Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 1:15:47 GMT 1
Zacznij dodawać 2-3 zdania opisu do tych cytatów. Wypowiedz się na temat Papieża, Grubolla i DZG. Wyjebane.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 1:16:19 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 1, 2024 1:16:19 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 1:17:16 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 1, 2024 1:17:16 GMT 1
Na szybko dzisiaj jako grono zaufanych ustalam leppera, Voldemorta i gruboku*
*Lista może ulec zmianie jak se coś przypomnę albo doczytam
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 1, 2024 1:19:03 GMT 1
se mnie tam dodaj, jak kaku to njay to trzeba to przemyslec, bo moze jednak mafia skoro nie chcial uniewinnic motylka
dobra zostawie sobie pare postów na jutro jak sie obudze.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 1:19:18 GMT 1
a gruambo jeszcze na mnie zaglosowal xD no to moze jeden mafiozo sie dolaczyl do tego wagoniku, ale akurat ten najbardziej spalony Ja spalonym mafiozą? Rozmijasz się z emocjami miasta.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 1:21:50 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 1, 2024 1:21:50 GMT 1
Kurde czytam tę statuę i no nie wiem, chłop musiałby niesamowity luz złapać po poprzedniej edycji żeby to w mafii zagrać
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 1:22:54 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 1, 2024 1:22:54 GMT 1
A co do Mietka to ja też miałem na koniec dnia podobne odczucia co do Gruambo jak on, więc tam wierzę w jego szczerość, może być gitem
Co do Gruambo to se muszę poczytać co tworzył dzisiaj od początku dnia
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 1:26:04 GMT 1
rozwiaz mi zagadke kto jest w mafii zamiast Ciebie, to nie bede Cie forsował Ty.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 1:29:39 GMT 1
Takiemu, który robi takie rzeczy w mieście? Liczenie rzeczy jest łatwiejsze do odwzorowania, niż rzucanie oskarżeń. dlatego Ty nikogo nie oskarżasz i głosujesz na mnie Niech ma szansę na rozwinięcie skrzydeł. Ryba nie zając, nie ucieknie.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 1:30:18 GMT 1
Wiecie czym się rózni niewinny Lewkoń od winnego? Jakością ripost. Dlatego warto go szybko mordować. Bo szybko się uniewinnia. A tu ni chuja. Ehe.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 1:32:46 GMT 1
Co takiego sprawiło, że w twoich oczach byłem bardziej winny niż Twój Stary? Nie interesowała mnie mafijność Twojego Starego na tamtym etapie rozgrywki, chciałem, żeby sobie pograł. A ty puszczałeś cały dzień głupio-mądre pierdy, porady prosto z dupy itp. Nie było cię po co trzymać i nadal nie ma. Nie ma w tobie ognia.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 1:34:21 GMT 1
Więc jak nie patrzę na grę, z której strony nie zerkam to trójka: Giuseppe, Statua, Gruambo wydaje mi się mafijna. Statua też raczej niewinny, bo do tematu wchodził "wczoraj" z buta, a Judasz głównie przemykał.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 1, 2024 1:38:03 GMT 1
Powtarzam - znajdz mi mafię, a ci zaufam
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 1, 2024 1:41:21 GMT 1
Papież, Grurambo, Statua, Grubollo Papież, Braun, Statua, Grubollo *** Ja uważam, ze Grurambo dobrze teraz daje. W Brauna wjechał na miękko, w Papieża też. E: Jutro WIELKIE CZYTANIE BRAUNA. Trzeba coś zdecydować co do niego. Niby mam go niewinnego, ale do mafii mi pasuje. Ale wyklucza się z Grurambo. Raczej zawsze prędzej padnie Grurambo, więc powinno być prościej. Druga czwórka jest moją czwórką. Braun mi się nie spodobał wczoraj i dzisiaj w sumie też- podał mi bez zająknięcia tożsamość starego, czyli jakby uwierzył w moją niewinność, bo gdyby miał mnie za mafię to by mi nie podawał tożsamości tylko by wleciał jakimś tekstem typu że udaję niewiedzę. A jak dopytałem o jego stosunek to odpowiedz była jednak bardzo stonowana, że tak średnio mi ufa. No może tu wychodzić taka do rany przyłóż piernikowatość, więc nie chcę go krzywdzić takimi podejrzeniami, jeśli jednak jest niewinny, ale tak mi się rzuciło w oczy.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 1, 2024 1:42:26 GMT 1
To jest dobre w chuj, i w sumie jak Papież winny, to Misio Kaku spada full a Grurambo rośnie. Co tu jest dobrego? Bo ja nie rozumiem w ogóle o co chodzi
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 1:43:16 GMT 1
Powtarzam - znajdz mi mafię, a ci zaufam A co mi z twojego zaufania?
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 1:44:44 GMT 1
To jest dobre w chuj, i w sumie jak Papież winny, to Misio Kaku spada full a Grurambo rośnie. Co tu jest dobrego? Bo ja nie rozumiem w ogóle o co chodzi Najpierw bronisz papieża, żeby potem pierwsze co zrobić, po otwarciu tematu, to na niego zagłosować. I jeszcze ten post Papieża o twoim twardogłowiu - wygląda to na bardzo niezgrabną próbę rozparowania mafiozów.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 1, 2024 1:46:43 GMT 1
Dajcie mi argumenty za niewinnością Gruboku, bo ja mocno wierzę w swój wskaźnik mafijności, ale chciałbym zrozumieć argumenty przeciwne.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 1, 2024 1:46:57 GMT 1
Powtarzam - znajdz mi mafię, a ci zaufam A co mi z twojego zaufania? nic, ale przynajmniej mafię znajdziesz, ale jak widać nie chcesz
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 1, 2024 1:47:46 GMT 1
Co tu jest dobrego? Bo ja nie rozumiem w ogóle o co chodzi Najpierw bronisz papieża, żeby potem pierwsze co zrobić, po otwarciu tematu, to na niego zagłosować. I jeszcze ten post Papieża o twoim twardogłowiu - wygląda to na bardzo niezgrabną próbę rozparowania mafiozów. Ja jak ja, ale uważasz, że Papież by zaplanował niezgrabną akcję będąc w mafii?
|
|