|
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 0:48:05 GMT 1
Stany średnie: Mietek - kurwa no gra dobrą mafijną rozgrywkę jeśli jest w mafii, mam dobre wajby do niego, reakcja linczowa wczoraj po moim gambicie też niezła, ale nie gra mi stosunek do Grubollo, pisał, że może być Papieża Misio Kaku - nie wiem, mam go za mafię cała grę, ale okolice linczu to mam wrażenie szczery posting, Wróżbita niech mi tu przyjdzie i da sos, bo się do niego dopierdalał, ale minimalnie mnie kupił Warmianin - ja nic nie umiem o nim powiedzieć, więc póki co zostawiam na null i czekam na opinię niewinnych
Pomarańcz: Grurambo Statua
Czerwień: Grubollo Papież
Grubollo, Papież, Grurambo, Statua?
Do weryfikacji po stosunku do siebie.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 1, 2024 0:48:09 GMT 1
Niewinni:Gruboku Wróżbita Braun -> ALE TYLKO ZA REAKCJE OKOŁOLINCZOWE PRZY LINCZU NA STARYM KTÓRE WŁAŚNIE PRZEŚLEDZIŁEM GRUBLEPPER prawdopodobnie Dużysz możliwe, że Ryba Dobry, zły i gruby no i widzisz, mamy juz calkiem podobny core niewinnych, mnie dzisiejszy atak Leppera we mnie utwierdził, że bedzie chujek niewinny. Tego Brauna bym nie byl pewny
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 1, 2024 0:48:50 GMT 1
Voldemorta se dodam do zielonych
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 0:49:44 GMT 1
Brauna mam tylko za wczoraj, jeszcze go muszę przeczytać całego, bo pasuje na piątego gnojka.
Tylko wtedy Statua/Grurambo/Papież niewinny. Jeden z nich.
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 0:51:46 GMT 1
Papież, Grurambo, Statua, Grubollo
Papież, Braun, Statua, Grubollo
Ja uważam, ze Grurambo dobrze teraz daje. W Brauna wjechał na miękko, w Papieża też.
E: Jutro WIELKIE CZYTANIE BRAUNA. Trzeba coś zdecydować co do niego. Niby mam go niewinnego, ale do mafii mi pasuje. Ale wyklucza się z Grurambo. Raczej zawsze prędzej padnie Grurambo, więc powinno być prościej.
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 0:54:49 GMT 1
To jest dobre w chuj, i w sumie jak Papież winny, to Misio Kaku spada full a Grurambo rośnie.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 1, 2024 0:55:07 GMT 1
Zieloni: Grubdemort Kaku (?) - może mnie robić w chuja, ale widziałem naturalna miastową energię w pewnym momencie i brak zacietrzewienia Warmianin Grubciej - potencjalny gracz robiący mnie w chuja, ale mam go za niewinnego Papież - jak wyżej, uważam, że Grzesiu jest niewinny, ale jak sie okaże winny to już mu wiecej nie uwierze w glupie teksty (a w sumie moze byc winny) Andrzej - dotąd u mnie strefa średnia, ale przemyslalem to i chyba niewinny jest ten wjazd we mnie Gruboku Gruba Ryba
Stan sredni: Grubraun - chciałbym go uniewinnić ale jakoś caly czas cos mnie wzbrania, nawet reakcja na ten mord dzisiejszy Dużysz - no powiedzmy że uznaje, ze jest niewinny, ale cos mnie blokuje przed pelnym daniem go do zielonych, raczej nie dostanie mojego glosu w najblizszej przyszlosci Mietek - może byc w tej mafii
Mafia: Grumbao Giuseppe Statua
jeśli z nimi jest Papaj, a nie jeden z trójki Grubraun, Wróżbita, Mietek to się dałem wyruchać nieco. Jak jest Dużysz to trochę też.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 1, 2024 0:57:57 GMT 1
W sumie ten Grubraun to może być mafia. Znowu sobie przypominam jak lawirował wokoł Motylka gdy było jasne, ze jest niewinny.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 1, 2024 0:58:33 GMT 1
Głupio mi to pisac, bo sam dobiłem Motylka, ale Motylku jesli czytasz to z cmentarza, to wiedz, że zrobiłem to pijany i niezbyt chcący.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 1:02:29 GMT 1
Gruambo clearowalem przez pół gry za kontrintuicyjnosc bo bardzo lubię ten estymator ale potem się dowiedziałem że to lewkoń i zrobiłem meh Trzeba go jebnac tak czy siak, trzeba sobie obrać pod to jak najbardziej optymalny termin i tyle Co za dzikus.
