|
Post by Statua Grubości on Oct 1, 2024 6:09:29 GMT 1
Voldemorta se dodam do zielonych A to jest (albo może być, ale "jest" brzmi lepiej) przykład mafiozy, który ma spóźnione odczyty albo po prostu nie chce uniewinniać, bo Voldi zwyżkował już w niedzielę i wczoraj po 21, a ten wpadł na dodanie go do zielonych o 2 w nocy
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 6:10:12 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Oct 1, 2024 6:10:12 GMT 1
Moi niewinni to Grubdemort Statua Braun Lepper
Kto tam jeszcze gra. Powiedzmy, że z ograniczonym zaufaniem dałbym tu Mietka i Rambo.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 6:11:45 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Oct 1, 2024 6:11:45 GMT 1
Voldemorta se dodam do zielonych A to jest (albo może być, ale "jest" brzmi lepiej) przykład mafiozy, który ma spóźnione odczyty albo po prostu nie chce uniewinniać, bo Voldi zwyżkował już w niedzielę i wczoraj po 21, a ten wpadł na dodanie go do zielonych o 2 w nocy Dobre spostrzeżenie, ja po ostatnim linczu już byłem tak z 95%, że Voldi niewinny (5% z powodu bycia Montim, który może coś odpierdolić)
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 1, 2024 6:13:40 GMT 1
Warmianin może być, ale to trochę loteria (ze wskazaniem na mafię imo), tylko mi nie pasuje z DZG. Mietek też niewiadoma, parabole z nim mam jak z Kaku, no ale w tej trójce bym się chyba zamknął.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 6:20:54 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Oct 1, 2024 6:20:54 GMT 1
No dla mnie właśnie warmianin loteria ze wskazaniem na miastowość, bo jakby Warmianin był w mafii, to mniejsza szansa, że jabba by padł.
No ale zgadzam się, że loteria.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 6:47:38 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 6:47:38 GMT 1
no czytam tę analizę Gruboku na papaja i ja nie wiem, czy jestem jebanym pelikanem, ale nie dociera do mnie, że chłop mógłby zrobić coś takiego (w sensie to co cytuję) w mafii przecież to poziom mojego debiutu, gdy obsrałem się na miętowo xD wiadomo, wydymał mnie raz tak, że aż mnie kukle swędziały i musiałem jego avatar chować, ale jak on jest w mafii to WIE, że jestem w mieście i taki szantaż to byłoby szmaciarstwo ze strony mafiozy nie widzę tego poza tym nie czułem żadnego urabiania w moją stronę Stary, mam wielką prośbę - broń mnie jutro. Mam dzień z biura (w sensie cały mój zespół jest w biurze), więc nie będę mógł się opierdalać, do tego zbliża mi się ocena roczna, więc tym bardziej, a wieczorem Barca gra. Jutro mogę mieć mało czasu i się nie wybronić. A masz moje słowo, że nie jestem szmaciarzem i bym Cię tak bezczelnie w chuja nie robił, nie prosiłbym, gdybym był w mafii. Obiecuję, że się w czwartek uniewinnię. A może mi się uda teraz i ta prośba nie będzie potrzebna. Ale na wszelki wypadek. Zawsze Cię broniłem, gdy czułem, że jesteś w mieście, widzę, że jesteś w mieście teraz i obrony nie potrzebujesz a ja tak, więc liczę na Ciebie. aha a w przerwie poczytałem tego Twojego Starego z tego długiego posta z readami to chuj można wyciągnąć, bo tam właściwie połowa opisów z połową graczy mogłaby być pozamieniana xD takie generic, fajny, niefajny, dużo tych samych czasowników ALE ciekawy jest stosunek do Dużysza, otóż ten Twój Stary w początkowych fazach gry chętnie tego Dużysza zaczepiał, wstawaj z wyra, itp. i pytanie, czy zaczepiał, bo wiedział, że to kolega z mafii i mu nie odda, więc tak bezpiecznie można walić, czy zaczepiał, bo wiedział wcześniej, kim gra Duzysz i że jakoś się z tego wytłumaczy, bo hehe "po koleżeńsku", już raz miał taki patent Też troszeczkę poczytałem Twojego Starego i mi się rzuciło coś ciekawego, jak nadrobię oraz przeczytam posta Gruboku, to się podzielę. wierzę Ci, będę Cię bronił, ja raczej dziś będę obecny 🤝 co myślisz o Mietku? bo mnie się nie podoba, wczoraj miałem wrażenie, że odstawiał jakiś teatrzyk pod naturalność, chęć pokazania, jaki nie jest spontaniczny z tymi wajchami, bo te argumentacje mi się wydały w chuj słabe. z Rambo pisałem, ale jeszcze to sugerowanie, że Twój Stary rolny, jakby na siłę chciał udawać niedoinformowanego
