|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 19:39:23 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 19:39:23 GMT 1
grubdemort jak myslisz gdzie sie najvardziej ponyliles ?? bo gruambo mi cuchnie magmarem
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 29, 2024 19:39:35 GMT 1
No jak nie? Jako Paulie Gualtieri pisał jak taki prostacki przygłup aż do mordu na nim. Ale jakiego światopoglądu? Ty lepiej wiesz jaki ja mam światopogląd? Nie ufam Ci, to jasne, ale uważam, że napierdalanie się z Tobą na godzinę przed linczem nic sensownego nie przyniesie. Zwłaszcza jak Cię nie było tyle czasu i wszelkie argumenty możesz odbić tym, że nie czytałeś. Dożyjemy obaj jutrzejszego dnia, to pogadamy, wtedy obaj będziemy na bieżąco. Zwłaszcza, że jak widzę obaj mamy na dziś ten sam cel w postaci Gruambo, to rozwadnianie tematu tym bardziej wydaje mi się bez sensu. tu tez sie przypierdole bo otoz takiego swiatopogladu, ze to jest trzeci raz jak mi zarzucasz, ze gram debila a ja tym debilem po prostu jestem uwazam ze jako miasto po trzech takich razach, gdzie ja tancze wedlug ciebie wokol setupu, to juz bys we mnie wbijal i nie trzeba byc w twojej glowie, zeby dodac, ze jak trzy razy sie przyjebales do mnie, ze udaje, ze czegos nie wiem, a nic z tym nie robisz, to cos tu juz jest nie tak To, co z Tobą robię, to nie uniewinniam Cię. M.in. dlatego że nie wiem, czy grasz debila, czy nim jesteś. Wytykam Ci nieścisłości i nie wbijam w Ciebie, bo przez jeden wieczór nie było mnie, potem przez większość dnia Ciebie, dziś znowu Cię nie było. Tak więc sobie odnotowuję te Twoje dziwne niewiedze i obserwuję. Nie kojarzę, żebym normalnie wbijał w Ciebie szybko, chyba tylko raz tak zrobiłem. Kwestia długofalowej optymalizacji. Pewnie jakbyś dzisiaj był w temacie, to bym Cię jebał. Ale co Ty pierdolisz o gadaniu z mafiakiem, jak my w tej edycji w zasadzie nie gadaliśmy. Zaczepiłeś mnie wczoraj z dupy i sobie poszedłeś i w zasadzie Cię nie było do linczu. Oczywistym jest, że nie należy Cię uniewinniać przy takiej grze, ale to pierdolenie, że powinienem Cię jebać uważam za atak wyprzedzający, jakbyś się go obawiał i spodziewał. A czemu jako niewinny miałbyś się go obawiać i spodziewać? i tu tez sie przypierdole bo dokladnie po takiej grze powinno sie mnie uniewinniac i nie jest tak, ze w ogole nie gadamy zaczales gre od przyjebania sie jezykowego do mnie potem zadawales jakies pytania ktore olalem potem sie przyjebales jak ci zarzucilem brak wplywu w miedzyczasie przyjebales sie ze klamie nieznajomoscia setupu i ile jest mafiozow mimo tego ani razu nie zaatakowales mnie bezposrednio pytasz sie dlaczego ja sie do ciebie przyjebalem 'z dupy', a jednoczesnie sam de facto cala gre sie do mnie przyjebujesz i...nic z tym nie robisz jedyna roznica polega na tym, ze ty miales na tyle slaba pozycje wczoraj, ze ja przy braku przekonania do twojej winy wolalem jednak zbic motylka ty nie miales takiej okazji, zeby bezposrednio podjac decyzje co do mnie wiec zastanawia mnie czemu sie przypierdalasz do mojej gry w twoja strone kiedy sam grasz w moja strone IDENTYCZNIE tylko jednoczesnie bez ZADNYCH konkretow Nie gram identycznie. Ja się czepiam konkretnych punktów w Twojej grze, które mi nie grają. Ty mnie z dupy wyciągasz o całość gry w czasem losowych albo dziwnych momentach, zwłaszcza wczoraj z tym brakiem wpływu, gdzie mnie nie było cały wieczór i to zapowiadałem. To było absurdalne. Grałbym identycznie jakbym wczoraj o 20 albo dziś o 18 pisał, że Voldemort nie ma wpływu na grę. Nie robiłem tego, bo rozumiem, że jest weekend i możesz nie mieć czasu. Ale jak już jesteś i piszesz, że X to Y, to się czepiam. Bo jednak nie wchodzisz pierwszy raz od 2 dni i jednak dużo postów widziałeś, w tym takich, gdzie dało się te tożsamości wyczytać. No to Ci to wytykam.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 29, 2024 19:39:47 GMT 1
