|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 21:33:57 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 26, 2024 21:33:57 GMT 1
i zeby nikt jutro nie wyskakiwal z kims innym niz grubolone i argumentem ze don vito nam nie ucieknie hydrze trza ujebac leb od razu jak wynurzy sie znad tafli
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 21:34:07 GMT 1
Jak to jest, że "ledwo przeczytałeś posty" i się do nich przyjebałeś lub spropsowałeś, ale w sumie nie analizowałeś, czy tam jedno się spina z drugim, ale posty Leppera, które są raczej ciężkie do czytania i analizy przez Capslocka, składnię oraz interpunkcję przeanalizowałeś tak dokładnie, że wiesz, że rozkurwił Don Vito? post leppera byl na osmej stronie, a nie pierwszych dwoch dzbanie szukasz mafii, czy analizujesz gowno pod publiczke? A ty Tom Grubolo Riddle znowu jesteś w chuj nieprzyjemny od początku Co się stało?
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 21:34:22 GMT 1
post leppera byl na osmej stronie, a nie pierwszych dwoch dzbanie szukasz mafii, czy analizujesz gowno pod publiczke? xD jaka udawana agresja. Papaj czyta z mojej kuli
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 26, 2024 21:34:23 GMT 1
Zapraszam na kolację Papieża, Gruboku i Grubola Astleya. Będziemy jutro rozmawiać przy jednym stole! Czemu zapraszasz mnie i 2 moich podejrzanych? Don Vito, Grubol Szef, Wróżbito Grubcio i Papieżi mozna konczyc chyba ze pieciu mafiozow jest to jeszcze ten Grub Astley Strasznie szarżujesz z kreacją na nieogara-pojeba. Z tym udawaniem, że nie wiesz, ilu jest mafiozów to przegiąłeś. Z wrzucaniem mnie do mafii też, ale wybaczam, może mnie dzięki temu nie odjebią. Chyba że sam jesteś w mafii, to pewnie odjebią. A ten za prawdziwą reakcję że takiego kolegi nie znalazłem xD Nie wiem czy widziałem coś bardziej absurdalnego, Chociaż jak mamy się dziwnymi reakcjami przerzucać, to zanim swoim postem poszedłeś all in w swoją idiotyczną teorię to popełniłeś to:
gdzie ja nic nie napisałem, ale ktoś zwrócił ci uwagę więc się mitygowałeś.
XD
Jednocześnie twoja ostatnia aktywność to dowalanie się do typa z dwoma kreacyjnymi postami, nie jest jedyny, ale został przez ciebie wyrózniony. Czemu?
A ja stawiam tezę, że Grubbolone-Gruboku to 2 mafie. Don Vito wiedział, że Gruboku to mafia, więc się podczepił pod atak Brauna, żeby się w razie czego szybko załapać na profity, ale zrobił to chujowo, zupełnie błędnie opisując to, co się działo w temacie. Jakby wylosował znany sobie argument za czyjąś mafijnością (szukanie przyjaciół), tylko nikt inny tego nie widział, bo nie miało to miejsca. Ponieważ ciebie mam za niewinnego i twoich 2 podejrzanych też. Możemy o nich porozmawiać bardziej szczegółowo, tylko skończę czytać.
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 26, 2024 21:35:58 GMT 1
W zasadzie jak Rick jest w mafii wątpię by aż tak by wolał ryzykować, by budować pozycję na cichociemnym koledze z mafii na starcie gry.
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 21:37:45 GMT 1
W zasadzie jak Rick jest w mafii wątpię by aż tak by wolał ryzykować, by budować pozycję na cichociemnym koledze z mafii na starcie gry.