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 6:49:42 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 6:49:42 GMT 1
jutro wypierdalasz papież jedyna opcja w której nie wypierdalasz jest taka, że DZG wypierdala przed tobą więc nie lamentuj tylko daj odczyty najlepiej w takiej formie jak Twój Stary no chyba, cię pojebało; co cię skłoniło do napisania, że papież wypierdala po tym poście do mnie? chujowy post
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 6:50:47 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 6:50:47 GMT 1
@grubbraun Ty jesteś osobna kategoria Daj, również, proszę swoją listę odczytów wraz z informacją kogo chcesz bić, a kogo bić nie chcesz. Grzegorz Grubraundlaczego jestem osobna kategoria?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 7:00:12 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 1, 2024 7:00:12 GMT 1
A od kiedy Gruambo jest jakimś demonem celności? Mi się całkiem dzisiaj podoba tbh Chodzi mi o to, by mi pokazał sensowny inny punkt widzenia. Nawet jak się pomyli to chcę widzieć, że szuka mafii, a nie tylko odpowiada na ataki w swoją stronę. I właśnie trochę mnie niepokoi że tak Ci się podoba. Tak? A to dlaczego?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 7:00:57 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 7:00:57 GMT 1
Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol,, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. OtyłekM. Otyłek [5] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, Dobry zły i gruby, Mietek Baryła Twój Stary Grubol [8] – Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort, Jabba The Fatt, Gruba Ryba, Grzegorz Grubraun, Gruboku, Misio Kaku, Adam DużyszZałożenie:Grubollo w mafii, prawdopodobnie Grubol-Zły.Przeczytałem jego ISO od początku do końca i nie widzę rzeczywistości, gdzie w mafii nie jest. Powyżej mamy kandydatów na Grubola-Zła alternatywnie, gdybym się mylił co do Grubollo. Grubol-Papież, Mietek Baryła, Statua Grubości, Misio Kaku, Grubbraun, GrubokuWyrzuciłem z kalkulacji Grubbola którego mam za niewinnego dla zawężenia. Dla dalszego zawężenia wyrzucam również Grubbrauna, Gruboku i Mietka Baryłę. Zostają Grubol - Papież, Statua Grubości, Misio Kaku.I teraz możemy to zagrać mechanicznie.Uprzejmie proszę Grubbola, Grubbrauna, Gruboku i Mietka Baryłę o głosy na Grubollo. Proszę o głosy na Grubollo również pozostałą część miasta.Tak, żeby wygrać ten lincz co najmniej dwoma głosami. Bez żadnych wajch od 20:50.Kategoryczny zakaz głosów na Grubbollo mają: PAPIEŻ, STATUA, MISIO.Wyniki:Grubollo niewinny, podwójny strzał mafii albo strzał w kamizelkarza -> Grubolem - Zła jest jedna z osób powyżej spoza grona papieskiego.Grubollo winny, brak strzału mafii -> Grubolem - Zła nie są osoby z dwoma linczami na koncie MIASTO - MAFIA.Grubollo niewinny, brak strzału mafii -> Grubolem - Zła jest jeden z Papież, Statua, Misio.Grubollo winny, podwójny strzał mafii albo strzał w kamizelkarza -> Grubolem - Zła jest jedna z osób z dwoma linczami na koncie MIASTO - MAFIA.Jak zmusimy ich do wyjebania strzału na mnie, to i tak dobrze.Dlaczego?
