|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 1:47:56 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 1, 2024 1:47:56 GMT 1
Powtarzam - znajdz mi mafię, a ci zaufam A od kiedy Gruambo jest jakimś demonem celności? Mi się całkiem dzisiaj podoba tbh
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 1:48:29 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 1, 2024 1:48:29 GMT 1
Spierdalam spać misiaczki
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 1, 2024 1:51:09 GMT 1
Powtarzam - znajdz mi mafię, a ci zaufam A od kiedy Gruambo jest jakimś demonem celności? Mi się całkiem dzisiaj podoba tbh Chodzi mi o to, by mi pokazał sensowny inny punkt widzenia. Nawet jak się pomyli to chcę widzieć, że szuka mafii, a nie tylko odpowiada na ataki w swoją stronę. I właśnie trochę mnie niepokoi że tak Ci się podoba.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 1:52:52 GMT 1
Najpierw bronisz papieża, żeby potem pierwsze co zrobić, po otwarciu tematu, to na niego zagłosować. I jeszcze ten post Papieża o twoim twardogłowiu - wygląda to na bardzo niezgrabną próbę rozparowania mafiozów. Ja jak ja, ale uważasz, że Papież by zaplanował niezgrabną akcję będąc w mafii? Nie mam go za wielkiego planistę. Poza tym plan może wyglądać świetnie, zwłaszcza przez różowe okulary, w szampańskich nastrojach po 2 udanych linczach(do tego mord na rolnym), a wykonanie to już smutna rzeczywistość.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 1, 2024 1:55:48 GMT 1
Ja jak ja, ale uważasz, że Papież by zaplanował niezgrabną akcję będąc w mafii? Nie mam go za wielkiego planistę. Poza tym plan może wyglądać świetnie, zwłaszcza przez różowe okulary, w szampańskich nastrojach po 2 udanych linczach(do tego mord na rolnym), a wykonanie to już smutna rzeczywistość. Mocno to naciągane. No i kurde no szanujmy się, jestem mega ścisłowcem i jakby mi zależało żeby grać spójnie to bym zagrał, jako mafijny wąż grałem 10x spójniej niż w jakiejkolwiek innej mojej gierce i teraz takie gówno, o którym piszesz, powinno mnie uniewinniać, a ty mi z tego zarzuty robisz.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 2:11:06 GMT 1
AKTUALNY STAN GŁOSOWANIA:Misio Kaku [6] – Grubol Szef, Grzegorz Grubraun, Gruba Ryba, Don Vito Grubolone, Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort Don Vito Grubolone [6] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol Rick Gruboll [2]– Gruambo, Adam Dużysz Dobry zły I gruby [2] – Misio Kaku, Wróżbita Grubciej Twój Stary Grubol [1] – Rick GrubollPotężny Warmianin [1] – Twój Stary GrubolGruba Ryba [1] – Jabba The Fatt Pierwszy Lincz:Don Vito Grubolone - Niewinny, bezrolnyDon Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. OtyłekMisio Kaku [5] – Grzegorz Grubraun, Gruba Ryba, Lord Grubdemort, Wróżbita Grubciej, Gruambo Twój Stary Grubol [2] – Rick Gruboll, Grubol Szef
Rick Gruboll [1]– Adam Dużysz Potężny Warmianin [1] – Twój Stary GrubolGruba Ryba [1] – Jabba The FattGruboku [1] - Don Vito GruboloneTemat zamyka sie o 21:12 AKTUALNY STAN GŁOSOWANIA:Grubol-Papież [4] – Gruboku, Mietek Baryła, Wróżbita Grubciej, Dobry zły i gruby M. Otyłek [3] – Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun Gruboku [3] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. OtyłekTwój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba Giuseppe Grubollo [1] – Misio Kaku Misio Kaku [1] – Adam Dużysz Rick Gruboll [1] – Gruambo AKTUALNY STAN GŁOSOWANIA:Grubol-Papież [5] – Gruboku, Mietek Baryła, Wróżbita Grubciej, Dobry zły i gruby, Statua Grubości Gruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Rick GrubollM. Otyłek [3] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort Twój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba Giuseppe Grubollo [1] – Misio Kaku Misio Kaku [1] – Adam Dużysz Rick Gruboll [1] – Gruambo Drugi Lincz:M. Otyłek - Niewinny, bezrolnyM. Otyłek [5] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, Dobry