|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 1, 2024 0:12:49 GMT 1
dawaj Gruambo, może mi się uniewinnisz
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 1, 2024 0:13:12 GMT 1
rozwiaz mi zagadke kto jest w mafii zamiast Ciebie, to nie bede Cie forsował
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Oct 1, 2024 0:14:29 GMT 1
Knurze mazurski czy to prawda że twoim dziadkiem był marszałek Józef Piłsudski? Ehhhhhhh... tak. Tak. Ukrywałem to, ukrywałem ten fakt, ale wynaleźliście to, i ja wam tego z całego serca, z całej duszy swojej, gratuluję.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 1, 2024 0:22:49 GMT 1
hehe niech mi ktoś powie, że Warmianin jest w mafii i że wśród głosujących na niego w niedzielę nie było mafiozów xD
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 1, 2024 0:23:33 GMT 1
mafia musi być obsrana, że najpierw im Jabbę ładnie uniewinniłem, teraz Warmianina
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 0:27:28 GMT 1
Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol,, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. OtyłekM. Otyłek [5] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, Dobry zły i gruby, Mietek Baryła Twój Stary Grubol [8] – Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort, Jabba The Fatt, Gruba Ryba, Grzegorz Grubraun, Gruboku, Misio Kaku, Adam DużyszZałożenie:Grubollo w mafii, prawdopodobnie Grubol-Zły.Przeczytałem jego ISO od początku do końca i nie widzę rzeczywistości, gdzie w mafii nie jest. Powyżej mamy kandydatów na Grubola-Zła alternatywnie, gdybym się mylił co do Grubollo. Grubol-Papież, Mietek Baryła, Statua Grubości, Misio Kaku, Grubbraun, GrubokuWyrzuciłem z kalkulacji Grubbola którego mam za niewinnego dla zawężenia. Dla dalszego zawężenia wyrzucam również Grubbrauna, Gruboku i Mietka Baryłę. Zostają Grubol - Papież, Statua Grubości, Misio Kaku.I teraz możemy to zagrać mechanicznie.Uprzejmie proszę Grubbola, Grubbrauna, Gruboku i Mietka Baryłę o głosy na Grubollo. Proszę o głosy na Grubollo również pozostałą część miasta.Tak, żeby wygrać ten lincz co najmniej dwoma głosami. Bez żadnych wajch od 20:50.Kategoryczny zakaz głosów na Grubbollo mają: PAPIEŻ, STATUA, MISIO.Wyniki:Grubollo niewinny, podwójny strzał mafii albo strzał w kamizelkarza -> Grubolem - Zła jest jedna z osób powyżej spoza grona papieskiego.Grubollo winny, brak strzału mafii -> Grubolem - Zła nie są osoby z dwoma linczami na koncie MIASTO - MAFIA.Grubollo niewinny, brak strzału mafii -> Grubolem - Zła jest jeden z Papież, Statua, Misio.Grubollo winny, podwójny strzał mafii albo strzał w kamizelkarza -> Grubolem - Zła jest jedna z osób z dwoma linczami na koncie MIASTO - MAFIA.Jak zmusimy ich do wyjebania strzału na mnie, to i tak dobrze.Dlaczego?
Potencjalnie uważam nadal, że największe szanse na Grubola ma Grubollo i Papież. Separując ich głosy zmniejszamy ryzyko, że Papież strzeli.
Zmuszamy mafię do gry na naszych warunkach i ograniczamy potencjalnego strzelca do którejś z trójek.
E: Dobry, zły i gruby , poprawiłem w międzyczasie.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 1, 2024 0:29:04 GMT 1
To Statua ma na niego głosować czy ma zakaz?