i jaka z tego płynie konkluzja? rick jest w mafii? czy grubambo jest w mafii? czy jeszcze jakaś inna?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 21:38:21 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 21:38:21 GMT 1
czemu nieprzyjemny od razu
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 26, 2024 21:38:43 GMT 1
ale co z tą kolacją bo trochę nie skumałem nie wiem czy chcę z papieżem z jednej wazy w tym momencie Kolacja to spotkanie wieczorem jutro przy stole, by razem omawiać sprawy i się wspierać w stanie rodzinnego niemalże zaufania. A to ja akurat jutro nie mogę. Mam zaproszenie na imprezę w parafii w Dąbrowie Górniczej. Będzie GRUBO! Innymi słowy o 17.30 znikam i nie wiem, czy zajrzę choćby z telefonu, bo będę ruchał ministrantów chlał i grał w kręgle.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 21:39:38 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 21:39:38 GMT 1
Moja magiczna kula wskazuje, bym w Lordzie Grubdemorcie ujrzał dobro, nawet mimo jego niezbyt zachęcającej aparycji! Nie, to nie fat shaming. i od kiedy się początek liczy
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 26, 2024 21:39:54 GMT 1
Oczywiście że mógł się bawić kreację. Bardziej podejrzane jest już jego zniknięcie od samego kreacyjnego pisania. ale chronologię zdarzeń mamy taką: 1. piszę pierwszego posta w rozgrywce 2. rambo pisze drugiego posta w rozgrywce 3. piszę trzeciego posta w rozgrywce i zwracam się w nim bezpośrednio do rambo i to pozytywnym tonie 4. grubol szef pisze czwartego posta w rozgrywce rambo mi w żaden sposob nie odpisuje, ani w ogóle nie pisze nic innego 5. pomyślałem sobie, że w zasadzie takie unikanie interakcji jest raczej mafijne niż niemafine, no bo czego się bać, zabawę d0 mamy, ale nie musi to przecież o niczym świadczyć - piszę więc posta o karmie i daję mu -5 6. grumbao widzi, że dostał atak i pisze drugiego posta kreacyjnego 7. w temacie nic się nie dzieje, bo kilka osób tylko wrzuciło posty kreacyjne, no i jak napisałem wyżej, ty zacząłeś pytać andrzeja o kreację 8. daję rambo kolejne -5 i tobie -2 za rozmywanie tematu co pośrednio zdejmuje press z rambo 9. rambo dalej nie ma więc jak dla mnie to podejrzany stał się w punkcie piątym, a to że zniknął, to tylko mnie utwierdza w tym przekonaniu a odnośnie ciebie to nie wiem jaki wniosek w końcu w związku z tym, chyba się nie zgadzam, że "mógł się bawić kreacją", bo wg mojej interpretacji, to zabawy tam wiele nie było Ricky, a nie dorabiasz kurwa ideologii trochę? Może Rambo poszedł sobie pobiegać albo poruchać, albo cokolwiek. Dajmy spokój.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 21:39:54 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 21:39:54 GMT 1
kurde może jednak zgadlem te mafię ale heca
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 21:39:57 GMT 1
czemu nieprzyjemny od razu no właśnie nad tym się zastanawiam
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Post by Gruboku on Sept 26, 2024 21:40:01 GMT 1
Zapraszam na kolację Papieża, Gruboku i Grubola Astleya. Będziemy jutro rozmawiać przy jednym stole! Czemu zapraszasz mnie i 2 moich podejrzanych? Don Vito, Grubol Szef, Wróżbito Grubcio i Papieżi mozna konczyc chyba ze pieciu mafiozow jest to jeszcze ten Grub Astley Strasznie szarżujesz z kreacją na nieogara-pojeba. Z tym udawaniem, że nie wiesz, ilu jest mafiozów to przegiąłeś. Z wrzucaniem mnie do mafii też, ale wybaczam, może mnie dzięki temu nie odjebią. Chyba że sam jesteś w mafii, to pewnie odjebią. A ten za prawdziwą reakcję że takiego kolegi nie znalazłem xD Nie wiem czy widziałem coś bardziej absurdalnego, Chociaż jak mamy się dziwnymi reakcjami przerzucać, to zanim swoim postem poszedłeś all in w swoją idiotyczną teorię to popełniłeś to:
gdzie ja nic nie napisałem, ale ktoś zwrócił ci uwagę więc się mitygowałeś.
XD
Jednocześnie twoja ostatnia aktywność to dowalanie się do typa z dwoma kreacyjnymi postami, nie jest jedyny, ale został przez ciebie wyrózniony. Czemu?