Potencjalnie uważam nadal, że największe szanse na Grubola ma Grubollo i Papież. Separując ich głosy zmniejszamy ryzyko, że Papież strzeli.
Zmuszamy mafię do gry na naszych warunkach i ograniczamy potencjalnego strzelca do którejś z trójek.
E: Dobry, zły i gruby , poprawiłem w międzyczasie.dobra, jednak voldemort niewinny, tylko wszedł mu tryb single player pojebaniec xD doceniam mechaniczne chęci rozpykania tego, ale w to grają inni ludzie, co nie będą pachołami do głosowania zjedz snickersa, amen
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 7:04:06 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 7:04:06 GMT 1
ostra teoria DZG z tym unpairingiem na linii Grubollo - Statua
jeszcze zobaczę, jak te interakcje wyglądały
ze Statuą miałem momenty, że mi się najlepiej w edycji grało, więc musiałby pod chuj mnie brać nieźle
tzn. nawet pod chuj mnie nie brał jakoś celowo, nie wypowiadał się o mnie zbytnio, ale miałem wrażenie, że nasze kminy idą często jednym torem i w tych interakcjach z Mietkiem wyglądał dobrze
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 7:05:54 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 7:05:54 GMT 1
a Warmianin im dłużej jest w grze tym bardziej się martwię, skoro to jakiś niezainteresowany troll, to czemu kurka rurka jeszcze nie wziął i nie odpadł, tylko klepie te posty i głosy do minimum? więc się dziwię, jak DZG go tam uniewinnia 😮
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 7:10:10 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 7:10:10 GMT 1
a ten Misio Kaka cofam uniewinnienie, jak najbardziej może być w mafii po tym co odjebał w nocy xD
1. otwarcie tematu - Braun myślisz, że jestem w mafii? 2. brak tematu Brauna 3. DZG i Grubdemort przebąkują o Braunie 4. Misio robi perfidny REPOZYCJONING
"Braun no może być w mafii, bo odpisał mi na pytanie, kim jest Twój Stary!"
ziomek, przecież Ty zawsze miałeś problem z tożsamościami i grasz raz na ruski rok, wobec Ciebie mam inne standardy niż wobec Voldemorta
no i to pytanie, że dlaczego ludzie mają Gruboku niewinnego, bo posłuchasz argumentów drugiej strony też mi się nie spodobało AKURAT W TYM MOMENCIE, bo to zabrzmiało, jakbyś chciał zrobić chorągiewe zgodnie z nastrojami, bo akcje papieża spadają
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 7:12:46 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 7:12:46 GMT 1
aha i na moje GRUBOLLO I GRUAMBO NIE BĘDA RAZEM W MAFII
i dziwię się, że ludzie rozważają ten pairing
wczoraj był moment, gdzie myślę, że Grubollo znadwiedzował tego Rambo a potem się z tego rakiem wycofywał
ale to zaraz smaczną kawusie strzelę i wam rozpiszę
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 1, 2024 7:16:15 GMT 1
