|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 7:37:43 GMT 1
CHODZI O TO ŻE GRASZ NAJPROSTSZĄ MOŻLIWĄ GRE DLA MAFIOZY NIE ZAPADŁA MI W GŁOWIE ANI JEDNA MYŚL OD CIEBIE Grubol-Papież DLACZEGO JA MAM WRAŻENIE, ŻE JAK KTOŚ CIĘ ATAKUJE TO TWOJĄ PODSTAWOWĄ LINIĄ OBRONY JEST 'MANIPULOWANIE' ZE STRONY OSKARŻAJĄCEGO? TO KAŻDY KTÓRY CIĘ ZAATAKUJE JEST W MAFII? CZY MIASTOWI TEŻ MOGĄ MANIPULOWAĆ W CELU POPCHNIĘCIA SWOJEGO TYPU? JEŚLI TAK TO POWINIENEŚ ALBO: -UNIEWINNIAĆ OSOBY KTÓRE CIĘ ATAKUJĄ I 'MANIPULUJĄ' -WALIĆ W TYCH KTÓRZY 'MANIPULUJĄ' BO SĄ W MAFII
DALEJ NIE CHCE MI SIĘ CZYTAĆ BO JESTEM ZNIECHĘCONY ILOŚCIĄ MATERIAŁU
Spoko stary. Tylko z Tobą i Mietkiem mam jeszcze ochotę tu pisać. Może zagrałem słabo ale ilość zaprzeczania samemu sobie, takiego ciumcioctwa i braku spełniania oczekiwań mam na tak kosmicznym poziomie, że moja niewinność jest prosta do zauważenia. A widzi ją jeden gracz. Oddam dzisiaj życie żeby udowodnić że mafia udaje szmaciarzy żeby się pośród nich ukryć To są takie kwestie po których nawet niektórzy z was nauczyli się mnie czytać, a w tej edycji są totalnie niewykorzystywane. Mietek jako jedyny wpadł na ten clear, reszta udaje że go nie interesuje. Najbardziej podły głos, głos w białych rękawiczkach i głos oderwany od własnego intelektu ma Grubraun więc oby był w mafii i zdechł
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 7:39:35 GMT 1
ale nie zamierzam grać i się clearować, niech kurwy dostaną nauczkę
jak ktoś ładnie do mnie napisze w sprawie nie dotyczącej mnie samego to być może odpisze.
Lepper, Mieciu, trzymam kciuki za filtracje udawaczy od szmaciarzy
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 1, 2024 7:41:22 GMT 1
Wam się okresy z Papieżem zsynchronizowały, czy o chuj tu chodzi?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 7:42:29 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 1, 2024 7:42:29 GMT 1
Grubollo płaczek straszny, może niewinny jednak? Można by tego papieża dzisiaj
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 7:43:16 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 7:43:16 GMT 1
Spoko stary. Tylko z Tobą i Mietkiem mam jeszcze ochotę tu pisać. Może zagrałem słabo ale ilość zaprzeczania samemu sobie, takiego ciumcioctwa i braku spełniania oczekiwań mam na tak kosmicznym poziomie, że moja niewinność jest prosta do zauważenia. A widzi ją jeden gracz. Oddam dzisiaj życie żeby udowodnić że mafia udaje szmaciarzy żeby się pośród nich ukryć To są takie kwestie po których nawet niektórzy z was nauczyli się mnie czytać, a w tej edycji są totalnie niewykorzystywane. Mietek jako jedyny wpadł na ten clear, reszta udaje że go nie interesuje. Najbardziej podły głos, głos w białych rękawiczkach i głos oderwany od własnego intelektu ma Grubraun więc oby był w mafii i zdechł xD nie zesraj się dlaczego akurat mój głos oderwany od własnego intelektu, najbardziej podły, a DZG czy Voldemorta nie? uważasz, że zagrałeś na tyle, żeby być dla mnie 100% miasto?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 7:46:15 GMT 1
nie zamierzam pisać o sobie. Nie podoba mi się jak grasz w tej edycji
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 7:46:35 GMT 1
Grubollo płaczek straszny, może niewinny jednak? Można by tego papieża dzisiaj VETO
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 7:46:51 GMT 1
Wam się okresy z Papieżem zsynchronizowały, czy o chuj tu chodzi? japa
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 7:48:09 GMT 1
Jakbym chciał to bym przedłużył swoją agonie na 5 kolejnych dni i przepierdolił miastu dopiero meczówke. Ale przynajmniej raz po roku chętnie zobaczę jak zmierzy się z tym ktoś inny.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 1, 2024 7:51:26 GMT 1
Jakbym chciał to bym przedłużył swoją agonie na 5 kolejnych dni i przepierdolił miastu dopiero meczówke. Ale przynajmniej raz po roku chętnie zobaczę jak zmierzy się z tym ktoś inny. Sugerowanie, że byś był w stanie przeżyć jeszcze 5 dni. Przecież jedyna twoja szansa na takie przeżycie, to to, co właśnie teraz robisz, czyli rozklejanie się e: aczkolwiek mam jednak nadzieję, że jesteś w mafii, bo inaczej to mi trochę głupio będzie xd
