|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 9:32:33 GMT 1
dawajcie usprawnijcie lincz na mnie
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 9:33:37 GMT 1
hahaha dobre
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 1, 2024 9:33:45 GMT 1
Trzecia uwaga - uważam, że w mafii jest Kacper i Szarlej aka Giuseppe i Statua. Nie byłem pewny, że Statua to Szarlej, ale zdaje się, że Gary aka Papież to zasugerował w poście, w którym mnie dziś cytował. A to by tylko potwierdzało moją tezę że obaj są w mafii i grają na rozparowanie. Głównym argumentem Giuseppe za winą Statuy jest to, że jest to typowy mafijny slot. Oskarża go tak, żeby mu nie zaszkodzić. Typowe oskarżenie swojego, które wie, że nie zakończy się dla niego niczym złym. Poza tym ja nie wiem co Giuseppe i Statua sądzą o winie mojej czy Papieża. A mam nieodparte wrażenie, że mafii zależy na tym, by nas obu ani nie oskarżać za wczasu (bo mogą spotkać się z szybką kontrą) ani nie uniewinniać, więc nas nie uniewinnią jak choćby Wróżbita. W ogóle, co za typ. Nie czyta gry, ale jednocześnie narzeka, że nie wie, co sądzę o nim, czy o Papieżaku xD Jebnął sobie bolda, że GRAMY na rozparowanie, ale podał tylko przykład Giuseppe na takie granie, ja to tam jestem mimochodem. Jak Giuseppe padnie, już niezależnie od koloru zresztą, to typ będzie krzyczał, że no tak, teraz czas na Statuę, bo a) mafijny kolega b) no Giuseppe oskarżał Statuę, to musi mieć rację, skoro był niewinny. A co do końcówki jego posta, to pozwalam sobie jeszcze zauważyć, że typ chwilę temu powtarzał, że mafia go będzie uniewinniać, a niewinny oskarżać. Teraz nagle ma nieodparte wrażenie, że mafia będzie go ignorować
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 9:34:00 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 9:34:00 GMT 1
dobra, jednak voldemort niewinny, tylko wszedł mu tryb single player pojebaniec xD doceniam mechaniczne chęci rozpykania tego, ale w to grają inni ludzie, co nie będą pachołami do głosowania zjedz snickersa, amen Ale co to znaczy? Jest prosty sposób, żeby sobie ułatwić, a zszedł gracz, który nie ma już ucieczki przed brakiem zejścia. Czemu to torpedujesz zamiast zachęcać lub usprawnić? ja rozumiem benefity, ale jak to wygląda, że ty mówisz temu i temu, że ma zakaz gdzieś głosować a tamten musi tam. jakby jakaś rada medrcow ustala i słuchajcie się. no nie mówię już o mnie bo i tak chciałem na grubollo ale to takie unfair 🤷
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 9:35:51 GMT 1
Statua dałem w nocy może celne powątpiewanie w Twoją winę, jak umre to skopiuj im to
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 9:35:54 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 9:35:54 GMT 1
Trzecia uwaga - uważam, że w mafii jest Kacper i Szarlej aka Giuseppe i Statua. Nie byłem pewny, że Statua to Szarlej, ale zdaje się, że Gary aka Papież to zasugerował w poście, w którym mnie dziś cytował. A to by tylko potwierdzało moją tezę że obaj są w mafii i grają na rozparowanie. Głównym argumentem Giuseppe za winą Statuy jest to, że jest to typowy mafijny slot. Oskarża go tak, żeby mu nie zaszkodzić. Typowe oskarżenie swojego, które wie, że nie zakończy się dla niego niczym złym. Poza tym ja nie wiem co Giuseppe i Statua sądzą o winie mojej czy Papieża. A mam nieodparte wrażenie, że mafii zależy na tym, by nas obu ani nie oskarżać za wczasu (bo mogą spotkać się z szybką kontrą) ani nie uniewinniać, więc nas nie uniewinnią jak choćby Wróżbita. W ogóle, co za typ. Nie czyta gry, ale jednocześnie narzeka, że nie wie, co sądzę o nim, czy o Papieżaku xD Jebnął sobie bolda, że GRAMY na rozparowanie, ale podał tylko przykład Giuseppe na takie granie, ja to tam jestem mimochodem. Jak Giuseppe padnie, już niezależnie od koloru zresztą, to typ będzie krzyczał, że no tak, teraz czas na Statuę, bo a) mafijny kolega b) no Giuseppe oskarżał Statuę, to musi mieć rację, skoro był niewinny. A co do końcówki jego posta, to pozwalam sobie jeszcze zauważyć, że typ chwilę temu powtarzał, że mafia go będzie uniewinniać, a niewinny oskarżać. Teraz nagle ma nieodparte wrażenie, że mafia będzie go ignorować mnie ten DZG generalnie w tym nocnym postingu spoko wygląda, poza tym argumentem, że w mafii Statua, Gruambo, Grubollo, bo mord w jego stylu zrobili xD to już było pod tezę
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 9:36:19 GMT 1
Grubraun chyba nie ma w mafijnym interesie mnie dopychać, może jest po prostu szmaciarzem
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 9:37:00 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 9:37:00 GMT 1
Braun, a powiedz mi jedną rzecz.