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 1, 2024 1:03:05 GMT 1
Jak mi się uda dzisiaj jeszcze nadrobić, coście tu natworzyli Rusz kurwa dupę. Teściów masz w Kabulu? Ty nie bądź taki fifarafa bo jak ty się w weekend opierdalałeś to ci dawałem benefit of the doubt grzecznie Pisałem przed edycją że jestem w delegacji od poniedziałku, tak że do czwartku jestem w trybie "jak będę miał czas to coś popiszę", ale dogłębnych analiz nie ma co oczekiwać
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 1, 2024 1:04:17 GMT 1
no czytam tę analizę Gruboku na papaja i ja nie wiem, czy jestem jebanym pelikanem, ale nie dociera do mnie, że chłop mógłby zrobić coś takiego (w sensie to co cytuję) w mafii przecież to poziom mojego debiutu, gdy obsrałem się na miętowo xD wiadomo, wydymał mnie raz tak, że aż mnie kukle swędziały i musiałem jego avatar chować, ale jak on jest w mafii to WIE, że jestem w mieście i taki szantaż to byłoby szmaciarstwo ze strony mafiozy nie widzę tego poza tym nie czułem żadnego urabiania w moją stronę Ale dlaczego tak mu strasznie zależało, żeby odglonowywanie zacząć ode mnie? Nagle zakochał się w bananowcu i postanowił pomścić jego śmierć? Tak sobie myślę, że skoro Rick nie był w mafii, to mógł mieć rację z tym Gruambo. Typ nic nie gra, łatwa gierka dla mafii wpaść, walnąć parę pierdów i powrót do nory. Ależ się Rick będzie puszył jak wyjdzie, że trafił, chyba tego nie przeżyję ja oraz jego ręka od walenia konia pod tę analizę z d0. Nie robię z tego centrum gry, tylko centrum dzisiejszego dnia, bo uważam, że tylko w ten sposób nie skończymy z 5 glonami w kluczowych fazach gry. Tych najbardziej podejrzanych trzeba linczować, resztę aktywizować. No i uważam, że gdyby nie m.in. moja inicjatywa jebania dziś po glonach, to dalej siedziałbyś w norze. Problem w tym, że zamiast szukać mafii, Ty napierdalasz osoby, które Cię zaatakowały, sprowadzając niektóre posty do absurdu i groteski i to w tej naprawdę kiepskiej wersji. Nie kupuję Twojej gry dzisiaj, a jak już wiem, że Rick miał dobre intencje, to i na jego argumenty co do Twojego wejścia patrzę inaczej i to wejście również mnie nie gra.W sumie już napisałem w edicie wyżej, ale powtórzę: trzeba zacząć przeczesywać glonarium. Ja bym zaczął od Rambo. Bo zakładając Twoją niewinność, to już naprawdę mało jest osób, które chujowo weszły w temat. A skoro wiem, że Rick nie miał złych intencji, to jakoś bardziej przychylnym okiem patrzę na jego trop w kwestii Rambo. Ewentualnie Twój Stary, choć on wydaje mi się lepszym graczem i bardziej obytym. Może to oczywiście też być argument przeciw niemu, że ogarnia nasze środowisko a uparcie nie gra, ale ja się trochę boję tu roli miejskiej, więc wolę go jeszcze chwilę zostawić. Rambo nie broni nic i trzymanie go nie ma sensu. Dla mnie to taki odpowiednik Bielańskiego z tej edycji z Gerrardem, Messim i Kuleszą. Oprócz tego trzeba aktywizować Grubello i Voldemorta, to nie są absolutnie cele na dziś czy nawet jutro (czy tam pojutrze), ale można im się mocniej przyglądać i skłaniać ich do grania. Ogólnie w tym glonarium Rambo, Twój Stary, Dużysz, Jabba, Warmianin to siedzą pewnie ze 2 mafie, może 3. I niestety mam przeczucie, że za łatwo pouniewinnialiśmy i gdzieś się kryje ktoś, kto spenetrował grono zaufania. Bo