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 1, 2024 7:56:16 GMT 1
BRAUN GRA TROCHĘ BEZ PRZEKONANIA I WŁASNEJ AGENDY
ALE REAKCJE MA PÓKI CO MIASTOWE
ZASKAKUJĄCE JEST TO ŻE JEGO TEMAT POJAWIŁ SIĘ W MOMENCIE KIEDY WYKLAROWAŁ SIĘ NAM JAKIŚ TAM LOGICZNY ŚWIECZNIK I KONSENSUS DOTYCZĄCY NIEWINNYCH
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 1, 2024 8:01:38 GMT 1
TRZECI LINCZ:
Twój Stary Grubol - Winny, szeregowy grubol Twój Stary Grubol [7] – Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort, Jabba The Fatt, Gruba Ryba, Grzegorz Grubraun, Gruboku, Adam Dużysz Dobry zły i gruby [4] – Gruambo, Andrzej Grubbol, Potężny Warmianin, Mietek Baryła Misio Kaku [3] – Statua Grubości, Wróżbita Grubciej, Giuseppe Grubollo Gruambo [2] –Grubol-Papież, Misio Kaku Mietek Baryła [1] – Twój Stary Grubol
Że mój tatko UBekiem był?! Czyś ty do reszty oszalał?! Mam wstać i dokumenty wyciągnąć i pokazać tobie?! Ale jak już wstanę, to tak pokażę tobie, że pod same ślepia podstawię! Tatuś mój jest bardzo, bardzo zasłużony. Walczył o Warszawę, walczył o Polskę, walczył o Boga. Ale nie ma już ojca mego – odszedł. Jak ja mówię – zmienił miejsce zamieszkania. Jest w niebie teraz. I stamtąd patrzy, jak ja kandyduję na prezydenta miasta. Knurze mazurski czy to prawda że twoim dziadkiem był marszałek Józef Piłsudski? Knurze mazurski czy to prawda że twoim dziadkiem był marszałek Józef Piłsudski? Ehhhhhhh... tak. Tak. Ukrywałem to, ukrywałem ten fakt, ale wynaleźliście to, i ja wam tego z całego serca, z całej duszy swojej, gratuluję. MAFIA-MAFIA
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 8:17:01 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 1, 2024 8:17:01 GMT 1
Grubollo płaczek straszny, może niewinny jednak? Można by tego papieża dzisiaj VETO No i co ci się nie podoba
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 8:28:39 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 8:28:39 GMT 1
Papieża dużo osób broni
Grubollo nikt prawie
To interesujące
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 1, 2024 8:31:06 GMT 1
Papieża dużo osób broni Grubollo nikt prawie To interesujące I jak sądzisz, z czego to wynika?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 1, 2024 8:59:48 GMT 1
ALE UCICHŁO JAK TYLKO PORUSZYŁEM TEMAT
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 9:17:37 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 9:17:37 GMT 1
Ej w sumie dzg ma rację, ten grubollo nikogo kurwa nie interesuje, ani nikt go nie broni, ani specjalnie ataków nie dostaje No idealny kurwidolek Niech mi ktoś coś o nim powie Ja mogę powiedzieć, że to ktoś chociaż trochę ogarnięty. Miał jeden taki post, którym wprost się wysprzęglił z bycia obytym w środowisku. słuchaj, bo Ty wyglądasz porządnie i masz posłuch i Grubolone nie padł w ostatnie 2 godziny jak Ciebie nie było, tam kula śnieżna większa od kogokolwiek była od godziny 12 rano i gadanie, że nie był mafijny to jest obrzydliwe pierdolenie, bo ja z nim w mafii grałem dwa razy zupełnie niedawno i wyglądał dokładnie tak samo jak tutaj. Tak samo obierał założenie i napierdalał w jego kierunku, tak samo dostawał oklep, chował się na pół dnia, a potem wracał z wallpostem i tak samo walczył na koniec żeby nie spaść
i z Twoją pozycją jeżeli chciałeś go uchronić to miałeś na to cały dzień i serio ja bym Twojego zdania posłuchał gdyby nie było tak miałkie ale było miałkie w chuj a po linczu wyszedłeś na mądrale. Nie wiem czy Kaku jest w mafii, nie czytałem, ale Twoje wyjście po linczu, patrząc na to jak grał Grubolone i jak zagrałeś Ty wokół niego było mam nadzieję po prostu, że brzydkie, a nie mafijne. To nie był zły lincz. Grubolone padłby w przeciągu 3 dni i biasował połowe miasta. Lepiej się tego wyczyścić nie dało. Więc się zastanów i mnie nie wkurwiaj bo ja kiedyś zacznę grać i chciałbym Cię wtedy lubić
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 9:25:37 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 9:25:37 GMT 1
Chciałbym, żebyś powiedział, czemu nikt cię nie bronił jak ciebie nie było. Jesteś w mafii? ALE TO ŻE NIKT NIE BRONIŁ GRUBOLLO POWINNO DZIAŁAĆ NA JEGO KORZYŚĆ CHYBA?