Czemu w tej edycji większość tego co zawierasz w postach to ubarwianie? Taki element narracyjny, sposób w jaki opisujesz rzeczy dodając za każdym razem 3-4 niepotrzebne słowa.
Nie pamiętam kiedy w mieście tak robiłeś. A wyglądasz jakbyś chciał być fajny na siłę.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 9:38:03 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 9:38:03 GMT 1
Grubollo płaczek straszny, może niewinny jednak? Można by tego papieża dzisiaj możesz wyjaśnić, gdzie masz wątpliwości co do tego papieża widzę, że mój read cię nie przekonuje weź go poczytaj z perspektywą, że może być niewinny
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 9:39:38 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 9:39:38 GMT 1
Braun, a powiedz mi jedną rzecz. Czemu w tej edycji większość tego co zawierasz w postach to ubarwianie? Taki element narracyjny, sposób w jaki opisujesz rzeczy dodając za każdym razem 3-4 niepotrzebne słowa. Nie pamiętam kiedy w mieście tak robiłeś. A wyglądasz jakbyś chciał być fajny na siłę. nie do końca rozumiem zarzut xD co mam na to odpisać. że nie wstawiam niepotrzebnych słów?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 9:41:48 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 9:41:48 GMT 1
Wyglądasz jak Cugowski z doświadczeniem moim zdaniem.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 9:42:56 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 9:42:56 GMT 1
ja tbh nie czuję się jakoś inaczej niż w innych gierkach. ty coś tam pisałeś, że przeze mnie nie było core. no wczoraj mi się wydawało, że core to ja, lepper i wróżbita i dla mnie też papież, któremu wróżbita nie ufał. no ciebie tam nie było ale chuja grałeś, to się nie dziw 🤷
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 9:43:27 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 9:43:27 GMT 1
wczoraj w sensie przed linczem d3
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 9:44:10 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 9:44:10 GMT 1
No dobra, to zacznijmy od pracy u podstaw.
Daj mi listę niewinnych, stanu średniego i winnych.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 9:45:09 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 9:45:09 GMT 1
Wyglądasz jak Cugowski z doświadczeniem moim zdaniem. jeszcze dołóż, że kasujesz Tindera
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 9:54:10 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 9:54:10 GMT 1
Rozwalmy dziś wszyscy Ricka, żeby dać Grubolowi strzał. 🤔🤔🤔🤔
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 10:00:59 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 10:00:59 GMT 1
No dobra, to zacznijmy od pracy u podstaw. Daj mi listę niewinnych, stanu średniego i winnych. no takie sztywne szeregi to trudniej no ty imo będziesz niewinny single player pojebaniec papież będzie niewinny, pod chuj by mnie tak nie wziął w mafii lepper będzie niewinny, po tym jak zapierdolił eod w d3 i nie traci animuszu wróżbita raczej będzie niewinny, chociaż słabiej dziś wszedł. zaraz mnie opierdoli, że delegacja. ale gdzieś mi po głowie chodził pairing gruboku - wróżbita, bo wróżbita ustawicznie torpedował ten kierunek. gruboku no niby fajny, buńczuczny, widzę, że jest uniewinniany, ale jebnięcie przygotowanej analizy na papieża podczas przerwy i zapowiedzenie nieobecności nie jest jakieś nieosiągalne dla mafiozy. ten rybak chyba będzie niewinny, dziś ogarnąłem, kto zacz, i z tożsamościa to się klei. no siedzi i sobie kombinuje po swojemu, bez tryhardu czy próby wyglądania fajnie statua - no czytałem przed chwilą tego Grubollo, no i zwracałem uwagę na to, co mówił DZG. no i coś może być na rzeczy, bo ten Grubollo w d3 nie mówił DO STATUI tylko o STATULE. w sensie do innych chodził gadać, że ta Statua w mafii, a interakcji z nią w miarę unikał. ale tu mam