co macie na grubollo ?? bo na papaja to ja chetnie puszcze glos Nikt nie odpowiedział taki tu jest poziom Street credit wygrali w czipsach CHODZI O TO ŻE GRASZ NAJPROSTSZĄ MOŻLIWĄ GRE DLA MAFIOZY NIE ZAPADŁA MI W GŁOWIE ANI JEDNA MYŚL OD CIEBIE Grubol-Papież DLACZEGO JA MAM WRAŻENIE, ŻE JAK KTOŚ CIĘ ATAKUJE TO TWOJĄ PODSTAWOWĄ LINIĄ OBRONY JEST 'MANIPULOWANIE' ZE STRONY OSKARŻAJĄCEGO? TO KAŻDY KTÓRY CIĘ ZAATAKUJE JEST W MAFII? CZY MIASTOWI TEŻ MOGĄ MANIPULOWAĆ W CELU POPCHNIĘCIA SWOJEGO TYPU? JEŚLI TAK TO POWINIENEŚ ALBO: -UNIEWINNIAĆ OSOBY KTÓRE CIĘ ATAKUJĄ I 'MANIPULUJĄ' -WALIĆ W TYCH KTÓRZY 'MANIPULUJĄ' BO SĄ W MAFII
DALEJ NIE CHCE MI SIĘ CZYTAĆ BO JESTEM ZNIECHĘCONY ILOŚCIĄ MATERIAŁU
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 1, 2024 7:29:32 GMT 1
MOI NIEWINNI NA TEN MOMENT TO: WRÓŻBITA MACIEJ, DUŻA RYBA, GRUBDEMORT
WRÓŻBITA MACIEJ - NO WRÓŻBITA MACIEJ DUŻA RYBA - DUŻA RYBA GRA TAK JAK POWINIEN GRAĆ WARMIANIN JEŚLI JEST NIEWINNY, WCHODZI I DAJE MIĘSO, ALE NIE CZUĆ ŻEBY MIAŁ NA SOBIE JAKĄKOLWIEK PRESJE 'DOSTARCZANIA' MATERIAŁU GRUBDEMORT - POWTARZAŁ SPORO MOICH MYŚLI, SPORO MYŚLI MIELIŚMY PODOBNYCH, WIĘC ZAKŁADAM NIEWINNOŚĆ
BARDZIEJ NIEWINNI NIŻ WINNI:
GRUBOKU - FAJNY POST W PAPIEŻA, GENERALNIE GRA SWOJE I NIE PRZEJMUJE SIĘ OPINIĄ INNYCH
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 7:30:04 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 7:30:04 GMT 1
Papież niewiadoma (aż bym se go chciał popodejrzewać, ale mi w chuj nie pasuje ten Twój Stary krzyczący, żeby zdejmować z papieża), Grubollo raczej do wyjebania (co on taki miękiszon w tej grze? pisał o robieniu sobie wrogów, a sam żadnych nie ma, wszystko się sprowadza do nazywania kogoś szmaciarzem, ale jakoś emocji w tym brak), DZG, który broni Warmianina też (nawet, jeśli faktycznie ma go za niewinnego na podstawie tych kreacyjnych postów, to i tak mógłby zamknąć japę i popressować Mazurskiego Grubasa, najwyżej se złapie jakąś mafię, która się przyczepi do takiego kandydata, a jemu to nawet do głowy nie wpadło, żenada), Dużysz potencjał na mafię, Gruambo też, a jak będzie mało, to wjeżdża Lepper. Z Kaku to parabole, teraz jestem na uniewinnianiu go, jak sobie trochę przemyślałem. Grubraun i Wróżbita dla mnie niewinni, no jakoś ni chuj nie mam przekonania do ich winy, nie mam się do czego przyczepić specjalnie, tylko mi chodzi gdzieś z tyłu głowy, że mnie chuje mogą urabiać, ale spalimy ten most, jak do niego dojdziemy. Voldi jest spoko, chociaż genderfluid Ja nie mam wrogów? połowa graczy chce mnie wyjebac kurwa
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 1, 2024 7:32:02 GMT 1
a ten Misio Kaka cofam uniewinnienie, jak najbardziej może być w mafii po tym co odjebał w nocy xD 1. otwarcie tematu - Braun myślisz, że jestem w mafii? 2. brak tematu Brauna 3. DZG i Grubdemort przebąkują o Braunie 4. Misio robi perfidny REPOZYCJONING "Braun no może być w mafii, bo odpisał mi na pytanie, kim jest Twój Stary!" ziomek, przecież Ty zawsze miałeś problem z tożsamościami i grasz raz na ruski rok, wobec Ciebie mam inne standardy niż wobec Voldemorta no i to pytanie, że dlaczego ludzie mają Gruboku niewinnego, bo posłuchasz argumentów drugiej strony też mi się nie spodobało AKURAT W TYM MOMENCIE, bo to zabrzmiało, jakbyś chciał zrobić chorągiewe zgodnie z nastrojami, bo akcje papieża spadają Panie, jaki repozycjoning jak ja już wczoraj cie za mafie miałem
