|
Rozgrywka
Sept 30, 2024 23:00:20 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 30, 2024 23:00:20 GMT 1
Poza tym w ostatnim czasie byłem w mafii z Tobą, Lewkoniem i Szarlejem. A te mordy wydają mi się w "moim" stylu, więc obstawiam, że tam siedzą goście, z którymi niedawno w mafii byłem hehe. Chociaż nie wiem czy w mafii stać go na takie głupoty
|
|
|
Rozgrywka
Sept 30, 2024 23:01:18 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 30, 2024 23:01:18 GMT 1
Mordy są na omijanie kamizelki dopóki Grubol Zła nie strzeli.
Mafia musi wiedzieć że ja mam jedną kamizelkę po tym co robiłem z Rickiem.
Dwa pierwsze mordy to było szukanie Grubola Dobra.
Jabba był najniewinniejszym z potencjalnych targetów niekamizelkowych.
Tu nie ma żadnego sznytu mordowania.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 30, 2024 23:02:57 GMT 1
Największy problem będzie z piątym mafiozem. Mój mafiometr nieprzychylnie ostatnimi czasy spogląda na Mietka, który uniewinnił w zasadzie wszystkich najaktywniejszych graczy, a jako najbardziej podejrzanego wskazał mnie xDDD
Nie wiem co z tym Grubdemortem. Albo gra słabo jest w mafii i udaje nieogarnięcie tematu (mojej tożsamości choćby, gdzie była totalnie widoczna jak zwykle), szuka mafii tam gdzie ja widzę niewinnych (ale to może go też trochę uniewinniać, bo mafiozi rzadko idą tak pod prąd)
Myślałem, że dziś poleci, któryś z dwójki Wróżbita-Grubbraun, jeśli któryś z nich zostanie w grze niepokojąco długo, mimo iż nikt w zasadzie ich mocno nie oskarża, to tam może siedzieć najlepiej usadowiony mafiozo.
Jesli Większysz to Tomuś, to może być niewinny, ma sporo dziwnych ruchów w rozgrywce (ale w sumie ja też mam)
|
|
|
Rozgrywka
Sept 30, 2024 23:03:57 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 30, 2024 23:03:57 GMT 1
Papież wywołuje u mnie mega ambiwalentne uczucia i raz myślę że jest w mafii a raz jego reakcje mnie przekonują. Miał parę takich które mnie przekonały. Też się staram tutaj podchodzić delikatnie bo zachowałem się wobec niego niedawno jak kasztan. Jego jest w tej edycji bardzo ciężko lubić, dużo zwrotek podejrzeń, dużo omgusow, mocne parcie na bicie glonów. No nie jest ta postać zajebiscie zbudowana. Może z szacunku do gracza mam problemy żeby go jednoznacznie określić a może mam rację.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 30, 2024 23:04:27 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 30, 2024 23:04:27 GMT 1
Przy czym na chwilę obecną wzmocniony strzał byłby dekonspirujący.
