|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 21:47:00 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 26, 2024 21:47:00 GMT 1
Dlaczego Misiu powiedz mi. Dwa posty smierdziuchy zapodał. Gruboku nadgorliwy, ale chyba w nieporadnie miastowy sposób Tak mi kula mówi, chociaż nie wiem, co to za "chyba", badziew z Temu Ten post to taki na pokaz. Niby wyciąga jakiś wniosek, a potem pisze że jest nic nie warty. To po co w ogóle o tym pisać? Dobra Vito, chuj z tym, no jestem w stanie uwierzyć, że tak było Mnie się tylko nie podoba, że ty przeszedłeś z tej negatywnej oceny do neutralnej, jak cię o to przycisnąłem Muszę się spytać MAGICZNEJ KULI co z tym fantem Tu podobny post jak wyżej. Po co to zdanie o tej kuli? Mi to zalatuje taką mafią, która chce być merytoryczna, ale boi się rzucić z pełnym impetem, więc tak podszczypuje. to na serio z tą kulą czy to forma losowego pressingu ogólnie niezbyt przekonujący mi się wydajesz, ziomuś uniewinniajka dla mietka, przeliczony setupik, przyjebka do wróżbity, która okazuje się analizą kul, czyli kreacyjnego wycinka jego gry, pomijająca resztę trochę tak, jakbyś chciał coś wnieść, ale nie wiedział co
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 26, 2024 21:47:12 GMT 1
Dwa posty smierdziuchy zapodał. Ten post to taki na pokaz. Niby wyciąga jakiś wniosek, a potem pisze że jest nic nie warty. To po co w ogóle o tym pisać? Tu podobny post jak wyżej. Po co to zdanie o tej kuli? Mi to zalatuje taką mafią, która chce być merytoryczna, ale boi się rzucić z pełnym impetem, więc tak podszczypuje. Chłopie przecież to zabawa kreacją W tym pierwszym poście nie pisałem przecież nic, że nie jest nic warty, o czym ty mówisz? Bo mnie się zdaje, że po prostu nie załapałeś żartu No kreacja kreacją, ale tu już pewne przyczajki widać, które wydają się mafijne. Zobaczymy jak dalej pograsz, wiadomo.
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 21:47:58 GMT 1
Grubelone daje dziwnie i wkurwia mnie jego tok myślenia, ale mimo wszystko daje od początku dość odważnie
Ja nie wiem, czy bym go wypierdalał na już, wbrew temu co tam o hydrze Baryła sugeruje, to może jednak warto się zastanowić nad takim Grubambo w pierwszej kolejności
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 21:49:53 GMT 1
Chłopie przecież to zabawa kreacją W tym pierwszym poście nie pisałem przecież nic, że nie jest nic warty, o czym ty mówisz? Bo mnie się zdaje, że po prostu nie załapałeś żartu No kreacja kreacją, ale tu już pewne przyczajki widać, które wydają się mafijne. Zobaczymy jak dalej pograsz, wiadomo. jakie kurwa przyczajki xD dla beki se napisałem, że moja kula to gówno z Temu, bo dałem wyżej w poście "chyba", a to MAGICZNA KULA JASNOWIDZA a ty w tym widzisz przyczajki jestem na oko top 3 aktywności tej edycji jak na razie, wchodzę w interakcje nowe co chwilę, a ty coś o przyczajkach piszesz chyba ci opary z tych alchemicznych wywarów za mocno do łba uderzyły
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Sept 26, 2024 21:49:56 GMT 1
Dwa posty smierdziuchy zapodał. Ten post to taki na pokaz. Niby wyciąga jakiś wniosek, a potem pisze że jest nic nie warty. To po co w ogóle o tym pisać? Tu podobny post jak wyżej. Po co to zdanie o tej kuli? Mi to zalatuje taką mafią, która chce być merytoryczna, ale boi się rzucić z pełnym impetem, więc tak podszczypuje. to na serio z tą kulą czy to forma losowego pressingu ogólnie niezbyt przekonujący mi się wydajesz, ziomuś uniewinniajka dla mietka, przeliczony setupik, przyjebka do wróżbity, która okazuje się analizą kul, czyli kreacyjnego wycinka jego gry, pomijająca resztę trochę tak, jakbyś chciał coś wnieść, ale nie wiedział co No trudno żebym po dwóch godzinach gry wiedział wszystko. Piszę co mi się rzuca w oczy, może komuś to pomoże. Nie zamierzam być przekonujący, bo do tego sam bym musiał być przekonany, a na to przecież za wcześnie.