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 1, 2024 0:30:31 GMT 1
Bo tak to napisałeś że nie wiem czy mają głosować czy mają zakaz, albo ja już nie kumam o tej porze
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 1, 2024 0:30:46 GMT 1
ale podoba mi się że rozpracowujesz system, będziesz niewinny chyba
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 0:32:17 GMT 1
Gruambo to sympatyczny gracz. Taki post z soboty wieczór, gdy część osób sugerowała bicie Gruambo. Miał on wtedy 28 postów, większość pyskówek do Ricka. Dało się wtedy poznać, że to Lewkoń? Ja nie poznałem a ten post brzmi jakby TS wiedział kto to. Jest to o tyle ciekawe, że dzień później pisał tak, jakby nie wiedział, kim jest Gruambo: Ja mam słabiutki, Gruambo - nie wiem, Grubysz - ogromny. Ale czemu go nie pokazuje wciąż, tylko wchodzi o określonych porach, żeby namącić? Moim zdaniem Gruambo jest z nim w mafii, z kolei Dużysz będzie niewinny a TS chciał go trochę oczernić i przekierować podejrzenia na niego, że to gość z potencjałem, który chuja daje. No tak, musisz w to teraz brnąć. Żałosne.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 1, 2024 0:32:51 GMT 1
Taki post z soboty wieczór, gdy część osób sugerowała bicie Gruambo. Miał on wtedy 28 postów, większość pyskówek do Ricka. Dało się wtedy poznać, że to Lewkoń? Ja nie poznałem a ten post brzmi jakby TS wiedział kto to. Jest to o tyle ciekawe, że dzień później pisał tak, jakby nie wiedział, kim jest Gruambo: Moim zdaniem Gruambo jest z nim w mafii, z kolei Dużysz będzie niewinny a TS chciał go trochę oczernić i przekierować podejrzenia na niego, że to gość z potencjałem, który chuja daje. No tak, musisz w to teraz brnąć. Żałosne. Gruambo mafia. Niewinny Lewkoń by to inaczej skwitował.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 0:35:46 GMT 1
Mała liczba postów a duża merytoryka i zagrania bardzo odważne jak na mafiozę. Choćby teraz to liczenie prawdopodobieństwa mafijnego grubola. Któremu mafiozie glonowi by się chciało w takie rzeczy bawić? Takiemu, który robi takie rzeczy w mieście? Liczenie rzeczy jest łatwiejsze do odwzorowania, niż rzucanie oskarżeń.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 1, 2024 0:37:01 GMT 1
Mała liczba postów a duża merytoryka i zagrania bardzo odważne jak na mafiozę. Choćby teraz to liczenie prawdopodobieństwa mafijnego grubola. Któremu mafiozie glonowi by się chciało w takie rzeczy bawić? Takiemu, który robi takie rzeczy w mieście? Liczenie rzeczy jest łatwiejsze do odwzorowania, niż rzucanie oskarżeń. dlatego Ty nikogo nie oskarżasz i głosujesz na mnie
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 0:38:15 GMT 1
Czwartym mafiozem najpewniej jest GruamboCo prawda Lewkoniowi zdarzają się edycje, w których jako miastowy gra mało miejską grę typu Magmar, ale tu jego brak zaangażowania w rozwiązanie zagadki jest aż nadto widoczny. Poza tym to co pisałem wcześniej. W momencie w którym wie, że znajduje się w gronie "glonów" i jest niewinny, powinien szukać winnego w tym gronie, a on tego unikał (a w tym gronie znajdował się także Twój Stary). Przecież ja wczoraj zaprezentowałem energię i niewinność, jaka jest dla ciebie w tej edycji absolutnie nieosiągalna. A ta "logika" z ostatniego zdania jak nie miała sensu, tak nadal nie ma.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 1, 2024 0:39:57 GMT 1
Wiecie czym się rózni niewinny Lewkoń od winnego?
Jakością ripost.
Dlatego warto go szybko mordować. Bo szybko się uniewinnia. A tu ni chuja.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 1, 2024 0:43:08 GMT 1
Czwartym mafiozem najpewniej jest GruamboCo prawda Lewkoniowi zdarzają się edycje, w których jako miastowy gra mało miejską grę typu Magmar, ale tu jego brak zaangażowania w rozwiązanie zagadki jest aż nadto widoczny. Poza tym to co pisałem wcześniej. W momencie w którym wie, że znajduje się w gronie "glonów" i jest niewinny, powinien szukać winnego w tym gronie, a on tego unikał (a w tym gronie znajdował się także Twój Stary). Przecież ja wczoraj zaprezentowałem energię i niewinność, jaka jest dla ciebie w tej edycji absolutnie nieosiągalna. A ta "logika" z ostatniego zdania jak nie miała sensu, tak nadal nie ma. hehe no sądząc po twoim głosie uzyskałem dla Ciebie najmniejszą niewinność z wszystkich graczy, bardzo mnie ciekawi na jakiej podstawie
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 1, 2024 0:44:01 GMT 1
Co takiego sprawiło, że w twoich oczach byłem bardziej winny niż Twój Stary?
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 0:44:06 GMT 1
Niewinni: Gruboku Wróżbita Braun -> ALE TYLKO ZA REAKCJE OKOŁOLINCZOWE PRZY LINCZU NA STARYM KTÓRE WŁAŚNIE PRZEŚLEDZIŁEM GRUBLEPPER prawdopodobnie Dużysz możliwe, że Ryba Dobry, zły i gruby
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 1, 2024 0:45:12 GMT 1
bo np. u takiego Andrzeja Grubbola to widzę jakieś chore zatunelowanie charakteryzujące miastowych, u Warmianina widzę nieobycie w grze i atakowanie jedynego gracza, który stara się poruszać w uniwersum Szkolnej. A u Ciebie nie znajduję powodu, dla którego na mnie zagłosowałeś.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 1, 2024 0:47:07 GMT 1
Więc jak nie patrzę na grę, z której strony nie zerkam to trójka: Giuseppe, Statua, Gruambo wydaje mi się mafijna.
|
|