w Rambo i Twojego Starego, jakiś taki remisik na 10 minut przed końcem będzie super, niech im się pali pod dupskiem do samego końca E: A, dobra, lincz o 22 dziś, to jeszcze jest czas w sumie o 22:00? nie o 21? : o
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 19:06:57 GMT 1
A jak nie chcecie Warmianina, to i tak polecam posłać jakieś głosy w niego, plus w Rambo i Twojego Starego, jakiś taki remisik na 10 minut przed końcem będzie super, niech im się pali pod dupskiem do samego końca E: A, dobra, lincz o 22 dziś, to jeszcze jest czas w sumie o 22:00? nie o 21? : o Aż musiałem sprawdzić, w harmonogramie jest 21.00, więc Statua coś popierdolił. Wczoraj był o 22 przez problemy techniczne.
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 19:07:42 GMT 1
|
|