zły i gruby, Mietek Baryła Gruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Misio Kaku Gruambo [3] – Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Rick GrubollGrubol-Papież [2] – Gruboku, Statua Grubości Misio Kaku [2] – Adam Dużysz, GruamboTwój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba Zamknięcie tematu o 22:13 AKTUALNY STAN GŁOSOWANIA:Twój Stary Grubol [4] – Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort, Jabba The Fatt, Gruba Ryba Dobry zły i gruby [3] – Gruambo, Andrzej Grubbol, Potężny Warmianin Gruambo [2] –Grubol-Papież, Wróżbita Grubciej Mietek Baryła [2] – Twój Stary Grubol, Adam Dużysz Potężny Warmianin [2] – Statua Grubości, Grzegorz Grubraun Grubol-Papież [2] – Misio Kaku, Mietek Baryła Trzeci Lincz:Twój Stary Grubol - MAFIA, SzeregowyTwój Stary Grubol [8] – Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort, Jabba The Fatt, Gruba Ryba, Grzegorz Grubraun, Gruboku, Misio Kaku, Adam Dużysz Dobry zły i gruby [3] – Gruambo, Andrzej Grubbol, Potężny Warmianin Potężny Warmianin [3] – Giuseppe Grubollo, Mietek Baryła, Statua Grubości Misio Kaku [1] –Wróżbita Grubciej Gruambo [1] –Grubol-Papież Mietek Baryła [1] – Twój Stary Grubol Zamknięcie tematu o EDIT: 21:12
Gruboku możemy uniewinnić za głos twojego starego w drugim linczu? AKTUALNY STAN GŁOSOWANIA:Grubol-Papież [4] – Gruboku, Mietek Baryła, Wróżbita Grubciej, Dobry zły i gruby M. Otyłek [3] – Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun Gruboku [3] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. OtyłekTwój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba Giuseppe Grubollo [1] – Misio Kaku Misio Kaku [1] – Adam Dużysz Rick Gruboll [1] – Gruambo AKTUALNY STAN GŁOSOWANIA:Grubol-Papież [5] – Gruboku, Mietek Baryła, Wróżbita Grubciej, Dobry zły i gruby, Statua Grubości Gruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Rick GrubollM. Otyłek [3] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort Twój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba Giuseppe Grubollo [1] – Misio Kaku Misio Kaku [1] – Adam Dużysz Rick Gruboll [1] – Gruambo Drugi Lincz:M. Otyłek - Niewinny, bezrolnyM. Otyłek [5] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, Dobry zły i gruby, Mietek Baryła Gruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Misio Kaku Gruambo [3] – Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Rick GrubollGrubol-Papież [2] – Gruboku, Statua Grubości Misio Kaku [2] – Adam Dużysz, GruamboTwój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba Zamknięcie tematu o 22:13 Wygląda to fatalnie dla Papieża, Kaku, DZiGa i Mietka. Kiepsko dla Andrzeja Grubbola, Grubrauna, Grubdemorta, Wróżbity i Warmianina.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 2:12:50 GMT 1
Nie mam go za wielkiego planistę. Poza tym plan może wyglądać świetnie, zwłaszcza przez różowe okulary, w szampańskich nastrojach po 2 udanych linczach(do tego mord na rolnym), a wykonanie to już smutna rzeczywistość. Mocno to naciągane. No i kurde no szanujmy się, jestem mega ścisłowcem i jakby mi zależało żeby grać spójnie to bym zagrał, jako mafijny wąż grałem 10x spójniej niż w jakiejkolwiek innej mojej gierce i teraz takie gówno, o którym piszesz, powinno mnie uniewinniać, a ty mi z tego zarzuty robisz. Odcięło prąd. Jako Wąż mieliście tragiczny pierwszy lincz. Wiem z doświadczenia, że chujowy początek zdejmuje presję.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 2:27:03 GMT 1
Proponuję remis między Papieżem i Kaku.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 1, 2024 3:21:53 GMT 1
Mocno to naciągane. No i kurde no szanujmy się, jestem mega ścisłowcem i jakby mi zależało żeby grać spójnie to bym zagrał, jako mafijny wąż grałem 10x spójniej niż w jakiejkolwiek innej mojej gierce i teraz takie gówno, o którym piszesz, powinno mnie uniewinniać, a ty mi z tego zarzuty robisz. Odcięło prąd. Jako Wąż mieliście tragiczny pierwszy lincz. Wiem z doświadczenia, że chujowy początek zdejmuje presję. No a w tej edycji nie miałem chujowego początku według tej definicji? To też presji nie powinienem mieć. Niespójne to co piszesz.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 1, 2024 5:26:12 GMT 1