SWOJĄ DROGĄ CO TO ZA DZIWNE PYTANIE I CZEMU AKURAT DO NIEGO??
Tzn to jest tak, że jeśli ma rolę to nie działa na jego korzyść. Uważam, że psychologicznie my nie gramy już na obronę mafiozów wprost. Chyba, że jest np przerysowana, jak obrona w wykonaniu Twojego Starego do Papieża. No i jeszcze normalnego mafiaka to pal licho. Ale bronić Grubola - Zła? Jak nie pyknie, to mafioza zesrany.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 9:27:58 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 9:27:58 GMT 1
Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol,, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. OtyłekM. Otyłek [5] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, Dobry zły i gruby, Mietek Baryła Twój Stary Grubol [8] – Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort, Jabba The Fatt, Gruba Ryba, Grzegorz Grubraun, Gruboku, Misio Kaku, Adam DużyszZałożenie:Grubollo w mafii, prawdopodobnie Grubol-Zły.Przeczytałem jego ISO od początku do końca i nie widzę rzeczywistości, gdzie w mafii nie jest. Powyżej mamy kandydatów na Grubola-Zła alternatywnie, gdybym się mylił co do Grubollo. Grubol-Papież, Mietek Baryła, Statua Grubości, Misio Kaku, Grubbraun, GrubokuWyrzuciłem z kalkulacji Grubbola którego mam za niewinnego dla zawężenia. Dla dalszego zawężenia wyrzucam również Grubbrauna, Gruboku i Mietka Baryłę. Zostają Grubol - Papież, Statua Grubości, Misio Kaku.I teraz możemy to zagrać mechanicznie.Uprzejmie proszę Grubbola, Grubbrauna, Gruboku i Mietka Baryłę o głosy na Grubollo. Proszę o głosy na Grubollo również pozostałą część miasta.Tak, żeby wygrać ten lincz co najmniej dwoma głosami. Bez żadnych wajch od 20:50.Kategoryczny zakaz głosów na Grubbollo mają: PAPIEŻ, STATUA, MISIO.Wyniki:Grubollo niewinny, podwójny strzał mafii albo strzał w kamizelkarza -> Grubolem - Zła jest jedna z osób powyżej spoza grona papieskiego.Grubollo winny, brak strzału mafii -> Grubolem - Zła nie są osoby z dwoma linczami na koncie MIASTO - MAFIA.Grubollo niewinny, brak strzału mafii -> Grubolem - Zła jest jeden z Papież, Statua, Misio.Grubollo winny, podwójny strzał mafii albo strzał w kamizelkarza -> Grubolem - Zła jest jedna z osób z dwoma linczami na koncie MIASTO - MAFIA.Jak zmusimy ich do wyjebania strzału na mnie, to i tak dobrze.Dlaczego?
Potencjalnie uważam nadal, że największe szanse na Grubola ma Grubollo i Papież. Separując ich głosy zmniejszamy ryzyko, że Papież strzeli.
Zmuszamy mafię do gry na naszych warunkach i ograniczamy potencjalnego strzelca do którejś z trójek.
