|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 19:42:37 GMT 1
Voldemort wkurwiasz mnie
Ty se będziesz pisał ludziom co ja powinienem pisać?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 19:43:08 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 19:43:08 GMT 1
No nie mam czasu, robicie jakieś barbarzyńskie 12/12 człowiek nawet nie ma kiedy postów czytać. W życiu bym się nie zapisał jakbym wiedział juz cie uniewinnilismy nie musisz sie rozplakiwac jak pipa
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 19:43:14 GMT 1
napisałem dzisiaj takie fajne posty że mucha nie siada przestań wymyślać
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 29, 2024 19:43:26 GMT 1
ostatnio gralem z miastowym grurambo i tutaj jest mile swietlne od tego i w sumie to jest ciekawe BO GRUBOLLO POWINIEN O TYM PISAC a ma wyjebane dlatego ja dalej uwazam ze Papiez - Grubollo - Grurambo - Twoj Stary - X to sa duze szanse Papiez, w kogo dzis dajesz? o czym powinienem pisać, o tym jak grał na MU? na ten moment to moglbys o czymkolwiek ja tne w chuja ale jak jest lincz to ogory do gory i napierdalam z poczucia obowiazku a ty 90% postow natlukles napierdalajac don vito dawaj opinie o: Papiez Twoj Stary Rambo Misio Kaku
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 29, 2024 19:43:27 GMT 1
WINNY TWÓJ STARY NIE POWINIEN CLAIMOWAĆ?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 19:43:45 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 29, 2024 19:43:45 GMT 1
napisałem dzisiaj takie fajne posty że mucha nie siada przestań wymyślać no nie wiem, gdzie te fajne posty szału nie ma
|
|
|
Post by Adam Dużysz on Sept 29, 2024 19:44:18 GMT 1
WINNY TWÓJ STARY NIE POWINIEN CLAIMOWAĆ? jak go nie ma to nie sclaimuje. Może myślał, że długi post mu pomoże
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 19:44:26 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 29, 2024 19:44:26 GMT 1
grubdemort jak myslisz gdzie sie najvardziej ponyliles ?? bo gruambo mi cuchnie magmarem ostatnio gralem z miastowym grurambo i tutaj jest mile swietlne od tego i w sumie to jest ciekawe BO GRUBOLLO POWINIEN O TYM PISAC a ma wyjebane dlatego ja dalej uwazam ze Papiez - Grubollo - Grurambo - Twoj Stary - X to sa duze szanse Papiez, w kogo dzis dajesz? italianca biore na siebie gruambo nie ale mam serii deja vu z edycji gdy lecial jako magmar zupelnie inny wajb niz od petuni gdy partnerowal conte
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 29, 2024 19:44:33 GMT 1
Grurambo, Papież, Twój Stary, Grubollo i jakiś pokemon? kurwa, patrzcie MISIOKAKU jaką masz opinię o powyższej czwórce? Dzisiaj nie czytałem, więc opieram się na wczoraj i dziś rano: Grurambo - nie uniewinniłem go, może być mafią i nie będę miał skrupułów, żeby na niego głosować Papież - potencjał na mafię, ale dziś go zostawiam, bo dużo ludzi go uniewinnia Twój Stary - podobnie jak Grurambo, choć wydaje mi się ciut mniej prawdopodobnym mafiozą, wciąż mogę na niego głosować Grubollo - moim zdaniem mafiak i z przyjemnością na niego zagłosuję, ale dziś nie ma na niego chętnych. nie podoba sie mnie ten post
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Sept 29, 2024 19:44:44 GMT 1
grubdemort jak myslisz gdzie sie najvardziej ponyliles ?? bo gruambo mi cuchnie magmarem ostatnio gralem z miastowym grurambo i tutaj jest mile swietlne od tego i w sumie to jest ciekawe BO GRUBOLLO POWINIEN O TYM PISAC a ma wyjebane dlatego ja dalej uwazam ze Papiez - Grubollo - Grurambo - Twoj Stary - X to sa duze szanse Papiez, w kogo dzis dajesz? Ale co ty porównujesz 48/24 do 12/12?