A ja stawiam tezę, że Grubbolone-Gruboku to 2 mafie. Don Vito wiedział, że Gruboku to mafia, więc się podczepił pod atak Brauna, żeby się w razie czego szybko załapać na profity, ale zrobił to chujowo, zupełnie błędnie opisując to, co się działo w temacie. Jakby wylosował znany sobie argument za czyjąś mafijnością (szukanie przyjaciół), tylko nikt inny tego nie widział, bo nie miało to miejsca. Pewnie liczyłeś na to, że zapytam skąd taka teza, ale mnie bardziej ciekawi czemu Rick?
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 21:40:46 GMT 1
Moja magiczna kula wskazuje, bym w Lordzie Grubdemorcie ujrzał dobro, nawet mimo jego niezbyt zachęcającej aparycji! Nie, to nie fat shaming. i od kiedy się początek liczy D0 to ogólny początek moja kula podała mi opinię na tamten moment, a potem jakieś brzydkie oskarżenia w stronę niewinnego wróżbity, niepotrzebne wyzwiska sam przyznasz, że kula mogła zwątpić
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 26, 2024 21:41:11 GMT 1
Najmafijniej narazie to mi ten jasnowidz się widzi. Dlaczego Misiu powiedz mi. Dwa posty smierdziuchy zapodał. Gruboku nadgorliwy, ale chyba w nieporadnie miastowy sposób Tak mi kula mówi, chociaż nie wiem, co to za "chyba", badziew z Temu Ten post to taki na pokaz. Niby wyciąga jakiś wniosek, a potem pisze że jest nic nie warty. To po co w ogóle o tym pisać? Oczywiście liczyłem na to, że jego gra dalej będzie do określenia bardziej negatywnie. Nie brałem w ogóle pod uwagę czy to część kreacji czy nie lub czy część pressingu ( jak ty określiłeś jego początek). Samo wyjście z tej pozy oceniłem już neutralnie i dalej czekam czy on będzie po swojemu działał czy leciał w chuja. Dobra Vito, chuj z tym, no jestem w stanie uwierzyć, że tak było Mnie się tylko nie podoba, że ty przeszedłeś z tej negatywnej oceny do neutralnej, jak cię o to przycisnąłem Muszę się spytać MAGICZNEJ KULI co z tym fantem Tu podobny post jak wyżej. Po co to zdanie o tej kuli? Mi to zalatuje taką mafią, która chce być merytoryczna, ale boi się rzucić z pełnym impetem, więc tak podszczypuje.
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 26, 2024 21:41:12 GMT 1
i jaka z tego płynie konkluzja? rick jest w mafii? czy grubambo jest w mafii? czy jeszcze jakaś inna? no ja mam pytanie do papieża o co jemu chodzi bo w ostatnim poście wskazuje, że szef zaprasza do stołu jego dwóch podejrzanych [mnie i gruboku] czyli mnie podejrzewa na serio, a nie chce wyjebać dla beki/mety jednocześnie, ma za mafię rambo, co też pisze w tym poście a sam kurwa wcześniej pisząc o mnie napisał, że mu się nie dodaje wyjebywanie kolegi z mafii 10 minut po starcie gry i uznaje to za okoliczność wykluczającą mnie i rambo razem KURWA JAK znaczy no ja rozumiem, że to może być na zasadzie "któryś z was dwóch", ale KURWA JAK dlatego no papież liczę, że mi to wytłumaczysz
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 21:42:22 GMT 1