Kurwa, nawet bym temu DZG benefit of the doubt, bo zauważył dziwaczny stosunek Grubollo do mojej grubej osoby, ale mnie skurwol chce z nim parować, a ja nie dość, że statua niewinności, to jeszcze powinien widzieć różnicę między moją grą teraz, a moją w poprzedniej edycji, a on wręcz z tego robi argument za moją winą, że niby gram w jakimś tam względzie podobnie. No bezczelność
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 1, 2024 5:55:40 GMT 1
Papież niewiadoma (aż bym se go chciał popodejrzewać, ale mi w chuj nie pasuje ten Twój Stary krzyczący, żeby zdejmować z papieża), Grubollo raczej do wyjebania (co on taki miękiszon w tej grze? pisał o robieniu sobie wrogów, a sam żadnych nie ma, wszystko się sprowadza do nazywania kogoś szmaciarzem, ale jakoś emocji w tym brak), DZG, który broni Warmianina też (nawet, jeśli faktycznie ma go za niewinnego na podstawie tych kreacyjnych postów, to i tak mógłby zamknąć japę i popressować Mazurskiego Grubasa, najwyżej se złapie jakąś mafię, która się przyczepi do takiego kandydata, a jemu to nawet do głowy nie wpadło, żenada), Dużysz potencjał na mafię, Gruambo też, a jak będzie mało, to wjeżdża Lepper. Z Kaku to parabole, teraz jestem na uniewinnianiu go, jak sobie trochę przemyślałem. Grubraun i Wróżbita dla mnie niewinni, no jakoś ni chuj nie mam przekonania do ich winy, nie mam się do czego przyczepić specjalnie, tylko mi chodzi gdzieś z tyłu głowy, że mnie chuje mogą urabiać, ale spalimy ten most, jak do niego dojdziemy. Voldi jest spoko, chociaż genderfluid
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 5:55:41 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Oct 1, 2024 5:55:41 GMT 1
Witam
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 1, 2024 5:56:10 GMT 1
Dużysz dawaj swoją mafijną czwórkę, masz 3 minuty
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 5:58:37 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Oct 1, 2024 5:58:37 GMT 1
Pokolorowałem sobie lincze: 1 lincz: Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. OtyłekMisio Kaku [5] – Grzegorz Grubraun, Gruba Ryba, Lord Grubdemort, Wróżbita Grubciej, Gruambo Twój Stary Grubol [2] – Rick Gruboll, Grubol SzefRick Gruboll [1]– Adam Dużysz Potężny Warmianin [1] – Twój Stary GrubolGruba Ryba [1] – Jabba The FattGruboku [1] - Don Vito Grubolone2 Lincz: M. Otyłek [5] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, Dobry zły i gruby, Mietek Baryła Gruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Misio Kaku Gruambo [3] – Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Rick GrubollGrubol-Papież [2] – Gruboku, Statua Grubości Misio Kaku [2] – Adam Dużysz, Gruambo Twój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba 3 Lincz: Twój Stary Grubol [8] – Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort, Jabba The Fatt, Gruba Ryba, Grzegorz Grubraun, Gruboku, Misio Kaku, Adam Dużysz Dobry zły i gruby [3] – Gruambo, Andrzej Grubbol, Potężny Warmianin Potężny Warmianin [3] – Giuseppe Grubollo, Mietek Baryła, Statua Grubości Misio Kaku [1] –Wróżbita Grubciej Gruambo [1] –Grubol-Papież Mietek Baryła [1] – Twój Stary GrubolMateriału, może nie ma jakoś dużo, ale:
Źle wygląda Dużysz, który najpierw w 1 i 2 wali w bok, a potem na minutę przed końcem zmienia na mafiozę w 3 linczu.
Misio Kaku w sumie gdyby w linczu nr 2 padł Gruboku to spełniałby warunki na zadziałanie mafijnego grubola, a tam zabrakło 1 głosu.
Dziwny jest Warmianin, najpierw opuszcza lincz nr 1 (ale dostaje wtedy głos od winnego Twojego Starego), potem strzela w Gruambo, o którym niżej, a później uderza w winnego Twojego Starego.
