|
Post by Lord Grubdemort on Sept 30, 2024 23:17:35 GMT 1
A jeszcze zapraszam do ringu dzg i giuseppe Dzg dlaczego giuseppe jest w mafii Giuseppe, dlaczego dzg który zwykle cię dobrze czyta, teraz mówi że jesteś w mafii Bo chyba nie pojebałem tożsamości, co? sprawa zaraz będzie zdezaktualizowana bo dzg powoli wycofuje się ze mnie i z papieża i jeśli faktycznie dobrze mnie czyta to wycofa się dalej i to jest kolejny argument za jego niewinnością oczywiście nie sama moja osoba, ale mam wrażenie że odpalił sobie na start dobrą spontaniczność w napierdalaniu i roluje swoimi typami, to jest bardzo spoko A to wcale nie wyklucza, że DZG umieszczany w kolejce, a teraz jebiący Grubollo i Papieża jest niewinny.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 30, 2024 23:17:44 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 30, 2024 23:17:44 GMT 1
Ale ja się już nie bronię
|
|
|
Rozgrywka
Sept 30, 2024 23:18:34 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 30, 2024 23:18:34 GMT 1
Krzyż na drogę nara
|
|
|
Rozgrywka
Sept 30, 2024 23:18:44 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 30, 2024 23:18:44 GMT 1
CHŁOPAKI WYLĄDOWAŁEM
ŁASUCH BYŁ W MAFII?!
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 30, 2024 23:19:54 GMT 1
Grubollo jest w mafii.
Papież prawdopodobnie też
DZG duża szansa.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 30, 2024 23:22:35 GMT 1
Jedyne co Cię ratuje to to, że wszyscy ogarnięci mafiozi dobrze wiedzą, że ja jestem tak bardzo przekonany o swojej niewinnosci, że będą mnie uniewinniać żeby nie rozpętywać wojny
|
|
|
Rozgrywka
Sept 30, 2024 23:22:46 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 30, 2024 23:22:46 GMT 1
Git, zaczniemy ode mnie
|
|
|
Rozgrywka
Sept 30, 2024 23:23:25 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 30, 2024 23:23:25 GMT 1
Grubollo jest w mafii. Papież prawdopodobnie też DZG duża szansa. Nie lekceważę tej sprawy Odniosę się do niej na konferencji prasowej
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 30, 2024 23:23:32 GMT 1
tak zaczniemy od Ciebie
|
|
|
Rozgrywka
Sept 30, 2024 23:23:46 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 30, 2024 23:23:46 GMT 1
Jak mi się uda dzisiaj jeszcze nadrobić, coście tu natworzyli
|
|
|
Rozgrywka
Sept 30, 2024 23:24:51 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 30, 2024 23:24:51 GMT 1
Ostatni dzień i do dzisiaj zagrałem najbardziej szczere w tej grze od dawna. Wybaczcie panowie, ale jesteście szmaciarzami. To nie obelga tylko stwierdzenie faktu.
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 30, 2024 23:26:21 GMT 1
Głosujcie kurwa na Gruboku! Typ jest w mafii! Za teorią Papież - Grubol Zła świadczy z kolei fakt, że D2 był aktywny przy linczu i pchał Gruboku, zamiast Motylka. A Motylka przypieczętował DZG i Mietek, głosami o 21:59. D1 to solidna wklejka do Vito. D3 olał. Ten Kaku naprawdę będzie niewinny. Tylko szkoda, że szanse na współpracę z nim są mizerne, bo się zabetonował. Mietek, Twoje ranne wejście serio wyglądało dla mnie, jakbyś się podjarał trafieniem grbuola i jeszcze chciał wykurzyć sąd z ukrycia. Dziwnie mi wygląda jak akurat Ty zajmujesz się rolami czy setupem. Budzi to mój niepokój. Tu w ogóle ciekawy wtręt o Kaku, którego też mam za mafiozę. No to tym bardziej bij we mnie i potem sam sobie napluj do ryja niezależnie od koloru No ale czemu mam bić w swojego niewinnego? To bez sensu. Bardziej się zastanawiam, co zrobić, żebyś Ty przestał w końcu bić we mnie. Skoro miski kaku niewinny to musisz wyjść na to że w mafii twój stary, nie? Gruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Misio Kaku Tu siedzi jedna, dwie mafie. Ja jestem niewinny więc albo papież ratowany przez kolegę z mafii