|
Post by Statua Grubości on Sept 30, 2024 20:45:56 GMT 1
Ech, a Misio caly czas używa argumentów metowych, zamiast growych, nie skomentuje co mu sie nie podoba w poście Gruboku, jedyne co, że jest długi i schludny xd Idę spać mordeczki, widzimy się jutro o 6 rano A TY WCHODZISZ W ROZGRYWKĘ I CO?
Znaczy no, mogli chyba wykorzystać podwójny mord na nim też No o to mi chodziło, że jeśli mieli podwójny mord, to mogli ewentualnie go wykorzystac na jednym typie, żeby nie wysypywać się z Grubolem, więc generalnie rozważanie tego niewiele daje (chociaż nie sądzę, mieć mord , a nie mieć mordu to już dwa mordy) A w przypadku dostania mordu przez Grubola mafia nie musi go wykorzystać w czasie nocy poprzedzającej lincz?
I MOŻNA ZAWIJAĆ DO BAZY??
No i co? Jeśli myślisz, że przez te 24 godziny wszedłem w ogóle do tematu, to muszę cię zmartwić. A jak się już masz o coś dopierdalać do mnie, to jakoś z sensem chociaż, bo nie wiem, o co cię dupsko swędzi w tym momencie Już nie mówiąc o tym, że na Kaku używającego wyłącznie (albo niemal wyłącznie) metowych argumentów, czyli najłatwiejszych do wymyślenia dla mafiozy, zwracam uwagę jakoś od początku D2 chyba
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 30, 2024 20:47:20 GMT 1
PIERDOLE WAS MAFIJNE SZCZURY POCHOWANE IGNORUJCIE MNIE DALEJ MISIO KAKU, GRUBOKU SPRÓBUJCIE SIĘ DOGADAĆ PROSZĘ >napisz do typa, który właśnie napisał, że idzie spać >nie odpowiada ci >MAFIJNE SZCZURY POCHOWANE, IGNORUJCIE MNIE DALEJ >brak profitu
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 30, 2024 20:48:08 GMT 1
Cho na solo Lepper
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 30, 2024 20:48:45 GMT 1
PIERDOLE WAS MAFIJNE SZCZURY POCHOWANE IGNORUJCIE MNIE DALEJ MISIO KAKU, GRUBOKU SPRÓBUJCIE SIĘ DOGADAĆ PROSZĘ Czemu?
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 30, 2024 20:51:00 GMT 1
PIERDOLE WAS MAFIJNE SZCZURY POCHOWANE IGNORUJCIE MNIE DALEJ MISIO KAKU, GRUBOKU SPRÓBUJCIE SIĘ DOGADAĆ PROSZĘ >napisz do typa, który właśnie napisał, że idzie spać >nie odpowiada ci >MAFIJNE SZCZURY POCHOWANE, IGNORUJCIE MNIE DALEJ >brak profitu NO JEDNAK ODPOWIEDZIAŁ WIĘC JAKIŚ PROFIT JEST HEHEHE Pierdolony bełkot, to co mówisz zero treści Nie naprawię świata, może uda mi się błędy Spójrz na top, mój styl tam się mieści Spójrz na miasto, nie ma tam kurwa perspektyw Lubię kiedy grzeszysz ze mną, nie ma ludzi świętych Pożądanie, nie czuję do ciebie mięty A SOLO ZOSTAWIMY NA JUTRO BO JA TEŻ WYŁĄCZAM INTERNET CHOCIAŻ PIERWSZY W KOLEJCE JEST DZG
|
|
Gruba Ryba
EdycjaGruba#
Limit Postów: 104
|
Post by Gruba Ryba on Sept 30, 2024 20:51:00 GMT 1
Jeśli mafijny Grubol uwali 2 niewinnych lub 3 (w tym 2 niewinnych) to się uaktywnia i wtedy mafia MUSI mordować od razu przy kolejnej okazji. Teoretycznie może walnąć 2 razy w tego samego, ale biorąc pod uwagę że szybko poleciał miastowy Grubol, to moim zdaniem byłaby to głupota. Zakładając, że mafia nie jebnęła wczoraj w jabbę podwójnie to mafijnym Grubolem nie są na pewno: Dobry, zły i gruby Andrzej Grubbol Mietek Baryła Co ciekawe DGZ się nie pierdoli w tańcu bo linczował w każdym linczu Z kolei jeśli przy kolejnej okazji będą dwa mordy to mafijny grubol będzie w tym towarzystwie: Lord Grubdemort Grzegorz Grubraun Misio Kaku Gruboku To powyżej zadziała, jeśli któryś z nich uwali w najbliższym linczu niewinnego. No, ale ta druga lista to na razie w ramach ciekawostki. Natomiast ziomki z listy nr 1 są dla mnie w tej chwili nietykalni (nie mówię, że na zawsze, ale trzeba sobie zwiększać szanse trafienia).