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 7:33:23 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 7:33:23 GMT 1
Nikt nie odpowiedział taki tu jest poziom Street credit wygrali w czipsach CHODZI O TO ŻE GRASZ NAJPROSTSZĄ MOŻLIWĄ GRE DLA MAFIOZY NIE ZAPADŁA MI W GŁOWIE ANI JEDNA MYŚL OD CIEBIE Grubol-Papież DLACZEGO JA MAM WRAŻENIE, ŻE JAK KTOŚ CIĘ ATAKUJE TO TWOJĄ PODSTAWOWĄ LINIĄ OBRONY JEST 'MANIPULOWANIE' ZE STRONY OSKARŻAJĄCEGO? TO KAŻDY KTÓRY CIĘ ZAATAKUJE JEST W MAFII? CZY MIASTOWI TEŻ MOGĄ MANIPULOWAĆ W CELU POPCHNIĘCIA SWOJEGO TYPU? JEŚLI TAK TO POWINIENEŚ ALBO: -UNIEWINNIAĆ OSOBY KTÓRE CIĘ ATAKUJĄ I 'MANIPULUJĄ' -WALIĆ W TYCH KTÓRZY 'MANIPULUJĄ' BO SĄ W MAFII
DALEJ NIE CHCE MI SIĘ CZYTAĆ BO JESTEM ZNIECHĘCONY ILOŚCIĄ MATERIAŁU
Spoko stary. Tylko z Tobą i Mietkiem mam jeszcze ochotę tu pisać. Może zagrałem słabo ale ilość zaprzeczania samemu sobie, takiego ciumcioctwa i braku spełniania oczekiwań mam na tak kosmicznym poziomie, że moja niewinność jest prosta do zauważenia. A widzi ją jeden gracz. Oddam dzisiaj życie żeby udowodnić że mafia udaje szmaciarzy żeby się pośród nich ukryć
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 1, 2024 7:34:56 GMT 1
a Warmianin im dłużej jest w grze tym bardziej się martwię, skoro to jakiś niezainteresowany troll, to czemu kurka rurka jeszcze nie wziął i nie odpadł, tylko klepie te posty i głosy do minimum? więc się dziwię, jak DZG go tam uniewinnia 😮 No właśnie to jest w chuj podejrzane, ani wyjścia z kreacji, kiedy go ludzie zaczęli nieco cisnąć, ani wyjebki, dalej postuje te kreacyjniaki wrzucając w to trochę effortu, a DZG nawet nie rozważa, że może by fajnie by było typa nieco przycisnąć, a jeśli faktycznie ma go za turbo niewinnego, to co najwyżej zobaczy, kto się do takiego kandydata doczepiał. A z Kaku to nie wiem, czy by tak wbił po analizie Gruboku i rzucał, że typ do wyjebania, koniec tematu. W sensie mam wrażenie, że mafiak na jego pozycji by się bardziej spiął i próbował coś faktycznie powiedzieć o tej analizie (w sumie potem rzucił, że takie analizy to mu się z mafią kojarzą i to chyba niepytany nawet, co w sumie chujowe), zamiast tak luzakować. Ale w sumie mogę w miarę pewnie wykluczyć mafijną dwójkę Lepper, Kaku, ten pierwszy to sobie wziął za punkt honoru bronić tego drugiego przed moim grillowaniem, się wpierdala z jakiegoś powodu zawsze jak się do typa dowalam. Sam zarzuca Grubollowi granie najprostszej dla mafioza gry, a nie widzi, że o Kaku też można to powiedzieć, no nie pasuje mi to, po chuj taka gra? E: Ja nie mam wrogów? połowa graczy chce mnie wyjebac kurwa Ty jesteś ich wrogiem, oni nie są twoimi. My point exactly z tym pisaniem, że ojojoj, tylko z tym i z tamtym masz jeszcze ochotę pisać.
|
|