E: Dobry, zły i gruby , poprawiłem w międzyczasie.dobra, jednak voldemort niewinny, tylko wszedł mu tryb single player pojebaniec xD doceniam mechaniczne chęci rozpykania tego, ale w to grają inni ludzie, co nie będą pachołami do głosowania zjedz snickersa, amen Ale co to znaczy? Jest prosty sposób, żeby sobie ułatwić, a zszedł gracz, który nie ma już ucieczki przed brakiem zejścia. Czemu to torpedujesz zamiast zachęcać lub usprawnić?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 9:32:19 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 9:32:19 GMT 1
no to miałem coś skrobnąć o Grubollo. to skrobię, żeby nie było otóż on w to d3 wszedł już dziwnie, jak się do mnie przyjebał, a do końca nawet nie wiem, o co panowie Grubraun i Grubdemort czy wy aspirujecie do bycia szefami czy szmaciarzami, bo odbieram sprzeczne sygnały to jest poważne pytanie na które oczekuje odpowiedzi jak go dopytałem ocb, to mówił, że chodzi o to, że lincz d2 był chujowy i to przeze mnie i voldemorta. mówiłem mu, że mnie nie było, to dostałem jakąś niezrozumiałą odpowiedź, że wejdzie w listę graczy po pierwsze nie znam Twojej tożsamości mordko, mam Cię między dwoma po drugie zobacz mojego poprzedniego posta myśle kurwa jak zacząć bo jak niskim ciosem dla was będzie jak ja pierwszy wejde w liste graczy pomyśle przeanalizuje odrzuce? no wstyd jak chuj no to se myślę chuj nie ma takiego srania po krzakach i typ leci na obserwację no i coś tam sobie poszeregował, no myślę neutralne. aż tu nagle zaczyna biadolić, że Rambo jest pchany i żeby nakreślić kontekst - ten Rambo był wtedy W CHUJ ciężkim przypadkiem to ogarnięcia. najcięższy orzech. dosłownie każdy gdzieś tam pisał, że tego typa można wyjebać bez żalu. dwa dni chuja grał i jedynie wpadał z jakimiś prowopostami i wysyłał losowy głos. no i wchodzi Grubollo, że ten Rambo to jak go można pchać i że wstyd, że ktoś na niego nagania Italianiec a ty w ogóle wiesz kto to gruambo? przeczytałem wszystkie jego posty i Papież powinien się tłumaczyć czemu na niego naganiał ja go dopytuję, o co chodzi, że jak kurka rurka można taki plankton se uniewinnić, a co gorsza ROBIĆ ZARZUT, że się go pcha no jak przeczytałeś, to ty powiedz, czemu na niego nie naganiać tzn. ja czytałem, co tam pisałeś, że "jeśli my linczujemy takich gości szybko to chujowo dla community" czy jakoś tak, ale jakie ty właściwie widzisz w nim czynniki uniewinniające? podpowiem, że to nie jest jakiś ogór, przecież to jest gra na przemknięcie najniższym effortem 🤷 od początku agresja we wszystkie strony i sporo interakcji, a wczoraj większość postów to z kolei proszenie sie o guza mocna gra wyjebką, która wygląda mi na autentyczną. Zobacz tą sekwencje zaczynanie dnia głosem o 17.45 brak jakichkolwiek podkładek albo robienia wrażenia w temacie po dwóch godzinach post który jest właśnie proszeniem się o wpierdol to nie jest topka niewinnych ale mi ten gość daje argumenty żeby niewinności w nim szukać. Wydaje się też być faktycznie dostępny dla mafii do wrzucenia na świecznik no i tutaj już mi zapachniało nadwiedzą. no kurka jakieś zbyt celne i trafne to się wydało, zbyt szczegółowe. a mafia se lubi jakiś trudny przypadek uniewinnić pokazowo. przypominam, że wtedy nadal Rambo chuja grał. ogólnie ludzie się do niego spięli, że tego Rambo tak znikąd broni no i wtedy wbija Rambo, łeb wychyla, ale właściwie robi to, co robił do tej pory, tylko w większej skali, a Giuseppe nagle zaczyna go podejrzewać na podstawie jakiejś tam małej interakcji Gruambo czemu odniosłeś się do wszystkich którzy w Ciebie celują, a nie zwróciłeś żadnej uwagi na mnie który bronił Cię całym sercem jak to Grużbita powiedział masz w takim razie braki w refleksjach jesteś jednak szmaciarz Gruambo, nie będę Cię bronił i to wycofywanie się było dziwne - jakby został przyłapany na nadwiedzy i nagle ogarnął, że w sumie głupio wyszło i trzeba poudawać, że jednak może być winny, gdy konfundował całe miasto. i dlatego myślę, że ten pairing się w chuj nie klei. a w mafii będzie po prostu Grubollo, a Rambo niewinny. na moje ta progresja Grubollo nie była autentyczna bo była wręcz sprzeczna z tym, co czuło całe miasto
|
|