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 26, 2024 21:50:42 GMT 1
Wróżbita, Astley, Gruboku
Papież, Mietek, Braun
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Sept 26, 2024 21:52:14 GMT 1
No kreacja kreacją, ale tu już pewne przyczajki widać, które wydają się mafijne. Zobaczymy jak dalej pograsz, wiadomo. jakie kurwa przyczajki xD dla beki se napisałem, że moja kula to gówno z Temu, bo dałem wyżej w poście "chyba", a to MAGICZNA KULA JASNOWIDZA a ty w tym widzisz przyczajki jestem na oko top 3 aktywności tej edycji jak na razie, wchodzę w interakcje nowe co chwilę, a ty coś o przyczajkach piszesz chyba ci opary z tych alchemicznych wywarów za mocno do łba uderzyły A jednak jakiś taki nerwowy i reaktywny jesteś. Przecież ja cię nawet nie zaatakowałem, tylko odpisałem innym co mi się nie spodobało w tobie. A ty jakiś front otwierasz jakbym ci matkę obrażał. Trochę na wyrost, ni?
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 21:53:22 GMT 1
xD ni
jak mnie ktoś wkurwi to piszę wprost, a nie Z PRZYCZAJKI
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 21:54:08 GMT 1
swoją drogą props, z jednego mojego posta zdołałeś wyciągnąć tyle, żeby usprawiedliwić użycie buzzworda "reaktywny", to trzeba umieć
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 26, 2024 21:54:38 GMT 1
Grubleone zrobił tak, że przyatakował Goku i jak zaczął być o to kwestionowany, to na siłę sobie wymyślał argumenty pod tezę, żeby pokazać, czemu podejrzewa Goku. mafiacorner.boards.net/post/138227 Przecież tu wszystko jest maksymalnie pod tezę. Nie wierzę w tak fundamentalnie niedorzeczne szukanie prawdy u miastowego Grubleone.
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 26, 2024 21:55:48 GMT 1
jakie kurwa przyczajki xD dla beki se napisałem, że moja kula to gówno z Temu, bo dałem wyżej w poście "chyba", a to MAGICZNA KULA JASNOWIDZA a ty w tym widzisz przyczajki jestem na oko top 3 aktywności tej edycji jak na razie, wchodzę w interakcje nowe co chwilę, a ty coś o przyczajkach piszesz chyba ci opary z tych alchemicznych wywarów za mocno do łba uderzyły A jednak jakiś taki nerwowy i reaktywny jesteś. Przecież ja cię nawet nie zaatakowałem, tylko odpisałem innym co mi się nie spodobało w tobie. A ty jakiś front otwierasz jakbym ci matkę obrażał. Trochę na wyrost, ni? Nawet jakby wróżbita miałby być w mafii to jednak nerwowość i reaktywność nie powinna być jedynym powodem do uznania go za mafię z automatu. Za mocno na froncie jest na tym etapie jak na mafię w tym momencie.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Post by Gruboku on Sept 26, 2024 21:57:21 GMT 1
Zapraszam na kolację Papieża, Gruboku i Grubola Astleya. Będziemy jutro rozmawiać przy jednym stole! Czemu zapraszasz mnie i 2 moich podejrzanych? Don Vito, Grubol Szef, Wróżbito Grubcio i Papieżi mozna konczyc chyba ze pieciu mafiozow jest to jeszcze ten Grub Astley Strasznie szarżujesz z kreacją na nieogara-pojeba. Z tym udawaniem, że nie wiesz, ilu jest mafiozów to przegiąłeś. Z wrzucaniem mnie do mafii też, ale wybaczam, może mnie dzięki temu nie odjebią. Chyba że sam jesteś w mafii, to pewnie odjebią. A ten za prawdziwą reakcję że takiego kolegi nie znalazłem xD Nie wiem czy widziałem coś bardziej absurdalnego, Chociaż jak mamy się dziwnymi reakcjami przerzucać, to zanim swoim postem poszedłeś all in w swoją idiotyczną teorię to popełniłeś to:
gdzie ja nic nie napisałem, ale ktoś zwrócił ci uwagę więc się mitygowałeś.
XD
Jednocześnie twoja ostatnia aktywność to dowalanie się do typa z dwoma kreacyjnymi postami, nie jest jedyny, ale został przez ciebie wyrózniony. Czemu?
A ja stawiam tezę, że Grubbolone-Gruboku to 2 mafie. Don Vito wiedział, że Gruboku to mafia, więc się podczepił pod atak Brauna, żeby się w razie czego szybko załapać na profity, ale zrobił to chujowo, zupełnie błędnie opisując to, co się działo w temacie. Jakby wylosował znany sobie argument za czyjąś mafijnością (szukanie przyjaciół), tylko nikt inny tego nie widział, bo nie miało to miejsca. Po raz kolejny, czemu Rick?
No i druga sprawa, nie jest ta teza dwóch winnych zbyt naciągana?
