Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 19:15:18 GMT 1
jak zaglosujesz na papieza to cie oszczedze Zobaczymy, jak się sytuacja ułoży.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Sept 29, 2024 19:15:30 GMT 1
AKTUALNY STAN GŁOSOWANIA:
Twój Stary Grubol [4] – Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort, Jabba The Fatt, Gruba Ryba Dobry zły i gruby [3] – Gruambo, Andrzej Grubbol, Potężny Warmianin Gruambo [2] –Grubol-Papież, Wróżbita Grubciej Mietek Baryła [2] – Twój Stary Grubol, Adam Dużysz Potężny Warmianin [2] – Statua Grubości, Grzegorz Grubraun Grubol-Papież [2] – Misio Kaku, Mietek Baryła
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 29, 2024 19:15:55 GMT 1
Końcówka 2024 a Gruambo oczekuje pairingów jako dowodów na swoją winę Jak nie masz nic do dodanie to wypierdalaj. ZLINCZUJCIE JUTRO WRÓŻBITĘ!!!Jesteś pewny tego wróżbity?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 19:16:26 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 19:16:26 GMT 1
Dobry zły i gruby [3] – Gruambo, Andrzej Grubbol, Potężny Warmianin
co to za wagon XD
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Sept 29, 2024 19:18:05 GMT 1
Z Warmianina proszę ściągać.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 19:18:09 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 19:18:09 GMT 1
Jak nie masz nic do dodanie to wypierdalaj. ZLINCZUJCIE JUTRO WRÓŻBITĘ!!!Jesteś pewny tego wróżbity? Kaku cię chyba z leksza popierdoliło z tym pytaniem
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 19:18:24 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 19:18:24 GMT 1
Dobry zły i gruby [3] – Gruambo, Andrzej Grubbol, Potężny Warmianin co to za wagon XD Spaniały
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 19:18:29 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 19:18:29 GMT 1
Z Warmianina proszę ściągać. spokojnie
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 29, 2024 19:18:53 GMT 1
Niby czemu? Ale fajnie, że jesteś, musiało to wymagać od ciebie dużo odwagi po tej destrukcji z mojej strony
E: w ogóle to mam trochę wajb, że Rambo gra teraz na chaos, żeby nic nie dało się wyciągnąć z jego postów po linczu i czerwonym kolorku
E2: chociaż w sumie może to być też miastowa wyjebka i bekowanie sobie
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 19:19:11 GMT 1
Dzisiejszy dzień masz cały przeczytany? nie To poczytaj sobie te pierdy: Dobry, zły i gruby - serio uważasz, że Grubraun może być w mafii? Mnie w chuj dobrze wygląda, jakoś nie czuję zagrożenia z tej strony. nie wiem, szukam kogoś kto tej mafii w pewien sposób szefuje. Miałem nadzieję, że mafia po prostu go odjebie w mordzie jeśli jest niewinny i będę miał problem z głowy. Chujówka Konon, dawaj więcej. Załóżmy, że Boga nie ma, kto jest wtedt łotrem mafijnym? E: w ogóle to mam taki wajb, że jako miastowy Konon by się chyba nieco bardziej spiął, nie waliłby trzeci raz z rzędu kreacyjniaków, z których w sumie nic nie wynika (bo chuj wie, czy on naprawdę podejrzewa tego DZG i Papaja, czy mu to do kreacji pasuje). A w mafii to se potrolluje, wiedząc, że są jeszcze z 3 inne glony do wyjebania obok niego, a on kreacyjno zabawny jest, więc jest spora szansa, że parę linczów może przeżyć (a jak się zbierze kworum na wyjebanie go, to najwyżej wyjdzie z kreacji "zepsuliście mi zabawę") a ja mam wrażenie, że on w mafii nie ładowałby się z armatami w dwóch niewinnych, nawet w tak humorystyczny sposób, a raczej obrałby sobie jakiś cel mafijny do napierdalania bez ryzyka odwetu nie przekonuje mnie o tyle, że jako wpychany do szufladki "glon" powinien wiedząc o swojej niewinności starać się szukać mafii wśród innych tak sklasyfikowanych. A