|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 30, 2024 23:51:38 GMT 1
Kto mnie ma za winnego? Andrzej, Ty, Warmianin, który nie wie co robi, kto tam jeszcze na mnie głosował? nawet nie pamiętam, bo mało mnie to obchodzi. Uważam, że pomimo rażących błędów na początku gry w postaci zlinczowania Vito i Motylka rozgrywam całkiem niezłą miejską gierkę. Nawet jeśli Papaj okaże się mafiozem.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 30, 2024 23:52:09 GMT 1
a ja uwazam, że mafiozi mnie beda uniewinniac/beda neutralni w stosunku do mnie, wiec nawet jesli mam byc lepem na niewinnych, to kurwa tym lepiej
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 30, 2024 23:53:03 GMT 1
a gruambo jeszcze na mnie zaglosowal xD no to moze jeden mafiozo sie dolaczyl do tego wagoniku, ale akurat ten najbardziej spalony
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 30, 2024 23:54:09 GMT 1
Wujku. W chuju mam jaką grasz rozgrywkę według siebie.
I jakie kolorowanki robisz.
Zrób coś, co uznam za przybliżające nas do zwycięstwa.
Dlaczego jest unpairing Papież - DZG, abstrahując od tego, że gracie wybitnie niewinnie.
I, oddzielna kwestia, jaka jest teraz optymalna strategia rozgrywki. W którą stronę idziemy.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 30, 2024 23:54:41 GMT 1
jak w mafii nie będzie trójki Grubollo, Statua, Gruambo to będę zdziwiony. Piątym może być nawet ten Papaj robiący mnie w chuja, może być Grubraun, może być Mietek, może nawet Wróżbita się tak wyrobił.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 30, 2024 23:55:06 GMT 1
jak mam cos zrobic, to raczej uznaje, ze rozparowujesz sie z grubollo po dzisiejszej nocy
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 30, 2024 23:55:51 GMT 1
jesli taki byl wasz cel, to mnie macie
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 30, 2024 23:55:52 GMT 1
No to napisz mi dlaczego Statua i Grurambo.
Jednocześnie ten sam Grubollo którego piłujesz tez ma w mafii Statuę i Grurambo.
Grurambo sam mam gdzieś w II Tierze mafijnym.
Statuę w III. Przy czym tutaj nie myślałem o tym za dużo.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 30, 2024 23:56:16 GMT 1
natomiast nie pierdol mi ze jestem w mafii, bo nie jestem i nie gram mafijnie, wróżbita potwierdzi ;p
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 30, 2024 23:57:01 GMT 1
bo kurwa ten jebany kutas bob nie umie nic innego w mafii zrobic niz tylko brac pod chuja miastowych i wskazywac kolegow z mafii tak by im nie zaszkodzic
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 30, 2024 23:57:45 GMT 1
wiec sobie bedzie te statue wskazywal jeszcze ze 3 dni, liczac ze jak jeden z nich padnie, to drugi sie oczysci. sam z nim to gralem w mafii ostatnio
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 30, 2024 23:59:31 GMT 1
podobasz mi się teraz
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 1, 2024 0:00:11 GMT 1
sobie porownaj boba piszacego o gepetto a giuseppe piszacego o statule, mnie sie nie chce szukac, ale wyczuwam podobny wajb
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Oct 1, 2024 0:05:15 GMT 1
TRZECI LINCZ:
Twój Stary Grubol - Winny, szeregowy grubol Twój Stary Grubol [7] – Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort, Jabba The Fatt, Gruba Ryba, Grzegorz Grubraun, Gruboku, Adam Dużysz Dobry zły i gruby [4] – Gruambo, Andrzej Grubbol, Potężny Warmianin, Mietek Baryła Misio Kaku [3] – Statua Grubości, Wróżbita Grubciej, Giuseppe Grubollo Gruambo [2] –Grubol-Papież, Misio Kaku Mietek Baryła [1] – Twój Stary Grubol
Że mój tatko UBekiem był?! Czyś ty do reszty oszalał?! Mam wstać i dokumenty wyciągnąć i pokazać tobie?! Ale jak już wstanę, to tak pokażę tobie, że pod same ślepia podstawię! Tatuś mój jest bardzo, bardzo zasłużony. Walczył o Warszawę, walczył o Polskę, walczył o Boga. Ale nie ma już ojca mego – odszedł. Jak ja mówię – zmienił miejsce zamieszkania. Jest w niebie teraz. I stamtąd patrzy, jak ja kandyduję na prezydenta miasta.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 1, 2024 0:05:57 GMT 1
Knurze mazurski czy to prawda że twoim dziadkiem był marszałek Józef Piłsudski?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 0:05:57 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 0:05:57 GMT 1
Ta, wtedy dostałeś gonga i rozłożyłes nogi a teraz sugerujesz że atakuje statuę nie robiąc jej krzywdy i wyczuwasz wspólny wajb
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 1, 2024 0:06:20 GMT 1
przekomarzaliśmy się pól edycji łośku
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 1, 2024 0:07:02 GMT 1
ale statua tu też Cię nie atakuje jakoś mocno, wiec jak sie zbierze na nią większosc i padnie, to zyskujesz profity nie?