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 30, 2024 20:52:02 GMT 1
PIERDOLE WAS MAFIJNE SZCZURY POCHOWANE IGNORUJCIE MNIE DALEJ MISIO KAKU, GRUBOKU SPRÓBUJCIE SIĘ DOGADAĆ PROSZĘ Czemu? BO JEST DUŻA SZANSA ŻE JESTEŚCIE NIEWINNI, TRACICIE ENERGIE A MAFII SIEDZĄCEJ W KĄCIE JEST TO NA RĘKĘ
|
|
Gruba Ryba
EdycjaGruba#
|
Post by Gruba Ryba on Sept 30, 2024 20:52:56 GMT 1
ale zależało mi głównie na zabiciu mafiaka, a widziałem, że szykuje się wajcha i kontrowałem ją Ile masz dioptrii albo ile razy powtarzałeś klasę z powodu matmy?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 30, 2024 20:56:26 GMT 1
żenada, taki odważny jak kogoś nie ma, a jak przychodzi co do czego, to spierdala xD i jeszcze to "spróbujcie się dogadać, PROSZĘ", strasznie bezjajeczny jesteś Leppek
ale teraz serio idę spać
|
|
|
Rozgrywka
Sept 30, 2024 21:19:34 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 30, 2024 21:19:34 GMT 1
Lepper koniec pierdolenia
Przepraszam
A teraz daj mi swoje odczyty
|
|
|
Rozgrywka
Sept 30, 2024 21:20:18 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 30, 2024 21:20:18 GMT 1
Napiszcie mi też swoją opinię o Grubbraunie proszę
|
|
Gruba Ryba
EdycjaGruba#
|
Post by Gruba Ryba on Sept 30, 2024 21:21:13 GMT 1
Pokolorowałem sobie lincze:
1 lincz: Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. Otyłek Misio Kaku [5] – Grzegorz Grubraun, Gruba Ryba, Lord Grubdemort, Wróżbita Grubciej, Gruambo Twój Stary Grubol [2] – Rick Gruboll, Grubol Szef Rick Gruboll [1]– Adam Dużysz Potężny Warmianin [1] – Twój Stary Grubol Gruba Ryba [1] – Jabba The Fatt Gruboku [1] - Don Vito Grubolone
2 Lincz: M. Otyłek [5] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, Dobry zły i gruby, Mietek Baryła Gruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Misio Kaku Gruambo [3] – Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Rick Gruboll Grubol-Papież [2] – Gruboku, Statua Grubości Misio Kaku [2] – Adam Dużysz, Gruambo Twój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba
3 Lincz: Twój Stary Grubol [8] – Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort, Jabba The Fatt, Gruba Ryba, Grzegorz Grubraun, Gruboku, Misio Kaku, Adam Dużysz Dobry zły i gruby [3] – Gruambo, Andrzej Grubbol, Potężny Warmianin Potężny Warmianin [3] – Giuseppe Grubollo, Mietek Baryła, Statua Grubości Misio Kaku [1] –Wróżbita Grubciej Gruambo [1] –Grubol-Papież Mietek Baryła [1] – Twój Stary Grubol
Materiału, może nie ma jakoś dużo, ale:
Źle wygląda Dużysz, który najpierw w 1 i 2 wali w bok, a potem na minutę przed końcem zmienia na mafiozę w 3 linczu.
Misio Kaku w sumie gdyby w linczu nr 2 padł Gruboku to spełniałby warunki na zadziałanie mafijnego grubola, a tam zabrakło 1 głosu.
Dziwny jest Warmianin, najpierw opuszcza lincz nr 1 (ale dostaje wtedy głos od winnego Twojego Starego), potem strzela w Gruambo, o którym niżej, a później uderza w winnego Twojego Starego.
Co ciekawe Gruambo jeszcze nikogo nie ubił, ale to mi tak przy okazji wyszło, bo nie chciałem na to patrzeć na razie. Chodzi mi raczej o to, że w linczu nr 2 dostał 3 głosy (Wróżbita, Warmianin i Rick - niewinny) więc spodziewam się tutaj 1 głosu mafii (no w ostateczności brak głosów i wina Gruambo).
W linczu nr 2 na Otyłku też na pewno siedzi minimum 1 mafia, ale nie mam pojęcia kto.
Paradoks jest taki, że najgorzej wyglądający w głosowaniach Dużysz i Warmianin niewiele nam wyjaśnią swoją śmiercią. Więc ja bym o nich pamiętał, ale celował raczej w Misio Kaku lub Gruambo, bo ich kolory mogą nam sporo powiedzieć.
