|
Post by Statua Grubości on Sept 29, 2024 19:07:57 GMT 1
Kurwa, byłem przekonany, że gdzieś widziałem post adminowego Grubola, że o 22 dziś. Ale sprawdziłem i nie.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 19:08:47 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 19:08:47 GMT 1
grubdemort byczku wiedzialemmze dobry z ciebie herbatnik no to co dajemy szanse temu grambo czy i nczymy jego meczarnie ??
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 29, 2024 19:08:49 GMT 1
w sumie teraz kminie jedna rzecz naprzeciwko DZG
no jednak zszedl ten Rick
moj scenariusz: a) robie mindmelt z Rickiem b) Rick mi daje kamizelke, ja udaje Grubola c) mafia moze nawet nie wierzyc, ale co jej szkodzi pierdolnac d) ja obrywam, nie ma mordu e) nastepny dzien musza poprawiac f) Grubol ma wieksze survivability
a tu w sumie zszedl Szef a potem Rick czyli dwaj gracze wokol ktorych gralem
no i tak kminie ze te mordy byly dobre
Szef mogl dostac jesli pomysleli ze ja jestem Grubolem wiec nie dam mu kamizelki
a potem juz mysle mieli pewnosc ze Rick jest Grubolem bo sie wysypal jak jasny chuj
wiec to jest cos co w sumie per strategia najbardziej by pasowalo do DZG w mafii
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 29, 2024 19:09:30 GMT 1
zeby cie dzis wjebac pod pociag co to jest za pytanie?
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 19:10:01 GMT 1
Z kim jestem w mafii?
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 29, 2024 19:10:44 GMT 1
grubdemort byczku wiedzialemmze dobry z ciebie herbatnik no to co dajemy szanse temu grambo czy i nczymy jego meczarnie ?? WALIMY W DZG
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 19:10:48 GMT 1
Tylko mi nie mówcie, że jak będę niewinny, to WTEDY zlinczujecie Kaku.
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 29, 2024 19:11:04 GMT 1
nie no pshemo nie gra kreacyjnie na takim dystansie No jak nie? Jako Paulie Gualtieri pisał jak taki prostacki przygłup aż do mordu na nim. no a ten papież z kijem w dupalu w sumie kolejny raz mi jedzie, że TROLLUJE I UDAJE NIEWIEDZE no i w sumie nie wiem jak to traktowac, bo chlopie, albo wierzysz w co pisze, albo na ten moment powinienes we mnie jebac z pieciofuntowej armaty w twierdzy klodzko jesli nie wierzysz, bo wedlug twojego swiatopogladu wowczas, to cala edycje klamie Ale jakiego światopoglądu? Ty lepiej wiesz jaki ja mam światopogląd? Nie ufam Ci, to jasne, ale uważam, że napierdalanie się z Tobą na godzinę przed linczem nic sensownego nie przyniesie. Zwłaszcza jak Cię nie było tyle czasu i wszelkie argumenty możesz odbić tym, że nie czytałeś. Dożyjemy obaj jutrzejszego dnia, to pogadamy, wtedy obaj będziemy na bieżąco. Zwłaszcza, że jak widzę obaj mamy na dziś ten sam cel w postaci Gruambo, to rozwadnianie tematu tym bardziej wydaje mi się bez sensu. tu tez sie przypierdole bo otoz takiego swiatopogladu, ze to jest trzeci raz jak mi zarzucasz, ze gram debila a ja tym debilem po prostu jestem uwazam ze jako miasto po trzech takich razach, gdzie ja tancze wedlug ciebie wokol setupu, to juz bys we mnie wbijal i nie trzeba byc w twojej glowie, zeby dodac, ze jak trzy razy sie przyjebales do mnie, ze udaje, ze czegos nie wiem, a nic z tym nie robisz, to cos tu juz jest nie tak
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 19:12:31 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 19:12:31 GMT 1
Końcówka 2024 a Gruambo oczekuje pairingów jako dowodów na swoją winę
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 19:12:43 GMT 1
Dzisiejszy dzień masz cały przeczytany?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 19:13:09 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 19:13:09 GMT 1
jak zaglosujesz na papieza to cie oszczedze
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 29, 2024 19:13:29 GMT 1
Ale ten Kaku to nie jest taki zły pomysł, wszedł, ZNISZCZYŁEM GO i poszedł
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 19:13:36 GMT 1
Końcówka 2024 a Gruambo oczekuje pairingów jako dowodów na swoją winę Jak nie masz nic do dodanie to wypierdalaj. ZLINCZUJCIE JUTRO WRÓŻBITĘ!!!