zgrzyt, bo jak pisałem, ze Statuą mi się spoko wajbuje w tej grze, chyba nawet lepiej niż z Wróżbitą i Papieżem momentami. Rambo - chyba niewinny przez znadwiedzowanie Grubollo. może być winny jak Grubollo niewinny, inb4 huju kolejkujesz, ale na teraz nie szedłbym w tamtym kierunku. o Mietku pisałem, może być w mafii. tam w ogóle była miłość z Grubollem, gdzie go Mietek nie wrzucał do niewinnego topu z rana, a potem się miziali Dużysz też może być w tej mafii, no siedział na przeczekanie całą gierkę, a jakichś wielkich oznak niewinności nie widzę. w ogóle chyba najmniej memorable typ. nawet nie wiem, co miałbym o nim napisać. na minus będzie to, że twój stary go szczypał, jakby się nie bał repliki kononowicz pisałem, ja za chuj nie wiem, jak go DZG uniewinnia, czemu typ nie odpadł tylko klepie te posty z kalkulatorem? i jak DZG przewidział, że gość się uaktywni? Kaku może być w mafii, najgorzej wypadł w nocy, dla mnie to było dostosowywanie się do trendów w temacie. widziałem, że w międzyczasie mi odpisał, że on miał mnie w mafii już wczoraj po otwarciu tematu, no nie wiem, po prostu mnie spytał, czy uważam, że jest w mafii i nie poruszała tego wątku. a potem poszła imo chorągiewa
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 1, 2024 10:07:51 GMT 1
Dlaczego uniewinniam Warmianina? Bo typ nawet nie udaje, że wie jak znaleźć mafię. Przychodzi tu bawić się konwencją swojej postaci. Coś jak Mucha bez Ucha dawno temu. Historycznie takie glony okazywały się niewinne. A Andrzej Grubbol widząc w naszej interakcji zestawienie mafia-mafia niech się jebnie w łeb. Mafia siedzi po drugiej stronie gierki.
Poza tym dziwnym trafem głos na Warmianina oddali wszyscy gracze, których podejrzewam o bycie w mafii. Ani jeden mój uniewinniony tego nie zrobił.
A przewidzieć, że Volv będzie robił dużo, by ktoś nie padł szybko za brak głosowania, nie jest jakoś bardzo trudno. Więc nie wiem skąd wasze zdziwienie, że przewidziałem, że Warmianin może wrócić do gry.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 10:09:48 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 10:09:48 GMT 1
Rozwalmy dziś wszyscy Ricka, żeby dać Grubolowi strzał. 🤔🤔🤔🤔 to brzmi jak soft w sumie xD
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 1, 2024 10:12:30 GMT 1
Giuseppe Grubollo ale ten pomysł remisu Twój Stary - Warmianin to był oryginalnie mój, postulowałem go jeszcze przed tobą, więc to raczej nie ma zdziwka, że poparłem. Grzegorz Grubraun w D3 może unikał interakcji, ale w D1 i D2 nie. Zresztą to miałem na myśli mówiąc o jego dziwnym stosunku do mnie, myślałem, że typ mnie już generalnie uniewinnił po interakcjach, bo jak gadaliśmy to się wajbowało dobrze i miałem poczucie, że faktycznie ze mną gada, żeby sobie ustalić mój kolorek i że nie drąży, bo mu wyglądam niewinnie, a potem zaczął znikąd wrzucać pierdy na mój temat Dlaczego uniewinniam Warmianina? Bo typ nawet nie udaje, że wie jak znaleźć mafię. Przychodzi tu bawić się konwencją swojej postaci. Coś jak Mucha bez Ucha dawno temu. Historycznie takie glony okazywały się niewinne. A Andrzej Grubbol widząc w naszej interakcji zestawienie mafia-mafia niech się jebnie w łeb. Mafia siedzi po drugiej stronie gierki. Poza tym dziwnym trafem głos na Warmianina oddali wszyscy gracze, których podejrzewam o bycie w mafii. Ani jeden mój uniewinniony tego nie zrobił. Przecież Mucha bez Ucha to wrzucała po zdaniu albo dwóch na post, jeśli dobrze pamiętam, pojawiała się sporadycznie i ewidentnie była przytłoczona. A Warmianin się produkuje z tymi kreacyjnymi postami, coś tam pośmieszkuje, komuś odpisze, a jedyne czego nie robi, to gra w mafię. No i ciężko mówić o dziwnym trafie, skoro dorabiasz sobie tezy pod głosowanie xD E: przejrzałem sobie posty Muchy i wychodzi, że porównanie z dupy, bo Mucha mimo glonowania dawała jakieś swoje odczyty i się broniła
|
|