stary/kaku albo nawet jak jakimś cudem myślicie że papież niewinny to mafiaki na pewno dołączyli do niego w łatwym głosowaniu No ten Twój Stary absolutnie może być w mafii. Tylko że ja uważam, że w mafii jesteś Ty, to nie wiem czy by na swojego głosował. I czemu tak dziwnie sformułowałeś ten fragment: "albo nawet jak jakimś cudem myślicie że papież niewinny"? Nie że jak jakimś cudem Papież niewinny, tylko że ludzie tak pomyśleli. To nie rozważasz w ogóle, że jestem niewinny, tylko że ktoś co najwyżej mógł tak pomyśleć? Ale ten post Kaku o pluciu do mordy trochę mnie zastanawia, czy tu nie ma unpairingu. Ja bym dziś wybierał między Giuseppe, Papieżem, a Motylkiem. Rick mi zalatuje mafiskiem wstrętnym, ale to temat nie na dziś, najprędzej jutro. Ciebie to chyba popierdoliło zdrowo z tym linczowaniem mnie. Ten Giuseppe to chyba też średni pomysł tak coś czuję, choć z nim to nigdy nie wiadomo. Z Twojej trójki to ten M.Atołek się nadaje na lincz. Aczkolwiek najchętniej jebnąłbym Gruboku lub DZG. Z grona Vitobójców ja, Mietek i Ty jesteśmy niewinni, zostaje szóstka: Lepper, DZG, Gruboku, M.Atołek, Giuseppe, Statua. Statua jest dla mnie blisko uniewinnienia, choć zdaje się mnie nie lubić, bo coś pisał, żeby mnie linczować, bo będę darł mordę. Lepper - przynajmniej na razie ma immunitet, bo ładnie wjechał w tego Vito, choć niecelnie. Nie wiem, czy mafiozo by aż tak wjeżdżał w niewinnego. Obserwowałbym, dał pograć, zobaczył, co zrobi dalej. Ale jego stylu pisania to nie lubię, ciężko się go czyta. Giuseppe - czysto na wajby mi pasuje, wydaje się spoko, nie wiem, czemu DZG chce go linczować i ma takie wielkie przekonanie. Giuseppe to nie jest typ gracza do łatwego rozczytania, więc nie kolorowałbym na zielono, ale nie wydaje mi się, żeby pchał agendę, wyrabiał pozycję, więc absolutnie nie jest dla mnie tematem na dziś.M.Atołek - dla mnie możliwa mafia, nie widzę nic, co by go uniewinniało. Gruboku - jak dla mnie słabe wejście, do którego przyczepiłem się w D0. Do tego jak Vito niewinny, to ktoś z mafii musiał się dojebać do mafinnego wejścia Vito, Gruboku tu pasuje. Niektórzy twierdzą, że on się antagonizuje, co jest miejskie, ale moim zdaniem nie do końca, bo robi to tylko wobec osób, które i tak go podejrzewają i raczej stara się z jedną osobą naraz. Jak dziś się kłócił ze Statuą, to choć go parę razy wspomniałem, to mnie ignorował, specjalnie go nie oznaczałem, nie cytowałem i długo się nie odnosił. Jakby tylko pilnował tych powiadomień, żeby odbijać piłeczki lecące w jego stronę. DZG - jego akcje poleciały u mnie na łeb na szyję. Atakowanie mnie to taka wisienka na torcie, bardziej nie podoba mi się całościowy obraz gry, a że częściowo dotyczy mnie, to tym bardziej mnie to uderzyło po oczach. 1. Głos w Vito. Niby taktycznie doskonale wytłumaczone, ale kurde, ten gracz nie powinien w ogóle zagłosować na Vito, chyba że miałby 99% przekonania, że to mafia. 2. Bardzo płytka gra czy raczej argumentacja za tą grą stojąca. Wystarczy jeden post, żeby zmienił zdanie i kogoś, kogo jebał, wrzucić do niewinnych lub na odwrót. I żeby jeszcze faktycznie te posty do tego uprawniały, ale nie. 3. Wybór celów do linczu na bardzo płytkich podstawach. Taktycznie wiadomo, że dobrze jebać w Vitobójców, więc starałem się od niego wyciągnąć solidną argumentację, czemu ten a nie tamten, dostałem gówno. A przez to, że wysmażył mało przekonującą argumentację, to może zmieniać zdanie jak mu pasuje. Moim zdaniem to nie miejska chwiejność, tylko premedytacja. 4. Wczorajszy płacz, że zostanie zlinczowany, choć z jedna osoba o nim wspomniała. Ja miałem deja vu. 5. Gra tak, jakby był zniechęcony, co sugeruje bycie w mafii w tym przypadku. To jest post na pairing Grubollo - Papież jak skurwysyn.