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 19:45:03 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 29, 2024 19:45:03 GMT 1
[br/] Nie, po prostu jak stary to eneldo to wolałbym odjebac dłuższa. Ale chyba już za późno na wajche Ty jesteś Kcurkiem? nie Kurwa, późno się z tożsamościami wywlekliscie
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 29, 2024 19:45:16 GMT 1
PRZECIEŻ PRÓCZ MNIE NIKT GO NAWET NIE BRONI
NIE CLAIMUJE
A DZG SIEDZI W NORZE
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Sept 29, 2024 19:45:20 GMT 1
AKTUALNY STAN GŁOSOWANIA: Twój Stary Grubol [9] – Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort, Jabba The Fatt, Gruba Ryba, Wróżbita Grubciej, Grzegorz Grubraun, Gruboku, Mietek Baryła, Adam Dużysz Dobry zły i gruby [3] – Gruambo, Andrzej Grubbol, Potężny Warmianin Gruambo [2] –Grubol-Papież, Misio Kaku Mietek Baryła [1] – Twój Stary Grubol Potężny Warmianin [1] – Statua Grubości
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 29, 2024 19:45:34 GMT 1
kurde Gruboku to MF w takim razie?
to chyba dalej git
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 29, 2024 19:45:37 GMT 1
o czym powinienem pisać, o tym jak grał na MU? na ten moment to moglbys o czymkolwiek ja tne w chuja ale jak jest lincz to ogory do gory i napierdalam z poczucia obowiazku a ty 90% postow natlukles napierdalajac don vito dawaj opinie o: Papiez Twoj Stary Rambo Misio Kaku z chuja spadłeś kurwiarzu pisałem dzisiaj pół dnia o Rambo pisałem o Kaku a jak dowiedziałem się tożsamości Twojego Starego to też go chętnie wyrzuce jesteś na 60 stronie to sie nie mądruj bo ja dzisiaj zajebałem reaktywacje
|
|
|
Post by Adam Dużysz on Sept 29, 2024 19:45:39 GMT 1
No nie mam czasu, robicie jakieś barbarzyńskie 12/12 człowiek nawet nie ma kiedy postów czytać. W życiu bym się nie zapisał jakbym wiedział juz cie uniewinnilismy nie musisz sie rozplakiwac jak pipa Sam jesteś kurwa pipa
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 29, 2024 19:45:49 GMT 1
PRZECIEŻ PRÓCZ MNIE NIKT GO NAWET NIE BRONI NIE CLAIMUJE A DZG SIEDZI W NORZEalbo zarabia
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 29, 2024 19:45:51 GMT 1
Dzisiaj nie czytałem, więc opieram się na wczoraj i dziś rano: Grurambo - nie uniewinniłem go, może być mafią i nie będę miał skrupułów, żeby na niego głosować Papież - potencjał na mafię, ale dziś go zostawiam, bo dużo ludzi go uniewinnia Twój Stary - podobnie jak Grurambo, choć wydaje mi się ciut mniej prawdopodobnym mafiozą, wciąż mogę na niego głosować Grubollo - moim zdaniem mafiak i z przyjemnością na niego zagłosuję, ale dziś nie ma na niego chętnych. nie podoba sie mnie ten post Słusznie, kiepski taki. Giuseppe Grubollo, brak ci jaj, cierpisz na chroniczny zanik fiuta
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 29, 2024 19:46:05 GMT 1
na ten moment to moglbys o czymkolwiek ja tne w chuja ale jak jest lincz to ogory do gory i napierdalam z poczucia obowiazku a ty 90% postow natlukles napierdalajac don vito dawaj opinie o: Papiez Twoj Stary Rambo Misio Kaku z chuja spadłeś kurwiarzu pisałem dzisiaj pół dnia o Rambo pisałem o Kaku a jak dowiedziałem się tożsamości Twojego Starego to też go chętnie wyrzuce jesteś na 60 stronie to sie nie mądruj bo ja dzisiaj zajebałem reaktywacje GRUBOLLO MAFIA
|
|
|
Rozgrywka
Sept 29, 2024 19:46:19 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 29, 2024 19:46:19 GMT 1
WINNY TWÓJ STARY NIE POWINIEN CLAIMOWAĆ? Kiedy ostatnio claim roli ocalił mafiaka
|
|