OD KIEDY TROLLE SĄ W MAFII BO JA NIE PAMIĘTAM TAKIEGO PRZYPADKU?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 19:39:56 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 19:39:56 GMT 1
Andrzej jesteś niewinny ale odpuść dzisiaj tego dzg A DLACZEGO NIBY MAM MU ODPUŚCIĆ? Bo dzisiaj raczej nie spadnie, a ja osobiście na pewno na niego nie zagłosuję Wrócimy do dyskusji jutro na spokojnie, ja wiem że ty jesteś już w tym tunelu ale spróbujmy bezpiecznie trafić
|
|
|
Post by Adam Dużysz on Sept 29, 2024 19:40:01 GMT 1
bo eneldo ma chaotyczna grę w zestawie. Pytanie czy jest pewne że to on 99%
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 19:40:05 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 19:40:05 GMT 1
no mafioza niepokonany zagranico może on tam glonuje całe edycje i tak dociąga i to ta zwycięska tajemna strategia xD
Moja ostatnia gierka, mam najwięcej znaków (postów chyba też) w d1. Nawet mnie nie wkurwiajcie
pewnie jako jedyny dozywa bo nie stosuje zaimkow iks de
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 19:40:05 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 19:40:05 GMT 1
bo eneldo ma chaotyczna grę w zestawie. Pytanie czy jest pewne że to on ale jaki jest związek na linii twój stary - Małysz wtedy, bo to chyba miałeś na myśli?
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 29, 2024 19:40:35 GMT 1
grubdemort jak myslisz gdzie sie najvardziej ponyliles ?? bo gruambo mi cuchnie magmarem ostatnio gralem z miastowym grurambo i tutaj jest mile swietlne od tego i w sumie to jest ciekawe BO GRUBOLLO POWINIEN O TYM PISAC a ma wyjebane dlatego ja dalej uwazam ze Papiez - Grubollo - Grurambo - Twoj Stary - X to sa duze szanse Papiez, w kogo dzis dajesz?
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 29, 2024 19:40:47 GMT 1
tu tez sie przypierdole bo otoz takiego swiatopogladu, ze to jest trzeci raz jak mi zarzucasz, ze gram debila a ja tym debilem po prostu jestem uwazam ze jako miasto po trzech takich razach, gdzie ja tancze wedlug ciebie wokol setupu, to juz bys we mnie wbijal i nie trzeba byc w twojej glowie, zeby dodac, ze jak trzy razy sie przyjebales do mnie, ze udaje, ze czegos nie wiem, a nic z tym nie robisz, to cos tu juz jest nie tak To, co z Tobą robię, to nie uniewinniam Cię. M.in. dlatego że nie wiem, czy grasz debila, czy nim jesteś. Wytykam Ci nieścisłości i nie wbijam w Ciebie, bo przez jeden wieczór nie było mnie, potem przez większość dnia Ciebie, dziś znowu Cię nie było. Tak więc sobie odnotowuję te Twoje dziwne niewiedze i obserwuję. Nie kojarzę, żebym normalnie wbijał w Ciebie szybko, chyba tylko raz tak zrobiłem. Kwestia długofalowej optymalizacji. i tu tez sie przypierdole bo dokladnie po takiej grze powinno sie mnie uniewinniac i nie jest tak, ze w ogole nie gadamy zaczales gre od przyjebania sie jezykowego do mnie potem zadawales jakies pytania ktore olalem potem sie przyjebales jak ci zarzucilem brak wplywu w miedzyczasie przyjebales sie ze klamie nieznajomoscia setupu i ile jest mafiozow mimo tego ani razu nie zaatakowales mnie bezposrednio pytasz sie dlaczego ja sie do ciebie przyjebalem 'z dupy', a jednoczesnie sam de facto cala gre sie do mnie przyjebujesz i...nic z tym nie robisz jedyna roznica polega na tym, ze ty miales na tyle slaba pozycje wczoraj, ze ja przy braku przekonania do twojej winy wolalem jednak zbic motylka ty nie miales takiej okazji, zeby bezposrednio podjac decyzje co do mnie wiec zastanawia mnie czemu sie przypierdalasz do mojej gry w twoja strone kiedy sam grasz w moja strone IDENTYCZNIE tylko jednoczesnie bez ZADNYCH konkretow Nie gram identycznie. Ja się czepiam konkretnych punktów w Twojej grze, które mi nie