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 30, 2024 23:26:50 GMT 1
Grubollo, Papież DZG
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 30, 2024 23:27:34 GMT 1
Zarówno Papież, jak i Grubollo odnoszą się do siebie przez całą rozgrywkę dokładnie w taki sposób:
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 30, 2024 23:28:41 GMT 1
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 30, 2024 23:29:41 GMT 1
ja to chciałem Papieża zlinczowac w g2 i tylko dlatego, że ładnie zagroził, ze juz wiecej z nami nie zagra, na niego nie zagłosowałem, a potem wydawał mi się miastowy, tzn. wyciagal wnioski z gry podobne do moich. Jak zastosował taką manipulację by nie paść a jest w mafii, to i tak się to dla niego odbije czkawką, bo następnym razem nikt nie będzie w jego takie teksty wierzył.
znając Grzegorza raczej jest niewinny, bo on choć jest oszustem to honorowym
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 30, 2024 23:30:34 GMT 1
Ostatni dzień i do dzisiaj zagrałem najbardziej szczere w tej grze od dawna. Wybaczcie panowie, ale jesteście szmaciarzami. To nie obelga tylko stwierdzenie faktu. To ciekawe co piszesz o tym Grubbraunie, bo dla mnie jest miękki, rozlazły i nudny jak flaki z olejem, a ponadto mam wrażenie torpeduje miejskie zapędy. Uważam, że do wczoraj nie było core i jednym z powodów dla którego tego core nie było jest to, że Grubbraun był w jego zalążku i nie prowadził do współpracy. Akurat jak w sumie już zaraz będziesz najprawdopodobniej gryzł glebę, to zaznaczasz w podpisie, że jest w mafii? Prosiłem o opinię na jego temat jeszcze dzisiaj.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 30, 2024 23:32:38 GMT 1
ja też jestem niewinny, więc kurwa zwracając uwagę na mnie i Papieża robisz w chuj głupi zamęt, który tylko może pomóc mafii, ale jak tam chcesz. Ja pozostanę przy swoim zdaniu, że w mafii jest dwójka Grubollo-Statua. A jeden z nich może rzeczywiście być tym grubolem zła.
Ale równie dobrze Grubolem zła możesz być Ty Monti i teraz tą kamizelką tłumaczysz dlaczego nie padasz xD
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 30, 2024 23:33:38 GMT 1
no ja Grubraunowi nie ufam, on tak aspiruje do bycia niewinnym u mnie, ale nigdy się nie uniewinnił. Uważam, że może być piątym mafiozem. I znów ładne rozparowanie z Kacprem idzie.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 30, 2024 23:34:28 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 30, 2024 23:34:28 GMT 1
Ostatni dzień i do dzisiaj zagrałem najbardziej szczere w tej grze od dawna. Wybaczcie panowie, ale jesteście szmaciarzami. To nie obelga tylko stwierdzenie faktu. To ciekawe co piszesz o tym Grubbraunie, bo dla mnie jest miękki, rozlazły i nudny jak flaki z olejem, a ponadto mam wrażenie torpeduje miejskie zapędy. Uważam, że do wczoraj nie było core i jednym z powodów dla którego tego core nie było jest to, że Grubbraun był w jego zalążku i nie prowadził do współpracy. Akurat jak w sumie już zaraz będziesz najprawdopodobniej gryzł glebę, to zaznaczasz w podpisie, że jest w mafii? Prosiłem o opinię na jego temat jeszcze dzisiaj. Pisałem o tym wczoraj jak afczyłeś zestawiając go z Tobą w jednej linii
|
|