naprawdę jak Ty niewinny, DZG chyba też jednak niewinny, to gdzieś mam jakiegoś miscleara, bo przecież na Vito jakaś mafia siedzi. No ale teorie z dupy to chyba jest domena miastowych, nie? Ale cieszę się, że się zgadzamy, że Kondonowicz to nie cel na dziś. Ja bym wyjebał Gruambo. Po pierwsze, bo wygląda na perfidnego mafijnego glona. Po drugie, bo im szybciej się dowiem, czy Rick będzie się brandzlował, tym łatwiej będzie mi się przygotować, jeśli miał rację. Ten Twój Stary chyba bardziej ogarnia, zarówno śledzenie gry, jak i skill. Boję się, że on tak gra, bo ma rolę, tylko nie wiem, czy mafijną, czy miejską. Raczej to pierwsze, ale chuj go wie. A Gruambo to gra bardziej na takie przetrwanie, nie daje nadziei na uniewinnienie się. A tu deserek z Wróżbity: Nie pierdolę głupot, ale ostatnio w edycjach nie dość że bywałem z nim w mafii, to w pozostałych edycjach zwykle dobrze odczytywałem jego przynależność Możesz gadać że z twojej perspektywy to nie ma sensu, a z mojej historycznie uważam że mam prawo wierzyć w swój read Dodatkowo niewinny grubol Rick też to podbijał Co ma rolność Ricka do poprawności jego odczytów? No technicznie rzecz biorąc to nic ale pomaga się utwierdzić w confbiasie, mam nadzieję że pomogłem
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 1:04:41 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 1:04:41 GMT 1
Wypierdalaj papież. Chujnie grasz. Obyś był w mafii. Mówiłem kurwa Giuseppe to kurwa nikt nie słucha. Sorry motylek W mafii Giuseppe grubraun i warmianin Weź mi to wytłumacz.
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 1, 2024 1:07:30 GMT 1
Z wczoraj co mi się rzuciło w oczy przy fazie wajchy: - Dużysz tańczący wokół starego - było już analizowane? - mi się wola walki Gruambo podobała na koniec dnia, możliwe że TS mu siedział na plecach? - misio kaku tam imo chujowo w chuj się zaprezentował, jakby chciał dać mocny akcent na koniec rundy i się o własne sznurówki przewrócił, mogę wam pocytować w wolnej chwili
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 1, 2024 1:08:23 GMT 1
A i rip Jabba, wiedziałem że dobra mordka
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 1:09:22 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 1:09:22 GMT 1
szczęść Boże, zgadnijcie kto wczoraj wygrał zawody 😏 rip rick, ale w sumie bardziej Grubola obstawiałem w jakiejś rybie czy innym dużyszu i teraz tak ziomale co do wczorajszych wydarzeń papież nie gra na emocjach w mafii, robi to w mieście, w mafii imo dostalibyśmy jakąś suchą podobającą się merytorykę, a jebanie go wczoraj w d2, że właściwie mógł spaść to jakieś kuriozum, nie dość, że niezgodne ze sztuką, to jeszcze nie mamy mafiozy nr 5 jak nadrobiłem wczorajszy koniec dnia to niestety tam mi wychodzi więcej winnych niż niewinnych 🤷 DZG z jednej strony jest odważny, bezkompromisowy i zmienia se zdanie jak chce, ale mam wrażenie, że operuje na nadwiedzy widzę możliwość, że z tym motylkiem to było to, co zrobił z tym jabbą, ale 2.0 - wiedział, że motylek jest niewinny, uniewinnił sobie go w połowie dnia na podstawie jakichś błahych przesłanek (zmiana zdania jest spoko, ale nie że przechodzisz z typa "chuj mafia do wyjebania" do "kurwa niewinny mafia go bije" po jednym poście, gdzie motylek napisał, że sam se