on mam wrażenie, że za cel wziął sobie poróżnienie tych, którzy go wskazują i ich zdyskredytowanie. jakaś nagła komitywa glonów się tu zrobiła z Twoim Starym (obu mam za bardziej mafię niż miasto) ciekawy jest też ten Większysz, którego odczyty idą jakby kompletnie w drugą stronę niż moje. Ja raczej obawiałbym się, że co najmniej jeden z dwójki Andrzej/Statua będzie winny, a on ich lekką ręką daje do niewinnych. Chujówka post, czemu powinien szukać wśród glonów, skoro to pójście po linii najmniejszego oporu? Przecież jakby to zrobił, to by było, że gra na przeżycie, zamiast szukać mafii. O dwójkę Lepper/ja to Dużysz spytał, ale też ciekaw jestem nie no właśnie teraz on gra na przeżycie, chcąc podważyć miejskość osób, które na niego głosują. jeśli jesteś w jakimś gronie osób, w którym z dużym prawdopodobieństwem jest mafia, to wiedząc o swojej niewinności wręcz naturalnym jest że chcesz by zlinczowano tego, który wydaje Ci się mafijny. W taki sposób myślą miastowi. Mafiozi starają się przekierować kierunek w jakim patrzy miasto na grupę, w której sami się nie znajdują. Zamiast szukania mafii zajmuje się analizowaniem mojej gry by mnie zdyskredytować. Jak tylko wyciągnąłem jego temat to zaczął w dodatku nieudolnie komentować moje poczynania. Tak miałem wczoraj z rana Motylka za winnego. Ale seria kilku postów sprawiła, że pomyślałem, że to chyba znowu jest jakiś niewinny Njay (a jak nie on to nie wiem kto, ale ktoś podobnie wchodzący w rozgrywkę), dlatego uznałem, że Motylek jest niewinny, a wśród tych, którzy chcą go zlinczować jest mafiozo. Później chciałem sprawdzić czy Papież jest niewinny dlatego przyczyniłem się do powstania pociągu na nim. Nie chciałem jednak by poleciał, dlatego zdjąłem z niego głos. A że byłem już troszkę wstawiony to kalkulowałem tylko tak, by nie było remisu (bo wtedy wiadomo, że wybiera mafia) no i ostatecznie poświęciłem Motylka.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Sept 29, 2024 19:20:12 GMT 1
Jesteś pewny tego wróżbity? Kaku cię chyba z leksza popierdoliło z tym pytaniem Czemu? Nie czytałem w ogóle dzisiejszego dnia, robiłem sobie detoks.
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 29, 2024 19:20:18 GMT 1
dobra zeby troche uporzadkowac to wszystko to "ekipa do burzy mozgow" + stany srednie papiez - no podoba mi sie dzisiaij nie wyczuwam tutaj krecenia w jajokurde mietek
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 29, 2024 19:21:20 GMT 1
ŚCIĄGAJCIE Z TEGO TWOJEGO STAREGO. DZG SIEDZI W NORZE I SIĘ ŚMIEJE
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 19:21:22 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 19:21:22 GMT 1
Może niech zleci dzisiaj ten twój stary, Gruambo nie chowa głowy w piasek w fazie wajchy
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 19:21:35 GMT 1
Jak nie masz nic do dodanie to wypierdalaj. ZLINCZUJCIE JUTRO WRÓŻBITĘ!!!Jesteś pewny tego wróżbity? Wkurwia już.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 19:21:37 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 19:21:37 GMT 1
Rabini się wypowiedzieli
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 29, 2024 19:22:02 GMT 1
ej ten Stary
to nie jest Eneldo?
Sidor nie
ale Eneldo
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Sept 29, 2024 19:22:31 GMT 1
Jesteś pewny tego wróżbity? Wkurwia już. Ok, Gruambo pisze jak spalony mafioza
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 29, 2024 19:22:36 GMT 1
ŚCIĄGAJCIE Z TEGO TWOJEGO STAREGO. DZG SIEDZI W NORZE I SIĘ ŚMIEJE A Twój Stary to nie siedzi w norze?
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 29, 2024 19:22:40 GMT 1
TOMUS MASZ PIEC MINUT ZEBY NAPISAC KTORYM POKEMONEM JESTES
|
|