Dlaczego Misiu powiedz mi. Dwa posty smierdziuchy zapodał. Gruboku nadgorliwy, ale chyba w nieporadnie miastowy sposób Tak mi kula mówi, chociaż nie wiem, co to za "chyba", badziew z Temu Ten post to taki na pokaz. Niby wyciąga jakiś wniosek, a potem pisze że jest nic nie warty. To po co w ogóle o tym pisać? Dobra Vito, chuj z tym, no jestem w stanie uwierzyć, że tak było Mnie się tylko nie podoba, że ty przeszedłeś z tej negatywnej oceny do neutralnej, jak cię o to przycisnąłem Muszę się spytać MAGICZNEJ KULI co z tym fantem Tu podobny post jak wyżej. Po co to zdanie o tej kuli? Mi to zalatuje taką mafią, która chce być merytoryczna, ale boi się rzucić z pełnym impetem, więc tak podszczypuje. Chłopie przecież to zabawa kreacją W tym pierwszym poście nie pisałem przecież nic, że nie jest nic warty, o czym ty mówisz? Bo mnie się zdaje, że po prostu nie załapałeś żartu
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 26, 2024 21:43:18 GMT 1
ale chronologię zdarzeń mamy taką: 1. piszę pierwszego posta w rozgrywce 2. rambo pisze drugiego posta w rozgrywce 3. piszę trzeciego posta w rozgrywce i zwracam się w nim bezpośrednio do rambo i to pozytywnym tonie 4. grubol szef pisze czwartego posta w rozgrywce rambo mi w żaden sposob nie odpisuje, ani w ogóle nie pisze nic innego 5. pomyślałem sobie, że w zasadzie takie unikanie interakcji jest raczej mafijne niż niemafine, no bo czego się bać, zabawę d0 mamy, ale nie musi to przecież o niczym świadczyć - piszę więc posta o karmie i daję mu -5 6. grumbao widzi, że dostał atak i pisze drugiego posta kreacyjnego 7. w temacie nic się nie dzieje, bo kilka osób tylko wrzuciło posty kreacyjne, no i jak napisałem wyżej, ty zacząłeś pytać andrzeja o kreację 8. daję rambo kolejne -5 i tobie -2 za rozmywanie tematu co pośrednio zdejmuje press z rambo 9. rambo dalej nie ma więc jak dla mnie to podejrzany stał się w punkcie piątym, a to że zniknął, to tylko mnie utwierdza w tym przekonaniu a odnośnie ciebie to nie wiem jaki wniosek w końcu w związku z tym, chyba się nie zgadzam, że "mógł się bawić kreacją", bo wg mojej interpretacji, to zabawy tam wiele nie było Ricky, a nie dorabiasz kurwa ideologii trochę? Może Rambo poszedł sobie pobiegać albo poruchać, albo cokolwiek. Dajmy spokój. nie ten post z numerkami to przerost formy nad treścią i jest wytłumaczeniem mojego procesu myślowego dla mnie to jest bardzo prawdopodobny obsryw
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 26, 2024 21:43:28 GMT 1
i jaka z tego płynie konkluzja? rick jest w mafii? czy grubambo jest w mafii? czy jeszcze jakaś inna? Konkluzja jest taka, że jak Rick w mafii to nie dam sobie obciąć ręki ale raczej Grumbabo powinien być niewinny w takim wypadku. Wtedy może potencjalnie sobie nadrabiać spokojnie pozycję wiedząc ile jeszcze mu kompanów żyje i może rozmyć swój temat.
W drugim wypadku jak Grumbabo jest w mafii to nie widzę w niej Ricka za bardzo. Za duże ryzyko w porównaniu do korzyści jakie miałby z wywaleniem swojego. Zwłaszcza jak się o nim rozpisuje w punktach od kiedy zaczął go podejrzewać. Nie ten typ gracza chyba by szybko sobie na kimś budować pozycję jeśli chodzi o Ricka.
Bytność obydwóch jegomości w mafii byłaby co najmniej dziwna.
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 26, 2024 21:45:20 GMT 1
no ale co obsrał się i takie są fakty możemy się śmiać z rozpisania tego w punktach, bo i tak performens nakurwiam, ale odzierając to z formy trudno z tym polemizować obsrywa to sie grubelone ktorego bronisz ranbo po prostu ma wyjebane czy miasto to nie wiem ale tendencyjnie do niego podchodzisz No z tej punktowanki Rickiego to powinno wychodzić prędzej, że Grubelone jest w mafii niż Rambo. Miecio kusi mnie zaprosić cię na kolację, ale jeszcze mi trochę jebie od ciebie.
|
|