poszuka mafii) zmiana na tego motylka ostatecznie wydaje mi się w chuj nielogiczna, ale może zbyt samobójcza, więc to muszę jeszcze przekminić nie podobał mi się tam voldemort, nie jebię go za nieobecność, bo byłbym hipokrytą w huj, ale mam wrażenie, że gość jak wszedł, to badał teren, patrząc, jak się ustawić. i mogło mu wyjść, że tego papieża to warto było szturchać w ciągu dnia, ale jednak jakby faktycznie spadł, to byłby przypał, więc trzeba go pobronić. nie podoba mi się też to, jak łatwo przyjmuje kandydatów. w d1 było coś takiego, że chciał jebać vita, ja mu wstawiłem analizę na misio kaku, to przyjął od razu, że dobre i że vito kaku dwie mafie. wczoraj w tym stylu przyjął tego motylka, no walnijmy, jak już jest, gdzie spodziewałbym się jakichś oryginalnych kmin nie podobał mi się misio kaku, co do którego miałem wrażenie, że zrobił sobie jakąś tierlistę i dopychał względem niej. no zrobił se jakąś teorię (co do której ludzie się już pogubili, bo trzeba by ją dokładnie śledzić), wyszło mu grubollo, papież i motyl, nie zwracając uwagi, że tu nie do końca pairingi się kleją, jak np. papież-motyl. jest tierlista, chuj, nie wychodzimy, jakby co to na podkładkę jest teoria i to jest ZAJZAJER w chuj, bo nadal jaja se robi twój stary (chociaż bronił tego papieża, a mógł zamknąć mordę) Mietek przygasł działalnością, możliwe, że operował se sprawnie w d1 dzięki nadwiedzy, a teraz, gdy ludzie wiedzą więcej, już trudniej mu się odnaleźć Warmianin sobie jaja robi, i tu zgadzam się z papieżem: jakim cudem DGZ przewidział, że gość się uaktywni, dla mnie to była powtórka z jakiejś osy czy lucifera Gruambo leci w chuja i chyba będzie do wyjebania Statua mi tak nie zaśmierdziała przed EOD, pchała się w gips tam niewinni lepper, wróżbita, papież i chyba statua i niestety nie mam więcej, więc tu trzeba będzie wyłuskiwać no i jeszcze jest ten gruboku, który niech będzie, że se kupił dzień wczorajszą odwagą, ale za chuj mu nie ufam strasznie chujowy post
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 1, 2024 1:10:46 GMT 1
Wypierdalaj papież. Chujnie grasz. Obyś był w mafii. Mówiłem kurwa Giuseppe to kurwa nikt nie słucha. Sorry motylek W mafii Giuseppe grubraun i warmianin Weź mi to wytłumacz. A Ty myslisz ze ja pamietam co wtedy myslalem? Papiez chyba we mnie pojechal choc go uratowalem, Giuseppe od poczatku mam za mafioze, Motylka dobilem po pijaku. A potem też już po pijaku napierdalalem jak wlezie kto mi sie akurat nie spodobal.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 1, 2024 1:13:09 GMT 1
ale jeśli ma Ci to coś pomoc, to raczej takie moje typowe miastowe wyjezdzanie z milionem typow, by ktorys sie pozniej sprawdzil i na czuja atakowanie gdzie popadnie, potem troche staralem sie usystematyzowac gre kolejnego dnia.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 1:14:42 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 1, 2024 1:14:42 GMT 1
A, i jeszcze w misio kaku mi się nie podobała z perspektywy wrzuta na brauna, że skoro on go dobrze czyta, a teraz go czyta źle, to znaczy że jest w mafii
No ja się chwytałem podobnych rzeczy jak byłem w mafii xD pozdro dzg
Tak że imo wina kaku uniewinniałaby Brauna
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 1, 2024 1:15:37 GMT 1
a kto gra kaku?
|
|