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 1, 2024 0:10:43 GMT 1
i czemu kurwa Giuseppe zagłosowałeś na Warmianina? Przecież ten knur głosuje na mnie tylko dlatego, że nazywam go Mazurem. Widać, że ma luz miastowego.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 0:10:47 GMT 1
Dobra, pierdolę, jak dziś padnę, to naprawdę gram w to ostatni raz, bo najwyraźniej nie chcecie ze mną grać. no czytam tę analizę Gruboku na papaja i ja nie wiem, czy jestem jebanym pelikanem, ale nie dociera do mnie, że chłop mógłby zrobić coś takiego (w sensie to co cytuję) w mafii przecież to poziom mojego debiutu, gdy obsrałem się na miętowo xD wiadomo, wydymał mnie raz tak, że aż mnie kukle swędziały i musiałem jego avatar chować, ale jak on jest w mafii to WIE, że jestem w mieście i taki szantaż to byłoby szmaciarstwo ze strony mafiozy nie widzę tego poza tym nie czułem żadnego urabiania w moją stronę Ale dlaczego tak mu strasznie zależało, żeby odglonowywanie zacząć ode mnie? Nagle zakochał się w bananowcu i postanowił pomścić jego śmierć? Tak sobie myślę, że skoro Rick nie był w mafii, to mógł mieć rację z tym Gruambo. Typ nic nie gra, łatwa gierka dla mafii wpaść, walnąć parę pierdów i powrót do nory. Ależ się Rick będzie puszył jak wyjdzie, że trafił, chyba tego nie przeżyję ja oraz jego ręka od walenia konia pod tę analizę z d0. Kiedy ktoś taki, jak Jabba napierdala glony, to ja jestem to w stanie zrozumieć. Kiedy Papież robi z tego centralny element swojej gry, to już wygląda podejrzanie. Nie robię z tego centrum gry, tylko centrum dzisiejszego dnia, bo uważam, że tylko w ten sposób nie skończymy z 5 glonami w kluczowych fazach gry. Tych najbardziej podejrzanych trzeba linczować, resztę aktywizować. No i uważam, że gdyby nie m.in. moja inicjatywa jebania dziś po glonach, to dalej siedziałbyś w norze. Problem w tym, że zamiast szukać mafii, Ty napierdalasz osoby, które Cię zaatakowały, sprowadzając niektóre posty do absurdu i groteski i to w tej naprawdę kiepskiej wersji. Nie kupuję Twojej gry dzisiaj, a jak już wiem, że Rick miał dobre intencje, to i na jego argumenty co do Twojego wejścia patrzę inaczej i to wejście również mnie nie gra.W sumie już napisałem w edicie wyżej, ale powtórzę: trzeba zacząć przeczesywać glonarium. Ja bym zaczął od Rambo. Bo zakładając Twoją niewinność, to już naprawdę mało jest osób, które chujowo weszły w temat. A skoro wiem, że Rick nie miał złych intencji, to jakoś bardziej przychylnym okiem patrzę na jego trop w kwestii Rambo. Ewentualnie Twój Stary, choć on wydaje mi się lepszym graczem i bardziej obytym. Może to oczywiście też być argument przeciw niemu, że ogarnia nasze środowisko a uparcie nie gra, ale ja się trochę boję tu roli miejskiej, więc wolę go jeszcze chwilę zostawić. Rambo nie broni nic i trzymanie go nie ma sensu. Dla mnie to taki odpowiednik Bielańskiego z tej edycji z Gerrardem, Messim i Kuleszą. Oprócz tego trzeba aktywizować Grubello i Voldemorta, to nie są absolutnie cele na dziś czy nawet jutro (czy tam pojutrze), ale można im się mocniej przyglądać i skłaniać ich do grania. Ogólnie w tym glonarium Rambo, Twój Stary, Dużysz, Jabba, Warmianin to siedzą pewnie ze 2 mafie, może 3. I niestety mam przeczucie, że za łatwo pouniewinnialiśmy i gdzieś się kryje ktoś, kto spenetrował grono zaufania. Bo naprawdę jak Ty niewinny, DZG chyba też jednak niewinny, to gdzieś mam jakiegoś miscleara, bo przecież na Vito jakaś mafia siedzi. kurwa Ty się zgrywasz czy nie? bo chciałbym z Tobą normalnie grać, ale wywalasz takie teorie z dupy, że głowa mała. Ile razy już było tak, że gracze będący na granicy odpadnięcia jednak grali? Co nie zmienia faktu, że tego Warmianina bym póki co odpuścił, bo rzeczywiście tak długie trzymanie kreacji może sugerować, że po prostu nie potrafi inaczej. Jeśli nagle zacznie rzucać przemyśleniami, to będzie trzeba do niego wrócić. Moim zdaniem z grona końca peletonu najsłabiej prezentują się Twój Stary (głosujący na niego padli w mordach, znaczy się, że żaden mafiozo się nie podjął głosowania na niego) i Gruambo, który nawet nie stara się pomóc w rozwikłaniu zagadki. No ale teorie z dupy to chyba jest domena miastowych, nie? Ale cieszę się, że się zgadzamy, że Kondonowicz to nie cel na dziś. Ja bym wyjebał Gruambo. Po pierwsze, bo wygląda na perfidnego mafijnego glona. Po drugie, bo im szybciej się dowiem, czy Rick będzie się brandzlował, tym łatwiej będzie mi się przygotować, jeśli miał rację. Ten Twój Stary chyba bardziej ogarnia, zarówno śledzenie gry, jak i skill. Boję się, że on tak gra, bo ma rolę, tylko nie wiem, czy mafijną, czy miejską. Raczej to pierwsze, ale chuj go wie. A Gruambo to gra bardziej na takie przetrwanie, nie daje nadziei na uniewinnienie się. A tu deserek z Wróżbity: Nie pierdolę głupot, ale ostatnio w edycjach nie dość że bywałem z nim w mafii, to w pozostałych edycjach zwykle dobrze odczytywałem jego przynależność Możesz gadać że z twojej perspektywy to nie ma sensu, a z mojej historycznie uważam że mam prawo wierzyć w swój read Dodatkowo niewinny grubol Rick też to podbijał Co ma rolność Ricka do poprawności jego odczytów?
|
|