grają. Ty mnie z dupy wyciągasz o całość gry w czasem losowych albo dziwnych momentach, zwłaszcza wczoraj z tym brakiem wpływu, gdzie mnie nie było cały wieczór i to zapowiadałem. To było absurdalne. Grałbym identycznie jakbym wczoraj o 20 albo dziś o 18 pisał, że Voldemort nie ma wpływu na grę. Nie robiłem tego, bo rozumiem, że jest weekend i możesz nie mieć czasu. Ale jak już jesteś i piszesz, że X to Y, to się czepiam. Bo jednak nie wchodzisz pierwszy raz od 2 dni i jednak dużo postów widziałeś, w tym takich, gdzie dało się te tożsamości wyczytać. No to Ci to wytykam. TY A MOŻE WEŹMIESZ SIĘ ZA GIERKĘ TU I TERAZ? BO TNIESZ W CHUJA EWIDENTNIE. NA LAURACH OSIADŁEŚ
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 19:40:51 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 19:40:51 GMT 1
Moja ostatnia gierka, mam najwięcej znaków (postów chyba też) w d1. Nawet mnie nie wkurwiajcie
pewnie jako jedyny dozywa bo nie stosuje zaimkow iks de XDDD jakby nie stosował to tam banują i chuj z kariery
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 19:41:12 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 19:41:12 GMT 1
bez wzgledu na przynaleznosc ale moze i faktycznie bedzie niewinny Może być niewinny bo chuja gra jak kurwa tygrysek czy kogo on tam grał w Politycznej
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 19:41:27 GMT 1
może taki po prostu lincz ugody między Twoim Starym a Warmianinem No i to jest bardzo dobra koncepcja a jak nie wejdzie to jazda pizda w statue grubości
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 29, 2024 19:41:43 GMT 1
Duzysz imo niewinny jest, zobaczcie ten start co cytowalem
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 19:42:02 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 29, 2024 19:42:02 GMT 1
bo eneldo ma chaotyczna grę w zestawie. Pytanie czy jest pewne że to on ale jaki jest związek na linii twój stary - Małysz wtedy, bo to chyba miałeś na myśli? [br/] Nie, po prostu jak stary to eneldo to wolałbym odjebac dłuższa. Ale chyba już za późno na wajche
|
|
|
Post by Adam Dużysz on Sept 29, 2024 19:42:10 GMT 1
No nie mam czasu, robicie jakieś barbarzyńskie 12/12 człowiek nawet nie ma kiedy postów czytać. W życiu bym się nie zapisał jakbym wiedział
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 19:42:14 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 29, 2024 19:42:14 GMT 1
Zwłaszcza jeśli służysz to Tomuś
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 19:42:20 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 19:42:20 GMT 1
bez wzgledu na przynaleznosc ale moze i faktycznie bedzie niewinny Może być niewinny bo chuja gra jak kurwa tygrysek czy kogo on tam grał w Politycznej no albo ta gwiazdka co w huja leciała do czasu w świątecznej
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 19:42:23 GMT 1
grubdemort jak myslisz gdzie sie najvardziej ponyliles ?? bo gruambo mi cuchnie magmarem ostatnio gralem z miastowym grurambo i tutaj jest mile swietlne od tego i w sumie to jest ciekawe BO GRUBOLLO POWINIEN O TYM PISAC a ma wyjebane dlatego ja dalej uwazam ze Papiez - Grubollo - Grurambo - Twoj Stary - X to sa duze szanse Papiez, w kogo dzis dajesz? o czym powinienem pisać, o tym jak grał na MU?
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 29, 2024 19:42:27 GMT 1
ale jaki jest związek na linii twój stary - Małysz wtedy, bo to chyba miałeś na myśli? [br/] Nie, po prostu jak stary to eneldo to wolałbym odjebac dłuższa. Ale chyba już za późno na wajche Ty jesteś Kcurkiem?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 19:42:36 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 19:42:36 GMT 1
statua niewinny italianiec niewinny grubdemort niewinny duzysz podobno tez cofam uniewinnienia na eastgrubie i papaju
|
|