Dlatego Grubol Zła jest wśród osób, które linczowały D1, a w D2 dały w bok. Strzał ma sens jeśli będzie blisko końca, więc wymusza to na Grubolu Zła granie wbrew miejskiemu nurtowi.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 30, 2024 23:06:09 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 30, 2024 23:06:09 GMT 1
Voldemort dopiero dzisiejsze wejście ma trafione w takie moje estymatory i dostałem to czego oczekiwałem. Raczej będzie niewinny, na pewno nie jest już stawiany w jednym szeregu z Grubraunen
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 30, 2024 23:06:17 GMT 1
Przy czym na chwilę obecną wzmocniony strzał byłby dekonspirujący. Dlatego Grubol Zła jest wśród osób, które linczowały D1, a w D2 dały w bok. Strzał ma sens jeśli będzie blisko końca, więc wymusza to na Grubolu Zła granie wbrew miejskiemu nurtowi. czyli grubol zła jest tutaj: Potężny Warmianin [3] – Giuseppe Grubollo, Mietek Baryła, Statua Grubości
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 30, 2024 23:08:01 GMT 1
Przy czym nie jest to Mietek, bo ten zagrał g2 w niewinnego
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 30, 2024 23:08:37 GMT 1
A zarówno Statua jak i Grubollo oddali dziwny głos w Warmianina, gdzie było raczej wiadomo, że on nie padnie.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 30, 2024 23:08:54 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 30, 2024 23:08:54 GMT 1
Ponieważ Grubraun jest kolejnym który moim zdaniem dostał jakieś takie miejskie poważanie zbyt szybko. Moim zdaniem gra wyjątkowo płytka, solving wyjątkowo płytki i alarmujący brak UPIERDOLIWOŚCI. Albo coś się nie zgadza, albo może jest coś delikatnie grzebane z metą, moim zdaniem jakaś próba rozciągania tego pana jest jak najbardziej w miejskim interesie
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 30, 2024 23:10:06 GMT 1
w g2 Statua zostawiła głos na Papieżu, gdy było pewne, że nie padnie
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 30, 2024 23:11:24 GMT 1
Sąd teraz będzie sprawdzał w nocy jeśli wcześniej nie sprawdzał nie?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 30, 2024 23:11:45 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 30, 2024 23:11:45 GMT 1
Grubollo, bracie to przestań złorzeczyć bo bardzo chciałbym cię dorzucić do tej grupy wyżej ale założyłem tam max 1 pomyłkę a z tobą musiałbym założyć 2 daj też listę odczytów, proszę No słuchaj gościu, od początku zaczepiam statuę trochę za styl prowadzenia rozgrywki który jest do bólu poprawny. Skala udziału w gierce - do bólu poprawna. Merytoryka i jakiś niby solving się zgadza, trochę interakcje kuleją ale tragedii nie ma. Decyzję optymalne, brak wrogów. Da się go lubić. Dla mnie gość przezroczysty. Za rękę nie złapałem, ale to jest miejsce w którym lubi być mafia. Myślę że rozwinąłem swoją myśl niekiedy niezrozumianą Na plus dla statuy ze jak zaproponowałem rozejm Twój Stary-Warmianin to niepytana podchwyciła ten pomysł. Może to było szczere chociaż koniec końców wylądowała razem ze mną na Warmianinie. Czyli jakby chciał robić jakąkolwiek pozycję pisząc tego posta to wrzuciłby głos w swojego. I tak wiedział że padnie. Kurwa to może być czyszczące pomyślę nad tym rano
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 30, 2024 23:11:48 GMT 1
Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. Otyłek
M. Otyłek [5] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, Dobry zły i gruby, Mietek Baryła Gruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Misio Kaku Gruambo [3] – Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Rick Gruboll Grubol-Papież [2] – Gruboku, Statua Grubości Misio Kaku [2] – Adam Dużysz, Gruambo Twój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba
Nie głosował: Giuseppe Grubollo
Twój Stary Grubol [8] – Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort, Jabba The Fatt, Gruba Ryba, Grzegorz Grubraun, Gruboku, Misio Kaku, Adam Dużysz Dobry zły i gruby [3] – Gruambo, Andrzej Grubbol, Potężny Warmianin Potężny Warmianin [3] – Giuseppe Grubollo, Mietek Baryła, Statua Grubości Misio Kaku [1] –Wróżbita Grubciej Gruambo [1] –Grubol-Papież Mietek Baryła [1] – Twój Stary Grubol
Kandydatami na Grubola-zła są: Misio Kaku, Grubollo, Papież.
Wszyscy o jeden krok od strzału.
Moim zdaniem jest to jeden z dwójki Grubollo - Papież, drugi będzie fałszerzem. I głosują tak, żeby zdywersyfikować podejrzenia, bo od D2 już fałszerza nie potrzebują.