Co ciekawe Gruambo jeszcze nikogo nie ubił, ale to mi tak przy okazji wyszło, bo nie chciałem na to patrzeć na razie. Chodzi mi raczej o to, że w linczu nr 2 dostał 3 głosy (Wróżbita, Warmianin i Rick - niewinny) więc spodziewam się tutaj 1 głosu mafii (no w ostateczności brak głosów i wina Gruambo).
W linczu nr 2 na Otyłku też na pewno siedzi minimum 1 mafia, ale nie mam pojęcia kto.
Paradoks jest taki, że najgorzej wyglądający w głosowaniach Dużysz i Warmianin niewiele nam wyjaśnią swoją śmiercią. Więc ja bym o nich pamiętał, ale celował raczej w Misio Kaku lub Gruambo, bo ich kolory mogą nam sporo powiedzieć.
A i jeszcze, niezależnie od głosowania to Mietek, który na samym początku wyglądał mi najbardziej miastowo, strasznie się opuścił, jak mówiłem nie czytam po 5 razy postów, ale staram się być na bieżąco i wajbiki na niego znacznie mi się pogorszyły (ale to raczej w dalszej przyszłości do przemyślenia).BigFish! Ja w pierwszych dwóch linczach robiłem cover dla grubola, myślę, że to oczywiste dlaczego mam głosy w bok. Ja nawet w miarę jawnie napisałem w jednym z pierwszych postów 'jestem tu najgrubszy' sugerując rolę z nadzieją, że mafia mnie walnie. Jeśli chodzi o kwestię z Twoim Starym - zawsze miałem w planach wrócić na niego, głos obok był tylko testowaniem reakcji.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 6:00:13 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Oct 1, 2024 6:00:13 GMT 1
Dużysz dawaj swoją mafijną czwórkę, masz 3 minuty DZG, Grubollo, Kaku to mi się wydaje trójka. Czwarty ciężej. Może ten Papież, może Mietek a może w ogóle Warmianin jakiś. Twoja kolej Statua
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 6:02:18 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Oct 1, 2024 6:02:18 GMT 1
Moim zdaniem Grubdenort będzie niewinny. Zarówno reakcje okololinczowe mi się bardzo podobały (to, że wytknął mi live zmianę na DZG a także fake wyniki linczu), jak i dzień dzisiejszy mi się może nie podoba, bo mógłby trochę stonować z tym napierdalaniem postami i teoriami, ale samo podejście, chęć wzięcia odpowiedzialności - to mi się podoba.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 1, 2024 6:03:28 GMT 1
Przecież napisałem wyżej. Chyba, że mam ci to skonsolidować do czwórki, wtedy nie wiem. Grubollo, DZG, Gruambo/Ty, Lepper. Fajnie by było
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 6:06:11 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Oct 1, 2024 6:06:11 GMT 1
Ja bym dzisiaj nie linczował papieża.
Co prawda pisał, że jutro się uniewinni, co mogłoby sugerować, że jest sądem, ale nie wierzę, że taki gracz jak papież wiedząc, że ma ciepło w d2 nie robi sprawdzenia w n2 tylko próbuje to zgreedować.
Powyzsze oznacza, że Papież raczej planuje po prostu przysiąść mocno w temat i w sumie niezależnie od strony chcialbym, żeby w ten temat mocno przysiadł. A jeśli wyjdzie dzisiaj jako sąd, to się go po prostu zlinczuje.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 6:08:18 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Oct 1, 2024 6:08:18 GMT 1
Przecież napisałem wyżej. Chyba, że mam ci to skonsolidować do czwórki, wtedy nie wiem. Grubollo, DZG, Gruambo/Ty, Lepper. Fajnie by było Wybacz, nie czytałem wszystkich postów (i w sumie nie zamierzam) Nie wiem, mi się ten Gruambo niewinny wydaje. Jednego glona trafiliśmy, drugiego glona mafia zajebała, brzmi jakby nie było tam czego szukać. Załóżmy, że masz zielone sprawdzenie na mnie i na Gruambo. Kto czwarty?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 6:09:11 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Oct 1, 2024 6:09:11 GMT 1
Chciałbym, żebyś @giuseppe Grubollo wziął się za robotę, zamiast wyzywać wszystkich od szmaciarzy
|
|