|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 26, 2024 21:22:39 GMT 1
No to zdecydujcie wreszcie co mi chcecie w tym momencie zarzucić, bo kompletnie nie rozumiem waszej gry i sami tworzycie teraz węzeł gordyjski do rozcięcia na podstawie dennej analizy Leppera.
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 21:22:54 GMT 1
No z dupy kurwa xD chłop dopytuje o szczegóły ogólnikowego posta, a ty to czytasz jako szukanie sobie przyjaciół Na litość boską Trzymajcie mnie bo nie wytrzymię po prostu. Jak usłyszę jeszcze raz oskarżenia o to że inaczej oceniłem postawę kogoś ( niż w teorii zamierzał autor i i przez to mi sie zarzuca źle odczytanie intencji) to przypierdolę. Ile razy mam to pisać by dotarło do ciebie to? słuchaj kurwa ja jestem w stanie jeszcze uwierzyć, że ty serio źle odczytałeś jego intencje i na tej podstawie zbudowałeś sobie stosunek A gdzie konkretnie było to szukanie przyjaciół? Zacytuj posty. mafiacorner.boards.net/post/138024 - no ja tu już szybko odniosłem wrażenie, że on nie był nastawiony na kreowanie się a na szukaniu kto może być jego kumplem w mieście. Więc tak najłatwiej mu było w tamtym momencie być tym miłym i potencjalnie mógł pomyśleć, że będąc miłym więcej zaufania sobie kupi. mafiacorner.boards.net/post/138062 - nadal próbuje udawać takiego przyjaznego by mógł wzbudzać sympatię i potencjalnie znaleźć sobie kogoś kto go za rączkę po prowadzi tylko że nastąpiła po tym poście zmiana narracji i dostaje naczelnego obrońcę w postaci wróżbity. Także pośrednio mógł osiągnąć cel bo ma kogoś kto go będzie w razie czego bronił i jednocześnie może zmienić narrację na inną. Ale takie okopanie się na tej pozycji bez chwili refleksji to już dziwna sprawa paradoksalnie mój zabójczy instynkt mówi mi, że mimo wszystko możesz być niewinny, więc weź się ogarnij ziomek
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 26, 2024 21:22:59 GMT 1
trzeba tu zawiazac koalicje nieskloconych i poustawiac to miasto do pionu bo juz za duzo konfliktow sie tworzy spokojnie tu się wszystko wyteguje
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 21:23:15 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 26, 2024 21:23:15 GMT 1
trzeba tu zawiazac koalicje nieskloconych i poustawiac to miasto do pionu bo juz za duzo konfliktow sie tworzy Melduję się mam czysty umysł
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 21:24:31 GMT 1
Jak oceniacie moje wejście? spoko
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 21:25:01 GMT 1
trzeba tu zawiazac koalicje nieskloconych i poustawiac to miasto do pionu bo juz za duzo konfliktow sie tworzy Grubraun Grubollo Grubbol Baryła Gruboku są gitami czwórki mafijnej pewnie nie jebnąłem ale jak w mafii jest Grubolone to Gruby Kucharz też myślę w niej będzie
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 26, 2024 21:25:28 GMT 1
Ja z nikim nie będę się kłócił. Będę łączył, a nie dzielił. Aby danie było dobre, potrawy muszą się dobrze łączyć.
Na kolację bym chciał oprócz Gruboku, Astleya i Papieża zaprosić jeszcze Wróżbitę.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 21:25:36 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 26, 2024 21:25:36 GMT 1
zbieram ekipe na fuszke pewna kasa
italianiec sie nada voldemort tez git rybak cos tam pewnie umie w gk szponcic
kogo jeszcze?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 21:25:39 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 26, 2024 21:25:39 GMT 1
Jak oceniacie moje wejście? spoko Dziekuje Twoj ostatni post też spoko
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 21:27:15 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 26, 2024 21:27:15 GMT 1
trzeba tu zawiazac koalicje nieskloconych i poustawiac to miasto do pionu bo juz za duzo konfliktow sie tworzy Grubraun Grubollo Grubbol Baryła Gruboku są gitami czwórki mafijnej pewnie nie jebnąłem ale jak w mafii jest Grubolone to Gruby Kucharz też myślę w niej będzie tego braungruba bym nie bral on podpierdala do pipu
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 21:27:33 GMT 1
No to zdecydujcie wreszcie co mi chcecie w tym momencie zarzucić, bo kompletnie nie rozumiem waszej gry i sami tworzycie teraz węzeł gordyjski do rozcięcia na podstawie dennej analizy Leppera. w koncu ktos sie odwazyl napisac prawde o analizie Leppera
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 26, 2024 21:28:01 GMT 1
Ja z nikim nie będę się kłócił. Będę łączył, a nie dzielił. Aby danie było dobre, potrawy muszą się dobrze łączyć.