Uważam, że mafia została mechanicznie zmuszona do określonej gry, i bardzo widoczne jest jak w kontrze do tego co się dzieje w mieście wyglądają Papież i Grubollo. Idzie dobrze, to Grubollo zaczyna obrażać wszystkich.
Papież obraża wszystkich jak jest bliski zejścia. Żaden nie wziął odpowiedzialności za nic więcej, niż lincz w D1, gdzie Grubollo na Vito robił overkilla.
Misio Kaku ma duży potencjał na bycie w mafii, ale moim zdaniem nie ma roli.
Uważam, że i Papież, i Grubollo są w mafii, ale musimy podjąć dobrą decyzję co do tego, który z nich jest Grubolem Zła.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 30, 2024 23:13:40 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 30, 2024 23:13:40 GMT 1
Gruambo clearowalem przez pół gry za kontrintuicyjnosc bo bardzo lubię ten estymator ale potem się dowiedziałem że to lewkoń i zrobiłem meh
Trzeba go jebnac tak czy siak, trzeba sobie obrać pod to jak najbardziej optymalny termin i tyle
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 30, 2024 23:14:47 GMT 1
Sądzie kurwa sprawdź graczy: Większysz, Gruba Ryba, Gruboku, Andrzej Grubbol jak padniesz, to będziemy wiedzieli, że cała czwórka jest niewinna. A moim zdaniem to może być przeważne w kontekście zwycięstwa. A jeśli tam jest mafia to też lepiej to wiedzieć od razu niż zakładać pewność ich niewinności.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 30, 2024 23:15:06 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 30, 2024 23:15:06 GMT 1
I w sumie pierdole dalsze otwieranie się po tym co napisałeś. Zrobię wszystko żeby paść jak najszybciej z interesem dla miasta. Pozdro
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 30, 2024 23:15:55 GMT 1
Przez tą przerwę straciłem rezon w jakim gronie bys dzis linczowal ?? Rozpatruje brak głosu Kurwa no spokojnie może być ten papież w mafii ale ja nie mam serca na niego zagłosować szczerze Ale wymyśliłem coś Motylek pokazujesz ewolucję albo minutę przed linczem zmieniamy na Ciebie Dziwna akcja jest z tym papieżem w chuj chciałbym go bronić ale średnio potrafię Kto chce mój głos jak to ktoś kogo lubię to zagłosuje razem z nim no to dawaj aczkolwiek zacząłem cię lekko podejrzewać jbc Mow na kogo Co kurwa zrobiłem musiałem wejść w temat głosowania żeby zobaczyć że głosujesz na motylka który podobno wygrywa pajacu słuchaj Papież jeżeli teoria spełniania oczekiwań się sprawdza to jesteś bardzo niewinny ale jako, że nie spełniasz moich oczekiwań to ciężko mi Cię bronić
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 30, 2024 23:16:39 GMT 1
Moim celem jest nie zlecieć w linczu a może nawet zmusić mafię do zamordowania mnie. Liczę, że w 2-3 dni mi się to uda. Problem w tym, że Ty też nie spełniasz moich oczekiwań. Bo to Twoje wyjebanie i niegranie wygląda wręcz karykaturalnie, tak jakbyś właśnie chciał spełnić oczekiwanie z mema "Grubollo nagania na edycję a potem chuja gra." Ty właśnie chuja grasz, ale wręcz takiego wielkiego, murzyńskiego chuja, a to już niepokoi. Twoim zdaniem DZG Cię podejrzewa, bo ma powody, podejrzewa, bo jest zjebany, czy jest w mafii i tylko udaje? Jak to czujesz? masz słuszne uwagi, zaczynam grać od dzisiaj To jest fatalna i sztuczna interakcja.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 30, 2024 23:17:28 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 30, 2024 23:17:28 GMT 1
Nie masz pojęcia o mojej sztuczności, nigdy mnie nie znalazłeś w mafii
|
|