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 26, 2024 21:59:10 GMT 1
Na ten moment w mafii mam Grubleone, Misio Kaku i Grubdemorta.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Sept 26, 2024 21:59:32 GMT 1
A jednak jakiś taki nerwowy i reaktywny jesteś. Przecież ja cię nawet nie zaatakowałem, tylko odpisałem innym co mi się nie spodobało w tobie. A ty jakiś front otwierasz jakbym ci matkę obrażał. Trochę na wyrost, ni? Nawet jakby wróżbita miałby być w mafii to jednak nerwowość i reaktywność nie powinna być jedynym powodem do uznania go za mafię z automatu. Za mocno na froncie jest na tym etapie jak na mafię w tym momencie. Jak najbardziej się zgadzam. Część miastowych gra tu nerwowo, kwestie tożsamościowe wchodzą w grę, itd. Tak tylko znowu piszę co zauważam. Bardziej od nerwowości nie podobały mi się tamte posty co cytowałem i zdania nie zmienię, były one słabe. Ale nie na tyle słabe, żebym teraz za nie linczował.
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 26, 2024 22:01:33 GMT 1
Może niepotrzebnie zdradziłem się hmmm...
Pan Bóg tylko to wie.
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
Limit Postów: 119
|
Post by M. Otyłek on Sept 26, 2024 22:01:52 GMT 1
Tłusty wieczór Grubasy Mam nadzieję, że podjadacie teraz Starej podwawelską z lodówki. Wiem, że mój avatarek przy was wygląda słabo przy waszych, ale muszę się nawpierdalać, aby odblokować kolejne poziomy. Liczę, że Gruboku też ma kolejne poziomy zrobione xD A żeby się nawpierdalać to trzeba coś dobrego na ruszt jebnąć. Grubol Szef potwierdzi, że dobre mięso marynuje się dzień wcześniej, aby soczyście pachniało na grillu i dodatkowo jeszcze tak piszczało jak małe dziewczynki gdy się je nakłuwa. Ja już jedną udawaną chudą pizdeczkę znalazłem Andrzej Grubbol i jego kurwa szyte Grubymi nićmi odjebanie minimum Wbił, odjebał kilka postów, stwierdził, że znalazł mafiozę, wymienili kilka zdań między sobą i spierdolił na fajkę xD
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 22:03:28 GMT 1
Nawet jakby wróżbita miałby być w mafii to jednak nerwowość i reaktywność nie powinna być jedynym powodem do uznania go za mafię z automatu. Za mocno na froncie jest na tym etapie jak na mafię w tym momencie. Jak najbardziej się zgadzam. Część miastowych gra tu nerwowo, kwestie tożsamościowe wchodzą w grę, itd. Tak tylko znowu piszę co zauważam. Bardziej od nerwowości nie podobały mi się tamte posty co cytowałem i zdania nie zmienię, były one słabe. Ale nie na tyle słabe, żebym teraz za nie linczował. To nie kanał polityka, tu możesz zmieniać zdanie
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 22:03:44 GMT 1
Tłusty wieczór Grubasy Mam nadzieję, że podjadacie teraz Starej podwawelską z lodówki. Wiem, że mój avatarek przy was wygląda słabo przy waszych, ale muszę się nawpierdalać, aby odblokować kolejne poziomy. Liczę, że Gruboku też ma kolejne poziomy zrobione xD A żeby się nawpierdalać to trzeba coś dobrego na ruszt jebnąć. Grubol Szef potwierdzi, że dobre mięso marynuje się dzień wcześniej, aby soczyście pachniało na grillu i dodatkowo jeszcze tak piszczało jak małe dziewczynki gdy się je nakłuwa. Ja już jedną udawaną chudą pizdeczkę znalazłem Andrzej Grubbol i jego kurwa szyte Grubymi nićmi odjebanie minimum Wbił, odjebał kilka postów, stwierdził, że znalazł mafiozę, wymienili kilka zdań między sobą i spierdolił na fajkę xD masz nadrobioną całą rozgrywkę motyłek?
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
Limit Postów: 119
|
Post by M. Otyłek on Sept 26, 2024 22:05:14 GMT 1
Tłusty wieczór Grubasy Mam nadzieję, że podjadacie teraz Starej podwawelską z lodówki. Wiem, że mój avatarek przy was wygląda słabo przy waszych, ale muszę się nawpierdalać, aby odblokować kolejne poziomy. Liczę, że Gruboku też ma kolejne poziomy zrobione xD A żeby się nawpierdalać to trzeba coś dobrego na ruszt jebnąć. Grubol Szef potwierdzi, że dobre mięso marynuje się dzień wcześniej, aby soczyście pachniało na grillu i dodatkowo jeszcze tak piszczało jak małe dziewczynki gdy się je nakłuwa. Ja już jedną udawaną chudą pizdeczkę znalazłem Andrzej Grubbol i jego kurwa szyte Grubymi nićmi odjebanie minimum Wbił, odjebał kilka postów, stwierdził, że znalazł mafiozę, wymienili kilka zdań między sobą i spierdolił na fajkę xD masz nadrobioną całą rozgrywkę motyłek? Nie, zmęczyłem się czytaniem i skończyłem na 6 stronie i doczytałem tylko posty samego Andrzeja Grubbola.
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 22:06:03 GMT 1
to jestem ciekaw wniosków po całości w takim razie
|
|