Na kolację bym chciał oprócz Gruboku, Astleya i Papieża zaprosić jeszcze Wróżbitę.
ale co z tą kolacją bo trochę nie skumałem nie wiem czy chcę z papieżem z jednej wazy w tym momencie
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 21:28:07 GMT 1
Dlaczego Misiu powiedz mi. a Jasnowidz się do tego odniósł? bo czekałem, aż się odniesie, a też miałem pytać no tak, napisałem mu że chuja się zna xD jak inaczej do tego się odnieść?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 21:28:19 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 26, 2024 21:28:19 GMT 1
nie rozumiem tbh po co wam miejskie koalicje w d0
niech będzie napierdalanka
koalicjowanie tak early imo sprzyja infiltrującym
to do Mietka i Voldemorta
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 21:28:43 GMT 1
Don Vito, Grubol Szef, Wróżbito Grubcio i Papieżi mozna konczyc chyba ze pieciu mafiozow jest to jeszcze ten Grub Astley Grubdemort jednak zalicza gruby odpał Nie pochwalam
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 26, 2024 21:29:28 GMT 1
ale co z tą kolacją bo trochę nie skumałem nie wiem czy chcę z papieżem z jednej wazy w tym momencie Kolacja to spotkanie wieczorem jutro przy stole, by razem omawiać sprawy i się wspierać w stanie rodzinnego niemalże zaufania.
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 21:29:32 GMT 1
Zapraszam na kolację Papieża, Gruboku i Grubola Astleya. Będziemy jutro rozmawiać przy jednym stole! Moja magiczna kula podbija te ekipę, tylko dodałbym tam jeszcze Grubrauna
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 21:31:45 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 26, 2024 21:31:45 GMT 1
nie rozumiem tbh po co wam miejskie koalicje w d0 niech będzie napierdalanka koalicjowanie tak early imo sprzyja infiltrującym to do Mietka i Voldemorta no bo robisz se taka koalicje d0 co nie i se fajnie dyskutujesz z gosciami do ktorych masz pewne zaufanie co nie mozesz brac ich opinie i dorzucic swoje spojrzenie co nie i potem se tak patrzysz jak leca mordy co nie jak mordy leca w koalicje to chyba git ekipe zmontowales co nie a jak zaden nie leci to weryfikujesz ekipe bo duza edycja i masz w chuj czasu same plusy zero minusow
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 26, 2024 21:32:41 GMT 1
Zapraszam na kolację Papieża, Gruboku i Grubola Astleya. Będziemy jutro rozmawiać przy jednym stole! Czemu zapraszasz mnie i 2 moich podejrzanych? Don Vito, Grubol Szef, Wróżbito Grubcio i Papieżi mozna konczyc chyba ze pieciu mafiozow jest to jeszcze ten Grub Astley Strasznie szarżujesz z kreacją na nieogara-pojeba. Z tym udawaniem, że nie wiesz, ilu jest mafiozów to przegiąłeś. Z wrzucaniem mnie do mafii też, ale wybaczam, może mnie dzięki temu nie odjebią. Chyba że sam jesteś w mafii, to pewnie odjebią. Dostałeś szansę na odniesienie się do tego co napisałem a wolisz odpowiedzieć co ty pierdolisz? No błagam. Jakim chujem aż tak broniony pośrednio jest Gruboku? Wytłumaczcie mi to...
A ten za prawdziwą reakcję że takiego kolegi nie znalazłem xD Nie wiem czy widziałem coś bardziej absurdalnego, Chociaż jak mamy się dziwnymi reakcjami przerzucać, to zanim swoim postem poszedłeś all in w swoją idiotyczną teorię to popełniłeś to:
gdzie ja nic nie napisałem, ale ktoś zwrócił ci uwagę więc się mitygowałeś.
XD
Jednocześnie twoja ostatnia aktywność to dowalanie się do typa z dwoma kreacyjnymi postami, nie jest jedyny, ale został przez ciebie wyrózniony. Czemu?
A ja stawiam tezę, że Grubbolone-Gruboku to 2 mafie. Don Vito wiedział, że Gruboku to mafia, więc się podczepił pod atak Brauna, żeby się w razie czego szybko załapać na profity, ale zrobił to chujowo, zupełnie błędnie opisując to, co się działo w temacie. Jakby wylosował znany sobie argument za czyjąś mafijnością (szukanie przyjaciół), tylko nikt inny tego nie widział, bo nie miało to miejsca.
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 26, 2024 21:33:43 GMT 1
Jak to jest, że "ledwo przeczytałeś posty" i się do nich przyjebałeś lub spropsowałeś, ale w sumie nie analizowałeś, czy tam jedno się spina z drugim, ale posty Leppera, które są raczej ciężkie do czytania i analizy przez Capslocka, składnię oraz interpunkcję przeanalizowałeś tak dokładnie, że wiesz, że rozkurwił Don Vito? post leppera byl na osmej stronie, a nie pierwszych dwoch dzbanie szukasz mafii, czy analizujesz gowno pod publiczke? xD jaka udawana agresja.
|
|