A i jeszcze, niezależnie od głosowania to Mietek, który na samym początku wyglądał mi najbardziej miastowo, strasznie się opuścił, jak mówiłem nie czytam po 5 razy postów, ale staram się być na bieżąco i wajbiki na niego znacznie mi się pogorszyły (ale to raczej w dalszej przyszłości do przemyślenia).
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 30, 2024 21:27:39 GMT 1
Grubollo i statua. A mord pod przekonanie o mojej winie więc się mnie boją hehe Z Grubollo się zgadzam. Statua wydaje mi się niewinna, ale nie widziałem jak grał jako Judasz. Jego obecna gra jest podobna? Jak jesteś niewinny, to weź zacznij myśleć. Wczoraj żeś strasznie manipulował, żeby mnie zaczepić. To celowa prowokacja? Pisałeś, że bym w Ciebie wjeżdżał. Kiedy niby wjeżdżałem w Ciebie na relatywnie wczesnym etapie gry? Podszczypywałem i wytykałem nieścisłości, to tak, tak samo jak wczoraj, ale nawet w Ozdobę wjechałem później. Ej, ale jabba raczej na pewno kamizelki nie dostał, a skoro poleciał tylko jeden mord, to znaczy że mafijny Grubol jeszcze nie ubijał 2 niewinnych. Dobrze to rozumuję? Bardzo dobrze rozumujesz. Powiem więcej, mafijny Grubol albo wzmacniał mord na Ricku, żeby się nie wsypać (wtedy to będzie ktoś z trójki Mietek, DZG, Lepper), albo na pewno nie uzyskał jeszcze mocy dodatkowego mordu. Bo mord wykorzystuje się od razu, a warunkiem są 2 lincze na niewinnych lub 3 w ogóle. Nikt, kto nie spełnił warunku po drugim linczu, nie mógł spełnić go po trzecim, bo miałby 1 niewinnego i 1 winnego na koncie. Eneldo. no pierwsza myśl że mord DZGowy ale czy to nie za proste xD jak rozumiem, Rick zdążył rozdać jedną kamizelkę, nie wiem, czy drugą też, ale jakieś omijanie księdza trwa ale to ten wybór a nie inny zastanawia: mafia nie boi się łowców = świecznik niewinny? Rick rozdał 2 kamizelki. Znaczy no, mogli chyba wykorzystać podwójny mord na nim też Nie mogli, patrz wyżej.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 30, 2024 21:30:01 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 30, 2024 21:30:01 GMT 1
to zacznij papież uzdrawianie naszych stosunków listy graczy wraz z opinią
taka ładna z kolorkami
i pięcioma potencjalnymi mafiozami
|
|
Gruba Ryba
EdycjaGruba#
|
Post by Gruba Ryba on Sept 30, 2024 21:33:38 GMT 1
i pięcioma potencjalnymi mafiozami Nie no, aż tyle to nie
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 30, 2024 21:33:50 GMT 1
Znaczy no, mogli chyba wykorzystać podwójny mord na nim też Niby tak, ale po co marnować mord, który tak ciężko było uzyskać? Nie wierzę, że jabba miał kamizelkę. Jak znajdę chwilę czasu to zaraz obejrzę ilu jest graczy, którzy jeśli byliby mafijnym grubolem, nie spełniają warunku na drugi mord. 11 (dla Ciebie 12, bo jeszcze ja), liczyłem to dziś. Nie mogłem się skupić w pracy, więc to liczyłem. Było wtedy 12, ale Jabba odpadł. DZG/Papież to fałszerz/grubol nie wiem w jakiej konfiguracji DZG mogl mieć już strzał, ale jakby jebnal to przebiłby sobie gwóźdź do trumny więc musi grać na zwłokę Pierdolenie, jestem niewinny, pytanie czy tego nie widzisz, czy nie chcesz. przecież nie musieli wykorzystywać, może se czekać mord podwójny u DGZ Nie zgrywaj debila, ja Cię proszę. Absolutnie nie jest to autentyczne, gdy udajesz, że nie znasz regulaminu. Jakby DZG był grubolem, to by znaczyło, że wzmocniony poszedł na Ricka. Post Gruboku przeczytam potem i wtedy odpiszę, nadrabiam dalej.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 30, 2024 21:34:03 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 30, 2024 21:34:03 GMT 1
ciebie nie pytałem
ryby głosu nie mają
|
|
|
Rozgrywka
Sept 30, 2024 21:36:34 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 30, 2024 21:36:34 GMT 1
papież ale ja naprawdę i myślę że wszyscy też w chuju mają co ty odpisujesz na czyjąś znajomość regulaminu domniemaną czy nie
ty zacznij grać a nie pozorować
|
|
|
Rozgrywka
Sept 30, 2024 21:37:22 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 30, 2024 21:37:22 GMT 1
Dawajcie frajerzy zlinczujcie mnie teraz dzisiaj
|
|
|