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 19:13:51 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 19:13:51 GMT 1
nie no pshemo nie gra kreacyjnie na takim dystansie No jak nie? Jako Paulie Gualtieri pisał jak taki prostacki przygłup aż do mordu na nim. no a ten papież z kijem w dupalu w sumie kolejny raz mi jedzie, że TROLLUJE I UDAJE NIEWIEDZE no i w sumie nie wiem jak to traktowac, bo chlopie, albo wierzysz w co pisze, albo na ten moment powinienes we mnie jebac z pieciofuntowej armaty w twierdzy klodzko jesli nie wierzysz, bo wedlug twojego swiatopogladu wowczas, to cala edycje klamie Ale jakiego światopoglądu? Ty lepiej wiesz jaki ja mam światopogląd? Nie ufam Ci, to jasne, ale uważam, że napierdalanie się z Tobą na godzinę przed linczem nic sensownego nie przyniesie. Zwłaszcza jak Cię nie było tyle czasu i wszelkie argumenty możesz odbić tym, że nie czytałeś. Dożyjemy obaj jutrzejszego dnia, to pogadamy, wtedy obaj będziemy na bieżąco. Zwłaszcza, że jak widzę obaj mamy na dziś ten sam cel w postaci Gruambo, to rozwadnianie tematu tym bardziej wydaje mi się bez sensu. No ale to bardziej się opierało na treści i dodawaniu hehehe na koncu xD po stylu pisania było widać że to on Mietek to luczyk imo ale może ci sam potwierdzić czy się mylę czy nie
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 29, 2024 19:14:01 GMT 1
grubdemort byczku wiedzialemmze dobry z ciebie herbatnik no to co dajemy szanse temu grambo czy i nczymy jego meczarnie ?? Możemy ciebie zlinczować zamiast niego. Który z was ma rolę?
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 29, 2024 19:14:13 GMT 1
Ale ten Kaku to nie jest taki zły pomysł, wszedł, ZNISZCZYŁEM GO i poszedł XD
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 19:14:16 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 19:14:16 GMT 1
Końcówka 2024 a Gruambo oczekuje pairingów jako dowodów na swoją winę Jak nie masz nic do dodanie to wypierdalaj. ZLINCZUJCIE JUTRO WRÓŻBITĘ!!!OK
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 29, 2024 19:14:27 GMT 1
PAPIEŻ CZEMU MNIE NIE JEBIESZ? POWINIENEŚ MNIE ROZKURWIĆ NIE GRUBBRAUN NIE WRÓŻBITA TY POWINIENEŚ PISAĆ JAKIEŚ 'DLACZEGO MAM WRAŻENIE, ŻE GADAM Z MAFIAKIEM' Pewnie jakbyś dzisiaj był w temacie, to bym Cię jebał. Ale co Ty pierdolisz o gadaniu z mafiakiem, jak my w tej edycji w zasadzie nie gadaliśmy. Zaczepiłeś mnie wczoraj z dupy i sobie poszedłeś i w zasadzie Cię nie było do linczu. Oczywistym jest, że nie należy Cię uniewinniać przy takiej grze, ale to pierdolenie, że powinienem Cię jebać uważam za atak wyprzedzający, jakbyś się go obawiał i spodziewał. A czemu jako niewinny miałbyś się go obawiać i spodziewać? i tu tez sie przypierdole bo dokladnie po takiej grze powinno sie mnie uniewinniac i nie jest tak, ze w ogole nie gadamy zaczales gre od przyjebania sie jezykowego do mnie potem zadawales jakies pytania ktore olalem potem sie przyjebales jak ci zarzucilem brak wplywu w miedzyczasie przyjebales sie ze klamie nieznajomoscia setupu i ile jest mafiozow mimo tego ani razu nie zaatakowales mnie bezposrednio pytasz sie dlaczego ja sie do ciebie przyjebalem 'z dupy', a jednoczesnie sam de facto cala gre sie do mnie przyjebujesz i...nic z tym nie robisz jedyna roznica polega na tym, ze ty miales na tyle slaba pozycje wczoraj, ze ja przy braku przekonania do twojej winy wolalem jednak zbic motylka ty nie miales takiej okazji, zeby bezposrednio podjac decyzje co do mnie wiec zastanawia mnie czemu sie przypierdalasz do mojej gry w twoja strone kiedy sam grasz w moja strone IDENTYCZNIE tylko jednoczesnie bez ZADNYCH konkretow
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 29, 2024 19:14:38 GMT 1
Dzisiejszy dzień masz cały przeczytany? nie
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 19:15:04 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 19:15:04 GMT 1
grubdemort byczku wiedzialemmze dobry z ciebie herbatnik no to co dajemy szanse temu grambo czy i nczymy jego meczarnie ?? Możemy ciebie zlinczować zamiast niego. Który z was ma rolę? ja jestem czysty jak lzy i gdyby nie tozsamosc to juz dawno bylbym tu uniewinniony ale kazdy ma tutaj jakas zjebana traume iks de
|
|